Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 971.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
14 godina
Real Madrid C.F.

Možda James i ode do kraja prijelaznog roka kad konačno shvati da je ono tek 5-6 izbor za sredinu

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Na kraju rezultat bolji nego sto je igra bila, dobrodosao pogodak Balea za 3:0....  No s obzirom na formaciju i jakog protivnika na gostovanju bilo je tesko ocekivati neko kantanje.... 

Kovacic takoder bio dobar, malo je vise grijesio nego sto bi trebao a Kroos mi se bas pretvorio u jako dragog igraca... Prava njemacka ugladenost i tehnika, steta sto ga nece gol...

Pa za Real je bolje da ostanu i Isco i James, ali njima je bolje da shvate da nisu prvi pick i ukoliko nisu zadovoljni neka idu.... 

S obzirom na pokazano ako za bilo kojega netko ponudi 60mil, ili kao sto se za Jamesa prica 85mil, nemam nista protiv da odu do kraja prijelaznog roka jer necemo bas nista izgubit... 

Ovo sta su obojica pokazali kroz predsezonu i danas sta su dobili minutazu je jadno za njihov kalibar.....

11 godina
protjeran
Re: Real Madrid C.F.
fakEEE kaže...

Na kraju rezultat bolji nego sto je igra bila, dobrodosao pogodak Balea za 3:0....  No s obzirom na formaciju i jakog protivnika na gostovanju bilo je tesko ocekivati neko kantanje.... 

Kovacic takoder bio dobar, malo je vise grijesio nego sto bi trebao a Kroos mi se bas pretvorio u jako dragog igraca... Prava njemacka ugladenost i tehnika, steta sto ga nece gol...

Pa za Real je bolje da ostanu i Isco i James, ali njima je bolje da shvate da nisu prvi pick i ukoliko nisu zadovoljni neka idu.... 

S obzirom na pokazano ako za bilo kojega netko ponudi 60mil, ili kao sto se za Jamesa prica 85mil, nemam nista protiv da odu do kraja prijelaznog roka jer necemo bas nista izgubit... 

Ovo sta su obojica pokazali kroz predsezonu i danas sta su dobili minutazu je jadno za njihov kalibar.....

Isco je odličan igrač s obzirom da su cijene otišle u nebo za njega sigurno ima ponuda od 50-60 miliona a James je kloc koji ne vrijedi 30 miliona.

Čovijek je pao psihički prvenstveno par lopijih utakmica i poznati presing tribina Bernabea je učinio svoje.

Bale odličan kad ode (ako) iz Reala igrat će kao u Walesu.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Real Madrid C.F.

OVako ono što smo danas saznali. Assensio (ili kako se dečko već zove) je budučnost. Šteta što će jako teško dobivati minutažu.

Pozcije u veznom redu će uglavnom pokrivati Modrić, Kroos, Casemiro. Špicu će uglavnom igrati (kad ozdravi) Benzema ili Morata.

Jako teško se može očekivati da će recimo Zizu ostaviti Balea ili Ronalda na klupi, i tako je popunjen cijeli vezni red i napad.

Istina mogao bi jako često ulaziti s klupe, ali i mali Lucas je tu, koji se već pošteno dokazao prošle sezone.

Šteta da imamo tako mlade dobre igrače koji će nam spavati na klupi.

Kovačić pod Zidaneom igra za klasu sigurnije nego prije. Ima on svojih par glupih poteza još, ali danas je odigrao super.

E sad, što sa Jamesom i Iscom. Obojica su idealni na poziciji koju real nema (klasična 10-ka), a u ovoj formaciji, imaju hrpu igrača ispred sebe koji trenutno to bolje igraju.

Kako stvari stoje, mislim da će nas na kraju napustiti James, jer ipak je bolje da barem pokoji španjolac ostane ako je moguće, barem i na klupi.

James i je i danas pokazao više želje, plus onaj udarac nije bio loš pri kraju, i još ona asistencija Baleu.

Za ovaj real, i kako real trenutno igra posljednje 2-3 sezone, Isco je jednostavno prespor.

Milan ga hoće, i Milan ima neki ugovor s kinezima da mora potrošiti 80ak miliona na godinu. Pa nek im uvale Iscoa za 50ak i svi sretni.

James je rekao da ne želi ići, ali pitanje je koliko će se njega u tome svemu slušati...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Real Madrid C.F.

Sezona je duga, treba non stop ići 100% da se uzme prvenstvo, mislim da će ovi mladi imati dosta šansi da se dokažu.

Do kraja roka je još par dana. Ako se baš ništa ne poduzme onda nam samo preostaje zapaliti svijeću ili dvije za Marcelovo i Casemirovo zdravlje. Što se tiče Isca i Jamesa ni jedan ni drugi nisu nam neophodni, ali ne možemo sad prodati obojicu bez da smo ikoga doveli da popuni tu rupu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

S tim da je meni James barem za 2 koplja bolji nego Isco... 

Bilo bi dobro prodati jednog i fino stavit blagajnu u plus barem jedan prijelazni rok... Isco je puno prespor za nas sistem igre, prtljanje po lopti mu nece donijeti puno srece u Realu... 

James je i jucer u to upola manje vremena nego Isco ostvario asistenciju, puknuo na gol i stvorio jos 1 il 2 sanse za suigrace tako da se nadam da uprava nije bas retardirana.... 

17 godina
fakEEE kaže...

S tim da je meni James barem za 2 koplja bolji nego Isco... 

Bilo bi dobro prodati jednog i fino stavit blagajnu u plus barem jedan prijelazni rok... Isco je puno prespor za nas sistem igre, prtljanje po lopti mu nece donijeti puno srece u Realu... 

James je i jucer u to upola manje vremena nego Isco ostvario asistenciju, puknuo na gol i stvorio jos 1 il 2 sanse za suigrace tako da se nadam da uprava nije bas retardirana.... 

Ali, Isco je Španjolac... XD

Slažem se za Isca, liku je ovo već 4. sezona, minuta je dobio na pretek, a razvio se nije ništa. Čak bih rekao da je potonuo. Najbolje je igrao u prvoj polovici sezone 2014/15 što je bilo davno. I dalje on davi tu loptu, ništa nije naučio u te 3 pune sezone ovdje pokraj igrača poput Kroosa, Modrića, Xabia, Di Marie, Ronalda itd.

James se gadno usosio zalaganjem u prošloj sezoni i sa onih par incidenata, sad ispašta kao što je i zaslužio. Dobio je on svojih prošle sezone prilika i nije ništa napravio u jačim utakmica, a svi seru po Zidaneu da mu neda priliku.

Sad se polako već vidi neki napredak kod njega. Pognuta glava, šuti i radi, te se ne žali medijima. Zna da ni u jednom klubu nije kao u Real Madridu, može se samo spustiti stepenicu niže. Zato je vjerovatno i ostao, a mogao je birat u koji klub hoće.

U Isca ne polažem velike nade, nisam ga nikad ni volio. Međutim čini se kao koristan igrač s klupe, jer trči puno i ima tehniku (ne i mozak). Mogao bi ostat i biti nešto kao Nacho, ultimativna zamjena za sve u veznom radu kao što je Nacho za sve pozicije u obrani. I kao što rekoh, Španjolac je, kao i Nacho.

James pak lijenčina, trom, ali može preokrent utakmicu. Ima golove, šuteve i asistencije kakve Isco neće nikad imat. Za razliku od Isca prodaje hrpu dresova i donosi pare reklamama.

Džabe raspravljat kad se Zidane već odlučio, ostat će oboje. Međutim dobivat će mrvice. Također nemojmo zaboraviti i Kovačića koji će imati i svoj udio minuta. S druge strane jadni Casemiro će nam pregorit jer nema svoju zamjenu XD

Koga bi vi prodali?

4 Isca
0 Jamesa
4 Oboje
0 Niti jednog
Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 7:23 (Hyperion).
17 godina
Real Madrid C.F.

U utakmici bez Benzeme i Ronalda on dobije 13 min. Time je sve rečeno. Zar nije Isco bio pred odlaskom u Arsenal prije dolaska Zidanea pa ga je ovaj navodno odgovorio obećanjem da će imati minutažu kod njega.

But how do it know
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 11:47 (hrvooje).
17 godina
hrvooje kaže...

U utakmici bez Benzeme i Ronalda on dobije 13 min. Time je sve rečeno. Zar nije Isco bio pred odlaskom u Arsenal prije dolaska Zidanea pa ga je ovaj navodno odgovorio obećanjem da će imati minutažu kod njega.

Pa James nije ni bio na pola priprema koliko znam. Valjda je htio dati priliku ovima koji su se pokazali na njima, a Asensio se itekako pokazao recimo. Kovačić je isto igrao mislim svaku pripremnu utakmicu.

Vi gledate na Jamesa kao na nogometaša vrijednog 80 milijuna eura koji "mora" igrati i u tome je problem. Zidane na njega vjerovatno gleda kao i na svakog drugog nogometaša koji se mora dokazati nakon relativno loše sezone.

Meni se to čak i sviđa. Da je Carlo tu, James bi definitivno igrao samo zato jer su ga dovukli za 80 milijuna eura. Zidane ima tu moć posjesti takvog igrača bez da mu itko išta zucne, čak se ne bih čudio ako Ronalda bude rotirao ove sezone.

I zar se ne sjećate da je Kovačić bio praktički već prodan u Milan, Zidane ga u svojoj polusezoni nije skoro ni koristio i koliko je samo članaka bilo u vezi toga da ga Zidane ne voli kao igrača? Ja sam se čak čudio šta kojeg vraga on radi na pripremama ako ide u Milan! XD

Što se sad desilo? Kovačić dobio 90 minuta u prvoj utakmici sezone i to na jednom od težih gostovanja gdje se inače često gube bodovi.

Samo hoću reći da pretjerujete i donosite zaključke nakon jedne utakmice.

14 godina
Real Madrid C.F.

ajmo dinamo i real

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Borussia, Sporting, Legia.... 

Pisi prolaz! 

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Titula je vracena kralju 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Titula je vracena kralju 

Mislim da ovakav kralj zavreduje ovogodisnju sliku... 

Nikad zasluzenija nagrada jednog igraca, jedino steta sto se Pepe nije uspio ugurati negdje u ovaj top 3 jer je imao maestralnu sezonu.... 

Inace, nominiram Ronalda i za ovogodisnjeg top strijelca LP vec nakon grupne faze... 

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže..

Nikad zasluzenija nagrada jednog igraca, jedino steta sto se Pepe nije uspio ugurati negdje u ovaj top 3 jer je imao maestralnu sezonu.... 

Inace, nominiram Ronalda i za ovogodisnjeg top strijelca LP vec nakon grupne faze... 

hmm Vardy mi je nekako kritican, Leicester ima najlaksu grupu  mada Ronaldu moze i barca biti u grupi ionako su mu svi musterije 

14 godina
neaktivan
wowrules kaže...

ja stvarno ne shvacam vas navijace reala pa ronaldo na euru odigro  90 dobrih minuta nogometa  u lp odigro 3 utakmice i to u grupnoj fazi di je dao 10 golova malmu i tim ekipama(sto se postiva) ali lik se nije vidio protiv jacih ekipa.

sta je stari?messi nije osvojio nista pa te malo boli?

jedino je sta ce on dobiti ove godine je kazna za neplacanje poreza 

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Kompleksasi na aparatima, mislim da bi ih ova slika mogla odspojiti od istih.... 

NIKAD 2 igraca Real Madrida nisu bila u top 3 za najboljeg igraca u Europi, do sada..... 

14 godina
Real Madrid C.F.

Di je Hex da obriše ovih zadnjih par postova jer opet počinje messi vs cr shitstorm

14 godina
sstrmi kaže...

Di je Hex da obriše ovih zadnjih par postova jer opet počinje messi vs cr shitstorm

Eto

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
el pistlero123 kaže...

Ma debilno je više slušat rasprave Messi vs Cr7, kad je jedan najbolji na svijetu dok drugi nije najbolji ni u Portugalu, a kamoli u Realu. A ovo za namještanje u korist Reala, nažalost ništa novo.

U Ronaldo vs Messi uopce ne mozemo pricati iz nekog povijesnog gledista.... 

Jedan je osvojio EURO sa reprezentacijom, drugi nije osvojio nista.... Nes ti jakog nogometasa, al mozemo pricati o sezonskoj formi gdje su usporedivi vec... 

Ronaldo u 2016. 

- UEFA Champions League 

- Euro

- UEFA Best Player

- FIFA Ballon d'Or loading.....

- aerodrom

- otvorio hotel 5 zvjezdica

Messi u 2016.

- La Liga

- Kup Kralja

- promasio penal u finalu Cope

- umirovio se

- zaradio zatvorsku kaznu

- pofarbao u plavo i napravio novu tetovazu

11 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
wowrules kaže...

ja stvarno ne shvacam vas navijace reala pa ronaldo na euru odigro  90 dobrih minuta nogometa  u lp odigro 3 utakmice i to u grupnoj fazi di je dao 10 golova malmu i tim ekipama(sto se postiva) ali lik se nije vidio protiv jacih ekipa.

sta je stari?messi nije osvojio nista pa te malo boli?

jedino je sta ce on dobiti ove godine je kazna za neplacanje poreza 

ja nigdje nisam spomenio Messia nego da ronaldo nije zasluzio

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 23:13 (wowrules).
11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
el pistlero123 kaže...

Ma debilno je više slušat rasprave Messi vs Cr7, kad je jedan najbolji na svijetu dok drugi nije najbolji ni u Portugalu, a kamoli u Realu. A ovo za namještanje u korist Reala, nažalost ništa novo.

U Ronaldo vs Messi uopce ne mozemo pricati iz nekog povijesnog gledista.... 

Jedan je osvojio EURO sa reprezentacijom, drugi nije osvojio nista.... Nes ti jakog nogometasa, al mozemo pricati o sezonskoj formi gdje su usporedivi vec... 

Ronaldo u 2016. 

- UEFA Champions League 

- Euro

- UEFA Best Player

- FIFA Ballon d'Or loading.....

- aerodrom

- otvorio hotel 5 zvjezdica

Messi u 2016.

- La Liga

- Kup Kralja

- promasio penal u finalu Cope

- umirovio se

- zaradio zatvorsku kaznu

- pofarbao u plavo i napravio novu tetovazu

pa ne moze se usporedit Ronaldo 31 godina 3 zlatne lopte 20 trofeja  Messi 29 godina 29 trofeja i olimpijsko zlato  i 5 zlatnih lopti dalje necu ni pricat

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 23:17 (wowrules).
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Cisto toliko za 'spot the difference'.... Znam da znas dobro o cemu pricam samo se pravis slijep 

Messijeva sreca sto se rodio u najboljoj generaciji Barce ikada, a i vasa jer da nije bilo onih 5-6g dominacije ni vi danas nebi za istu navijali.... Ironije li... 

Ronaldo je osim La Lige bio cista dominacija u Unitedu u tada najjacoj ligi svijeta, i na to se samo budale prave slijepe... 

Ali on je svoje dokazao na svim mogucim poljima, Messi nazalost samo u Barci i to puno govori objektivnim promatracima... Fanboye ne mozes promijenit niti ja to uopce zelim pokusat tako da za mene je ova tema 'closed'.... 

11 godina
protjeran
Ima li tko da cijeni ovog Ronalda od profesionalnih igrača.Samo fanboyi ga uzdižu u nebesa.
13 godina
fakEEE kaže...

Cisto toliko za 'spot the difference'.... Znam da znas dobro o cemu pricam samo se pravis slijep 

Messijeva sreca sto se rodio u najboljoj generaciji Barce ikada, a i vasa jer da nije bilo onih 5-6g dominacije ni vi danas nebi za istu navijali.... Ironije li... 

Ronaldo je osim La Lige bio cista dominacija u Unitedu u tada najjacoj ligi svijeta, i na to se samo budale prave slijepe... 

Ali on je svoje dokazao na svim mogucim poljima, Messi nazalost samo u Barci i to puno govori objektivnim promatracima... Fanboye ne mozes promijenit niti ja to uopce zelim pokusat tako da za mene je ova tema 'closed'.... 

Hebo vas utajac poreza...celta je danas..ona je bitnija nego jedan zutokljunac

Origin ID: ReaLazio
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Ima li tko da cijeni ovog Ronalda od profesionalnih igrača.Samo fanboyi ga uzdižu u nebesa.

Prika tko ti glasa kod dodijele nagrada ballon d or ili uefine za najboljeg igraca europe? Pojma nemas.

17 godina
Real Madrid C.F.

Kao što se i pretpostavljalo. Postava je ista kao ona iz prošle utakmice, sa jednom očekivanom zamjenom Modrić za Kovačića.

Casilla

Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo

Modrić - Casemiro - Kroos

Bale - Morata - Asensio

Celta Vigo se pokazala kao jako zajebana ekipa u zadnjih par sezona. Nas su jednom pobjedili jednom u zadnjih 6 utakmica (2014. u uzvratnoj), a Barcelonu 2 puta u zadnjih 6 utakmica. Svi se sjećate vjerovatno onog rezultata 4:1 za Celta Vigo protiv Barcelone prošle sezone?

Prošlu sezonu su završili na 6. mjestu sa 60 bodova, a disali su gadno za vratom Athletic Bilbaoa (62 boda) i Villareala (64 boda).

Ovogodišnju La Ligu Santander su otvorili porazom protiv Leganesa, novo promoviranog kluba.

Ne znam da li su razmontirali ekipu i zamjenili trenera, ali očekujem težu utakmicu od one prethodne protiv Real Sociedada. Međutim kao što obično zna biti, mogu biti potpuno u krivu i možda ih rasturimo 6:0, s Realom se nikada ne zna...

BTW: Sigurno ste primjetili novog spoznora La Lige, Santander, koji se također bavi bankarstvom. Ugovor sa novim sponzorom donosi manje novaca nego sa prethodnikom BBVA, što meni i vama ništa ne znači. Morate priznati da je naziv "Liga BBVA" dobro zvučao i više sam ga upotrebljavao nego "La Liga" naziv. Ovaj sponzor me previše podsjeća na Sanadera XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 20:13 (Hyperion).
14 godina
Real Madrid C.F.

S obzirom da igramo doma i Modrić je u ekipi, očekujem pobjedu bez previše potrošenih živaca.

17 godina
Real Madrid C.F.

Modrić jedini nešto napravio, ostali su srednja žalost.

Ja bih Asensia van za Jamesa ili Vasqueza kao prvu zamjenu. Kovačića za Kroosa evenutalno kasnije, ako treba još ofenzivnosti/prodora.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 21:14 (Hyperion).
14 godina
Real Madrid C.F.

Ipak nije moglo bez živciranja, ali bodovi su tu. Napokon da i Kroos nešto pogodi, šteta da Modrić nije barem jednu. Ok tekma sve u svemu, ipak je početak sezone. Fali uigranosti u napadu, ali obrambeni dio izgleda dobar.

Dobro je mijenjao Zidane, iako nam se tako rano vađenje Modrića moglo i obiti o glavu. Prvi naš gol vjerojatno iz ofsajda, ali jbg. Dosta teška situacija za suca da procijeni.

11 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Ipak nije moglo bez živciranja, ali bodovi su tu. Napokon da i Kroos nešto pogodi, šteta da Modrić nije barem jednu. Ok tekma sve u svemu, ipak je početak sezone. Fali uigranosti u napadu, ali obrambeni dio izgleda dobar.

Dobro je mijenjao Zidane, iako nam se tako rano vađenje Modrića moglo i obiti o glavu. Prvi naš gol vjerojatno iz ofsajda, ali jbg. Dosta teška situacija za suca da procijeni.

A gol iz zaleđa ništa?sramota za tebe koji si na glasu kao objektivan

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice