Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.321.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Pa zašto ne bi bili zainteresirani? Modrić je klasa.

14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Pa modric nije u tottenhamu odma proradija koliko se ja sican.

17 godina
neaktivan

Ako već negdje ide onda neka to bude United... tamo ima potenicijala biti vođa momčadi...

15 godina
Balvan8 kaže...

Ako već negdje ide onda neka ide, i to bude United... tamo ima potenicijala biti vođa momčadi...

Je li ja to čujem neke čudne glasove kolega Balvan8 {#} {#} !?!?

Nije da se bojite kada iduće sezone proRadi Luka, da će te onda poželjeti da je kod vas došao {#} {#}!!!!  

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Balvan8 kaže...

Ako već negdje ide onda neka ide, i to bude United... tamo ima potenicijala biti vođa momčadi...

Nije da se bojite kada iduće sezone proRadi Luka, da će te onda poželjeti da je kod vas došao {#} {#}!!!!  

ako luka bude u realu iduce godine...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

pa ja bi rađe da redovito igra u Unitedu (ili bilo kojem jačem klubu, ali mislim da bi SAF napravio igračinu i vođu od njega) nego da sjedi na klupi u Realu... ja bi bio sretan da Luka igra dobro i konstantno u Realu, jer bi onda i repka vjerojatno napredovala skupa s njim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 23:56 (Balvan8).
17 godina

GTA: Real Madrid LOL

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 10:44 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Onaj sta pusi, bolje da je coentrao xd

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
15 godina
TheDarkSide kaže...
Jack Sparrow kaže...

Onaj sta pusi, bolje da je coentrao xd

Marcelo bi ustvari bolje pasao jer je taj lik u igri neki čudni jamaica man. Čak i Marcelova frizura vuće na tak nešto.

14 godina
neaktivan
Messi čeka i službenu potvrdu da je najbolji u povijesti

Kad vidim ovakve nasolove, posebno na indexu...onda mi je jasno koliko je to "DOBAR i KVALITETAN" portal....

16 godina
neaktivan

Karikatura dana.

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
neaktivan

Ljudi Čupko se vraća treninzima.Govori se da bi već protiv Celte u kupu mogao zaigrati.{#}

14 godina
neaktivan

Zidane: "Ronaldo zaslužuje Zlatnu Loptu, stvarno je najbolji".

Figo: "Tipujem na Ronalda, ove sezone je bio bolji od Messi-a".

Mourinho: "Bio bi kriminal, da tako kažem, ako Messi osvoji".

Maradona: "Po meni, Messi je bolji igrač, ali ne bi bilo realno da Messi ima 4 a Ronaldo 1 zlatnu loptu..Tako da dajem prednost Ronaldu".

Deco: " Ronaldo je najbolji i tačka".

Ibrahimović: "Ronaldo je bio bolji ove sezone".

Cassilas: "Moj suigrač je najbolji igrač na svijetu, siguran sam u to."

Iniesta: San mi je zaigrati za Real Madrid
Andres Iniesta jedan je od najvećih i najuspješnijih izdanaka La Masije, Barcelonine omladinske škole, no video snimka, koja je u nedjelju izašla na YouTubeu pokazuje da su želje veznjaka, dok je bio još klinac, bile sasvim drugačije.

- San mi je igrati za Real Madrid - rekao je mali Iniesta ispred kamera, koje su svojevremeno snimale mlade igrače iz nogometnog pogona Barce.

15 godina
TheDarkSide kaže...
Messi čeka i službenu potvrdu da je najbolji u povijesti

Kad vidim ovakve nasolove, posebno na indexu...onda mi je jasno koliko je to "DOBAR i KVALITETAN" portal....

Šanse da Messi danas ne osvoji, su iste šansama da se Mamić ne skine kad čuje tambure. Po meni to će mu biti 2 nezaslužena lopta. Da, najbolji u povijesti...{#}.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 16:54 (Hexfire).
13 godina
neaktivan

Ako ove godine messi osvoji nagradnu onda nek sve skupa ide u 3 ** .Potpuno nezasluzeno.,jedini ko zasluzuje nagradu su ili cr ili iniesta jer messi nije napravio nista u 2012. ,jedino se moze pohvalit sa 91 golom(svaka cast na tome).al je u 2012 bio iza cr-a,a cr rusi sve rekorde.Ili INIESTA ILI RONALDO !

slika govori za sebe:

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Ako ove godine messi osvoji nagradnu onda nek sve skupa ide u 3 ** .Potpuno nezasluzeno.,jedini ko zasluzuje nagradu su ili cr ili iniesta jer messi nije napravio nista u 2012. ,jedino se moze pohvalit sa 91 golom(svaka cast na tome).al je u 2012 bio iza cr-a,a cr rusi sve rekorde.Ili INIESTA ILI RONALDO !

slika govori za sebe:

mislim da ipak ne treba da ti netko sad nabraja sve rekorde jednog i sve rekorde drugog,ali ako hoces mozemo i to...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Ficho28 kaže...

slika govori za sebe:

mislim da ipak ne treba da ti netko sad nabraja sve rekorde jednog i sve rekorde drugog,ali ako hoces mozemo i to...

Kolega ima na netu puno slika i clanaka gdje se spominje messi sa 91 golom i ronaldo koji je zabio svim ekipama.,osvojio la ligu.,superkup,zabio najvise golova ! pa i slika ti govori vise od 1000 rijeci !

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
Logigamer kaže...
Ficho28 kaže...

slika govori za sebe:

Kolega ima na netu puno slika i clanaka gdje se spominje messi sa 91 golom i ronaldo koji je zabio svim ekipama.,osvojio la ligu.,superkup,zabio najvise golova ! pa i slika ti govori vise od 1000 rijeci !

ne,nisi ovo rekao,otkad je rekord zabiti svim ekipama ili osvojiti nesto,a golova je zabio najvise di? u madridu mozda?

15 godina

Logi, premlad si da se toliko živciraš zbog takve banalne stvari. Ak tak nastaviš imat ćeš infarkt prije 16-og rođendana.

16 godina
neaktivan

ovi ronaldovi uspjesi ove sezone su,ajmo rec manje vrijedni,isto kao i lesijev kakav je to rekord broj zabijenih golova u kalendarskoj godini,treba se gledat sezona i bok.

13 godina
neaktivan

Vec po td-ovima vidim kolko je dezurnih susjeda iz susjedne teme ovdje..ocito ne vide dalje od messija!!

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Vec po td-ovima vidim kolko je dezurnih susjeda iz susjedne teme ovdje..ocito ne vide dalje od messija!!

a evo svi sami sebe lazemo o ballon d'or,ali ja definitivno mislim da su u top 3 zasluzili biti sivonjic,heskey i ronaldo,kakav messi i iniesta

14 godina
neaktivan

Gledam kad prikazuju messia, stalno pogledava na ronalda, onako ocima i licem ko da ga se boji, kao ono da ga skrivecki zeli gledat, hahaha...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Gledam kad prikazuju messia, stalno pogledava na ronalda, onako ocima i licem ko da ga se boji, kao ono da ga skrivecki zeli gledat, hahaha...

ljubomoran je na ronaldov gel

16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...

možda ga želi pitat kakvo je vrijeme gore,al se srami.

13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...

Nije tebi lako u zivotu ...

13 godina
neaktivan

Cristiano Ronaldo i Messi na pres konferenciji :

Ronaldo" ne osjecamo rivalstvo jedan prema drugome ., ja radim za svoju momcad a messi za svoju,jedino obojica zelimo pobjedivati i osvajati trofeje!"

14 godina
neaktivan

Ovo se znalo...cijela kampanja se digla radi tih 90 ili koliko vec golova...a svi tuđi uspjesi su se umanjivali...ocito kad je messi u pitanju onda se broje golovi kao i osvojeni pehari i sta sve ne...

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ovo se znalo...cijela kampanja se digla radi tih 90 ili koliko vec golova...a svi tuđi uspjesi su se umanjivali...ocito kad je messi u pitanju onda se broje golovi kao i osvojeni pehari i sta sve ne...

Ma na*iem UEFU i ove ostale idiote koji su zasljepljeni ovim patuljkom! cinjenica je da je ronaldo bio bolji al sta ces,nemos protiv uefe ! banda i mafija! 

Jedno veliko hvala UEFI ZA JOS 1 NEPRAVDU !

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
TheDarkSide kaže...

Ma na*iem UEFU i ove ostale idiote koji su zasljepljeni ovim patuljkom! cinjenica je da je ronaldo bio bolji al sta ces,nemos protiv uefe ! banda i mafija! 

Jedno veliko hvala UEFI ZA JOS 1 NEPRAVDU !

Za sljedecu godinu, nemoraju ni odrzavat ceremoniju dodijele nagrade najboljem igracu, nego nek je odma uruce messiju, i ustede sebi a i nama vrijeme ove sprdacine od "glasanja"...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice