Tocnije, pukla je kost u nozi.
Casemiro has a fracture to the central third of his left fibula
Marcelo će izbivati 2 tjedna, vjerojatno do kraja reprezentativne stanke. Pepe možda večeras zaigra.

Tocnije, pukla je kost u nozi.
Casemiro has a fracture to the central third of his left fibula
Marcelo će izbivati 2 tjedna, vjerojatno do kraja reprezentativne stanke. Pepe možda večeras zaigra.
Pepe nije pozvan,ali zato se Navas vratio
Tko, index.ba?
Šteta što danas neću moći pogledat utakmicu. Las Palmas ove godine super igra i mogla bi biti teška utakmica kao i protiv Villareala, a još igramo u gostima.
Jedino što mogu reći je, sretno.
BTW: Jel itko zna šta je sa Coentraom? On bi trebao uskočit umjesto Marcela, a nigdje ga nema! XD
Vjerojatno ozljeđen kao i uvijek
a danilo će vam igrat lijevog beka i to je to
Pa normalno da je Bale ljut kad njega vadi u 70-oj iz ekipe u trenutku kad je jedini opasan za gol Villareala, a ova panjina cijelu tekmu mora igrati, a ne napravi doslovno ništa.
Pa normalno da je Bale ljut kad njega vadi u 70-oj iz ekipe u trenutku kad je jedini opasan za gol Villareala, a ova panjina cijelu tekmu mora igrati, a ne napravi doslovno ništa.
to si je Real sam kriv,mogli su prodati Ronaldao dok se moglo i dobiti nesto za njega,ovako on mora igrat,e pa onda bolje nek igra Ronaldo koji nije opasan nego Bale...kada trener nema muda da ga izvadi van
Casilla; Carvajal, Ramos, Varane, Nacho; Modric, Kroos, Asensio; Bale, Morata, Ronaldo.
Ajd napokon Morata od prve, ali ne kužim baš zašto ne Danilo od LB. Nije baš Nacho puno bolji defanzivno na boku, a napadački nije ni blizu.
IMA LI TKO SOPCAST LINK?
nemaju i od igre ocajno....
najbolji carvajal i bale,najlosiji ronaldo i asensio (uglavnom cijeli tim je ocajan)
ronaldo samo siri ruke i nije pola ronalda od prosle sezone,vec sada mogu reci da ce borussia dobiti real 2 razlike..
zabio gol? pa ono bi i moja baba zabila,samo se naklonio koliko je samo krivih dodavanja imao...
edit:Zidanu narasla muda i izvadio Ronalda napokon...
Ali nije bila tvoja baba, nego on. Treba se i naći na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Sve u svemu, velik promet mala zarada. Još dva boda smo prosuli, uz pregršt promašenih prilika i upropaštenih obećavajućih akcija. Ak niš drugo barem nismo centrirali cijelu tekmu. Solidno to izgleda kad igraju i Morata i Benzema istovremeno.
Bas me zanima sta ce veceras bit. A moglo bi bit svega sa nasom trenutnom formom..al i sa gorom formom ulazili smo u bitnije utakmice pa izlazili kao pobjednici, nadam se da ce i veceras bit tako.
Ako poznaš dr. Emmetta Browna pozdravi ga
Svi čuvaju noge od Ronaldovih krampona. Nek tu energiju prenese večeras na teren.
ala kakve gluposti vi čitate, članci ivice mede su teške izmišljotine
Ne čitam, nego gledam video kako igraju ševe. Da nije to Medo u Blenderu režirao ;)
Nego, Real nikad nije pobijedio na Westfalenu od 5 pokušaja 3 poraza i 2 remija, BD prosjek starosti momčadi 22,5 godina. Sve u svemu, prava mina za RM. Očekujem defanzivno odličnog Modrića.
Nema veze to sa medom, vidi da je lud na treningu.
Iskreno mislim da je za real bilo najbolje da ga se riješio preko ljeta. I da se dovelo još malo zadnjih veznih.
Ronaldova pozicija je ionako više nego dobro pokrivena, a s njim ako mu ne ide, real ga ne smije zamjeniti, a s njim nekad u igri je 50% slabiji.
Ako tko igra kladionicu, večeras 3+ je zicer dana
Pa ovaj Zidane je pukao ko kokica majke mi. Kud Jamesa ide stavljat u ovakvoj utakmici, lik se ne vidi kada treba branit.
Masakriraju nas na terenu. Da nema Navasa na golu već bi primili bar gol. Ronalda pogodila lopta u lakat kod slobodnjaka -.-
Benzema i James tu nemaju šta radit, prespori su za išta.
EDIT: Yep, i onda zabijemo gol nakon što napišem post...
ronaldooooo sakeriii
Defanzivno smo užas i remi je čak i super za nas, s obzirom kakve su prilike imali sve.
Zidane da je Moratu uveo prije, možda bi i izvukli pobjedu.
S Kovačićem je to izgledalo puno bolje, nego s Jamesom. Ne znam zašto tog Jamesa se forsira i uzdiže? Lik ne zna štopat loptu i poklonio im je bar dvije kontre.
Anyway, ovo je već treći remi za redom protiv malo "zvučnijih" ekipa i rekao bih da imamo problem. Sad će doći Eibar, Real Betis i Legia Warsaw, te će se to zaboraviti, barem dok ne dođu Atletico, Barca i Dortmund u 11. i 12. mjesecu.
Odlična tekma svih 90 minuta. Borussija opet izgleda super, ali izvukli smo remi na iskustvo. Napokon nešto od Ronalda, Modrić standardno genijalno, a i Navas je par situacija super riješio iako je po meni kriv za prvi gol.
Jedino što je James morao večeras je dodati loptu Ronaldu kad su išli dva na dva da ovaj zabije za 2:0, ali i to je upropastio.
Zeznulo nas je što nemamo uopće klupu pa su Borussijina pojačanja donijela prevagu kad je trebalo. Ne kužim ovo forsiranje Benzeme iz tekme u tekmu kad je Morata očigledno u boljoj formi.
Sve u svemu puno bolje nego su neki predviđali, čak se moglo i do sva tri boda, ali šta je da je ne bi bilo zasluženo.
meni nije jasno koj k je navas onoliko boksao? Shvacam za neke situacije, al prakticki sve sta je islo u njega on je boksao, zato smo i dobili matinelu gol. Jesu to brzi i neugodni udarci koji mogu i naglo promjenit putanju, al opet da sve boksa?
Odlična utakmica za gledat. Kod drugog gola jako loša reakcija mislim Carvajala na amerikancu Pulišiću. I Ramos je imao par takvih poluintervencija. Šteta još kod 1:2 kad je Kovačić dao lijevo pa je lopta došla do Ronalda koji promašuje. Navas kao da je radi pauze radije izbijao nego hvatao. Dobar bod na vrućem terenu
meni nije jasno koj k je navas onoliko boksao? Shvacam za neke situacije, al prakticki sve sta je islo u njega on je boksao, zato smo i dobili matinelu gol. Jesu to brzi i neugodni udarci koji mogu i naglo promjenit putanju, al opet da sve boksa?
Pa realno gledano, on nije trebao braniti. Dugo nije branio i baš se u tim intervencijama vidjelo da nema one sigurnosti koja dolazi sa odigranim tekmama. Ne znam kakav je Zidaneov plan što se tiče golmana, ali više smisla bi imalo da je jučer branio Casilla. Ipak smo igrali protiv ekipe za koju moraš biti 100% spreman, a jučer Navas i Benzema to nisu bili.
Samo da Eibar ne bude u žutim dresovima. Dobro je Božo sinoć primjetio, žuta podmornica pa žuti kanarinci i sada Borusia, tri žuta, tri remija ;)
Real uhvatila zuta minuta
ajde momcad ide na bolje. samo se nadam da nece zidane opet previse zarotirat momcad, neka ostane ovako + da ubaci moratu mjesto benza i nadajmo se da ce uigrat takvu postavu.bili bi odlicni.
jos nam fali cupo i to je to, sve je top.
navas u prvoj utakmici nakon ozljede je bolji od kike 10 puta.