Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.015.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid C.F.

Kakva komedija hahaha...al ce bit sad komedije i repova nakon ovog :D

Origin ID: ReaLazio
16 godina
odjavljen
Real Madrid C.F.

Zalosno na koji nacin je zavrsila ova dobra tekma...

14 godina
Real Madrid C.F.

Sad će veliki barcelonaši reći da penala nije bilo

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

PENAL JE CIST KO SUZA, TKO MISLI DA NIJE TRK NA PREGLED OCIJU. CISTO KO SUZA, GLUP PENAL I GRESKA IGRACA JUVENTUSA, ALI JE PENAL BIO.

Eye In The Sky
12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Navijač sam Reala al ovo je sramota, dat liku direktan crveni zbog prigovora. Ipak je on kapiten ima pravo prigovorit. Penal je 50/50 po meni mislim da je vasqez više prodao fazon nego što je bio penal.

15 godina
Je, glup kraj nakon svega. Bolje da je ili Vasquez zabio ili Juve još prije.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

PENAL JE CIST KO SUZA, TKO MISLI DA NIJE TRK NA PREGLED OCIJU. CISTO KO SUZA, GLUP PENAL I GRESKA IGRACA JUVENTUSA, ALI JE PENAL BIO.

ono kad pricas takve nebuloze da se pola navijaca reala ne slazu s tobon 

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
16 godina
Real Madrid C.F.

Sami su si krivi da su pustili Vasqeza on bi napravio faul u napadu ko i inače.

10 godina
Real Madrid C.F.

Lijepa namjestaljka

15 godina
Real Madrid C.F.

Zato nemogu prožvakati CR7, frajeru se divil i pljeskal cijeli stadion u Torinu kaj je bilo i aboslutno zasluženo i onda danas 90 minuta bacanja i dramatiziranja po terenu, a ovaj penal meh 50/50 suditi to u 93 minuti je srcedrapajuče.

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

A kako su se neki sinoćnji paćenici samo ponadali. Bog na nebu, Kristijan na zemlji!

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
14 godina
Emirthestroj kaže...

Navijač sam Reala al ovo je sramota, dat liku direktan crveni zbog prigovora. Ipak je on kapiten ima pravo prigovorit. Penal je 50/50 po meni mislim da je vasqez više prodao fazon nego što je bio penal.

Jesi ti vidio šta je Buffon radio?da je to samo prigovor bio?pa on je došao odozada,gurnio suca.Ponašao se kao životinja

9 godina
protjeran
Logigamer kaže...
Evil Access kaže...

ono kad pricas takve nebuloze da se pola navijaca reala ne slazu s tobon 

Sacekaj, ti stvarno mislis da ono nije penal?!

Eye In The Sky
13 godina
neaktivan

Penal je bio jer branic nije mogao nikako doc do lopte nego jedino tim nacinom, ili da ga je gurnuo rukama odiza po ledjima, a crveni je bio za ocekivat kako se bufon unosio u lice sudcu i izbio mu loptu nakraju iz ruke, ja znam da je sve to u afektu i zaru u tom trenutku, al to si je iskljucivo bufon kriv. Bezveze da je jedna jako dobra tekma zavrsila na jedan tako glupi nacin, al sta je tu je.

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Penal je bio jer je suden za klub za koji ja navijam,da je suden za bilo koji drugi klub nebi bio,a da je slucajno suden za barcu kenjao bih ufealona uefalona

there fixed it for you

14 godina

Misliš kenja isto kao što sada ti kenjaš koji ne navijaš za Real?

13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...

Penal je bio jer je suden za klub za koji ja navijam,da je suden za bilo koji drugi klub nebi bio,a da je slucajno suden za barcu kenjao bih ufealona uefalona

there fixed it for you

Nisam ni ocekivao nista drugo no ovakve gluposti, objektivnost vecine na razini :D Zanima me samo kad sam ja to "kenjao" uefalona u vasem topicu? Vas je roma nadigrala u 90 minuta i to DOSLOVNO, pogledaj statistike ove utakmice, pa onda pogledaj statistike svoje barce :D

16 godina
Real Madrid C.F.

Ja sam navijac Reala i dugo godina sam u nogometu, ali ovakav  kontakt se ne svira  u 93. minuti. Pravi moralni pobjednik je Juve u svakom pogledu.

BE HAPPY 要開心 : )
14 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

da

TheDarkSide kaže...

Nisam ni ocekivao nista drugo no ovakve gluposti, objektivnost vecine na razini :D Zanima me samo kad sam ja to "kenjao" uefalona u vasem topicu? Vas je roma nadigrala u 90 minuta i to DOSLOVNO, pogledaj statistike ove utakmice, pa onda pogledaj statistike svoje barce :D

a skini si lipo snimku,otvori je u bilo cemu sta ti moze pustit slow motion i vidi u kojem trenu igrac pada i u kojem trenu ga benatia dira pa se javi kad to obavis

13 godina
neaktivan

Mislim da je tu bilo "malo" vise od obicnog kontakta, bezobzira sta je 93ca ili koja vec bila. Stvar je sta se takve stvari ne sviraju u tim minutama jer vecina sudaca nema muda, boje se "kontroverzi" i sta ti ja znam, al ovaj izgleda nema problema svirat sta god treba u bilo kojoj munuti, pa makar to napravilo kaos kao sad.

13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
sstrmi kaže...

da

TheDarkSide kaže...

a skini si lipo snimku,otvori je u bilo cemu sta ti moze pustit slow motion i vidi u kojem trenu igrac pada i u kojem trenu ga benatia dira pa se javi kad to obavis

Izgleda da sam ja gledao utakmicu za razliku od tebe...u petercu, okrenut prema golu, sa branicem na ledjima koji radi "poluvolej" oko njegovog tjela da bi "pokusao" doc do lopte i nije bas "samo mali kontakt",

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Izgleda da sam ja gledao utakmicu za razliku od tebe...u petercu, okrenut prema golu, sa branicem na ledjima koji radi "poluvolej" oko njegovog tjela da bi "pokusao" doc do lopte i nije bas "samo mali kontakt",

i vec skoro na podu prije nego sta ga branic uopce takne,taj kljucni detalj zaboravljas

16 godina
Joe cooker

Apsolutno se ne slazem s tobom. Penal je penal. Bio u prvoj ili zadnjoj minuti.

Samo mi je zao sto je tekma ovako zavrsila. Realu ovo ne treba.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 23:12 (Kill Frenzy).
13 godina
neaktivan

Podu? Covjek je pokusao stopat loptu, sta je trebao trepavicom skocit da je stopa? Jesi ti igrao ikad nogomet?..tj, ustvari ni neda mi se ulazit u rasprave bez granica sa neobjektivnim ljudima.  Mozes nastavit sta god zelis :)

14 godina
Logigamer kaže...
sstrmi kaže...

da

TheDarkSide kaže...

Evo, dobra rezolucija https://a.pomfe.co/ouxwy.mp4
0:26 Prvo ga je odgurnuo sa dve ruke, onda ga je jos opalio nogom ispred, oboje se vidi vasquezu na faci haha, ovo ide Benatiji na dušu jbg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 23:15 (KiCo77).
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Slatko, na kraju svega, nisam mogao da zamislim bolji zavrsetak. Mrzitelji Reala su vec poceli da provociraju, kad ono ukaze se CR7 i srusi sve njihove snove. CR7 zabija u svakoj utakmici lige prvaka, uistinu jedinstven podhvat vrijedan divljenja. Kako cu sada slatko zaspati, a sutra slusat gundjanja mrzitelja kraljevskog kluba. Zavjera, ovo ono.................... 

HVALA MADRID!!!

Eye In The Sky
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ne znam zašto ljudi misle da minuta utakmice igra ulogu kod odluke da li je faul ili nije. Da, drama je velika, ali u pravilima igre se ne spominje sviraj ili ne u ovisnosti o vremenu.

Činjenica je da ovo neki ne bi svirali. A opet, kreč se pokazivao i za manje stvari. Malo me boli što mi je žena rekla na početku, ajde šta se živciraš svirat će neki penal za bijele kao i uvijek :)

Zidane je u polufinalu LP, a u svlačionicu je odjurio smrknut, to sve govori.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
17 godina
Kao navijac Barce kazem da je cisti penal.
Nije bitna kolicina kontakta, nego pitanje da li bi neometen zabio gol.

99% igraca bi zabili ovo i zato je sviran penal.

Crveni je potpuno neopravdan, da sam ja Buffon ja bi nakon crvenog odma nokaut bacio.
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Kralj medju kraljevima... ...CR7!!!

Eye In The Sky
16 godina
odjavljen
Real Madrid C.F.

Jel' bio penal ili ne to je potpuno nebitno. Po meni (kao neutralnog gledatelja) ovo nije niti p od penala, ali ajde.

Kristinka je opet pokazala da ne zna sto je fair play. Dok je Buffon na prosloj tekmi cestitao i pokazao o kakvom se covjeku radi, Kristinka je samo dizala rucice na ovoj i proslavila gol na nacin na koji vec je...

Zalosno je kada na kraju tekme, gotovo u posljednjoj sekundi sudac postane glavni lik. U tome slucaju gube svi ljubitelji nogometa. Pod time ne podrazumijevam nerazumne fanbojeve...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice