Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.014.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
15 godina
Real Madrid C.F.

Moglo bi biti jako nezgodno. Samo jedan stoper u ekipi i to ne bog zna kakvi. Ne sjećam se ovakve situacije. Casemiro će valjda biti što je moguće povučeniji ili prekomandiran skroz na stopera. Bilo bi mi logičnije da Kova onda igra od prve, ali vidjet ćemo.

Baš zbog ovakvih situacija smatram da nam treba jedan iskusan stoper. Dođu kartoni i ozljede i ubrzo odu bodovi. Valencija nas je dosta namučila prošle sezone i vjerujem da će ipak na pravi način ući u tekmu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Re: Real Madrid C.F.
Jel treba sta reci? :D
14 godina
Real Madrid C.F.

Kakav će ovo igrač biti ako ga ozljede zaobiđu

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
Real Madrid C.F.

Benzema 

12 godina
2 penala nisu sudena,Benzema lose prelose
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Sramota. Sada se vidi koliko Realu nedostaju Mbappe i Hazard koje nisu kupili. Mora se imati sirina u napadu, Bale i Benzema nisu na utakmici, Assensio osim gola nista, Isco dribla sam sebe. PEREZU DI SU PARE?!?!? Ako ne dodju 3-4 igraca do kraja prelaznog biti ce ovo katastrofalna sezon, pa prvenstvo nije niti pocelo, a vec se rasipaju bodovi...

...
10 godina
Real Madrid C.F.

Ako Real ne dobije ovu utakmicu, La liga je rješena stvar.

10 godina
Evil Access kaže...

Sramota. Sada se vidi koliko Realu nedostaju Mbappe i Hazard koje nisu kupili. Mora se imati sirina u napadu, Bale i Benzema nisu na utakmici, Assensio osim gola nista, Isco dribla sam sebe. PEREZU DI SU PARE?!?!? Ako ne dodju 3-4 igraca do kraja prelaznog biti ce ovo katastrofalna sezon, pa prvenstvo nije niti pocelo, a vec se rasipaju bodovi...

Gdje se rasipaju bodovi? Jesi čuo za 2. poluvrijeme? Ili pratiš statistiku kornera?

8 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Barca nema šanse ove godine u LA LIGA, koju širinu Real ima to je fantazija, vezni red i napad gotovo da imaju dvije jednako kvalitetne postave, Zizu je to posložio u detalje.

15 godina
Šta je da je, fascinantno je što sve Benz može promašiti.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
protjeran
matrix777 kaže...

Ako Real ne dobije ovu utakmicu, La liga je rješena stvar.

Da, moš mislit ha haha

8 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Šta je da je, fascinantno je što sve Benz može promašiti.

Propišat će u drugom poluvremenu šta se treseš bzveze heh

12 godina
neaktivan
U Romu ili Napoli po stopera.
Modric ispod njegovog prosjeka, cini mi se da je u jednom trenutku imao ispod 80posto tocnih dodavanja sto nismo navikli od njega. Iako imao je ono lijepo proigravanje za Isca.
Bale je igrac manje na terenu.
10 godina
LeskiRM kaže...
U Romu ili Napoli po stopera.
Modric ispod njegovog prosjeka, cini mi se da je u jednom trenutku imao ispod 80posto tocnih dodavanja sto nismo navikli od njega. Iako imao je ono lijepo proigravanje za Isca.
Bale je igrac manje na terenu.

Jel ti uopće gledaš tekmu? Marcelo je nestandardno loš. Ne Modrić

14 godina
Real Madrid C.F.

Bale je standarno loš,od njega me trenutno više iznenadi ako odigra dobro

12 godina
neaktivan
Ja gledam, a jel ti citas komentare koje citiras?
Ako sam rekao da je ispod prosjeka na koji nas je navikao ne znaci da je los.
10 godina
LeskiRM kaže...
Ja gledam, a jel ti citas komentare koje citiras?
Ako sam rekao da je ispod prosjeka na koji nas je navikao ne znaci da je los.

Pa čudi me kako si spomenuo Modrića naspram Marcela za kojeg nema adekvatne zamjene, te je isti puno lošiji od svog prosjeka. 

14 godina
Real Madrid C.F.

Ubačaji iz kornera su beskorisni bez Ramosa i CR-a

10 godina
Real Madrid C.F.

Toliko o tom da Real ima za sve zamjenje i jednako dobru drugu postavu. La liga gotova za Real

14 godina
matrix777 kaže...

Toliko o tom da Real ima za sve zamjenje i jednako dobru drugu postavu. La liga gotova za Real

LoL,doslovce je drugo kolo

Ali da,treba napadač jedan (ja sam se nadao da će dovesti Lukakua a on u United) i jedan stoper

12 godina
Tako je to kad u napadu igraju ova dva trupca da se igra jos dva dana njih dvojica nebi zabili...
14 godina
Real Madrid C.F.

Ovaj Benz je idiot

12 godina
Pa ja bi ovog Benzemu potjeroa u 3pm ,moraju kupiti napadaca pa ovaj Benzema nemam rijeci
10 godina
Real Madrid C.F.

Benzema igračina. Taj ni odbijanac nebi zabio.

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Da su tu sada James i Morata zavrsilo bi 5-2, oni otisli, nitko nije doveden i to je to. Koliko para toliko muzike. Sreca da Zaza ima 2 lijeve noge, nista drugo. Ma katastrofa. .ebem ti .oga Perez. TREBA KUPIT 2-3 PRAVA IGRACA DO KRAJA PRELAZNOG!!!

...
12 godina
neaktivan
Za neutralce odlicna utakmica, za Real pokazatelj da mora doc stoper a bome i napadac. Ovaj Benz je dobar samo kad ima Ronalda pored sebe pa radi za njega.
10 godina
Real Madrid C.F.

Ronalda može zamjeniti samo Dele Alli.

10 godina
Evil Access kaže...
michael kaže...

Evo sastava, sto ocekujet?

5:0

Mali igraj loto, pogadjas sve!

Barcelona - Mes que un club
13 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Sta je to bilo s Benzom? Cijeli fejs mi pun haha

I always tell the truth.Even when I lie.
13 godina
neaktivan

Benzema nemoze zabit gol pa ni da mu zivot ovisi o njemu...al doslovno...da nismo tako poznat i visok klub mislim da bi pocele sumlje u namjestanje, posto ovaj promašuje doslovno nemoguce...da j ezabio bar upola od tog sta je mogoa rezultat bi bio 2-3 razlike..ovako smo se mucili sa remijem

Origin ID: ReaLazio
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice