Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.320.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
MrSkunk43 kaže...
crack kaže...

inteligencija ti bas i nije na nivou? svakog pitaju za koga je glasao to je bar lako za provjeriti.. a ronaldo kao kapetan zasto nije glasao? nego je dao da glasa rezervni kapetan tako da moze pobrat 5 bodova posto ne moze glasat za sebe... eto toliko o tome kako ga nije briga za zlatnu loptu seljacina narcisoidna{#}

meni je inteligencija na nivou,a ti neshvacas da ako oni bilježe svakog za koga je glasao,ko brani nekome da prije tog glasanja doticnom da 10 kuna i sladoled i da glasa za nekog drugog.

16 godina
neaktivan
crack kaže...
MrSkunk43 kaže...
crack kaže...

inteligencija ti bas i nije na nivou? svakog pitaju za koga je glasao to je bar lako za provjeriti.. a ronaldo kao kapetan zasto nije glasao? nego je dao da glasa rezervni kapetan tako da moze pobrat 5 bodova posto ne moze glasat za sebe... eto toliko o tome kako ga nije briga za zlatnu loptu seljacina narcisoidna{#}

meni je inteligencija na nivou,a ti neshvacas da ako oni bilježe svakog za koga je glasao,ko brani nekome da prije tog glasanja doticnom da 10 kuna i sladoled i da glasa za nekog drugog.

zasto onda ronaldo posto je lijep i bogat nije platio svakom da glasa za njega? kakav mozak{#}

14 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

kmeeeeeee{#}

{#}

16 godina

Ni ja nisam osvojiu zlatnu loptu al se na veliko zna da sam najbolji u nogometu!

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
16 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
crack kaže...
MrSkunk43 kaže...
crack kaže...

zasto onda ronaldo posto je lijep i bogat nije platio svakom da glasa za njega? kakav mozak{#}

svaki put kad spomeneš moju ili nečiju drugu inteligenciju,znam da nemaš što pametno reć,i da si klinac,kažeš zašto nije dao ronaldno novce,eto izgleda da ga je messi preduhitrio.

18 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Nije Messi kriv sto je najbolji...pa ako je, zasto i 10 puta ne bi dobio tu nagradu...naravno na osnovu nekih postignuca, kojih je imao u 2012...najbolji strijelac LP prvenstva,osvojio je 3 trofeja koja koliko god vaznosti jesu opet su vise od 1 Ronaldovog...Ronaldo je isto imao dobru sezonu,al Messi je jednostavno bio bolji individualno od CR-a...

FA Cup - najstarije nogometno natjecanje na svijetu

Liga Prvaka 2012

EURO 2012

Najbolji strijelac Eura 2012

Jebeš tog nekog messija, Fernando Torres je zaslužio zlatnu loptu. Ipak on ima 4 velika trofeja koja su opet važnija od nekih bezveznih 3... Čak je skupio jednako trofeja kao cronaldo i messi - mora da je Torres bolji od njih dvoje zajedno

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 22:28 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Kolega ima na netu puno slika i clanaka gdje se spominje messi sa 91 golom i ronaldo koji je zabio svim ekipama.,osvojio la ligu.,superkup,zabio najvise golova ! pa i slika ti govori vise od 1000 rijeci !

LOL pa nije ronaldo osvojio la ligu i superkup. To je klub osvojio a ne pojedinac tako da uopce ne vidim logike u toj slici.

15 godina

A to što je Messi samo zabio puno golova, a praktički ništa osvojio je bitno? To nije nagrada za najboljeg strijelca. Ali nebitno, svake godine se pronađe novo opravdanje zašto je Messi zasluženo osvojio.

2013: Messi zaradio najviše prekršaja - daj mu zlatnu loptu

2014: Messi najviše šprintao s loptom - daj mu zlatnu loptu

2015: Messi zabio gol glavom - daj mu zlatnu loptu

2016: Messija udario autić hitne pomoći na travnjaku - daj mu zlatnu loptu

2017: Messi dobio 8 dijete - daj mu zlatnu loptu

2018: Messi napokon u penziji i stvari se vraćaju u normalu. Nagrade se od sad dodjeljuju po zasluzi.

16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

A to što je Messi samo zabio puno golova, a praktički ništa osvojio je bitno? To nije nagrada za najboljeg strijelca. Ali nebitno, svake godine se pronađe novo opravdanje zašto je Messi zasluženo osvojio.

2013: Messi zaradio najviše prekršaja - daj mu zlatnu loptu

2014: Messi najviše šprintao s loptom - daj mu zlatnu loptu

2015: Messi zabio gol glavom - daj mu zlatnu loptu

2016: Messija udario autić hitne pomoći na travnjaku - daj mu zlatnu loptu

2017: Messi dobio 8 dijete - daj mu zlatnu loptu

2018: Messi napokon u penziji i stvari se vraćaju u normalu. Nagrade se od sad dodjeljuju po zasluzi.

koliko ronaldo ima zlatnih lopti?

15 godina
neaktivan

Messi će harati do 2020, kakve 2018. :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
domagoj05 kaže...

LOL pa nije ronaldo osvojio la ligu i superkup. To je klub osvojio a ne pojedinac tako da uopce ne vidim logike u toj slici.

Cannavaro je bio stoper i nije zabio 91 gol da osvoji nagradu. Već je dobio nagradu zbog trofeja. Samo problem je šta glasuju ljudi tu kojima je mozak ispran da je messi svetac i dobrotvor a ronaldo partijaner i napuvani peder. Al ta nagrada je izgubila smisao za 99% ljudi kad Sneijder nije dobio nagradu, tako da i nije vam neki predmet rasprave ova tema.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
MrSkunk43 kaže...

koliko ronaldo ima zlatnih lopti?

Isto koliko i ti godina školovanja.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
neaktivan

Ajde dosta prepiranja ! Messi je osvojio loptu(nezasluzeno) i gotovo. Nadam se da ce ronaldo osvojit sljedeci put.Pa i sam ronaldo je rekao da nece svijet propast ako ne dobi loptu.,sigurno mu nije bilo lako al sta je tu je ., jooj kako mrzim te nase portale koji favoriziraju barcelonu.,sta se pise na indexu i 24 sata.,za nevjerovat{#}

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...
domagoj05 kaže...

Cannavaro je bio stoper i nije zabio 91 gol da osvoji nagradu. Već je dobio nagradu zbog trofeja. Samo problem je šta glasuju ljudi tu kojima je mozak ispran da je messi svetac i dobrotvor a ronaldo partijaner i napuvani peder. Al ta nagrada je izgubila smisao za 99% ljudi kad Sneijder nije dobio nagradu, tako da i nije vam neki predmet rasprave ova tema.

Tocno ono sta sam ja rekao vec vise puta danas...ta "Nagrada" je izgubila smisao i postala sprdnja...em zbog snejdera..em ono kad iniesta nije dobio nagradu one godine kad je zabio odlucujuci gol za spanjolsku u finalu svj prvenstva, a i tu godinu je opcenito bio super i u barci...nego su mu godinu kasnije se sjetili kao dat je kao da isprave nepravdu...

Totalna glupost...prije ovih failova sa messiem i "Njegovim" zlatnim loptama glasalo se puno pametnije bolje i normalnije, odnosno realnije...a sad je to postala opca sprdnja...prije su igraci dobivali ZLATNU LOPTU jer su je STVARNO ZASLUZILI...a ne zato jer su se zvali Messi ili kako vec...ovo sad je cista bedastoca i FIFA samu sebe sramoti i kopa sama sebi jamu s ovime...da ovako nisko moze past jedna takva organizacija, pa i novinari..kojih je puno glasalo...al sve je to banda...

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
16 godina
Ficho28 kaže...

Kao sto je izjavio cr,nece svijet propast ako je nece osvojit.,ali valjda bi bilo zasluzeno da ju osvoji jos barem 1. jer se trudi i daje sve od sebe!

nadam se samo da ce real sad proradit i osvojit 10 ligu prvaka!

lol kaj bi to bilo kad bi davali nagrade za trud, pa nije on jedini koji se trudi...

14 godina
neaktivan

Ma kakav trud, kakva postignuca...nista to ne vrijedi...osim u slucaju messi( tad vrijede kalendarski golovi, lijep dojam van travnjaka, nevino malo lice, itd itd )...danas se ne daju nagrade onom tko zasluzi, nego onom tko najvise ima fanboyeva i za kim najvise svijeta slini i uzdize ga u boga ili sta vec...takvi dobivaju nagrade danas...

Uglavnom...real ceka celta...nadam se dobrom odgovoru nakon proslog debakla...:))

16 godina
odjavljen
Ronaldo je trebao osvojiti tu loptu jer je bolji od Messija. Bolji je jer je kompletan igrac, ima dribling, brzinu, snagu, preciznost, udarac glavom, ma sve ima. Messi je isto vrhunski igrac i mozda zasluzuje 2 lopte samo zbog golova i trofeja. On je obicni napadac koji trci okolo igraca i nitko ga ne moze uloviti jer je jako mali i onda zabije i to nije mala stvar ali Ronaldo sve to radi puno ljepse a to je bitno, nogomet je tu da nas zabavi, a ne da gledamo kako se igraci cijelo vrijeme dodaju na 40 metara od gola i zato ja ne volim Barcelonu, jer je dosadna i daje dosadne golove.
Imam iPhone. Hasta la victoria siempre. HALA MADRID!
14 godina
neaktivan

Ma stvar je sta ronaldo, za razliku od messia, se pkazuje bas onakav kakav je, ok mozda je arogantan, ponekad umišljen i šta sve ne...AL BAR NE GLUMI...a siguran sam da messi nije onakav kakav se prikazuje..vidlo se njegovo pravo lice par puta u utakmicama sa realom, a i nekim drugima...tako da ona fora "malo nevinasce koje nista nikome nije skrivilo i nebi zgazilo ni mrava" pada u vodu...a i nebi se cudio da neke od onih stvari koje su izasle u javnost su istinite sta se tice messia...da je on daleko od onog sta se prikazuje u javnosti...dok s druge strane, ronalda bi da mogu stavili na lomacu..a sam je ronaldo rekao "da je iskren uvijek, i da ga nekad to dovede u probleme"...ako nista drugo, bar covijek prizna i ne mulja i ne izigrava neznam ni ja sta...takav je kakav je, i takav se prikazuje u svijetu..i to bi vise trebalo se cijenit nego nekog tko je jedno u javnosti, a drugo iza kulisa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 0:12 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan

Bas se sad razgovaram sa frendom i rekao mi je nesto zanimljivo sta je on procitao(eh sad dal je to istina ili ne):

uglavnom .,procitao je  da je pola sata prije dodjele bilo 48% za ronalda a 46% za messia a 5 min na kraju su rezultati 46% za messia a 28% za ronalda

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Bas se sad razgovaram sa frendom i rekao mi je nesto zanimljivo sta je on procitao(eh sad dal je to istina ili ne):

uglavnom .,procitao je  da je pola sata prije dodjele bilo 48% za ronalda a 46% za messia a 5 min na kraju su rezultati 46% za messia a 28% za ronalda

To sam i ja vidio...cijelo vrijeme je ronaldo vodio po onom Poll-u...i da bi zadnjih minutu ronaldo magicno pao na ispod 30%...

16 godina
Ficho28 kaže...

radi se o anketi FIFA-e na Twitteru, slika ispod.

postotci rezultata glasovanja se nikad ne objavljuju prije kraja, na kraju izađe lista sa kapetanima i izbornicima i točno piše tko je glasao za koga, evo vam tu link i točan popis tko je glasao za koga:

http://www.fifa.com/mm/document/ballond%27or/playeroftheyear%28men%29/01/98/07/84/fboawardmenplayer2012-bycountry.pdf

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 0:49 (antimadridista).
16 godina
neaktivan

kako cr fanove boli ova 4 zlatna lopta za messija... znaju da sa tom 4 zlatnom loptom ulazi u povijest i za 50-100 godina ce i dalje to bit rekord koji ce messi jos podebljat, a ronaldo ce ostati upamcen kao igrac sa jednom loptom kao i canavaro, kaka, nedved i ostali sa jednom ZL....

15 godina

I trebat će još najmanje 50 godina da bi Messi uopće mogao stati u istu rečenicu sa jednom legendom kao što je Nedved.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

I trebat će još najmanje 50 godina da bi Messi uopće mogao stati u istu rečenicu sa jednom legendom kao što je Nedved.

Nedved,cannavaro,raul,zidane i ostala ekipa !

Najbolje je to sto se tu i dalje u nasu temu dolaze k*rciti susjedi jer je messi osvojio 4 zl. Nama je i dalje cr br 1. ,nezanima nas messi,mi se vama ne dolazimo k*rciti u vasu temu ! rade nesto posteno osvojite pa se dodite tu hvalit{#}

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
Hexfire kaže...

Nedved,cannavaro,raul,zidane i ostala ekipa !

Najbolje je to sto se tu i dalje u nasu temu dolaze k*rciti susjedi jer je messi osvojio 4 zl. Nama je i dalje cr br 1. ,nezanima nas messi,mi se vama ne dolazimo k*rciti u vasu temu ! rade nesto posteno osvojite pa se dodite tu hvalit{#}

kljucna rijec ''nama je'',a vi se nama ne dolazite k*rcit kad nemate s cim{#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
Logigamer kaže...

kljucna rijec ''nama je'',a vi se nama ne dolazite k*rcit kad nemate s cim{#}

Pa da, prošle sezone je barca baš sve osvojila osim oskara za najbolju glumu. I Ligu Prvaka i prvenstvo i Europsko prvenstvo i Svijetsko prvenstvo i Davis Cup i Super ball. AJMO BARCA!!!!!!!! {#}

16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

a ronaldu 150 godina da bi stao u istu recenicu sa igracem kao sto je Leko...

13 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
Hexfire kaže...

a ronaldu 150 godina da bi stao u istu recenicu sa igracem kao sto je Leko...

Nije tebi lako u zivotu......

14 godina

Opet su zagadili ovu temu uefalonaši

16 godina
odjavljen
Haha logigamer kako si zabavan bravo. Kaj vas Messi fanove toliko j**e za koga navijamo i protiv koga pisemo u nasoj temi. Svakom muzu je CR bolji, jer ima sve, i snagu i dribling i brzinu. Barca igra neki zenski nogomet, svi su mali, ne mogu dati gol izvan peterca... A Messi je jos k tome i djubre koje napucava protivnicke navijace, niti se ispricati ne zna. I koliko god bude lopti dobio i dalje bude losa osoba i dalje bude ruzan i dalje bude CR imao bolje zenske a to pokazuje tko je zapravo pobjednik, CR ili Messi.
Imam iPhone. Hasta la victoria siempre. HALA MADRID!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 13:14 (piksic).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice