Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.310.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Osobno, niti me briga kakav je čovjek Ronaldo niti kakav je Messi, van terena. To je nebitno. Iskreno, ne sjećam se kad se toliko potencirala ta razlika u osobnosti dva igrača kao u ovom slučaju. Stoga mi nije jasno zašto se ljudi oko toga još uvijek uzbuđuju i zašto "moramo" oko toga raspravljati svako malo.

Ajd sad zaozbiljno, što točno se vidi na toj slici? Ništa, isto kao ni na 100 drugih slika gdje je Messi "bolji" od Ronalda. Znači random klinac je uletio u teren i Ronaldo ga je pogladio po glavi, a Messi nije. Pa jbt, uzeo bih auto i pregazio tog novinara odmah sad da znam gdje je doma. Pa kakva je to vijest, koja je uopće logika staviti tako nešto na portal. Je da je portal dno dna, ali pa daj molim te, što je previše je previše.

@dad0r

Slažem se. Čak mislim da ću počet stavljat na ignore listu sve koji koriste index.hr kao legitimni izvor informacije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 17:57 (Hexfire).
16 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Hexfire kaže...

Osobno, niti me briga kakav je čovjek Ronaldo niti kakav je Messi, van terena. To je nebitno. Iskreno, ne sjećam se kad se toliko potencirala ta razlika u osobnosti dva igrača kao u ovom slučaju. Stoga mi nije jasno zašto se ljudi oko toga još uvijek uzbuđuju i zašto "moramo" oko toga raspravljati svako malo.

Ajd sad zaozbiljno, što točno se vidi na toj slici? Ništa, isto kao ni na 100 drugih slika gdje je Messi "bolji" od Ronalda. Znači random klinac je uletio u teren i Ronaldo ga je pogladio po glavi, a Messi nije. Pa jbt, uzeo bih auto i pregazio tog novinara odmah sad da znam gdje je doma. Pa kakva je to vijest, koja je uopće logika staviti tako nešto na portal. Je da je portal dno dna, ali pa daj molim te, što je previše je previše.

@dad0r

Slažem se. Čak mislim da ću počet stavljat na ignore listu sve koji koriste index.hr kao legitimni izvor informacije.

e kad ti ja dam thumbs up, onda je to stvarno poseban dan u tvom zivotu {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

e kad ti ja dam thumbs up, onda je to stvarno poseban dan u tvom zivotu {#}

Da, čovjek večeras ide pit 100%, evo i ja sam sav uzbuđen. Idem popit pivo.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina

Ima netko linkz za hd?

17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Ima netko linkz za hd?

http://www.rojadirecta.me/goto/elgoles03.blogspot.com.es/

ovaj Deportivo je mogao uništit Real na poluvremenu... a ja igro X2

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 20:47 (Balvan8).
14 godina
neaktivan

Uff...loše igramo, Modrić igra previše povučeno-neriskira ništa samo se brzo rješava lopte umjesto da proba nekog prjeći, stvori višak igrača te gurne napadačima kvalitetnu loptu. Deportivo izgleda dobro u obrani a pogotovo u napadu. Naši braniči su već par puta poslani po ćevape od strane napadača Deportiva.

Neznam....biće teško.

13 godina
neaktivan
Grande Kaka, ajmo ih dobit
Vamos Real, Vamos!!!
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
neaktivan

Ipak gol za 1:2 pobjedu.{#}

14 godina
neaktivan

Kakva akcija Ronalda i Kake za gol. Svaka čast i jednom i drugom. Ronaldo pokazao ulaskom da je real duplo lošiji bez njega. Kakva snaga i brzina na krilu, bez njega je real bio 0 večeras.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan

Kaka odlican veceras :)
ubacio bih ga protiv man utd u pocetnu postavu

edit:di maria drugi zuti :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 21:48 (Ficho28).
14 godina
neaktivan

A Di Maria je večeras dokaza da ima nekakv oblik downog sindroma. Kakav retard koji glupi crveni.

17 godina
neaktivan

I neće nastupiti u El Clasicu radi ovog crvenog...

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

I neće nastupiti u El Clasicu radi ovog crvenog...

Pa igrat ce kaka umjesto njega ili modric

16 godina
neaktivan

Di Maria srusio Ramosov rekord, dva zuta u niti 15sek.

Battlelog: D-Ki11a
15 godina

Classico je ionak nebitan. Da bar "možemo" igrat sa B sastavom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...

Classico je ionak nebitan. Da bar "možemo" igrat sa B sastavom.

za onaj prvenstveni da,ionako je prvenstvo odavno izgubljeno ali ce svejedno igrati najjaci vjerojatno zbog ponosa

14 godina
neaktivan

Karanka: Nadam se da cemo u utakmici protiv Barselone utakmicu zavrsiti sa 11 igraca , sudije posebna pravila imaju protiv Real Madrida.

Van Persi ipak upitan za utakmicu sa Real Madridu, zadobio je udarac u rebra prilikom sudara sa "kamerom".

Varane spreman za El Clasico - sluzbena potvrda od strane ljecnika Real Madrida .

Dobra vijest Alonso i Benzema odradili puni trening stigla potvrda ,
spremni za El Clasico !

Tehniči tim iz Barselone sinoc pratio/spijunirao Real Madrid.

Sunday Mirror: Ni Falcao ni Cavani vec Chicharito stize u Real Madrid.

Di Maria napravio crveni karton NAMJERNO?

AS je jutros objavio kako je i ovo taktika Mou-a,pred utakmicu sa Man Utd .Ako je istina ovo nije prvi put ,nedavno Modric je isto ucinio a poznat je i svima prvi slucaj kad je Real Madrid kaznjen sa 100 000 eura .

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 17:37 (TheDarkSide).
14 godina
neaktivan
Cristiano Ronaldo otvorio dušu: 'Tada ne mogu spavati!'

Cristiano Ronaldo, 28-godišnja svjetska nogometna zvijezda i vođa madridskog Reala, razgovarao je za GQ magazin, u kojem je na početku apostrofirao.

"Ljudi u meni vide ono što žele vidjeti. Ja jedino što želim jest biti svoj. Ne mijenjam se zbog nikoga, a na tuđa mišljenja ne mogu utjecati, a znam da ih ima svakakvih. Ponekad zbog svoje karijere i zanimanja moram napraviti zid između sebe i drugih, ali pokušavam ostati svoj." Čitate li tisak i sve ono što se piše i priča o vama?

"Ne, nisam od ljudi koji moraju čitati što će napisati o vama kada nešto napravite dobro ili krivo. Jasno mi je da će uvijek postojati kritike i naviknut sam na njih. Sve je to dio našeg posla."

Kakve vas kritike najviše bole?

"Nikada ne podnosim teško kritike zbog nogometa. Uostalom, najbolje baš ja znam kada sam pogriješio, kada nisam odigrao dobro. Smetaju me kritike izvan nogometa i travnjaka. Uglavnom su svaki put neosnovane."

Real Madrid i Liga prvaka?

"Real je jedan od najvećih svjetskih klubova i naravno da su od nas očekivanja uvijek maksimalna. U ovom pogledu se priznaje samo pobjeda u Ligi prvaka, pogotovo zbog toga da se opere sve loše iz Primere. Jesam li nervozan prije velikih utakmica? Jesam, ali sam još nervozniji nakon poraza u velikom ogledu. Tada ne mogu spavati."

to nakon nogometne karijere?

"Rano je za to pričati, ali nogomet je ono što najviše volim. Definitivno bih volio ostati u nogometu i kada igračka karijera dođe kraju. Na koji način stvarno ne znam u ovom trenutku."
FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina

Jel ima večaras gdje prijenos na našim televzijama?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Jel ima večaras gdje prijenos na našim televzijama?

arena sport 3

15 godina

ma nadam se da će bit na sportskoj tv :)

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma nadam se da će bit na sportskoj tv :)

ili HRT2 {#} 

15 godina

Bit će na HTV 2 ali bez slike. Zajec će komentirati preko mobitela. 

17 godina
moderator
Hexfire kaže...

Bilo bi super,al niti za to nemaju love.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
Hexfire kaže...

Sve je to dobro, samo nek Štimca ne angažiraju {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Hexfire kaže...

Sve je to dobro, samo nek Štimca ne angažiraju {#}

Pusti ti to, Štimca sam uvijek volio jer navija za Real :) U inat svim onim komentatorima koji pola utakmice di igra barcelona sline o njoj...

13 godina
neaktivan

U zadnijh 6 el classica barca je pobijedila samo jednom, toliko o njihovoj dominaciji

16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

U zadnijh 6 el classica barca je pobijedila samo jednom, toliko o njihovoj dominaciji

Zadnju ste imali sreće i to velike, trebali ste stradat ko bugarska skupština.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 17:13 (Tommy_123).
16 godina
odjavljen

Pa vas i one curice moze biti sram da nismo, vasi suci su nas osakatili i igrali smo sa 17. postavom

Samsung Galaxy S3 mini iPhone 3G HALA MADRID!
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Ficho28 kaže...

Zadnju ste imali sreće i to velike, trebali ste stradat ko bugarska skupština.

Tjesis se ili ?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice