Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 971.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Isprva sam bio za novu temu, no sad kad su se strasti i pojedinci smirili i kad smo vidjeli da nije od bog zna kakve srece ova opcija Hexovog brisanja sto se mene tice mozemo se vratiti na staru... Ipak ima vec X stranica i samo ove postove premjestit tamo....  A i posto smo ustvrdili s kakvim nepopravljivim budalama imamo posla me ne diraju 'provokacije'.... 

Jucer su za svoje reprezentacije nastupali izmedu ostalih Morata i Bale... 

Bale je odigrao cijelu tekmu i postigao 2 gola i 1 asistenciju... 

Morata je odigrao nekih 25min i postigao 2 pogotka...

Mislim da ove sezone manje nego bilo koje prije moramo strahovati zbog napadaca kojih em imamo em su u formi... 

I Ronaldo se vraca vec protiv Osasune, a po pokazanom na treningu namjestio je nisan... 

14 godina
Real Madrid C.F.

Po meni je najbolje rješenje da se fakee i boixić vrate u onu staru temu, a svi mi normalni ćemo ostati ovdje i u miru raspravljati.

Rekao sam odmah na početku da sve ovo nema smisla ako ćete i dalje citirati glupe postove te i dalje ići u barca temu izazivati što ti fakee konstantno radiš. I više manje jedino ti. Naporan si već stvarno bogu i narodu.

Možda čak ne bi bilo loše da se tvoji i boixovi postovi brišu po defaultu bez obzira na sadržaj.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Real Madrid C.F.

zivot je ljepsi otkad je fakee na ignoreu a nitko ga ne citira

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Jedino tko je zadovoljan sa ovom temom i nacinom vodenja iste si ti Hex... Svi drugi vide da je propao pokusaj, za razliku od stare za ovu novu zna ovdje nas desetero koji komentiramo... 

Iskljucim li se jos i ja iz ove teme, sto uopce nije problem ukoliko ti 'objektivni' Hex inzistiras ova tema ce sve skupa imati jos maximalno 10str napisanih i to od Boixa i ekipe koja vas je pojela i s kojima nitko drugi ne zeli ulaziti u klinc osim mene, Hyperiona i jos eventualno ponekog te se pretvoriti u FC Barcelona 2... 

Ne znam samo sto bih ja kao navijac Reala trebao kad procitam u njihovoj temi Ben Arfa je bolji od Ronalda i slicne piz***... Mislim znam da je to provokacija i notorna glupost koju nitko ne moze shvatiti ozbiljno ali ukoliko je moja konstatacija na to provokacija bilo koga onda ne znam tko tu koga..... 

Ustvari jos mi je lakse ostaviti vas ovdje da citate postove Boixa i sl svaki put kad otvorite temu jer nitko drugi u istoj ne sudjeluje, za razliku od stare.... Meni olaksanje i najmanji problem, vjerujte...

Dok se ne otvori stara a ovaj propali pokusaj dizanja Hexovog ega ne zatvori necu sudjelovat u istoj jer ionako nema smisla raspravljat ni o cem sto je ovdje cest slucaj... 

12 godina
Re: Real Madrid C.F.
fakEEE kaže...

Jedino tko je zadovoljan sa ovom temom i nacinom vodenja iste si ti Hex... Svi drugi vide da je propao pokusaj, za razliku od stare za ovu novu zna ovdje nas desetero koji komentiramo... 

Iskljucim li se jos i ja iz ove teme, sto uopce nije problem ukoliko ti 'objektivni' Hex inzistiras ova tema ce sve skupa imati jos maximalno 10str napisanih i to od Boixa i ekipe koja vas je pojela i s kojima nitko drugi ne zeli ulaziti u klinc osim mene, Hyperiona i jos eventualno ponekog te se pretvoriti u FC Barcelona 2... 

Ne znam samo sto bih ja kao navijac Reala trebao kad procitam u njihovoj temi Ben Arfa je bolji od Ronalda i slicne piz***... Mislim znam da je to provokacija i notorna glupost koju nitko ne moze shvatiti ozbiljno ali ukoliko je moja konstatacija na to provokacija bilo koga onda ne znam tko tu koga..... 

Ustvari jos mi je lakse ostaviti vas ovdje da citate postove Boixa i sl svaki put kad otvorite temu jer nitko drugi u istoj ne sudjeluje, za razliku od stare.... Meni olaksanje i najmanji problem, vjerujte...

Dok se ne otvori stara a ovaj propali pokusaj dizanja Hexovog ega ne zatvori necu sudjelovat u istoj jer ionako nema smisla raspravljat ni o cem sto je ovdje cest slucaj... 

Ako oni pišu gluposti, zašto onda ti njih pratiš i također pišeš gluposti?

14 godina
fakEEE kaže...

Ako se raspravljas sa budalom drugima ces izgledat kao budala.. Pa sta mislis da ljudi misle o tebi kad svaki dan ulazis u svade sa ocitim trolerom?  I mislis da boxiju ista znaci to sta ti pises, ako se njemu trola on ce trolat, ako je glup onda je glup i ti to neces promjenit.

Da boxi svaki dan dođe i napiše da je zemlja ravna ploca ti bi svaki dan njemu objasnjavao da nije, kao da to ostatak teme ne zna. 

A ti ako stvarno misliš da mi ne znamo da je Ronaldo bolji od Ben Arfe onda ulazi u rasprave s njim i objasni nama svima kako je Ronaldo bolji. Sta mislis da itko shvaca Boxija ozbiljno i da stvarno moras svima objasnjavat kako on prica gluposti?

Ja se ni ne sjecam neke smislene rasprave sa boxijem u ovoj temi.

I sta se tice tvog prvog odlomka, ti mislis da odrzavas temu na zivotu, a zapravo ju ubijate. Nikome se ne cita to sto vi pisete. Sta je ovo nekakva vasa privatna borba za teritorij?

Na kraju krajeva ovo nije nikakav sportski forum i ima puno boljih mjesta za rasprave. Neces valjda rasprave vodit tamo gdje su troleri brojniji od normalnih.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Mi da imamo i deset Real Madrid tema, neki pojedinci bi ih uspjeli shebat samo tak

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

ajde ajde momci calma calma

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina

Da dodaš boxića i delboya na ignore riješio bi sve probleme ove teme,njih dvojica su još jedini koji pišu u ovoj temi od barca fanboysa.I pošto stalno pišu gluposti,imam ih već dugo na ignore

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
11 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ben Arfa bar može predriblat nekoga, ja još čekam od ManU da Ronaldo predribla nekoga. 

11 godina
el pistlero123 kaže...

Ben Arfa bar može predriblat nekoga, ja još čekam od ManU da Ronaldo predribla nekoga. 

i zato je bolji od Ronalda? onda se ti razumijes u nogomet ko Mara u krivi k

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ljudi kako ne shvaćate da sam ja u ovoj temi samo da reagiram na fakeove gluposti.Čovijek danas izvali da je Ronaldo spreman zabijanje golova , jer je vidio snimku od 30 sekundi sa treninga.

Nikad ne dolazim vamo pisati osim kad klaun fakee ne enapiše nekakvu glupost pa moram reagirati.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Argentina bez Messija je Venezuela, a Portugal bez Ronalda je Europski prvak.

17 godina
Real Madrid C.F.

Potvrđen BAN za Madriđane. I atlete i Realovce.

Dakle, do 1 mjeseca 2018, nema transfera. Da su ovaj transferni rok kupili zadnjeg veznog, rekao bi da bi nam to još dobro došlo.

Ali ovako, praktički dvije sezone će biti odlučene bez ijednog pojačanja.

Najviše se naravno priča o zadnjem veznom, te obrani (koja će imati 32 i 35 godina kad zavrži ban).

Uz to, Realu problem sad prave i trenutni igrači (Ronaldo, Bale, Modrić i Kroos) koji traže drastična povečanja ugovora, neki (zadnja 3) čak traže skoro duplo od trenutnih primanja.

A ova činjenica da ih real više ne može zamjeniti za nešto bolje, samo će im dati dodatni impuls. Nadajmo se da se to neće prebaciti na druge igrače.

S druge strane, Perez kaže da će kroz sljedeće dvije sezone, Real doći na nulu s dugovima, što će ga praktički staviti uz bok Bayernu.

A atleti, teško njima, bit će jako teško preživjeti dvije sezone bez prodaje za njih...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
protjeran

Inače govorite da Real najviše zarađuje prodajom dresova , a sad će te smanjiti dug od par milijardi ne kupovanjem igrača?

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 22:03 (Boixus Nois PS).
10 godina
el pistlero123 kaže...

Argentina bez Messija je Venezuela, a Portugal bez Ronalda je Europski prvak.

Ovo treba uvesti u arhivu.

Barcelona - Mes que un club
17 godina
rooswelt1991 kaže...

A atleti, teško njima, bit će jako teško preživjeti dvije sezone bez prodaje za njih...

Nisam siguran da ne mogu prodavat. Mislim da je ovo samo zabrana za registriranje novih igrača sljedeća dva prijelazna roka. Mogu oni kupit igrača (kao Barca Turana) al taj ne može igrat dok ne istekne susprenzija u ljeto 2017. nakon prijelaznog roka. Dakle, zabrana je na registraciji novih imena

Neither Madrid club would be prevented from selling players under the ban but if they cannot register new signings then the likelihood of star names departing is drastically reduced.

https://www.theguardian.com/football/2016/jan/14/premier-league-clubs-real-madrid-atletico-madrid-transfer-ban-manchester-united-chelsea

*Misliš da arapi namjerno ne dižu cijene sad kad znaju da nema novih imena godinu dana? Pa jedva su dočekali licitirati Perezu ispred nosa i poskupjet mu svlačionicu. 

But how do it know
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 22:50 (hrvooje).
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Inače govorite da Real najviše zarađuje prodajom dresova , a sad će te smanjiti dug od par milijardi ne kupovanjem igrača?

Par milijardi? Koliko znam Realov dug je oko 700 miliona eura, kakve sad milijarde? Jedino ako ti računaš u kunama 

A ne dovođenje niti jednog igrača dvije godine (jer real ni sad nije ništa kupovao), a inače se spiska preko oko 150 miliona svake godine.

S tim da će od ove sezone Španjolski kluboci dobivati više novca od televizijskih prava, plus real je ove godine već značajno inkasirao osvajanjem lige prvaka.

Ako se ne promjeni puno toga, i ako real u sljedeće dvije godine osvoji barem jednu krunu, bilo koju, mislim da se neće biti daleko od tog cilja.

Uz to još su pri kraju radovi za završetak realovog "kompleksa totalnog nogometa", koji se gradi oko realovog kampa, i gdje real sad ulaže jako puno (inače radove radi Perezova firma skoro ko Mamič kod nas).

ALi da, kao i svi iz skupine top 5 klubova modernog vremena, Real najveći dio zarađuje na dresovima. 

Mislim da samo Barcelona i ManU prodaju više dresova, ali Real zarađuje više od dotičnih, jer i Barca i ManU postotak daju igračima, dok Real to ne radi (navodno je to često problem kad Ronaldo treba potpisati novi ugovor).

Hoće li Real to vratiti, nitko ne zna, ali ako stvarno žele, mislim da im to nebi trebao biti nikakav problem...

hrvooje kaže...

Ma jasno da oni smiju prodavati, ali tko će im igrati?

Kad sam rekao da "ne smiju" prodavati, mislio sam da ne smiju ukoliko žele biti tu gdje su sad.

Đaba im igrači ako ne smiju igrati ni treniirati s prvom momčadi. Evo ti primjer Arde kod barce, od onakve životinje, pretvorio se u ništa...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Prema ovoj listi City je u plusu što je nemoguće.Naravno ne računa se što šeik da izvrano,nego baš profit kluba i tako City ne može biti u plusu

14 godina
sstrmi kaže...

Prema ovoj listi City je u plusu što je nemoguće.Naravno ne računa se što šeik da izvrano,nego baš profit kluba i tako City ne može biti u plusu

Pa fora je u tome da ne dođe šeik u Manchester sa ruksakom punim zlatnih poluga i stavi na tekući, nego se to fino rješava kroz razne tvrtke kćeri koje su sponzori kluba, a šeik je njima vlasnik. 

Moram priznati da mi sad nakon ovoga stvarno nije jasno zašto je transferni rok prošao kako je prošao. Mislio sam da Perez možda ima inside informacije da će zabrana biti odgođena/ukinuta, ali izgleda da ništa od toga. Već ove godine bi mogli imati ozbiljnijih problema u vezi i obrani zbog poodmakle dobi igrača, a kamoli ne slijedeće. Nadam se barem da onda postoji plan tko iz mladog pogona bi mogao uskočiti u prvih 11, ako zatreba. Jer inače se samo možemo moliti da se ne ozlijedi nitko od stopera, Casemiro i Marcelo. 

Možda da unajmimo Babića da se moli Sinjskoj gospi za nas, lik je taman dao otkaz. 

Na kraju balade to možda ispadne i dobro za nas jer će biti prisiljeni forsirati naše snage, ali bit će pravo čudo izgurati 2 sezone bez pojačanja, a istovremeno uzeti prvenstvo što je glavni cilj.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Real Madrid C.F.

Bit će da ima najtalentiranije mlade igrače ikad. Pa i braniča je prodao prije 10 dana, Arbeloa.

But how do it know
14 godina
Real Madrid C.F.

trenutni rezultat 4:0

14 godina
Real Madrid C.F.

Iznenađujuće zabavna tekma pogotovo za neutralne gledatelje. Osasuna se nije ko mnogi drugi zatvorila nego poginula muški. Bilo je tu svega, od Modrićevog slanja one dvojice po čevape, odličnih golova (šteta da Kroosu nije opet ušlo), dvojbenih sudačkih odluka, isključenja, obranjenih penala i baš hrpetina pokušaja na gol koji nisu završili golom. Nek vam bude žao ako niste gledali.

Što se Reala tiče, bilo je ok sve u svemu. Šteka u obrani tu i tamo i vidi se da fali uigranosti, ali na pravom smo putu. Ronaldo igrao do 60-e, pa ga zamijenio Benzema. Kovačić odigrao cijelu tekmu dosta dobro. Mogao je i zabiti i asistirati uz malo više sreće. 

17 godina
Hexfire kaže...

Iznenađujuće zabavna tekma pogotovo za neutralne gledatelje. Osasuna se nije ko mnogi drugi zatvorila nego poginula muški. Bilo je tu svega, od Modrićevog slanja one dvojice po čevape, odličnih golova (šteta da Kroosu nije opet ušlo), dvojbenih sudačkih odluka, isključenja, obranjenih penala i baš hrpetina pokušaja na gol koji nisu završili golom. Nek vam bude žao ako niste gledali.

Što se Reala tiče, bilo je ok sve u svemu. Šteka u obrani tu i tamo i vidi se da fali uigranosti, ali na pravom smo putu. Ronaldo igrao do 60-e, pa ga zamijenio Benzema. Kovačić odigrao cijelu tekmu dosta dobro. Mogao je i zabiti i asistirati uz malo više sreće. 

Slažem se sa svime. Samo bih dodao još neke stvari.

Benzema, prečka i stativa, ali inače igrao ko penzioner.

Morata više puta uza gol poslao loptu, stalno je tu negdje, ali nikad mu lopta u gol ne ulazi.

Kovačić je poslao nekoliko dobrih lopti, imao poteza i prodora. Izgleda više samouvjereno nego prošle sezone, a i nekako mu je "look" ozbiljniji.

I dalje se može kod njega primjetiti jako čudno pozicioniranje. Zašto on stalno ide do igrača po loptu???

Čim je Modrić izašao primjetilo se da mu igrači manje dodaju loptu, jedva da se vidio na terenu. Također ne bih se složio da bi one dvije šanse zabio uz više sreće. U njegovim pokušajima se vidilo da mu fali skill. Uglavnom dobro je odigrao danas.

Modrić mi je MOTM. Kakve lopte je slao, driblinzi, čuvanje lopte i gol za šećer na kraju.

Vidio sam članak neki dan da je Zidane pričao sa Ronaldom u vezi rotacija. Čini se da je ipak bilo nešto oko toga. Stvarno sam se iznenadio kada je mijenjao Modrića i Ronalda u 60 i nekoj. Sve se čini da je ove godine La Liga glavni prioritet. Sudci su već potplaćeni, sudeći po golovima iz zaleđa.

BTW: Dostigao se rekord, 15 pobjeda za redom. Sljedeću ligašku utakmicu igramo u gostima protiv Espanyola kada možemo probiti rekord. Međutim prije toga igramo Ligu Prvaka protiv Sportinga, 14.09.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 18:47 (Hyperion).
14 godina
Real Madrid C.F.

Barca izgubila,tako da smo sad prvi i makar imamo ta 3 boda prednosti

11 godina
Today was good day :)
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

pomalo momci ova 3 boda prednosti nam ne znace nista u ovako ranoj fazi lige, ali neka njih. samo da nastavimo ovako 

14 godina

Normalno da ne znači kad tek 3 kola odigrano,ali svaki bod je važan

14 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Normalno da ne znači kad tek 3 kola odigrano,ali svaki bod je važan

to sam i rekao 

14 godina
Real Madrid C.F.

Jedino što sad trebamo je pobijediti sve tekme do kraja i sigurno smo prvaci.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice