Dva udarca prema golu, dva gola. 74 000 gledatelja. Kovačić par puta kao kroz sir. Modrić se zagrijava. Ronaldo popizdio kad mu Bale nije dodao kad je pucao treći put :)

Dva udarca prema golu, dva gola. 74 000 gledatelja. Kovačić par puta kao kroz sir. Modrić se zagrijava. Ronaldo popizdio kad mu Bale nije dodao kad je pucao treći put :)
Ležerna utakmica, 3 boda, clean sheet. Šta još reći?
Jedina zamjerka ide na to što je Kroos opet svih 90 minuta odigrao, mogao ga je zamjenit za Modrića bar.
Sad reprezentativna pauza, pa dolaze utakmice koje će biti veliki test za Zidanea i ekipu:
19.11. Atletico Madrid u gostima
03.12. Barcelona u gostima
07.12. Dortmund kod kuće (LP)
Koliko bodova očekujete kod Atletica i Barcelone?
Bar da 3 osvojimo i po mogućnosti u Barceloni, Atletico ionako kaska 6 bodova za nama...
BTW: Barcelona igra protiv Seville večeras, mogli bi bodove izgubit.
Atletico nećemo pobijediti,to je već normalno postalo ali dobro pa imamo 6 bodova prednosti.
Bitno je protiv Barce makar x izvuć
Ja ne znam što je s Ronaldom, pa danas je takvu priliku zapucao preko gola da je to strašno. Bilo koji igrač u njegovoj poziciji da je bio, zabio bi u 19 od 20 pokušaja.
Treba ga malo smirit, ako ništa barem ga jednu utakmicu odmorit.
Bale klasika, od napada jedini konstantan ove godine (kalendarske). Dva gola, plus par solidnih pokušaja.
Morata zasluženo od prve, čovjek je u strašnoj formi kad mu se da da igra. Danas su ga rušili jedno 15ak puta, a jednu polu priliku koju je dobio je majstorski se provuko između dvojice i odlično pogodio bližu stranu gola.
Varane postaje sigurniji, a Nacho pokazuje da može s vremena na vrijeme uskočit ako treba.
Ostali standardno, jedino bi trebalo spomenuti još Kovačića. Čovjek je povezao predobar niz odličnih izdanja. U obrani sigurniji, nema više onih njegovih "žuti svaku tekmu", počeo je češće povlačiti loptu, danas je barem 3-4 puta prošao kroz sredinu kao da je nema.
Imam osječaj da kad se vrati Casemiro, da ono malo prilika što će dobijati, da će iskorištavati fantastično. Danas opet preko 90% uspješnost dodavanja, i jedan od boljih pojedinaca. I dalje ne vjerujem da taj deško ima tek 22 godine, Ispred njega je još barem 10ak godina dobrog nogometa
Večeras se nadamo kiksu barce, Sevilla ove sezone doma 15/15 bodova
Trebao si spomenuti da je Ronaldo kod prilike bio 3 metra u zaleđu.
Neznam koju si utakmicu gledao ali Real od 2 uta bez ikakve igre je došao do 2 gola.
Imali ste sreće jer ste imali lagan raspored ali sad sa ovakvom igrom nećete moći tako pobjeđivati.
Ronaldo potpisao novi ugovor.
Iskreno se nadam da je to učinio samo zato da ga se kasnije lakše proda dalje.
Koliko god mi se on sviđao kao igrač, koji profesijonalac kakav jest, teško će on još par godina biti dobar.
Možda za neku manju sredinu da, ali Real je već počeo patit zbog njega, a imam osjećaj da će biti s godinama sve gore.
Treba dati priliku mlađima, Assensio i Lucas već sad su u daleko boljoj formi od njega.
A i zbog ove 433 formacije na koju smo osuđeni igrati zbog njega, obrana sve teže podnosi.
Bez njega ostali se koliko toliko mogu rotirati posvugdje...
LOŠE VIJESTI STIŽU IZ MADRIDA !!!!
Toni Kroos se povrijedio ,doživio je frakturu metatarzalne kosti. Istu povredu je imao James ,on je bio odsutan 2 mjeseca dok je Marcelo s istom ozljedom bio odsutan 3 mjeseca. Bože moj taman pred važne utakmice s Atleticom i Barcom nama fali pola ekipe i sada još Kroos. Samo da se čim prije oporavi naš snajper.
LOŠE VIJESTI STIŽU IZ MADRIDA !!!!
Toni Kroos se povrijedio ,doživio je frakturu metatarzalne kosti. Istu povredu je imao James ,on je bio odsutan 2 mjeseca dok je Marcelo s istom ozljedom bio odsutan 3 mjeseca. Bože moj taman pred važne utakmice s Atleticom i Barcom nama fali pola ekipe i sada još Kroos. Samo da se čim prije oporavi naš snajper.
To je Zidane kriv vjerojatno. Lik ga je baš morao pržit do kraja i u bezveznim utakmicama -.-
Bar nam se Modrić vratio.
Doslovno zadnjih par stranica svi pišu kako ga se ne odmara i kako je to greška, i eto ga na, to se očekivalo
Ako ništa sad ćemo uigrati tandem Modrić-Kovačić za repku
Ako ništa sad ćemo uigrati tandem Modrić-Kovačić za repku
Yep, bar nešto.
Modrić i Kovačić kad su igrali zajedno su se povezali nevjerojatno, baš se vidilo da se sporazumijevaju (u nogometnom smislu) i nadovezuju.
Ne znam, možda ovo završi kao blessing in disguise. You never know.
Baš u najgore vrijeme šta je da je. Nije da se ne bi moglo bez Kroosa, ali nema ni Casemira pa to znači da će uči ili panjina James ili panjIsco u prvih 11. I još kad je Ronaldo igrač manje trebat će čudo da izvućemo i bod iz te dvije tekme. Sreća da i oni imaju svojih problema.
Kad nikako da odmori Kroosa.Igrao je čak i protiv niželigaša u kupu
Zidane najveci krivac,da ga nije mogao jednu tekmu odmorit...
U subotu igramo protiv Atletica.
Ramos se vratio, Asensio i Vazquez mislim da su se ozlijedili (?). Kovačić je ozlijedio zglob, ali vele da će biti spreman.
Pepe, Kroos i Casemiro će još neko vrijem biti na "bolovanju".
Anyway samo da su Kovačić, Isco, Modrić, Ramos i Varane čitavi, za ostale bar imamo kakve takve zamjene.
očaj
samo sto ce kod nas svi navedeni bit spremni taman za classico
Benzema će biti spreman za Atletico, ajd bar su njega skrpali u zadnji čas.
Bit ce veselo danas...neznam sta da ocekujem...al nadam se najboljem...
Sevilla u gostima u La Coruni od 2-0 do 2-3. Zadnji gol u sudačkoj nadoknadi. Održali priključak s 24 boda
Barca odigrala nulu s Malagom. Sva tri boda protiv ATM bi sad bila genijalan ulov, ali ne bi ni remi bio loš.
ramos i benzema na klupi, nacho krece...majko mila sta ce to bit s njim u obrani :D vrijeme je za pripremit zivce :D
Dobro da je Benz na klupi, ionako samo smeta na terenu. Nije toliko problem Nacho koliko je problem što imamo 2 mlada stopera. Oboje su puno puno bolji kad je uz njih Ramos ili Pepe. Mislim da će Modrić tu dosta morati pomagati i usmjeravati ih.
Još desetak minuta BVB:Bayerna pa prebacivanje na Real.