Sta se tice mou i guardiola...tu prakticki se nema sta rec...mou je izmislio nogomet za guardiolu...cemo vidjeti guardiolu u nekom novom klubu na sta ce to licit...preuzet kompletnu barcelonu i onda je vodit moze i djete od 12 godina...ili neko od fanatika FM-a...nece mu bit inieste, nece mu bit xavia, a ni messia, nece moc igrat na ogroman posjed lopte...cemo ga vidit...dok se ne ISKAZE u drugim klubovima....on nema sta radit u istoj recenici sa mou-om...mou je trenutno nedostizna klasa...bezobzira na sve:)
Sad cekamo da udre barcelonasi po td , valjda ih jos nema za racunalom pa nisu stigli stisnut td
Sad se ocekuje rage mode "barcelonaša" kojima je guardiola bog, izmislio je nogomet, najbolji od najboljih, feguson i mou mu mogu kopacke cistit" itd itd itd...
Jedno su cinjenice, drugo istina, a istina je ovo gore...guardiola je nedokazan trener...i svi oni koj bi mu dali sve te ogromne novce kako se piše po novinama...su BUDALE...jer uzet neprovjerenog trenera koj je "trenirao" samo kompletnu i slozenu barcelonu...to je jako jako veliki rizik...da nebi guardioa kad ode u neki novi klub postao fail godine...tko ce ga znat...ja na njegovom mjestu, sa svim tim ubranim parama, iso bi u "mirovinu" i boli me k..pa bi me pamtili samo po barceloni...a dal sam dobar trener izvan barcelone bi ostao vjeciti misteriji...al vidim on zeli "dokazat" da moze i izvan barcelone...cemo da vidimo na sta ce to licit...

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!

eto bar jedne stvari u kojoj nikad nece biti ni do noznog prsta Guardioli