Curotis mi nikad nije bio nesto wow...za mene isto precjenjen, a i gledao sam bio statistiku engleskih golmana zadnjih par sezona, nesjecam se sad di..i cjelokupni omjer golmana je bio takav da je curtoa bio na zacelju u omjeru udarca na gol i obranjenih, dok je de gea bio prvi vrhu.
Tako da se mene pita nakon navasa ja bi isao na De Geu..em je spanjolac, em covjek je vrhunski golman i realtivno mlad..dok neuer je u 30tima i nema imalo puno smisla davat na njega neku veliku svotu. Radje dat vecu svotu na de geu i rijesit problem golmana na minimalno 4 god kad bi de gea imao 30.
Samo jedini problem je, ako se ceka da navas ode, ili drasticno padne u formi to moze se desit i za 2 god primjer, tad bi de gea vec imao 27-28 god, onda opet bi imalo vise smisla ic na nekog mladjeg golmana. Eventualno uzet sad De geu, al opet zao mi je navasa jer dobro brani i ne zasluzuje da ga se "otjera"...tako da je to dvosjekli mac, al ukratko curoa i neuer nah..de gea za mene number one buy sta se tice golmana.
PS. Nama netreba sweeper keeper, tako da njemac nam nebi imao nekog smisla bas. Naravno znaju i trebaju i nasi golmani izletit nekad sta je dio igre, al da prakticni imamo iskljucivo takvog golmana nam netreba.

This time next year we'll be millionaires