Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 973.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
11 godina
protjeran
Re: Real Madrid C.F.
U p0nedjeljak u 12.Eurosport
This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Samo nemojte napisati da je Modrić opet genijalan. Sreća njegova pa Schurrle nije zabio iz slobodnjaka.

Ovo je ustvari i dobro završilo za Real Madrid. Sljedeći parovi Barcelona - Bayern i Real - Monaco, haha 100%

17 godina
Real Madrid C.F.

Juventus, Arsenal, Napoli, Leicester ili Monaco (Dortmund, Barca i Automatic Teller Machine ne mogu)

Bolje Bayern ili PSG nego Juve što se mene tiče, a taj voz je prošao.

Pošto imamo Florentina i duh Franca koji paze na nas, te potplaćene mješače kuglica, dobit ćemo garantirano Leicester.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 23:09 (Hyperion).
13 godina
Dante05 kaže...

Samo nemojte napisati da je Modrić opet genijalan. Sreća njegova pa Schurrle nije zabio iz slobodnjaka.

Ovo je ustvari i dobro završilo za Real Madrid. Sljedeći parovi Barcelona - Bayern i Real - Monaco, haha 100%

Čekaj jel će možda Real biti kriv ako bude takav ždrijeb? Pa ipak ako želiš osvojiti ligu prvaka na kraju u finalu moraš pobijediti najjačeg , tako da vam ova logika s "lakim"protivnicima ne drži teoriju. 

11 godina
protjeran
Ko prizna pola mu se prašta.
11 godina
protjeran
Finale je jedna utakmica sve je moguće a te gluppsti ostavite za neku drugu priliku jer nije slučajnost onakav ždrijeb.

Zadnje 2 sezone svaku utakmicu ste dobili naslabijeg mogućeg protivnika i svaki put igrate u gostima prvu utakmicu.

A tako će biti i ove sezone.

Mi smo priznali Chelsea a vi morate
ono od prošle godine.
17 godina
Real Madrid C.F.

Gledam sažetak. Ronaldo sam sa 6 metara pogodio stativu, nešto kao Sivonić

But how do it know
11 godina
neaktivan

Ne, nego je moja teorija da je veća 'vjerojatnost' da će Real dobiti lakšeg protivnika i da će Barcelona imati oproštajnu u veljači, jer znate, 'mi' inače imamo jako sposobnog trenera...

13 godina
Dante05 kaže...

Ne, nego je moja teorija da je veća 'vjerojatnost' da će Real dobiti lakšeg protivnika i da će Barcelona imati oproštajnu u veljači, jer znate, 'mi' inače imamo jako sposobnog trenera...

Ali isto tako s druge strane, možda se stvari poslože pa Barca počne dominirati i pobjeđivati sve redom, nije sve tako crno, a i prerano "sudite" kolega. Do drugog mjeseca se stigne forma popraviti itekako, a što li je igračima veća motivacija nego najprestižnije klupsko natjecanje? 

11 godina
neaktivan

Istina, eto, vidjeli smo više puta, ekipe i u drugo poluvrijeme uđu kao da se radi o nekih drugih 11 igrača, tako da svašta može biti u drugom dijelu sezone, a ni Real ni Barca nisu nikad konstantni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 10:02 (Dante05).
17 godina
Real Madrid C.F.

Pa kud baš njega :) 

Kova i 5 jezika

But how do it know
11 godina
Real Madrid C.F.

SERGIOOOOOOOOOO ZADNJA MINUTA RAMOSSSSSSSSSS HAHAHA !!!!!!!

12 godina
Sese trese mrezu u 90 :)
17 godina
Real Madrid C.F.

AKo ove godine Real ne osvoji sve, neće nikad 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Jebeni Zidane. Al stvarno, ak ove godine ne osvojimo sve, nećemo nikad.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Real Madrid C.F.

Da smo pola ovakvih utakmica izgubili, sad bi bili bar 6 bodova ispod, a ne iznad Barcelone.

Zidane podcjenio protivnika. Casemiro i Danillo krivi za golove. Umjesto rutinske utakmice smo odigrali utakmicu vrijednu finala lige prvaka, doslovce (ako gledamo preokrete i šokove).

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 22:50 (Hyperion).
14 godina
Casemiro stvarno ispao panj u onoj situaciji. A i jbt, mi čuvamo igrače za svjetsko klupsko prvenstvo, ko da ikog normalnog boli k za taj trofej.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Opet kmecanje o sreci.. :D
2 vikenda u nizu te Ramos baca na aparate
17 godina
Real Madrid C.F.

Igraju doslovno kao Chelsea one godine pod DI Mateom kad su osvojili ligu.

Taktika se ostavi u svlačinici, i psihički se rastavi svaki protivnik 

Gledam onaj gol Ramosa, pa nema nitko ni metar od njega. Ista stvar kao i kod gola Barceloni.

Uglavnom, Real izgleda katastrofalno bez barem jednog hrvata u igri 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
rooswelt1991 kaže...
Uglavnom, Real izgleda katastrofalno bez barem jednog hrvata u igri 

Potpisujem, baš sam to pomislio tokom utakmice. Brijem da je ovo prvi put bilo od početka sezone da hrvat nije bio na terenu XD

BTW: Ne citirajte Boxića.

14 godina
Real Madrid C.F.

Real je 35 utakmica bez poraza u svim natjecanjima što mu je najdulji niz neporaženosti u povijesti.

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
12 godina
@sstrmi sreca, losi protivnici, namjesten zdrijeb, franco, sreca...
12 godina
Namjesten zdrijeb. Real dobio Napoli a dogovoreno je Leicester.. Susjedna tema na aparatima.
14 godina

LoL

14 godina
LeskiRM kaže...
Namjesten zdrijeb. Real dobio Napoli a dogovoreno je Leicester.. Susjedna tema na aparatima.

Vjerojatno je netko pismen ko boixius dogovarao pojedinosti.

12 godina
Tople i hladne kuglice, Franco. Uefadrid. Jedini tko je tu pokraden je Real. Uefa uzela Perezu koji milijun da namjeste Leicester ali su nasamarili Pereza i spojili ih s Napolitancima. Uzas kako nas kradu godinama al mi to nadoknadujemo srecom :D
17 godina
Real Madrid C.F.
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
14 godina
Real Madrid C.F.

CR osvojio 4-tu ZL

17 godina
sstrmi kaže...

CR osvojio 4-tu ZL

Po meni nezasluženo. Zadnje čega se sjećam da je dobro napravio je onaj gol Mađarima petom ljetos. Da je Messi uzeo Copu vjerojatno bi on dobio

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
11 godina
hrvooje kaže...
sstrmi kaže...

CR osvojio 4-tu ZL

Po meni nezasluženo. Zadnje čega se sjećam da je dobro napravio je onaj gol Mađarima petom ljetos. Da je Messi uzeo Copu vjerojatno bi on dobio

da je baba musko...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice