Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.313.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
17 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Pa prićam o tome da kod Reala danas nije bilo dobre strategije i promišljenog planiranja na razini na kojoj se to inaće očekiva od te ekipe. Rezultat toga je da nisu pobjedili kao inaće (osim naravno u slučaju kada igraju protiv Barce, a onda Barca naravno pobjeđuje). Da se razumijemo, ja navijam za Barcu i Real.

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 22:12 (Maxy).
16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Maxy kaže...

Pa prićam o tome da kod Reala danas nije bilo dobre strategije i promišljenog planiranja na razini na kojoj se to inaće očekiva od te ekipe. Rezultat toga je da nisu pobjedili kao inaće (osim naravno u slučaju kada igraju protiv Barce, a onda Barca naravno pobjeđuje).

Fala Guardiola, nismo znali.

13 godina
neaktivan
Maxy kaže...

Pa prićam o tome da kod Reala danas nije bilo dobre strategije i promišljenog planiranja na razini na kojoj se to inaće očekiva od te ekipe. Rezultat toga je da nisu pobjedili kao inaće (osim naravno u slučaju kada igraju protiv Barce, a onda Barca naravno pobjeđuje). Da se razumijemo, ja navijam za Barcu i Real.

Ti si neki poseban navijac {#}

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
17 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
Maxy kaže...

Da, navijač sam za razliku od nekih..khm, khm

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 22:17 (Maxy).
16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
Cerina15 kaže...

čisto trolanje od strane fiche

lik nas zamišlja ovako: a zapravo ga podjebajemo

Bravo,daj si 5 {#}

hmm Not sure if Hala Madrid or Haha Madrid {#}

anyway: realu fali najbitnije, timski duh, toga nema niti će ga biti dok je mourinho tu

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
13 godina
neaktivan
Maxy kaže...
Ficho28 kaže...
Maxy kaže...

Da, navijać sam za razliku od nekih..khm, khm

Kojih to? 

da ti si navijac i jednih i drugih a zaboravljas da si na prosloj stranici pod*ebavao i trollao

13 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
Ficho28 kaže...
Cerina15 kaže...

Bravo,daj si 5 {#}

anyway: realu fali najbitnije, timski duh, toga nema niti će ga biti dok je mourinho tu

Pazi da za vrijeme el clasica opet nebude calma calma{#}

14 godina
neaktivan

kako me živcira forsanje dugih lopti.stvarno užasna igra{#}mislio sam da će coentrao izletiti,kad ono kaka{#} koliko je ono real iskeširao za njega{#}

17 godina
neaktivan

Nisam ja ništa podjeb...Volim Real ali ne u toj mjeri kao Barcelonu. Napisao si da smo MI nešto pobijedili ili tako nešto.

Pitanje: Jesi kad bio na utakmici Reala. Mislim ono na stvarnoj utakmici, fizički. Znaš ono kad dođeš na stadion, kad ima drugih ljudi oko tebe? Ne na televiziji.

13 godina
neaktivan

Ljudi pa nama fale 4 standarnih prvotimaca : Ronaldo,Marcelo,Pepe,Ramos, logicki da nesto ne funkcionira

13 godina
neaktivan
Maxy kaže...

Nisam ja ništa podjeb...Volim Real ali ne u toj mjeri kao Barcelonu. Napisao si da smo MI nešto pobijedili ili tako nešto.

Pitanje: Jesi kad bio na utakmici Reala. Mislim ono na stvarnoj utakmici, fizički. Znaš ono kad dođeš na stadion, kad ima drugih ljudi oko tebe? Ne na televiziji.

Nisam bi na santiago bernabeu,zelja mi je tamo jednom otici(bolja vremena i te stvari) ,ali sam bio na utakmici prosle godine kada je real gostovao kod Dinama na Maksimiru

edit; jesi bio ti kad na utakmici reala ili barce?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 22:26 (Ficho28).
16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

izgubljeni el clasico nemože vratit stanje na -5 bodova, onoga u ligi prvaka neće biti sigurno, a za kup se trebamo nadati zajedno {#}

vidim atletico je na +4 s utakmicom manje, jeli mislite prepustit drugo mjesto susjedima ili? ;)

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
Maxy kaže...

Nisam bi na santiago bernabeu,zelja mi je tamo jednom otici(bolja vremena i te stvari) ,ali sam bio na utakmici prosle godine kada je real gostovao kod Dinama na Maksimiru

Da, ali vrhunac bi bio El Classico.

16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
Cerina15 kaže...
Ficho28 kaže...
Cerina15 kaže...

Bravo,daj si 5 {#}

Praktički, možemo protiv vas igra s cijelom drugom postavom. Onako iz zajebancije.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Ficho28 kaže...
Cerina15 kaže...
Ficho28 kaže...
Cerina15 kaže...

Bravo,daj si 5 {#}

Praktički, možemo protiv vas igra s cijelom drugom postavom. Onako iz zajebancije.

Naravno, ali ostavite VALDESA na golu{#}

13 godina
neaktivan
Maxy kaže...
Ficho28 kaže...
Maxy kaže...

Da, ali vrhunac bi bio El Classico.

Tu se s tobom definitno slazem, dozivjeti tu atmosferu i navijanje,uhh ako bog da jednoga dana 

15 godina

Tomek se nešto ohrabrio odkad ima ovog retarda iz Walking Dead za avatar. Pazite se dečki.

16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Tomek se nešto ohrabrio odkad ima ovog retarda iz Walking Dead za avatar. Pazite se dečki.

Nema potrebe da ga se vrijeđa gospon :)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan

Nema me od cetvrtka, al vidim sve je po starom..stara postava( i jedna i druga) su tu:) Nisam nazalost mogao gledat utakmicu, al vidim da nisam nista specijalno ni propustio...napad sterilan bez ronalda...ccc...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
Ficho28 kaže...
Cerina15 kaže...

ficho koliko godina navijaš za real?

10 

Pa nije te pitao koliko ti imaš godina...

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
neaktivan

Mourinho: "Znate i sami da se nikada u svojoj karijeri nisam pozivao na povrijeđene igrače ili one koji su suspendirani. Neću ni sada, nismo zato odigrali 0-0. Zašto zaostajemo 15 bodova, vjerovatno i 18 nakon nedjelje za Barcelonom? Hm, to je duga priča, ali neke stvari sigurno neću govoriti. Ono što se dogodilo u prvih šest-sedam kola ove sezone je posebna priča i o tome ću šutjeti. Nakon toga? Imali smo slabi niz, pa su svi suparnici protiv nas nakon toga igrali opušteno. To im je mnogo pomoglo, a nama otežalo situaciju. Dogodi se, dođe do blokade, kriza te uhvati i teško se iskoprcati van."

Battlelog: D-Ki11a
17 godina

Opet su ovi trollovi iz barca teme poharali ovu temu. I to već po 100 put, a realovca ne vidim tamo ni jednog i to već jaaaako dugo.

Tak ste ko mala ljubomorna djeca koja se svađaju sa susjedovim klincem preko ograde jer si je kupio nove tenisice.{#}

13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Ficho28 kaže...
Cerina15 kaže...

10 

Pa valjda je mislio na tebe, to su tvoje godine :)

15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Ficho28 kaže...
Cerina15 kaže...

10 

Bravo care, kapa do pada. Nevjerojatno je kako si ovo iskoristio u svoju korist. Totalno neočekivano, cijeli forum je još u šoku. Stvarno nešto posebno. Ovaj dan će ostati upisan u povijest kad će se raditi knjiga najvećih internet burnova svih vremena.

13 godina
neaktivan

Nevezano za nasu temu,  Kako navodi izvor blizak guardioli, guardiola ce 100 % na ljeto preuzeti man.city , zanima me kako ce se"prema susjedima iz barca teme"najbolji trener na svijetu nositi sa engl. ligom , da vidimo sto ce osvojit , jedva cekam !   daleko od toga da nije guardiola dobar trener(meni je super), on je odlican ali je mou bolji jer je osvojio puno trofeja u 4 razlicita kluba

15 godina

Vidim "DOBRE DUŠE" su ti mam uvalile tri TD, ali neka, što kaže pjesma "voda je istina duboka", a oni neka ćmutre u svojim omogućenim skrivanjima {#} !!!!

A ja na ovo kažem, i ja cijenim Pep Guardiolu, ali nema keksa do seksa, do BIG MOU-a {#} {#}!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Ja sam sad čitao na nekom srpskom portalu da je praktički već preuzeo Real Madrid, i da je pričao sa Perezom na dodjeli nagrada, rofl!

Btw, previše se obazirete na te TDove, posebno sada kada ih svatko može staviti, bilo gdje. Pogledajte postove po okolnim temama, sad skoro svaki ima barem jedan TD, šta god pisalo u njemu.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan

Sta se tice mou i guardiola...tu prakticki se nema sta rec...mou je izmislio nogomet za guardiolu...cemo vidjeti guardiolu u nekom novom klubu na sta ce to licit...preuzet kompletnu barcelonu i onda je vodit moze i djete od 12 godina...ili neko od fanatika FM-a...nece mu bit inieste, nece mu bit xavia, a ni messia, nece moc igrat na ogroman posjed lopte...cemo ga vidit...dok se ne ISKAZE u drugim klubovima....on nema sta radit u istoj recenici sa mou-om...mou je trenutno nedostizna klasa...bezobzira na sve:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Sta se tice mou i guardiola...tu prakticki se nema sta rec...mou je izmislio nogomet za guardiolu...cemo vidjeti guardiolu u nekom novom klubu na sta ce to licit...preuzet kompletnu barcelonu i onda je vodit moze i djete od 12 godina...ili neko od fanatika FM-a...nece mu bit inieste, nece mu bit xavia, a ni messia, nece moc igrat na ogroman posjed lopte...cemo ga vidit...dok se ne ISKAZE u drugim klubovima....on nema sta radit u istoj recenici sa mou-om...mou je trenutno nedostizna klasa...bezobzira na sve:)

Sad cekamo da udre barcelonasi po td , valjda ih jos nema za racunalom pa nisu stigli stisnut td

15 godina
neaktivan

Ti i tvoj TD ficho, što ti on znači? Da se ne slaže s postom? Je li napisao išta u ''vašoj'' temi? Je li te itko provocirao? Eno moj post iznad, s čime se imate ne slagati u njemu? Da sad plačem jer mi je neki anon zahvaljujući novom sistemu dao TD?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice