Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.014.637
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
14 godina
Re: Real Madrid C.F.
toma20 kaže...

prodaj Moratu,Jamesa,Pepea,Mariana  budu klinci igrali,ovo je gori Real od onog Benitezevog JAD I BIJEDA

Kad nema Carvajala sad,čak i jedan Danilo fali

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
Real Madrid C.F.

Nisam želio komentirati ono "prikazano" kod Girone kao politika, a i prije Lige Prvaka 

Kao ono danas ?!?! 

Je da nešto i nije lopta htjela u gol, ali pokazati onakvu igru, katastrofa!!!! 

Uspekos svemu iz prošle sezone, hvala velika Zidane, ali ako ne osvoji makar nešto, La Ligu ili Ligu Prvaka treći puta zaredom, sretan put u Francusku, reprezentaciju. 

ATJ Lučko
10 godina
Real Madrid C.F.

Najveci problem Reala je obrana, nema Carvajala, Nacho je dobar samo za klupe a Ramos je smijesan. Ramos treba prvi na klupu.
Tko bi rekao da ce Pepe toliko falit

13 godina
neaktivan

Nek su izgubili, ovo moze bit samo dobro za nas..ili ce se sad vratit na staro i igrat kako spada i kako im prilici ili ce ih perez prodat, odnosno dovest nove igrace

Origin ID: ReaLazio
15 godina
Real Madrid C.F.

Očekivan rezultat pošto su i na Bernabeu bili bolji, a igrali bez 2 najbolja igrača. Nema se tu šta puno mudrovati, Zidane mora nači način kako probuditi ekipu. Je da ima ozljeda i pojedinaca u lošijoj formi, ali ta postava je uzela 2 LP zaredom, nije da smo ove sezone slagali ekipu pa su problemi s uigranošću ili ne znam š čim. U skupini ćemo vjerojatno biti drugi i ako nas kuglice ne pomaze mogli bi završiti nastup jako brzo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
jzrskc kaže...

Najveci problem Reala je obrana, nema Carvajala, Nacho je dobar samo za klupe a Ramos je smijesan. Ramos treba prvi na klupu.
Tko bi rekao da ce Pepe toliko falit

odgledao sam jucerasnju tekmu i mogu reci da je real igrao kao hrvatska pod cacicem,tj. nema uopce kreativnosti 

14 godina
Real Madrid C.F.

Nešto se je POČELO KUHATI ?!?! 

Puno toga sam znao, no promaklo mi je da je Pochettino Španjolac ?? 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/real-na-wembleyu-nasao-zamjenu-zidaneu/1005096.aspx

ATJ Lučko
15 godina
Promaklo ti je i da nije Španjolac nego Argentinac.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
Promaklo ti je i da nije Španjolac nego Argentinac.

hmmmmm da, istina, pisalo je da je igrao za gradski suparnički klub u Barceloni, pa sam mam povezao! 

ATJ Lučko
14 godina
Real Madrid C.F.

U ovom slučaju, pristajem na prodaju Coutinha, i u to ime !!!!! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/barcelona-u-strahu-real-spremio-bogatstvo-za-coutinha/1005241.aspx

ATJ Lučko
15 godina
Real Madrid C.F.

Benzema 3. minuta 

Došlo mi odmah na početku da odustanem od gledanja tekme. 

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

isto i meni hex....lik je nevjerojatan kaj može promašit, a i ovaj zidane koji je pojeban u mozak pa ne vidi da ovaj nije sposoban dati 1 gol u 20 šansi

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

nemrem gledat ovo mučenje

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Sumnjam da bi imao mjesto u mom seoskom klubu. On i Ronaldo u 15 utakmica koliko 3-4 gola, a Modrić kriv :) Al opet, neka odmara radi Grčke

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
16 godina
Real Madrid C.F.

Izgleda da spanjolska vlada zeli zadrzad kataloniju slanjem kojeg trofeja tamo, ali veceras tu sudci nisu mogli pomoc

011000110010.
11 godina
protjeran

Da potrebna je pomoc da bude 11 bodova prednosti...

This time next year we'll be millionaires
12 godina
Real Madrid C.F.

Bale se opet ozljedio..ne znam dal da se smijem ili placem

14 godina
toma20 kaže...

Komedija.JOš dodatnih mjesec dana izbiva?

El odigrao taj lik barem 35-40% utakmica dosad u Realu?

Najbolje ga se riješiti,nema od njega sreće

15 godina
toma20 kaže...

Nisam ni znao da se oporavio 

14 godina
Real Madrid C.F.
13 godina
neaktivan

Staklen, spursi nam prodali macku u vreci i to za lijepe pare...prodat ga sto prije dok se jos nesto moze zaradit i nastavit dalje. Jedina bitna stvar u zivotu mu je prelaz montoje u finalu, i to je to, promasio je izgleda sport, nek ide sa boltom trcat.

Origin ID: ReaLazio
14 godina
Real Madrid C.F.
11 godina
protjeran

Gledao sam sažetke ne vidim da bi se Real mogao žaliti na išta...

Kako je lijepo vidjeti Ramosa da dboije batine.A real još na minus 10 

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Real Madrid C.F.

Nisam gledao tekmu, ali s obzirom kak smo igrali prošla 2 mjeseca teško da nas je u ovoj sudac spriječio da dođemo do tri boda.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Nisi ništa propustio. Žali Bože izgubljenog vremena. Kao da su se dogovorili da odigraju neriješeno.

Plehani vikleri
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Gledao sam zadnjih pola sata. Ronaldo čekao jedan dva puta sekundu previše ili kad štopa odbije mu se metar. Da je u formi, ladno bi to pospremio. Moglo je otići na obje strane. 2-2 je bilo s igranjem rukom u 16 m. Ali stvarno, ne može svaka ruka biti penal i dobro je da nije svirao.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
14 godina
Real Madrid C.F.

U mailbox sam dobio mail da od 21 studenog do 24 studenog ove godine, u Real Madrid klubu imaju "White Friday", pa ako nekome treba kakav dres, oprema za slobodno vrijeme, izgleda da je popust do/oko 50%! 

Napomena, osobno nisam u mogućnosti uživati u blagodatima nikakvih popusta pa nisam niti provjeravao koliki su u stvari, ali tko želi, neka pogleda 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Jedino što mi pada momentalno na pamet je da naručim Benzemin dres i obučem strašilo u njega. No, kako je vrijeme poljoprivrednih radova prošlo ispada da se ni za to ne može iskoristiti. Što samo potvrđuje da je totalno niškoristi.

Plehani vikleri
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

ovaj modricev gol bas prekrasan, zasluzio je :D

15 godina
Real Madrid C.F.

Bar nešto večeras. Žao mi ovog Asensia kojeg sve više Zidane udaljava od gola jer mora biti mjesta za ova dva panja u vrhu.  

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice