Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.362
|
čitano: 1.028.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
8 godina
Real Madrid C.F.

Predivan rezultat, don Carlo je najbolji trener na svijetu. Htio bih samo skrenut pažnju, opet se priča o suđenju, simuliranju igrača Reala. 3 iznimno teška prekršaja na Camavingi, od toga samo jedan sankcioniran žutim kartonom. Dalje nebih ulazio u te bolesne polemike. Samo da je u uzvratu izdržat, a bit će svi nabrijani. Real u ligi prvaka je čudo. Prošle godine su na najteži mogući način osvojili. Put je bio najteži mogući, a ni ove nije ništa lakše. Hala Madrid!!!

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
Re: Real Madrid C.F.
Zašto mi se brišu postovi? Ako dozvoljavate da se trola na račun drugog kluba u drugoj temi onda dozvolite i tu. Samo sam napisao "muk i tišina", ni riječi više od toga.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Pa pitaj moderatore. Očito si i njima već naporan sa trolanjem.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
antimadridista kaže...
Zašto mi se brišu postovi? Ako dozvoljavate da se trola na račun drugog kluba u drugoj temi onda dozvolite i tu. Samo sam napisao "muk i tišina", ni riječi više od toga.

Kakav klub takvi i navijači.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
3 godine
protjeran
antimadridista kaže...

Zato jer si iznimno iritantan fanboj.

15 godina
Mogu ja biti ne znam što ali to neće promijeniti činjenicu da se Pep dobro posrao po Realu i pustio vodu. Malo ste zbog toga nervozni a ne zbog mene.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Da, nervozni smo što smo opet bili među četiri najbolja u LP.
Sve bi bilo bolje da smo ispali u skupini ko neki.

Što se tekme tiče, nema se tu što reći. Istu takvu tekmu smo gledali prije tjedan dana. I još par puta zadnjih nekoliko godina. Ovaj put je prevagnulo na njihovu stranu. Treba im stisnuti ruku i to je to. Čemu raditi dramu.

Eventualno može biti zabrinjavajuće što je Real jedini klub Primere koji je trenutno relevantan u Europskim okvirima i ne izgleda da će se to ubrzo promijeniti. Sva lova se pumpa u Premiership, a ne znam dokad ćemo to moći pratiti.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Bolje ispasti iz skupine LP i osvojiti ligu nego doći do polufinala LP i da ti je najveći trofej u sezoni superkup.
15 godina
Malo si nervozan?
15 godina
Nisam ja nervozan, dapače. Baš se dobre volje peobudio jutros. Samo si malo nelogičan. Jedan tren mi navijači Reala kažu "Real ne priznaje ništa osim trofeja", a sad je "bar smo došli so polufinala". Malo vas spustilo na zemlju.
8 godina
antimadridista kaže...

23.2. je bila utakmica europa lige protiv ManUTD, kluba za koji navodno navijaš, iako je tebi Barcelona sporedna stvar jer si ti idolopoklonik budućeg katarskog patuljka. Citat kolege Jacka, prvi post nakon utakmice: 

Jack Black kaže...

Očito sam nas pocoprao.
Tvoj prvi post, nakon, kako ti kažeš, nevažnog natjecanja, je 27.2. Četiri dana nakon debakla. Ovdje City zasluženo pregazi, uništi Real, dođeš odmah. Sve je jasno kolega, bit će bolje iduće godine. Možda Barca prođe skupinu LP.

14 godina
City je ovaj put bolji i to je to..kakve drame..pa nemos nin stop dobijat i osvajat..sta bu se za Pepa reklo onda …LP nije uzeo od Barcelone..koliko je sad vec proslo..Real ga naguzija zadnjih par godina..ali cini mi se da je ovo njihova..da Bog da sam falija i Broz mu otme ispred ociju!😁
AUDIOFIL
15 godina
Benzema napušta klub na kraju sezone. Nisam to očekivao s obzirom koliko je i dalje bitan, ali šta je tu je. Hvala mu za sve.

Navodno Perez planira čekati 2024. da Mbappe dođe besplatno, ali možda se i to sad promijeni. Ili će se ići na neko jeftinije prijelazno rješenje. Biti će zanimljivo.
14 godina
Real Madrid C.F.

Znači odlaze : Asensio, Mariano, Hazard,  Benzema, Nacho vrlo vjerojatno . Jedino Modrić odbio arape, a od nagodinu nema ni njega. Totalna smjena generacije, tako da je vrijeme za remont

Vjerujem da dolaze : Bellingham, Firminho, Havertz i vjerojatno jos igrac, dva

16 godina
Real Madrid C.F.

Vini je izrastao u ok igrača. Ali ima manu a to je ona glupa gluma kao što je Neymar furao. Vjetar puhne, on pada i onda kreće gluma kao da ga je vlak udario.

Xbox: RENZOR GT 01. PSN: RENZOR_GT_01
14 godina
Real Madrid C.F.

Eto šta reći...okreneš se i prođe 14 godina...doslovno kad je Karim izlazio čovjek se naježi i trzne. Kakva karijera, kakav igrač..sve najbolje u nastavku karijere . A sad ćemo vidjeti što će Perez izvući iz rukava i kog će dovesti. Top mete su navodno Kane i Havertz. Joselu je 99 posto osiguran kao backup napadač, dok će se također vratiti i Fran Garcia. 

14 godina
mazy651 kaže...

Eto šta reći...okreneš se i prođe 14 godina...doslovno kad je Karim izlazio čovjek se naježi i trzne. Kakva karijera, kakav igrač..sve najbolje u nastavku karijere . A sad ćemo vidjeti što će Perez izvući iz rukava i kog će dovesti. Top mete su navodno Kane i Havertz. Joselu je 99 posto osiguran kao backup napadač, dok će se također vratiti i Fran Garcia. 

Apropos Kanea, nisam baš nešto presretan sa njim kao igračem uopće! 

Da ga idem sa nekim uspoređivati, rijetko koji je čekao da ga se pronalazi sa vrućim loptama, više preferiram igrača koji ima Muda sam stvoriti poziciju! 

ATJ Lučko
15 godina
Nekako si mislim da će Kane prije ostati u Premiershipu nego ići s otoka, ali tko zna. Godinama je u top 5 napadača, zna igrati leđima prema golu, bio bi to dobar transfer ako je moguć. Ali teško je s Tottenhamom pregovarati.
14 godina
Real Madrid C.F.

Koliko god volim Carla, danas me baš razočarao. Kako se šupački ponio i nije dozvolio barem dvije minute Hazardu i Marianu da se oproste. E moj Carlito , stvarno ispod stola.

15 godina
Potvrđen transfer Bellinghama. Jedna briga riješena.
15 godina
Za pola sata prijateljski El Classico. Nisam još gledao Real u novoj sezoni pa me baš zanima kako to izgleda bez prave špice.
8 godina
Real Madrid C.F.

Zasad izgleda klasično. Barca ne može dobit ništa u Europi osim Reala. Uživancija iskreno. 

15 godina
Zaspao sam nakon 15 minuta, ali čujem da smo igrali sa 20% snage da se onaj pizdek Xavi ne bi plakao da igramo preozbiljno.
15 godina
Hexfire kaže...
Zaspao sam nakon 15 minuta, ali čujem da smo igrali sa 20% snage da se onaj pizdek Xavi ne bi plakao da igramo preozbiljno.

Sa koliko posto snage ste igrali La Ligu kad vas je pizdek ostavio na 10+ bodova cijelu sezonu? Pizdek u 10 Clasica ima 7 pobjeda sa realno lošijom ekipom. Nek legenda Ancelotti diže obrve i dalje.

15 godina
35%
16 godina
Hexfire kaže...
35%

Samo nastavite tako.

Btw, hoćeš obrisati i ovaj post? Jel te dira 3:0 od jučer? Zagorski jal i to? 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
Real Madrid C.F.

Sa 40% u Kupu Kralja kada ste na kampu dobili 4 komada.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2023 18:05 (Tascam).
11 godina
mrzech kaže...
Hexfire kaže...
35%

Samo nastavite tako.

Btw, hoćeš obrisati i ovaj post? Jel te dira 3:0 od jučer? Zagorski jal i to? 

Dolazi nam Mbappe pa ćemo morati malo dati gasa.

Jedino ako ga barcelona prije ne kupi 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2023 21:59 (Tascam).
14 godina
Real Madrid C.F.

https://www.facebook.com/ChampionsLeague/posts/pfbid0kyNB453wVCJRsXQo5jWCwVUeX5urS9CQx4wF2t1zkX7sDtmjbsvzkpzjq2hpytBgl
Loš početak sezone koju otvaramo u subotu. Križni ligamenti nastradali Courtoisu

15 godina
Uf, grdo. Još stignemo kupiti Livakovića.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice