Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.308.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
iMoljac kaže...

Dominacija Castille.Pobjeda 5-0 protiv Villarreala.Golove su dali: Morata, Borja García, Mosquera, Jesé i Cheryshev.{#}

Njima treba dati vecu minutazu u prvoj momcadi jer decki su stvarno fantasticni , prica se da ce morata biti novi raul i jese novi cristiano ronaldo , nadamo se da ce biti tako jer ljepo je imati igrace iz svoje skole u momcadi .. la fabrica treba biti ponos reala !

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
16 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Ozil za Bild: U svlačionici se smijemo novinskim člancima koje pišu o nama, svi smo jako povezani i odlično se slažemo. Mourinho je najbolji trener na svijetu, svaki dan nas nauči nešto novo i zajedno sa nama želi osvojiti sve trofeje u kojima se natječemo. Volio bih da ostane tu još dugo godina, jer ja sigurno hoću. Real Madrid je najbolji klub na svijetu i volio bih tu biti do kraja karijere.

Battlelog: D-Ki11a
13 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Ozil za Bild: U svlačionici se smijemo novinskim člancima koje pišu o nama, svi smo jako povezani i odlično se slažemo. Mourinho je najbolji trener na svijetu, svaki dan nas nauči nešto novo i zajedno sa nama želi osvojiti sve trofeje u kojima se natječemo. Volio bih da ostane tu još dugo godina, jer ja sigurno hoću. Real Madrid je najbolji klub na svijetu i volio bih tu biti do kraja karijere.

Bogme se i mi tu na forumu smijemo kakve gluposti pisu novinari !

14 godina
neaktivan

Albiol: Mourinho i Ronaldo su razmijenili mišljenja i ništa više

"Nakon svake utakmice trener može imati svoje mišljenje i reći ga igraču. U ovom konkretnom slučaju su u pitanju dva šampiona poput Mourinha i Ronalda koji su vrlo ambiciozni i zahtijevaju puno od sebe. Bila je to razmjena mišljenja i ništa više. To neće utjecati na tim i našu igru. Ostat će na tome jer nas čeka važna utakmica u Valenciji gdje želimo pobijediti", istaknuo je Albiol.

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan

Predviđeni sastav: Adan, Coentrao, Albiol, Varane, Arbeloa, Xabi Alonso, Essien, Ronaldo, Modrić, Di Maria, Higuain.

Neam Ikera!

15 godina
Legendic1911 kaže...

Predviđeni sastav: Adan, Coentrao, Albiol, Varane, Arbeloa, Xabi Alonso, Essien, Ronaldo, Modrić, Di Maria, Higuain.

Neam Ikera!

Šteta što nema Ikera, ali koliko se meni vidi, ovo je jedna pila naopako od Big Mou-a pred uzvrat utakmice u kupu Kralja, i stoga, na ovoj utakmici očekujem hrpu golova sa obje strane zbog toga {#} !!!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Legendic1911 kaže...

Neam Ikera!

Šteta što nema Ikera, ali koliko se meni vidi, ovo je jedna pila naopako od Big Mou-a pred uzvrat utakmice u kupu Kralja, i stoga, na ovoj utakmici očekujem hrpu golova sa obje strane zbog toga {#} !!!! 

Ovo jos nije sluzben sastav, ovo je predviđen sastav Marce. Premda mislim da se i sluzbeni nece puno razlikovat od ovoga.

13 godina
neaktivan

Ekipa moze link od rojadirecte (beinsport)

14 godina

Neznam zašto ali ona Ruska stranica mi non stop šteka,imali što slične kvalitete još??

AUDIOFIL
15 godina

Eto vam beinsportHD

twice the pride double the fall
15 godina

Higuain prvo promaši cijeli gol sa 7 metara, ali minutu kasnije je uspio sa 10 metara zabiti. 

Iker brani, Khedira i Ozil su u prvoj. Nema Lukice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 21:12 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
Di maria je odlican danas , a khedira neznam sta mu je 2 sanse 100% je imao..
15 godina

2:0 Di Maria lako zabio nakon assitencije Ronalda.

Evo i 3:0 Ronaldo. Raspali se ovi skroz.

EDIT: 4:0 opet Ronaldo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 21:43 (Hexfire).
14 godina
neaktivan

Khedira koj je CDM se u vise sansi za gol nadje nego higuain koji je ST..tuzno...tako da khediri se i mogu oprostit promasaji i ziceri...al higuainu...eh eh...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Mislis 4:0 :)

15 godina
Ficho28 kaže...
Hexfire kaže...

Mislis 4:0 :)

Editirao sam :P.

14 godina
neaktivan

Ode..nije ni prvo zavrsilo vec 4:0...sta ih tek ceka u drugom..jest da ce real spustit brzinu sad...i cisto odigrat drugo:D al valencia se raspala xd...

13 godina
neaktivan
OMG Petarda!"!!!!
15 godina

Sad mi ih je već pomalo žao.

EDIT: Bilo bi super da si možemo prenijeti par golova u kup utakmicu :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 21:48 (Hexfire).
14 godina
neaktivan

Jbte, nestignes ni napisat post, vec novi gol hahah xd...raspad valencie...

13 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
OMG Petarda!"!!!!

edit: di maria se probudio konacno nakon sto ga je mou spotao, danas igra fantasticno

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Sad mi ih je već pomalo žao.

Sigurno cemo ubacit jos 2-3 komada :P

meni ih je isto zao, al cekamo jos uzvrat u kupu

13 godina
neaktivan
sad jos nek zabiju di maria i cr po 1 gol i evo dvostrukog hattricka ;)
15 godina

Možda se i nećete složiti sa mojim viđenjem prvog poluvremena, ali ovo je najbolje što se ove sezone odigralo, prava rapsodija u malom!

Da budemo na čisto, koliko je još prilika stvoreno, moglo bi realno biti i 0 : 7 za nas nakon prvog poluvremena, a sada, nakon ovakvog prvog poluvremena, prognoziram kraj negdje 0 : 8 ili možda 1 : 9, nekako pobjeda za pamćenje, za povijesne anale, a možda padnu i dva hattricka, tko će znati nakon ovakvog UVODA {#} !!!!  

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Ovakav Real smo cekali!

15 godina
ATJLučko kaže...

Možda se i nećete složiti sa mojim viđenjem prvog poluvremena, ali ovo je najbolje što se ove sezone odigralo, prava rapsodija u malom!

Da budemo na čisto, koliko je još prilika stvoreno, moglo bi realno biti i 0 : 7 za nas nakon prvog poluvremena, a sada, nakon ovakvog prvog poluvremena, prognoziram kraj negdje 0 : 8 ili možda 1 : 9, nekako pobjeda za pamćenje, za povijesne anale, a možda padnu i dva hattricka, tko će znati nakon ovakvog UVODA {#} !!!!  

Ne znam baš da će toliko natrpat. Prije bih rekao da će u drugo poluvrijeme ući u manjoj brzini da se sačuvaju za kup.

18 godina

Dajte nam Manchester und. da se igramo, da ga zgazimo

14 godina
neaktivan

meni ovaj odlicni hd prijenos zapinje je*o te t-šrot da te je*o sa kormanjonskih 3mbit/s.. jedva cekam da b-net dodje sa opremom..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan

očekujem lagani preokret valencije u zadnjih 20 minuta{#}

13 godina
neaktivan
Vidi se da smo usporili, ubacili u nizu brzinu i zato valencia stvara takve sanse
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice