Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.310.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
17 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Ajde bolje da vas Barca razbije u cetvrtfinalu nego Malagu veci je gust...:D {#}

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo.Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
14 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

;)

16 godina
neaktivan

+5

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
14 godina
neaktivan

VIVA ESPANYOL! HALA  MADRID! Nek je tako zavrsilo, vidi se kako im ide bez sudaca, jedna ruka nedosudena,hop, eto poraza. Neka im je, neka.

15 godina
neaktivan

lol

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina

To su ti pravi navijači Reala,prekjučer Real igra i pobijedi,nitko ni riječi ne napiše u temi,a danas poslije kiksa Barce svi slavite,vi uopće ne navijate za Real,vas brine samo Barca.
nebi bio ništa napisao u ovoj temi,ali kad  vidim onog Zuju koji izađe iz rupe i počne provocirati u našoj temi kao teški kompleksaš,onda sam morao jednostavno.
i btw- Zuja - Pique će opet dizati ruku sa podignutih 5 prstiju,ali nažalost po vas,neće biti riječ o bodovima,nego o golovima u Realovoj mreži,baš kao i prošle godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 16:06 (antimadridista).
14 godina

s kim real igra sljedeću utakmicu?

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

To su ti pravi navijači Reala,prekjučer Real igra i pobijedi,nitko ni riječi ne napiše u temi,a danas poslije kiksa Barce svi slavite,vi uopće ne navijate za Real,vas brine samo Barca.

i btw- Zuja - Pique će opet dizati ruku sa podignutih 5 prstiju,ali nažalost po vas,neće biti riječ o bodovima,nego o golovima u Realovoj mreži,baš kao i prošle godine.

a nade...

Avenged Sevenfold foREVer!
15 godina

Istina da Real bježi dosta bodova, ali realno gledajući, ima se još puno za odigrati. U pobjedu Barcelone protiv Reala na Camp Nou sam sto posto uvjeren i onda bi se zaostatak smanjio na dva boda, a dalje ćemo vidjeti što će biti. Ništa još nije gotovo. A ovo što vi dolazite tam u našu temu se javljat nakon što Barcelona prosu bodove, na to nemam komentara. Meni je samo bitno da vas je Barcelona pobijedila doma. I makar izgubi ovo prvenstvo, bit će mi sigurno žao. Ali, još jednom pobijediti Real doma, nema veće čari i nema mi dražeg od toga. Eto, to nije samo pitanje tko će pobijediti, već pitanje ponosa. Idemo dalje. Na kraju se bodovi zbrajaju, ne sad.

15 godina
neaktivan

5 bodova-> rak rana :P

16 godina
cod4gamer kaže...

vama je 5 golova u mreži rak rana,kad odnekud izvlačite ovu sliku iznad nakon više od godinu dana.

ne brinite,bar imate utjehu kad vam Barca utrpa 5 komada,onda možete iduće sezone koristiti ovakve slike da se tješite. {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 16:15 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
cod4gamer kaže...

vama je 5 golova u mreži rak rana,kad odnekud izvlačite ovu sliku iznad nakon više od godinu dana.

ne brinite,bar imate utjehu kad vam Barca utrpa 5 komada,onda možete iduće sezone koristiti ovakve slike da se tješite. {#}

ma da nam utrpate 4557467 golova osvojit ćemo LA ligu 

16 godina
cod4gamer kaže...
antimadridista kaže...
cod4gamer kaže...

Real je u osjetnoj prednosti,ali ima još 21 utakmica do kraja uključujući i El Clasico.

Ako osvojite,budite uvjereni da ću vam čestitati od srca,ali sad nije vrijeme za to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 16:30 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
cod4gamer kaže...
antimadridista kaže...
cod4gamer kaže...

Real je u osjetnoj prednosti,ali ima još 21 utakmica do kraja uključujući i El Clasico.

Ako osvojite,budite uvjereni da ću vam čestitati od srca,ali sad nije vrijeme za to.

ma to je gotova stvar.vama je pala forma i to je to.

16 godina
cod4gamer kaže...

ma da? baš čudno kako nema slavlja po ulicama Madrida,vjerojatno su zaboravili da je Real sinoć osvojio Primeru.

16 godina
neaktivan
Anti- ne svadjaj se, ko se zadnji smije najsladje se smije. :)
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
cod4gamer kaže...

ma da? baš čudno kako nema slavlja po ulicama Madrida,vjerojatno su zaboravili da je Real sinoć osvojio Primeru.

čuvaj sarkazam za kraj LA lige ;-)

14 godina
neaktivan

Ajde gas ča. Samo da ti odgovorim.

Mi za razliku od tebe i tebi slicnih ljubav prema Realu ( odnosno ti prema Barci ) ne iskazujemo piskaranjem po forumu, nego gledajuci utakmice, braneci taj klub i podupiruci ga kad mu je najteze. Dok vecina vas za Barcu je saznala 2005 godine, neki cak ni tad. {#}

To sto tebe jedna slika toliko pogodi, da 2h pises ovuda po forumu o tome, nije moj, niti tudi problem. Zato samo {#}.

Btw. Ja sam kad je Real pobijedio napisao nesto o toj utakmici, da ne lupas u prazno i da ti nije samo cilj provocirati bi i vidio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 17:31 (Zuja007).
16 godina
Zuja007 kaže...

Ajde gas ča. Samo da ti odgovorim.

Mi za razliku od tebe i tebi slicnih ljubav prema Realu ( odnosno ti prema Barci ) ne iskazujemo piskaranjem po forumu, nego gledajuci utakmice, braneci taj klub i podupiruci ga kad mu je najteze. Dok vecina vas za Barcu je saznala 2005 godine, neki cak ni tad. {#}

To sto tebe jedna slika toliko pogodi, da 2h pises ovuda po forumu o tome, nije moj, niti tudi problem. Zato samo {#}.

Btw. Ja sam kad je Real pobijedio napisao nesto o toj utakmici, da ne lupas u prazno i da ti nije samo cilj provocirati bi i vidio.

nsi napisao ništa poslije utakmice Reala prekjučer,kao nitko od vas. Lažeš,a dokazi se vide na ovoj stranici teme. Znaš,Real nije zadnju utakmicu odigrao protiv Malage,nego protiv Granade,i koliko vidim nitko nije napisao ništa poslije te utakmice. Toliko o tvom gledanju utakmica i ljubavi prema Realu. 

jedno je braniti klub,a drugo je provocirati u nekoj temi kad neki klub kiksa,ti si to danas napravio,i ja sam uzvratio u ovoj temi. Mjesec dana nitko nije provocirao ni u ovoj ni u onoj našoj temi,a onda se ti pojaviš odjednom.

Ja u ovoj temi nisam napisao ništa,čak ni kad je Barca pobijedila Real u Madridu. A mogu samo zamisliti što bi vi radili u našoj temi kad bi Real pobijedio Barcu,kad se ovako veselite kiksu protiv Espanyola i provocirate bez razloga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 17:44 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

Imam forum na kojem komentiram o RM. I na tom forumu za razliku od ovdje nema nema ljudi koji se odmah naljute na svaku slliku ili komentara, doduse tamo smo samo mi, madridiste.

I da znam da je bila protiv Granade, i da je zavrsila 5-1, i da je Benzema odigro savrsenu partiju. Samo mi se neda ovdje postati kad se odmah lupa po TD.

16 godina
Zuja007 kaže...

Imam forum na kojem komentiram o RM. I na tom forumu za razliku od ovdje nema nema ljudi koji se odmah naljute na svaku slliku ili komentara, doduse tamo smo samo mi, madridiste.

I da znam da je bila protiv Granade, i da je zavrsila 5-1, i da je Benzema odigro savrsenu partiju. Samo mi se neda ovdje postati kad se odmah lupa po TD.

opet lažeš i sam sebi uskačeš u usta. Znaš da lažeš samog sebe,ali ne odustaješ.

citiram tvoj prethodni post: "ja sam napisao nešto u temi kad je Real pobijedio zadnju utamicu,da ne lupaš u prazno i da ti nije cilj samo provocirati,ti bi to možda i vidio"

Znači očito je da si mislio na ovaj forum.

Predlažem ti da se ideš liječiti,jer konstanto laganje je vrsta bolesti.

prema osobama poput tebe osjećam gađenje,to ću reći makar pobrao i karton.

Stalno lažeš i provociraš,mogu te samo zamisliti što bi napisao u našoj temi da Real pobijedi Barcu. Tu ima itekako poštenih navijača Reala koji nisu jedva dočekali provocirati u našoj temi,ali ti si jedva dočekao,a za Realove utakmice te nije briga i ne pratiš ih očito.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 18:06 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Dok vecina vas za Barcu je saznala 2005 godine, neki cak ni tad. {#}

Joj joj gdje je ta Barca bila u PES-u 4, mislim da nije postojala {#}

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
Zuja007 kaže...

Dok vecina vas za Barcu je saznala 2005 godine, neki cak ni tad. {#}

Joj joj gdje je ta Barca bila u PES-u 4, mislim da nije postojala {#}

Barca je bila prvak Europe dok je PES 4 bio u modi,samo da se zna,to ti je 2005-2006. sezona.

u vama je problem,to što mislite da kao klub postoji samo Real,jer je osvojio najviše europskih trofeja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 17:59 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

s kim real igra sljedeću utakmicu?

s malagom

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pa nama je 5 golova u mreži zato jer su suci za barcu,a kad nisu onda se tek vidi igra barce i to se vidjelo u utakmici s espanyolom

16 godina
TH3 m3G4LODON kaže...
antimadridista kaže...

pa nama je 5 golova u mreži zato jer su suci za barcu,a kad nisu onda se tek vidi igra barce i to se vidjelo u utakmici s espanyolom

svašta sam pročitao,ali ovo je vrh. Znači,primili ste 5 golova zbog sudaca? sad očekujem da kažeš da su svih 5 golova bili neregularni i još možeš nadodati Unicef kao šlag na tortu.

Budite jednom realni,u međusobnim susretima je Barca u zadnje 3-4 godine uvijek ispred,sad imate 5 bodova prednosti i to poštujem i znam da je Real trenutno favorit za osvajanje Primere,ali kako te nije sram uopće spominjati suce nakon jučerašnje utakmice?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 18:19 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zuja007 kaže...

opet lažeš i sam sebi uskačeš u usta. Znaš da lažeš samog sebe,ali ne odustaješ.

citiram tvoj prethodni post: "ja sam napisao nešto u temi kad je Real pobijedio zadnju utamicu,da ne lupaš u prazno i da ti nije cilj samo provocirati,ti bi to možda i vidio"

Znači očito je da si mislio na ovaj forum.

Predlažem ti da se ideš liječiti,jer konstanto laganje je vrsta bolesti.

prema osobama poput tebe osjećam gađenje,to ću reći makar pobrao i karton.

Stalno lažeš i provociraš,mogu te samo zamisliti što bi napisao u našoj temi da Real pobijedi Barcu. Tu ima itekako poštenih navijača Reala koji nisu jedva dočekali provocirati u našoj temi,ali ti si jedva dočekao,a za Realove utakmice te nije briga i ne pratiš ih očito.

Za razliku od tebe, ja pratim svaku Realovu utakmicu unazad 3-4 godine, prije nisam imao to priliku, al sam ga opet pratio, makar citajuci novosti i vijesti. Ti za Barcelonu dodes pogledat ovdje na forum.

16 godina
Zuja007 kaže...

Za razliku od tebe, ja pratim svaku Realovu utakmicu unazad 3-4 godine, prije nisam imao to priliku, al sam ga opet pratio, makar citajuci novosti i vijesti. Ti za Barcelonu dodes pogledat ovdje na forum.

sreća pa ti znaš gledam li ili ne. Mogao bi i pogledati u temi tko ostavlja linkove za utakmice i te stvari.

Dok je očito da ti lažeš da gledaš utakmice Reala,sam si se izdao.

Ja sam klub za koji navijam od rođenja gledao i uživo za razliku od nekih,i isto tako za razliku od nekih imam i dokaze.

Smiješno mi je kako se uvrijediš i kako te dirne kad otkrijem da lažeš,i onda pokušavaš uzvratiti istom mjerom,a nemaš dokaza niti ćeš ih ikad imati,jer lažeš.

Znaš i sam da sam sebe lažeš,pa to mogu vidjeti svi u tvojim zadnjim postovima. Ja bi se sramio na tvom mjestu.

Samo ti nama ostani onaj stari,nastavi lagati i veseli se svakom malom kiksu Barcelone,vidim da te to veseli u životu...

Kao što je kolega u našoj temi rekao: "navijači Reala se zadnjih godina očito moraju zadovoljiti malim stvarima".

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 18:37 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

To sto sam ja nesto krivo napisao, ili to sta si ti krivo shvatio, ti od toga radis dramu i govoris da ja negledam tekme Madrida. {#}

Neznam niti zasto si dosao u ovu temu, ja sam napisao 1-2 posta, a ti ovdje pises romane i govoris mi da nevolim RM. Mozes se sramit.

Koliko sam ja imao neprospavanih noci zbog tog kluba, koliko sam sati propatio i koliko sam vremena utrosio da znam skoro sve o Madridu, da to znas, vjerovatno bi se samo prebacio ***** u drugu temu.Stvarno si nevjerovatan. {#}

16 godina
Zuja007 kaže...

To sto sam ja nesto krivo napisao, ili to sta si ti krivo shvatio, ti od toga radis dramu i govoris da ja negledam tekme Madrida. {#}

Neznam niti zasto si dosao u ovu temu, ja sam napisao 1-2 posta, a ti ovdje pises romane i govoris mi da nevolim RM. Mozes se sramit.

Koliko sam ja imao neprospavanih noci zbog tog kluba, koliko sam sati propatio i koliko sam vremena utrosio da znam skoro sve o Madridu, da to znas, vjerovatno bi se samo prebacio ***** u drugu temu.Stvarno si nevjerovatan. {#}

ništa ja nisam krivo shvatio,dokazi su ti na prošloj stranici. Ne mislim da ne gledaš utakmice Reala uopće,ali mislim da nisi toliko lud za klubom.

Kakav mi dokaz više treba od toga da Realovu utakmicu u subotu nisi gledao,a danas si ludovao od veselja kad je Barca kiksala i provocirao u našoj temi? zar ti treba veći dokaz?

Moj zadnji post u temi dok Real ne osvoji neki trofej,onda ću doći čestitati pravim navijačima. A tebe molim da ne radiš više onakve stvari u našoj temi,jer duže razdoblje nitko nije provocirao ni ovdje ni tamo,a onda se ti ukažeš.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice