Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.014.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid C.F.

Curotis mi nikad nije bio nesto wow...za mene isto precjenjen, a i gledao sam bio statistiku engleskih golmana zadnjih par sezona, nesjecam se sad di..i cjelokupni omjer golmana je bio takav da je curtoa bio na zacelju u omjeru udarca na gol i obranjenih, dok je de gea bio prvi vrhu.

Tako da se mene pita nakon navasa ja bi isao na De Geu..em je spanjolac, em covjek je vrhunski golman i realtivno mlad..dok neuer je u 30tima i nema imalo puno smisla davat na njega neku veliku svotu. Radje dat vecu svotu na de geu i rijesit problem golmana na minimalno 4 god kad bi de gea imao 30.

Samo jedini problem je, ako se ceka da navas ode, ili drasticno padne u formi to moze se desit i za 2 god primjer, tad bi de gea vec imao 27-28 god, onda opet bi imalo vise smisla ic na nekog mladjeg golmana. Eventualno uzet sad De geu, al opet zao mi je navasa jer dobro brani i ne zasluzuje da ga se "otjera"...tako da je to dvosjekli mac, al ukratko curoa i neuer nah..de gea za mene number one buy sta se tice golmana.

PS. Nama netreba sweeper keeper, tako da njemac nam nebi imao nekog smisla bas. Naravno znaju i trebaju i nasi golmani izletit nekad sta je dio igre, al da prakticni imamo iskljucivo takvog golmana nam netreba.

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 0:20 (TheDarkSide).
17 godina
Sve se slažem, ali kupnja golmana od 80+ mil € je neopravdana pobogu.

Pa Barca je uzela Suareza za te pare.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Sve se slažem, ali kupnja golmana od 80+ mil € je neopravdana pobogu.

Pa Barca je uzela Suareza za te pare.

trziste diktira cijenu i tko je koliko spreman dat za nekog, a takva cijena nije odraz kvalitete igraca, jednostavno ponuda i potraznja, ako ja imam nesto sta ti stvarno zelis, ti ces platit koliko ja trazim da bi to i dobio od mene, neovisno o realnoj vrijednosti.

Ni pogba ne vrijedi novce za koje je uzet, al opet, man u je bio spreman platit za njega i eto.

15 godina
Real Madrid C.F.

Vidjet možda kako je situacija s Donnarummom. Već dugo nije bilo tolikog hypea oko nekog golmana. Zakapariti ga sada bi se moglo debelo isplatiti u buduće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Mitch kaže...
michael kaže...
Mitch kaže...

Pa i nema mi to nekog smisla...Barca ima veći presing, a i kao da bi Realovci došli gledat finale na Bernabeu u kojem nema Madridskih momčadi.

Glavni razlog sto se to radi i sto bi isto Real napravio da je umjesto Barcelone je zato sto zele podignuti trofej jedni na stadionu drugih. Po mo nekom misljenju bi bilo zanimljivo da se kup ili superkup igraju van granica, gledanost bi sigurno bila velika

Hah pa nisam debil, ali nema u tome poante kada gledatelji nisu iz toga grada niti navijači Reala...razumiješ.

Mogu ja dić k*rac na Bernabeu pa nitko to neće vidjet.

Pa evo sto sam danas vidio, prica se i o igranju na Vicente Calderonu i ako pristanu na to to ce bit zadnja utakmica na tom stadionu i sad zamisli Barcelona koja je iz pokrajine koja se zeli odvojit od Spanjolski podize trofej Kupa KRALJA u srcu Madrida pred kraljem i hrpom politicara. Tu vise nije rijec o nogometu nego cista politika

011000110010.
13 godina
neaktivan

Bio je hype i oko ter stegena, pa pogledaj ga sad..covjek rupa...to samo barci mogu uvalit takve golmane, a oni vec godinama nisu imali jednog dobrog i kvalitetnog golmana, osim Brava..valdes i ter stegen kikseri veliki.

17 godina
A Bravo danas?
Najgori u Premiershipu...ali to je do toga jer je promijenio ligu hebiga...zato je glupo dovoditi golmane izvan svoje lige jer nisu igrali protiv momčad s kojima će igrati sada godinama...
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
A Bravo danas?
Najgori u Premiershipu...ali to je do toga jer je promijenio ligu hebiga...zato je glupo dovoditi golmane izvan svoje lige jer nisu igrali protiv momčad s kojima će igrati sada godinama...

Mislim da Ter stegenu ne pomogne nista...ispada da vam onaj drugi golman je bolji od ter stegena, tj izgleda da i je.

11 godina
protjeran
Navas je za nijansu bolji od Ter Stegena.

Navas ne igra nogom niti t pokušava pa nema onakvih kikseva.

Takvih golmana imaš koliko hoćeš.
This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Navas je za nijansu bolji od Ter Stegena.

Navas ne igra nogom niti t pokušava pa nema onakvih kikseva.

Takvih golmana imaš koliko hoćeš.

Navas je za nijansu bolji? Jeis ti pijan ili stvarno vjerujes u te rijeci koje upravo govoris? SLab ti je taj trol..uspoređivat navasa i ter stegena moze samo velika neznalica..a ti to ocito jesi.

11 godina
protjeran
Vidio sam ga protiv Seville i ja bi se bolje postavio.

Ter stegenovi kiksevi dolaze iz pokusaja igranja nogom.
This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Vidio sam ga protiv Seville i ja bi se bolje postavio.

Ter stegenovi kiksevi dolaze iz pokusaja igranja nogom.

Uf jedno tekmu zabrlja za rzaliku od vaseg...vas zabrilja na svakoj bar par puta..tj prakticki svaki sut prema vasem golu je pogodak...ja bi se zabrinuo.

12 godina
Real Madrid C.F.

covjek koji gleda barcelonu samo na highlightima i to samo kada izgube ne zna što priča, uhvatio te delirij darkić

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

covjek koji gleda barcelonu samo na highlightima i to samo kada izgube ne zna što priča, uhvatio te delirij darkić

Po toj logici onda svi golmani bi bili prakticki losi,...dajte ostavite se pracenja nogometa molim vas...vracate se na ignore kao i dosad...vidim da nema smisla pricat s vama...nista se ne mjenja...

12 godina
Real Madrid C.F.

mislim da ni ti ne znas sto si upravo rekao

16 godina
Real Madrid C.F.

Real je uvijek drzao to tradicije, hoce li i ove godine bit tako...LINK

P.S.napokon skoro svi igraci ponovno na okupu

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

Ak ne možemo dobiti zadnju momčad lige u trenutku kad su tri boda imperativ onda ni ne zaslužujemo naslov.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

To u svakom slucaju, bila bi sramota kad ne bi ovo danas dobili

011000110010.
13 godina
neaktivan
michael kaže...

Ko ce nakraju igrat u sredini?

16 godina
TheDarkSide kaže...
michael kaže...

Ko ce nakraju igrat u sredini?

Evo izasla je postava, ocekivao sam svakakve kmbinacije ali ovo ne

011000110010.
13 godina
neaktivan

modric isco i casemiro u sredini ocito...bolje da je stavio kovu casemira i isca, kad modric nije igrao...

12 godina
Real Madrid C.F.

5-3-2 opet cudna postava al dobro ajmo po pobjedu

10 godina
odjavljen
Ma nije 5-3-2, Marcelo je sigurno neko polu-krilo, a Nacho lijevo dole.
12 godina
Ufff kakav lom noge...steta
10 godina
odjavljen
Znači ovo je tolko loše da to nije za gledat. Ko dinamo u ligi prvaka, u tom rangu. Bit će napeto protiv Napolija al vjerojatno će suci to pogurat ak bude trebalo
12 godina
Meni samo nije jasno zasto Benzema igra pa ovo bi moja baba zabila
10 godina
odjavljen
Benzema nažalost nebi ni tvojoj babi zabio :D
17 godina
TheDarkSide kaže...

modric isco i casemiro u sredini ocito...bolje da je stavio kovu casemira i isca, kad modric nije igrao...

Ma joj, bolje da Casemiro ni ne igra. Šta će nam "razarač" protiv lošijih ekipa, iovako nam je kreativnost nikakva. Nemam pravo reć lošija ekipa za Osasunu, kada svatko može vidjet da smo lošiji od njih danas.

Stvarno je zadnjih ~5 utakmica negledljivo.

Čudo da je ono Ronaldu ušlo, to golmani mu uvijek brane.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 21:52 (Hyperion).
15 godina
Real Madrid C.F.

Jebo me ako ne bi radije gledao Beniteza kako reže kulen na klupi nego ove Zidanove pizdarije u zadnje vrijeme. Sigurno će nas jebena 5-3-2 formacija spasiti. 

Katastrofa od igre večeras, ne znam zašto i dalje gledam...

14 godina
Real Madrid C.F.

1:2 Isco!

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice