Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.015.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
17 godina
Re: Real Madrid C.F.
Evil Access kaže...

Gledam malo NBA doigravanje ovih dana, ako i mrvicu volite kosarku vrijedi pogledati, puno dobrih ekipa ima, odlicna se kosarka igra. Malo sam skrenuo s teme haha. Pisem zbog uvodjenja VAR u nogomet, sudjenje u americkim sportovima je vrh vrhova, kosarku nije lako suditi, ali su im sudci cudo jedno. Mislim da bi UEFA trebala da razmisli o uvodjenju profesionalnih sudaca, novca sigurno ima.

Od kad je NBA uvela VAR i cjepkane timeoutove u drugom poluvremenu, tekme traju 3h. Prije bi trajale 1:45-2h max.

Zanima me sto bi to znacilo u nogometu gdje ima puno manje tranzicija...mislim da bi jos vise usporilo igru, a momcadi koje su tehnicki potkovane (sporija igra s vise dodavanja) bi najvise profitirale.

Ala Barca, City, Liverpool...

Odmor bi bio puno veci. Treba svakako uvest VAR, ali on mora biti brzi, nema druge...ne smije glavni sudac ic gledat VAR jer to oduzima puno vremena, nego kao sto NBA sad ima review center u New Jerseyu, glavni sudac bi samo trebao cuti njihovu odluku.

10 godina

Ma gledati će suci to preko tableta iz džepova, u hodu. 

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ma lako se to rijesi danas s tehnikom koja se ima. Nogomet malo kaska, osim VAR jedna od stvari o kojoj bi se trebalo da razmisli su letece izmjene igraca, bilo bi manje ozljeda igraca i igra bi postala dinamicnija.

Eye In The Sky
7 godina
neaktivan
Ali moraš znati da u košarci postoji sat i vrijeme napada, te aut linije koje se gaze, pa zatim silazna putanja, namjerni faulovi, tehničke radi prigovora, milijun slobodnih bacanja te glavni suci pregledavaju snimku... Zato uz VAR sve traje tako dugo. U Nogometu uključiti VAR samo kad je situacija za gol, penal ili zaleđe neko bitno i naravno kad je pitanje crvenog kartona.
Malo bi usporilo ritam i igru, ali dobitak u pravednosti je puno veći
13 godina

Pa i kod njih ima stalnih napadanja sudaca da pomazu boljim ekipama.To je sve normalno,ko gubi ima se pravo ljutiti :D

12 godina
Real Madrid C.F.

gledam emisije poslije utakmice Gerrard,Lampard i Ferdinand sve i jednu gresku sudca su komentirali u utakmici Reala i Bayerna,a greske na utakmici Rome i Liverpoola nema na vidiku haha

da ne pricam njihovo dizanje Liverpoola u nebesa i toga kako je vrijeme Reala proslo

...uh sta bih volio da ih Real vrati na tvornicke u finalu 

13 godina
neaktivan

Ima li vece ironije od tog da se talijani zale haha, pogotovo juve :D :D

Origin ID: ReaLazio
9 godina
protjeran
toma20 kaže...

gledam emisije poslije utakmice Gerrard,Lampard i Ferdinand sve i jednu gresku sudca su komentirali u utakmici Reala i Bayerna,a greske na utakmici Rome i Liverpoola nema na vidiku haha

da ne pricam njihovo dizanje Liverpoola u nebesa i toga kako je vrijeme Reala proslo

Englezi ko englezi, licemjeri, ali redovno se svi pisaju po njima. 

Eye In The Sky
11 godina
protjeran

Ili su cudni nogmetasi koji su napravili nesto u zivotu, ili vas par klaunova sa foruma koji mislite da Real nema sudacki tretman?

