Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.308.190
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
MrSkunk43 kaže...

ima veze sa oba kluba.... sta istina boli??

Ne, ali boli nas nešto drugo za tebe i barcu.

I za svaki slučaj ako nisi skužio, a vjerojatno nisi, ovo je tema Real Madrid. Nije barcelona, nije uefalona, nije glumalona. nije barcedrid, nije realona. Toliko o tome da ima veze s oba kluba.

14 godina
neaktivan

Skunk...koliko imas? 13 a ne 43? Si zabunom stavio tu cetvorku...sve vise i vise se vidi da dezurate vi neki "navijaci" barcelone u ovoj temi...eh eh

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
MrSkunk43 kaže...

Ne, ali boli nas nešto drugo za tebe i barcu.

I za svaki slučaj ako nisi skužio, a vjerojatno nisi, ovo je tema Real Madrid.Nije barcelona, nije uefalona, nije glumalona. nije barcedrid, nije realona. Toliko o tome da ima veze s oba kluba.

Zaboravio si napisati Barbylona :)

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Skunk...koliko imas? 13 a ne 43? Si zabunom stavio tu cetvorku...sve vise i vise se vidi da dezurate vi neki "navijaci" barcelone u ovoj temi...eh eh

ahhahah pa nemam 43 godine, a nemam ni 13 .... stavio sam ovaj video jer je o realu i barceloni posto je ovo tema o realu mjesto mu je tu stavio sam ga i u barcinu temu... a sada zelim znati zasto vam smeta taj video?

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
MrSkunk43 kaže...
Legendic1911 kaže...

Kolega MrSkunk43, pa zar večeras FC Barcelona gostuje u Madridu, hahahaha??!!

mi ne mozemo bit kolege posto se neznamo, mozemo biti jataci(bliski suradnici sa buga) {#}

16 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Ovako će to izgledati večeras:

Real Madrid: Casillas, Khedira, Cristiano Ronaldo, Benzema, Özil, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Essien, Albiol, Modric.

klupa:Adán, Varane, Coentrão, Arbeloa, Higuaín, Callejón, Di María.

Valencia: Guaita, João, Rami, V. Ruiz, Guardado, T. Costa, Parejo, Piatti, Banega, Jonas, Soldado. 

klupa:Diego Alves, Cissokho, Gago, Barragán, J. Viera, Valdez, R. Costa.

16 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

Ovaj video je postan više 10 puta u ovoj temi, a pretpostavljam i u barcinoj. Posto ne visim stalno tamo ne znam.

Ovdje dolazim postat nesto zanimljivo sto pronađem o Realu, nekom Realovom igracu, treneru, tj. o necem vezanom uz Real Madrid, prokomentirat utakmicu, itd.

Isto tako volim i procitat/pogledat nesto vezano uz Real (da je pametno) a ne gluposti koje postaš ti i tebi slicni.

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
neaktivan

Opet Modrić znači gledam :P

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
neaktivan

Prema navodima španjolskog lista El Mundo Deportivo, Real ne želi više plaćati Kaku, koji je jedan od najplaćenijih igrača u klubu, te su mu naložili da hitno sebi pronađe novi klub. Odlaskom Kake Real bi godišnje uštedio 10 miliona eura, što bi im pomoglo u dovođenju novih igrača.

Španjolski mediji već su ranije pisali o odlasku Kake iz Reala, a i danas su pisali kako turski velikani Galatasaray i Fenerbahče spremni dovesti Brazilca u svoje redove.

Ako se ne uklapa u planove kluba onda i bolje da otiđe, pa da se otvori mjesto za nekog mlađeg.Priča se da Perez namjerava dovesti Isca iz Malage, on bi bio ljepo pojačanje.Kaku su uništile ozljede, a nakon toga nije baš ni dobivao prilike.On je velka igračina, ali glupo bacat novce ak sjedi na klupi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 20:36 (iMoljac).
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Joj a ja cu morat naizmjenicno gledat Real i Hrvatska-Mađarska rukomet.

Konacno nam se Čupavi vratio :D sad ce lijeva strana biti kako treba!

EDIT

Sad ako je ovo istina:

Kada je odlazio iz Madrida, Javi García je izrazio želju da jednog dana ponovo obuće dres kraljevskog kluba, a kako tvrdi 'Ecodiario.es', Florentino Perez je odlučio da ispuni igračevu želju i ponovo ga vrati tamo gdje pripada, odnosno na Santiago Bernabeu. 

Također, pomenuti list tvrdi da će Javi García biti prioritet Real Madrida u ljetnom prijelaznom roku te da predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, neće štedjeti novac kada je u pitanju ovaj igrač.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 20:42 (Legendic1911).
16 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
N3N0 kaže...

Joj a ja cu morat naizmjenicno gledat Real i Hrvatska-Mađarska rukomet.

Konacno nam se Čupavi vratio :D sad ce lijeva strana biti kako treba!

EDIT

Sad ako je ovo istina:

Kada je odlazio iz Madrida, Javi García je izrazio želju da jednog dana ponovo obuće dres kraljevskog kluba, a kako tvrdi 'Ecodiario.es', Florentino Perez je odlučio da ispuni igračevu želju i ponovo ga vrati tamo gdje pripada, odnosno na Santiago Bernabeu. 

Također, pomenuti list tvrdi da će Javi García biti prioritet Real Madrida u ljetnom prijelaznom roku te da predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, neće štedjeti novac kada je u pitanju ovaj igrač.

Mogao ga je Perez onda prošle godine kupiti dok je još bio u Benfici, a ne sad kad mu je cijena porasla, s tim da ga City sigurno neće tako lako pustiti.Inače koristan igrač, možda bi mogao zamijeniti Alonsa kroz neko vrijeme.

13 godina
neaktivan

moze neko link ? uvijek date onaj dobar od rojadirecta  , vecinom be in sport to je odlican stream.. hvala

14 godina
neaktivan

Pa kako moze ono fulat nas demigod modric?

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Hvala ti neno 

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Trebao je mislim dodati ronaldu 

14 godina
neaktivan

Mislim da rasprava o tome ko treba bit na golu je zavrsila, odnosno nij etrebala nikad ni pocet, al nakon par ovakvih intervencija...kraj price...

16 godina
neaktivan

Meni je iskreno žao što je real sada zabio, jer igra katastrofalno. Za ovakvu igru kakvu igra nema mjesta niti za Ozila, a kamoli još u paru s njime Modrić...

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Taman sam prebacio u tom trenutku na arenu i vidio taj promašaj.

Uglavnom kako je igrao Real prvo pol. ?

14 godina
neaktivan

Od igre se nije vidilo skoro ništa, CR fulao 2-3 zicera. Moglo je bit dosta komodnija razlika ali smo i mogli primit dosta golova jer su fulali dosta zaleđa linijski suci. Suđenje kao i svaki put kad sude španjolski suci u zadnje vrijeme, katastrofa. Al nije ni da je Valencia ništa puno pokazala.

16 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Od igre se nije vidilo skoro ništa, CR fulao 2-3 zicera. Moglo je bit dosta komodnija razlika ali smo i mogli primit dosta golova jer su fulali dosta zaleđa linijski suci. Suđenje kao i svaki put kad sude španjolski suci u zadnje vrijeme, katastrofa. Al nije ni da je Valencia ništa puno pokazala.

Ma da cuo sam nes pred kraj je komentator spominjao da je moglo biti puno vise golova, da su Ronaldo i Soldado dost toga promašili.

15 godina
Legendic1911 kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Ma da cuo sam nes pred kraj je komentator spominjao da je moglo biti puno vise golova, da su Ronaldo i Soldado dost toga promašili.

Što se tiče mogućeg rezultata sa strane Real Madrida, da su makar 60% pogodili 4 : 0 najmanje pobjeda!

Ali danas Cristiana Ronalda nije htjelo da ga zakuca, nikako pa nikako1

Neka, biti će bolje za vikend kada daje bar dva gola samo on {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina

Na ovakav prosječan članak, odnosno prosječne vruće komentare poslije utakmice, a dane tijekom prvog intervjua mogu samo reći; "tko gubi, ima se pravo ljutiti"!!!!

Što se mene tiče, vidi se koliko je Marčelo popravio krvnu sliku u obrani, napadi su se na obrani odbijali kao od zida, a na kraju krajeva, pa uopće nisu skorom niti imali nekog kvalitetnog izrađenog napada, akciju, uglavnom ništa, čista 0!

Ako su već toliko bolji, neka časno pobijede doma 3 : 0 i stvar riješena, u što vrlo sumnjam, ma kako se borili, blancosi će sigurno jedan gol zapapriti u gostima u uzvratu! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Za zaleđa je istina, ali Jonas im je falio praznu branku i jedanaesterca stvarno nije bilo. Nije baš da su nas nadigrali, ali ko gubi ima se pravo ljutit. :) Moglo je i završit gadnije za njih.

17 godina
neaktivan

Kada suci griješe u Barcinu korist, uefa, mafija, platini, farsa, lessi, {#}, ... kada griješe u korist Reala onda je priča: tko gubi, ima se pravo ljutiti! Tipično... {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Kada suci griješe u Barcinu korist, uefa, mafija, platini, farsa, lessi, {#}, ... kada griješe u korist Reala onda je priča: tko gubi, ima se pravo ljutiti! Tipično... {#}

Ali se bar ne slikavamo u tuđem šoru, niti kada tugujemo, niti kada slavimo {#} !!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Sorry, al u vasu korist malo previse griješe {#}

16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
Balvan8 kaže...

Sorry, al u vasu korist malo previse griješe {#}

dok ne ubijaju navijace, igrace i predsjenike dobro je {#}

14 godina
neaktivan

Voljeni vam Guardiola preuzima Bayern. Mislim da je njemu Bundesliga mnogo bolja od Premiershipa, sve ostale nisu vrijedne ni spomena. Heynckes ima godina pa ide u mirovinu pretpostavljam i ovo im je adekvatna zamjena.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice