Šteta da nismo ušićarili i koju kunu od transfera. Trebalo bi odvesti jednog iskusnijeg stopera na ljeto, ak se ovo ostvari.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sretna Nova 2017. svima koji prate ovu temu. Puno zdravlja, sreće, trofeja itd
Sretna Nova 2017. svima koji prate ovu temu. Puno zdravlja, sreće, trofeja itd
Što se tiče Real Madrida, samo što manje ozljeda!
Uživamo u utakmici, kakvo komentiranje?
Kako je krenulo možemo samo napisat pohvale na kraju utakmice. Ne znam kad smo ovako lijepo igrali i s lakoćom protiv jednog od najjačih suparnika. Netko će reći Atletico, ali tamo je sve bilo otvoreno do početka 70. dok nismo zabili drugi gol.
Odlična utakmica.Svi se se trgali za svaku loptu
O jbt, nisam ni znao da se išta igra u Španjolskoj.
Bez brige, igramo protiv Seville još 2 puta u sljedeće 3 utakmice!
Bez brige, igramo protiv Seville još 2 puta u sljedeće 3 utakmice!
Hehe, da. Imao sam samo na pameti da s njima igramo u Primeri, a promaklo mi da smo ih dobili i u kupu i da se već sad igra. Očekujem kombinirani sastav za uzvrat kupa i onda najjače za prvenstveni ogled koji nam je ipak puno bitniji.
30 minuta , vodimo 4:0
2x Isco,Cr,Benz
30 minuta , vodimo 4:0
2x Isco,Cr,Benz
I Modrić asistencija Iscu i poklon gol Benzemi (jako slično kao na svjetskom klupskom prvenstvu se lopta odbila od golmana Benzemi na nogu).
Znam da je to Granada, ali rasturamo i pritom se igramo bez nekog velikog intenziteta. Također je poprilično atraktivna utakmica, svakakvih poteza ima.
Casemiro sad zabio za 5:0.
Naš 21 različiti strijelac ove sezone ako je komentator u pravu. 21. jebote.
Super tekma iako već vidim Barca fanove da oštre vilice zbog gola iz ofsajda za 2:0.
Jel ikad itko završio premieru bez poraza?
Ide to zidaneu izgleda, laganih 6 bodova se održava, bilo bi super akd bi barca još kiksala sutra na gostovanju kod Villareala, koji je prije dva kola doma rastavio i Atlete s 3 komada.
Inače doma igraju dobro, 8 utakmica 6 pobjeda, i po jedan remi i poraz. Barci sigurno neće biti lako sutra.
Nama sad slijede dva derbija s Sevilom (jedan ne tako vožan, drugi ipak bitni bodovi), i onda relativno lagan raspored do Napolia.
Nakon toga u 4 dana se gostuje kod Valencie, i Villareala.
Raspored je stvarno katastrofa, nadam se da će se do tada barem vratiti Bale i Kova...
Edit: Od realovih igrača, trenutno samo Coentrao nije zabio gol ove sezone i golmani...
Dobro je što je kup riješen pa se Modrić, Marcelo i još poneki standardni može odmoriti idući tjedan.

Dobro je što svi zabijaju
Jel ikad itko završio premieru bez poraza?
U ovom trenutnom formatu nije nitko nikad uspio biti bez poraza, ali iz davnih dana sa 18 utakmica su uspijeli Real i Bilbao. Najbolji rekordi u ovom formatu su sto cu ti ispod napisat, a skoriji realov je onaj iz 11/12 sa 2 poraza, 4 nerjesene i 32 pobjede. (znam za rekorde ali sam ih provjerio i copy/paste tu da ne napisem nesto krivo)
- Athletic Bilbao, (1929–30; P18 W12 D6 L0)
- Real Madrid, (1931–32; P18 W10 D8 L0)
- Real Madrid (1988–89; P38 W25 D12 L1)
- Barcelona (2009–10; P38 W31 D6 L1)
Jesam li ja jedini koji smatra da Bale i nije uvijek najbolji izbor na svojoj poziciji? Drag mi je igrac i sve ali nekad ne vidim sto smo ga toliko platili i kad zaigra James i kad odigra kao u kupu protiv Seville i jos jednu utakmicu di je isto bio odllican mislim si da li bi bilo bolje kombinirat ih.
Problem s Baleom je što svake sezone mora propustiti barem 40% sezone zbogo ozljeda
Pato plaćen 2.5M, 27 g. ima? Što ne valja s njim? Čovjek je nadahnut večeras

Čestitke na osvajanju lige. Vidimo se sljedeće sezone.

Pato plaćen 2.5M, 27 g. ima? Što ne valja s njim? Čovjek je nadahnut večeras
Strasan talenat, ali ga ozljede unistile.
Čestitke na osvajanju lige. Vidimo se sljedeće sezone.
Pila naopako. Na pol sezone čestita, ne znam kome, i Sevilla još stigne bit prva.
Ostvarilo se moje proročanstvo da bi mogla ovo biti teška tekma za barcu
Ali 5 (potencijalnih 8) bodova ništa ne znači za momčad koja praktički igra na tri fronta aktivno.
A znamo kako mi uvijek na kraju čupamo tu premieru.
Tekma za ligu protiv Seville će biti ključna, odmak od oba pratitelja na relativno sigurnu udaljenost, ako ništa u slučaju težeg protivnika u ligi prvaka kasnije da se u ligi mogu odmoriti neki igrači (pri čemu najviše mislim an Kroosa i Modrića...
Medine konstrukcije: Rakitić u RM

kako taj covjek jos uvijek ima posao
Vrijeme je da se dogodi neki Barcelona-Real transfer ili obrnuto, nije već par godina ako se ne varam. Ali ne čini mi se baš da će to bit ovaj niti bi htio to.
Mislim da nam rakitic natreba, bar ne u ovom trenutku, a transfer da se i realizira, opet bi bila cijela sapunica, al poznavajuci pereza svasta je moguce...ako je izveo dotad nemoguce i doveo figa, a i ronalda, mislim da dovest rakitica cak bi mu bio i manji problem..eventualno bi izveo prakticki "nemoguce" da dovede messia, iako iskreno netreba nam, i da messi dodje, dosao bi kao plod inata pereza prema barci. Jedino sta mi se cini da messi trazi sve vise i vise para u nedogled i da to barca nemoze pratit, odnosno moze, ako prodaje igrace i drugima smanjuje ili ih ostavlja na istoj plati, al vjerovatno ce i barca doc do limita di ce morat rec stop, a onda cemo vidit koliko zapravo messi voli barcu, a koliko novac.
Glasovanje kao na Euroviziji
ronaldo nije iz barcelone dosao u real
Pričate o tom Perezu da može doveti Messija iz Barce a nije uspio dovesti Suareza,Neymara itd...