This time next year we'll be millionaires
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ili su cudni nogmetasi koji su napravili nesto u zivotu, ili vas par klaunova sa foruma koji mislite da Real nema sudacki tretman?

jel netko rekao da nije ruka Marcela bila? pa sta onda nisu komentirali 2 penala i crveni u utakmici Rome-Liverpoola,zapravo ti ispadas najveci klaun sa svojim komentarima pogotovo jer nisi gledao video te emisije ajde pozz

13 godina
neaktivan

Da imamo sudacki tretman i da se namjesta za nas i u nasu korist zasto smo onda dobili PSG, Juve i Bayern? Zasto onda ti koji namjestaju za nas nam nisu dali lakse parove? hahah Pa mogli su nam dat romu, besiktas, basel, sahtar, porto, zasto nisu kad vec namjestaju svi za nas? Koja je poanta namjestat za nekog ako ces mu dat najjace protivnike, zar nije to kontradiktorno :D :D ? hahaha

13 godina
neaktivan

i da, toliko o namjestanju u korist reala, na uefinoj stranici je danas par sati stajalo da je pobjednik lige prvaka Liverpool :D, isto kao sta su procurili polufinalni parovi prije nego su uopce izvuceni bili, hm, znaci pobjednik se vec zna :D cestitamo liverpoolu :D 

11 godina
protjeran

premotaj do psg-a i vidjet ces sta je bilo...A imas i za bayern.Eto kako ste prosli.

13 godina
neaktivan

Zasto se ti malo za promjenu ne pocnes brinut za klub koji navijas? Prakticki barca ti je osvojla ligu, al ti si i dalje tu places kako real pobjeđuje itd itd. Znaci da tebe vise brine i zanima real nego uspjesi tvog kluba. Nije li vrijeme da se zapitas mozda dal ti navijas za svoj klub ili pratis nogomet samo iz "mrznje" prema realu? Ja na kao i svi drugi normalni natvom mjestu odavno bi se zabrinuo

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ma koja namjestanja i gluposti. Bayern je u zadnjih 10 minuta utakmice imao nekoliko mat situacija. Sto se tu moze namjestiti? Da su igraci udarili loptu par milimetara na drugo mjesto zabili bi gol i onda nitko ne bi pricao o namjestanju, nisu, zato jer nisu dovoljno dobri i to je to. Tko ce to namjestiti?

Eye In The Sky
12 godina
TheDarkSide kaže...

Zasto se ti malo za promjenu ne pocnes brinut za klub koji navijas? Prakticki barca ti je osvojla ligu, al ti si i dalje tu places kako real pobjeđuje itd itd. Znaci da tebe vise brine i zanima real nego uspjesi tvog kluba. Nije li vrijeme da se zapitas mozda dal ti navijas za svoj klub ili pratis nogomet samo iz "mrznje" prema realu? Ja na kao i svi drugi normalni natvom mjestu odavno bi se zabrinuo

nemoj tako vidis da si je decko otvorio kanal barcascout,jos malo i prelazi u la masiu i navodno se govori da ce biti njihov glavni skaut 

13 godina
neaktivan

Ma ja sam 100% siguran da je kladonicarska mafia potplatila obrane od PSG,a Juvea i Bayerna da puste golove, ma 100% jer jadni ti igraci takvih klubova, pa oni jedva spajaju kraj sa krajem, sta je njemu koji zarađuje milione godisnje prodat neku tamo utakmicu lige prvaka za nekakvu sicu hahah, siguran sam da i jup je jedva docekao da ga netko potplati, jer jadan sirotan ima 70 godina, jedva zivi od prvog do prvog pa eto kladionicarska mafia mu stavlja kruh na stol.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Nikad mi neće biti jasno kako ljudi mogu navijati za Barcelonu. Sve novce od Nejmarovog transfera uložili u suce. Kada je u La Ligi zadnji puta suđen penal protiv Farselone? A trenutno španjolsko prvenstvo 90% osvojili uz sudačku pristranost. Čim su naletili na Romu i 50:50 suđenje izgubili 'ko zadnji paceri. I sad se takvi našli pametovati o sucima. Uostalom, zna se da najveći lopovi viču Držte lopova.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
13 godina
neaktivan

Evo prica se da perez upravo ocajnicki pregovara sa uefom da real nekako napokon osvoji tek 13tu ligu prvaka jer jelte za ovih 12 liga prvaka dosad realu je trebalo samo 1500 godina, dok recimo jedna barcelona je trenutno na 36 ligi prvaka, i trebalo joj je samo 1200 godina, pa perez ocajnicki zeli se priblizit barci. Spominje se da ce ovaj, pokusat podmitit lovrena posto je sa balkana a tu se sve namjesta, navodno da mu uefa nudi novce da jelte kiksa protiv reala u finalu, jer covjek je nepogresiv i ne kiksa nikad. Spominje se i da nagovaraju klopa da nekako svoje branice uvjeri da puste realu, al tvrdi su to orasi, imaju placu samo po 5-6 milja godisnje, jedva spajaju kraj sa krajem, pa ih nije tako lako potkupit. Perez navodno se dogovara i sa barcom za skorasnji el classico, da im ga pusti, jer real spaja kraj sa krajem sta se tice placa za igrace i ronaldo se poceo zalit sta u svlacionici vise poslje utakmica ne dobivaju kikiriki, al sta ce te, recesija je to..real je uvijek muku mucio sa time.

A sad da se vratimo u realnost, da nastavim sa cinizmom, ironijom, i ostalim ili vam je zanimljivo? pogotovo ovim kvazi navijacima barcelone :D

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Razlika u RM i Bayernu je bila u vratarima. Navas je povadio većinu što se moglo i što se nije trebalo. Urlich nije uhvatio niti ono što je trebao. 

Only real programmers collect their own garbage.
13 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

Razlika u RM i Bayernu je bila u vratarima. Navas je povadio većinu što se moglo i što se nije trebalo. Urlich nije uhvatio niti ono što je trebao. 

Urlich mora naucit pravilo indirekta prvo :D I da se iduci pud dogovori sam sa sobom dal ce uhvatit loptu ili ispucat je :D

11 godina
protjeran

Znam da si iz druge galaksije i da cesto padas marsa sa svojim nogometnim znanjem koje je nepostojece ali moram priznat dobar pokusaj trollanja.

13 godina
neaktivan

Pored tebe mislim da smo svi doktori nogometnog znanja, tako da ne brinem se :) Kad budes naucio da su klubovi postojali i prije messia, i kad ti zapravo pocnes navijat za svoj klub a ne bit mrzitelj reala vise od iceg e onda vec mozemo u nekakvu konstruktivnu raspravu, dotad nemogu te shvacat ozbiljno.

9 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Pored tebe mislim da smo svi doktori nogometnog znanja, tako da ne brinem se :) Kad budes naucio da su klubovi postojali i prije messia, i kad ti zapravo pocnes navijat za svoj klub a ne bit mrzitelj reala vise od iceg e onda vec mozemo u nekakvu konstruktivnu raspravu, dotad nemogu te shvacat ozbiljno.

Alkar TheDarkSide u sridu! Ne moze se bolje opisati tipicnog navijaca uefalone.

Eye In The Sky
17 godina
toma20 kaže...

Pa Liverpool je i City prosao na suce u obje tekme.

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
toma20 kaže...

Iskreno nisam pratio tu tekmu, al ako je stvarno tako, onda jbga negdje netko dobije, negdje izgubi i tako u krug

14 godina
Mitch kaže...
toma20 kaže...

Ja sam gledao obje utakmice, i apasolutno se ne slažem sa tvojim pisanjem. 

Daj nabaci koji detalj gdje ti decidirano možeš ukazati na pomoć sudaca, ili njihovu nesposobnost ispravnog suđenja?! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.
13 godina
neaktivan

Ma to je sica, samo 24 soma eura po satu :D Perez i real grcaju u dugovima vidim ja :D Sigurno ce se prodat u finalu za neku svotu da pokriju sve te troskove :D Jer zna se da je uefa i CL namjestena :D A i uefa je vec unapred bila objavila pobjednika :D

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Tko je sutra u sastavu, s obzirom da utakmica nema neku važnost. Ako će igrat Vazquez na boku, tipujem golovi 3+ :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice