Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.014.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
15 godina
Real Madrid C.F.

Baš me zanima dal bi ovaj išao vraćati formaciju na staru da se Danilo nije ozlijedio.

Ovome Jamesu svaki put kad zaigra cijena padne za 5m eura. 

Protiv Napolija očekujem Moratu od prve jer ovo stvarno nema više smisla. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Real Madrid C.F.

Malo bolje je to izgledalo ulaskom Jamesa i izlaskom Danilla, ali i dalje daleko od onog kako su nekada znali igrati.

Očito Zidane ima neki problem sa Moratom, uopće ga nije uveo danas, a Kovačiću dao samo 5 minuta.

Prži Modrića 90 minuta u prvoj utakmici nakon 3 tjedna izbivanja, a Casemiru prži 0 do 90 baš svaku utakmicu otkako se vratio. Isti Ancelotti.

Bar je pobjeda ako ništa.

Fortune favours the brave
12 godina
Re: Real Madrid C.F.
Morata i Kovacic sjede na klupi,a Benzema drvo i Casemiro igraju,za sve ove lose igre kriv je Zidane
16 godina
Real Madrid C.F.

Nekako nas sreca jos uvijek mazi, ali ako se Bale ne vrati protiv Napolia ili nakon toga u dobroj formi ode sv eu *urac

Koliko god ne volim kad se igraci ozljede, ne samo Realovi nego bilo koji. Ozljeda Danila je odlicna stvar jer ga barem vise nece moc stavit unutra, a ako ne ubaci Moratu protiv Napolia ne razumijem zasto je vracen, a jos Benzemi produzen ugovor 

011000110010.
16 godina
Real Madrid C.F.

Izasao je popis igraca za sutra, Bale nazalost nije spreman ali nadam se da ce Kroos i Modric izdominirat tu sredinu da napokon gledamo lijepu utakmicu

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

Jbt što moramo pod hitno uzet Verratija, ako je ikako moguće. Koliko košta da košta

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
odjavljen
Danas bio članak da ga jedino Barca zanima
12 godina
I igrat ce umjesto?
11 godina
protjeran
Ne brinite nece u Barcu nisu oni sposobni to realizirati.
This time next year we'll be millionaires
12 godina
Najveca pogreska Pereza je Di Maria,stvarno steta...
17 godina
kbenzema kaže...
Danas bio članak da ga jedino Barca zanima

Teško sumnjam da će ostat privržen Barci nakon ovog....pa PSG je bolja i mlađa momčad. Izuzev Messija, no tu je nadolazeći Draxler koji je dovoljan za većinu toga i u njemu vidim idućeg CR7.

13 godina
neaktivan

Onaj Gomes je duplo veca prevara od igraca od ilare dok je bio kod nas...bogme i nas Danilo kakav god da je ispda bolja kupovina od gomesa.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ako Morata sutra ne bude igrao, bolje mu je da ode negdje gdje ga cijene

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
17 godina
toma20 kaže...
I igrat ce umjesto?

Prodamo Jamesa i/ili Isca i oslobodit će se mjesto u rotaciji.

S obzirom kako je jučer Barca nastradala, a dobili su prije toga Alaves 6-0, ne znam što bih očekivao od današnje utakmice. Stvarno može biti svašta jer nismo u formi i ne igramo dobro, ali opet znamo iznenaditi dobrom utakmicom kada to nitko ne očekuje kao npr. prva utakmica protiv Seville u kupu kralja. 

Svi znamo da će Benzema krenuti od prve i tu nema pomoći, ali držimo fige da ga Zidane što prije zamjeni sa Moratom ako bude nevidljiv kao i inače.

Fortune favours the brave
17 godina
Hyperion kaže...
toma20 kaže...
I igrat ce umjesto?

Prodamo Jamesa i/ili Isca i oslobodit će se mjesto u rotaciji.

S obzirom kako je jučer Barca nastradala, a dobili su prije toga Alaves 6-0, ne znam što bih očekivao od današnje utakmice. Stvarno može biti svašta jer nismo u formi i ne igramo dobro, ali opet znamo iznenaditi dobrom utakmicom kada to nitko ne očekuje kao npr. prva utakmica protiv Seville u kupu kralja. 

Svi znamo da će Benzema krenuti od prve i tu nema pomoći, ali držimo fige da ga Zidane što prije zamjeni sa Moratom ako bude nevidljiv kao i inače.

PSG ima zbilja na papiru odličnu momčad i do sada nisu pokazali nikakvu igru....Napoli je isto solidan, ali opet mislim da je lakše proći Napoli nego PSG.

13 godina
neaktivan

Jamesa prodat..ne isca...i jucer vam je dokaz ono sta sam ja govorio jos prije vise od godinu dana..d atreba veratija kupit. On i matuidi naprvili dar mar u veznom redu, tj verati je sam prakticki drzao cijeli vezni red i spremio cijeli barcin vezni red u đep. Gotovo nemoguce mu uzet loptu, osim kad se ide na cisti faul, ima pregled igre..zna se i moze izmigoljit iz svakkavih situacija i tocno dodat, takav igrac nama treba. Od 50:50 duela za loptu mislim da ih je sve dobio.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
Real Madrid C.F.

Moata opet na klupi 

011000110010.
12 godina
michael kaže...

Moata opet na klupi 

a sta si ti mislio da ce igrat? pa pogledaj malo Zidanove izjave sa presica da je zadovoljan kako Benzema igra...

17 godina
toma20 kaže...
michael kaže...

Moata opet na klupi 

a sta si ti mislio da ce igrat? pa pogledaj malo Zidanove izjave sa presica da je zadovoljan kako Benzema igra...

Njušim prijelaz u Atletico

12 godina
Prije u Englesku
17 godina
toma20 kaže...
Prije u Englesku

Pa ne vidim baš da fali napadača tamo

14 godina
Real Madrid C.F.

Navas,druga pogreška u 2 tjedna.

Ode on na ljeto

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
12 godina
Taman sam mislio napisat na ljeto je on vanjska,ista greska protiv Seville
16 godina
Penjzema 1/4 klasika.

A umjeto jamesa je mogel mirno duse zidan pustiti da napolitanac strinica dene. Veca korist za real.
12 godina
tri super asistencije Ronalda i naravno Benzema spremi u mrezu 0...ali opet je bolji nego prije vidi se vise u igri
10 godina
odjavljen
Benzema izgleda poprilično motiviran za razliku od prvenstva i kupa di je na terenu samo radi broja. Jbg prva šansa nemre mu se zamjerit, al ovo kad je stativa bila mislim da bi morata to riješio bez beda iako je i benzeminin pokušaj dobar al nije bilo sreće. Cijela momčad konačno na nekaj liči nakon dugo vremena, samo treba zabit.
16 godina
Odlucan je. Sam nemre gol pogodit.
Al Real igra iznenadujuce dobro.

A teren su izgleda nakvasili da nude sto moze biti brzi. Tak da napolitanci uzalud pokusavaju stiskat ovi odma sire igru.
10 godina
odjavljen
To je to, to je real
12 godina
neaktivan
Casemiro doktor. Bas mi je drago da ima zacementirano mjesto kod Zizoua.
17 godina
Real Madrid C.F.

Pa sinoć je Real bio čisto solidan. Da nije bilo one greške Navasa, bilo bi to još bolje.

Redom:

Marcelo i Carvajal: Obojica odlični prema naprijed, a i zatvaranje iza leđa kad jedan stoper ode van linije je bilo super stalno, osim kod gola. ALi i tu bi situaciju Carvajal zatvorio da nije onaj pucao s 40 metara.

Ramos i Varane: Odlični cijelu partiju, izlazak iz linije obojica konstantno, pokrivanje, i praktički protiv 3 superbrza niska napadača, odigrali maestralno. Osim od gola, ali to bi opet bilo pokriveno da nije navas napravio grešku.

Casemiro: Pokrivao sve od iza, par njegovih karakterističnih grešaka, čudo je kako je završio tekmu bez kartona, plus ona lopta kad mu je sjela. I dalje mislim da Kovačić bi bio korisniji na toj poziciji.

Kroos i Modrić: Maestralni obojica, odlazak na krila, prebacivanje strane, lagano kontroliranje lopte da se izađe iz svoje polovice i pritisne Napoli u 30m. Jako puno u tome im je pomogao Benzema spuštanjem po loptu, kao i česti ulazak Jamesa sa krila prema sredini.

Ronaldo: Napkon počeo igrati za momčad, dva nekarakteristična promašaja za njega, ali inače jedna od boljih njegovih partija. 90% Kroosovog gola je njegovo.

James: Solidan, iako se vidi da mu je puno bolje kad uđe u sredinu nego kad se muči po krilu.

Benzema: Koju posluku porati ovdje. Promašio barem dva zicera. ALi s druge strane je odradio strašan posao kad bi se izvukao na 10ak metara od zadnje linije primio loptu i real bi onda kroz 2-3 pasa nakon toga okupirao Napoli u 30 metara. Ne znam igrača na svijetu koji se tako dobro kreće bez lopte. Odvlači redovito barem dvojicu s sobom, stvara pometnju s svojim kretnjama da je to nevjerovatno.

Problem je kad primi loptu  Ne znam kako bi Morata igrao bolje, jer onih 15ak minuta s njim, real je bio daleko lošija ekipa na terenu.

Navas: Jbg, ne ide ga, i ovakve gluposti će ga koštati, da će na kraju Real kupiti nekog drugog. Bilo iz smjera Londona ili Manchestera. Da real nije odigrao ovakvo strašnu utakmicu, i da je završilo nerješeno, ili porazom, razapeli bi ga. Ovako, ak Real prođe, zaboravit će se...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice