Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.362
|
čitano: 1.026.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

S obzirom na Barcelonina pojacanja mi da smo povukli klince iz Castille bili bi na istom.... 

Sissoko nije top, ali je mlad s obzirom na poziciju DMFa i sigurno ima potencijala... Za nekih 25-30mil bi bio jako pozeljno pojacanje ukoliko nam Pogba ode kako bi se mogao mijenjati sa Casemirom jer uopce je nezahvalno ostaviti Casemira samog na toj poziciji u klubu kao sto je Real... 

Sissoko je brz, cvrst u duelu i na nogama a zna i potegnuti prema naprijed sto smo dobro vidjeli ako nigdje onda na Euru... Po meni je bio jedan od najboljih igraca Francuske... 

A i s obzirom da nam je Kante otisao, ni nema nekog prevelikog izbora...

Naravno da dode za 60mil.eura kao Gomes bi bio flop stoljeca.... 

p.s. znam da je Gomes odmah placen 35mil., no s obzirom da se govori o raznim bonusima izmedu kojih je 15mil. bonusa ukoliko Barca bude medu top5 u La Ligi naredne sezone ne moramo se mazati jel... I tih 35 bi bilo za 10mil. barem previse, a kamoli ovo... 

EDIT: Uploadao video u post, obavezno pogledati koga zanima.... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 19:58 (fakEEE).
15 godina
Re: Real Madrid C.F.
Del_Boy97 kaže...

nije stvar pozicije nego i kvalitete igrača, a sissoko nit je igrao dmca u newcastleu nit je igrao dmca u francuskoj repki

Skroz je nebitno što je on igrao, samo je bitno da može u Realu odigrati defanzivnog veznog kakav nama treba. A po viđenome može. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Real Madrid C.F.

klasika, da je real doveo gomesa umtitija i dignea, onda bi to bilo pomlađivanje momčadi sa potencijalnim world class igračima

15 godina
Real Madrid C.F.

Ovaj Digne ti nije bio potreban... 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Real Madrid C.F.

Na poluvremenu utakmice Real vs Chelsea,Kraljevski klub vodi s 3:0.Zabio Marcelo 2 i neki Diaz golčinu

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
Real Madrid C.F.

Veli komentator da je ovo prvi put da je Marcelo zabio 2 gola na seniorskoj tekmi. Odličan je bio danas. Uz njega Diaz i Asencio su pokazali najviše od tih mladih. Mogli bi ostati oboje u ekipi.

3:2 na kraju, Hazard zabio 2 kad smo igrali sa klincima, ali pregazili smo Chelsea sveukupno gledano. 

I ne znam tko je sve gledao, ali baš je bila neka čudna tekma. Dosta nekih komičnih situacija se izdogađalo. Za 5 dana još igramo s Bayernom, a već 09.08. prva prava tekma ove godine protiv Seville u Super kupu.

11 godina
protjeran
Ne vidim da ima boljih igrača od njega u njegovim godinama.

Luke Shaw se polomio,Wendell ajde on je možda bolji a ostali nisu vrijedni spomena.

Asensio dobar igrač ali neće se moći dokazati od propalih transfera Reala poput Jamesa,Isca i Kovačića.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ne vidim da ima boljih igrača od njega u njegovim godinama.

Luke Shaw se polomio,Wendell ajde on je možda bolji a ostali nisu vrijedni spomena.

Kako su Luke Shaw i Wendell u Marcelovim godinama?

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ma ne govorim za Marcela.Ovo je bilo vezano za tvoju poruku u vezi Dignea.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ma ne govorim za Marcela.Ovo je bilo vezano za tvoju poruku u vezi Dignea.

Pa LB-ovi vrhunske klase su rijeđi nego normalan post od tebe. Čak i da se Digne može svrstati u vrh mladih LB-ova, ne znači puno kad je konkurencija nikakva.

12 godina
Real Madrid C.F.

bio sam vani pa nisam stigao gledati tekmu sada gledam sazetke,sta je ovo? bomba hh   

15 godina
Real Madrid C.F.

Je, super je bio šut. Zaslužuje dečko šansu po viđenom jučer, a i u B momčadi je imao skoro gol po tekmi u prosjeku prošle sezone. Po meni ne treba uopće dirati napadački dio momčadi. Pojačati vezu i obranu i to je to.

11 godina
protjeran
Mlad je a bio odličan pod Splaetijem.
Trenutno nije vrhunski ali moze biti jer je dobar u oba smijera.
15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Odlican je Mariano, prekrasan pogodak... Nije to nista cudno za njega, u Castilli redovito zabija... 

Po meni ce za njega Morata biti mala beba, treba ga cim vise pozivati u A momcad da dobija sanse... 

Morata mi za sada iskreno nije nista pokazao, Benzema vec opet ozlijeden... Uopce nebih imao nista protiv nekog top napadaca za ovu dvojicu, ali ajde i to je bolje nego Benzema sam prosle sezone... 

Asensio takoder odlican, zasluzuje mjesto u momcadi ali tesko pored Isca, Jamesa i Kovacica... 

Marcelo potvrduje da je broj 1 left back, milina za gledati... 

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Imam jednu insajdersku infromaciju za vas.Draxler dolazi u Real.

15 godina
Real Madrid C.F.

Baš što nam treba, igrač od 80m eura koji nema gdje igrati u Realu. Takvih već imamo.

12 godina
Real Madrid C.F.

cini se da Jese odlazi u Psg za 25 milja

15 godina
Real Madrid C.F.

Odlična cifra ako je istina. Ostaviti opciju prvokupa za svaki slučaj ako se može.

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Jese u PSG za 25mil. eura je jako dobar posao za klub i za samog igraca... 

Cifra je solidna, visa nego ocekivano a vjerujem da ako se igrac dokaze da ce ga Real vratiti kao i Moratu... 

Taj decko je po meni vec prosle sezone trebao otici tako negdje jer ovo je muka gledati ga kako stagnira... 

Navodno je Zidane odusevljen Asensiom i namjerava ga zadrzati u Realu naredne sezone... 

S obzirom da je Jese otisao, i da ne znamo kako ce Isco/James izgledati naredne sezone mozda bude i nesto od njega u Realu... 

Inace top spanjolski talenat, tu nema dileme... 

Nocas protiv Bayerna u 1.30, taman toliko ostanem budan da pogledam jedno poluvrijeme i u drugom Castilla ude.. 

Nego, Bale radi individualne treninge na svome produzenom godisnjem odmoru jer zeli biti spreman i igrati vec u Superkupu... 

Jako mi se svida kako se uozbiljio i kako izgleda situacija s njim u zadnje vrijeme... 

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ne pamtim prijelazni rok,a da je ovako tiho bilo u Madridu,inače se uvijek najavljuju neki super transferi,ne sumnjam da će biti i ove godine tako samo ne vidim tu nekog igrača čiji bi transfer odjeknuo poput onog Pogbe,Higuaina,Sanea,itd.

12 godina
cini se da nece biti nista od transfera mozda samo Sissoko
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ne pamtim prijelazni rok,a da je ovako tiho bilo u Madridu,inače se uvijek najavljuju neki super transferi,ne sumnjam da će biti i ove godine tako samo ne vidim tu nekog igrača čiji bi transfer odjeknuo poput onog Pogbe,Higuaina,Sanea,itd.

Meni sve to smrdi na Pogbu protiv kojeg nemam apsolutno nista jer nam je potreban na DMC osim cijene, jedino se nadam da ako se radi na tome da ce nasi izregulirati placu i te neke dodatke kako unutar svlacione nebi nastao nemir... 

Jos vise zbog toga sto Juventus mora nekako pokriti kupljene igrace, a zamijeniti Juventus Unitedom trenutno je skociti sa konja na magarca.... Juve ima strasnu ekipu... 

Sve u svemu dobro je da su nasi stali na loptu, vidi se da je tu i Zidane upleo svoje ruke no DMC bi trebao doci bez obzira bio to Pogba ili neko manje razvikan.... 

12 godina
Real Madrid C.F.

pogba kao dmc bi bio promasaj, miljama je bolji malo ofenzivnije

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Pogba ide u United prema mom skromnom mišljenju.

Draxler zatražio transfer jer je dobio neke ponude,A budući da je Jese praktički otišao mislim da bi Real tim transferom napravio transfer koji bi odjeknio i popunio krilnu poziciju.

12 godina
Real Madrid C.F.

cini se da nista od njega hh

15 godina
neaktivan
toma20 kaže...

cini se da nista od njega hh

Steta, jos ako ne dode Pogba bit cemo opet deficitarni bezveze.... Casemiro sam ne moze pokriti tu poziciju kroz cijelu sezonu...

15 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Draxler bi odjeknuo i onda sjeo na klupu pored Jamesa, Asensia, Kovacica i Isca.... 

*eben posao.... 

11 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Draxler bi odjeknuo i onda sjeo na klupu pored Jamesa, Asensia, Kovacica i Isca.... 

*eben posao.... 

Kao da bi to bilo čundo za Realovu politiku.

15 godina
Real Madrid C.F.

Je gledao tko tekmu? Bilo išta zanimljivo osim gola?

12 godina
Hexfire kaže...

Je gledao tko tekmu? Bilo išta zanimljivo osim gola?

gledao sam prvo poluvrijeme nista posebno u prvom,osim dva odlicna slobodnjaka Alabe uglavnom mislim da su trebali prodati Moratu dok su mogli po meni on nije za Real

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice