Vidio bi Ronalda kako bi reagirao da ga vlastiti narod nakon svakog poraza pljuje i tjera iz repke,s obzirom na njegovu osobnost ne sumnjam da bi se i on povukao.Messiju nitko ne može ništa zamjeriti,skoro pa ih je sam doveo do 3 finala u zadnje 3 godine,a manjak sreće ili nešto drugo ga je spriječilo da i osvoji neki naslov.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ronaldo svaku godinu trpi kritike, uvrijede i trollove za svaki losi rezultat Portugala... U Portugalu igraju smeca od igraca, igraci ne mogu loptu stopati i Ronaldo ih konstantno provlaci dalje... Nazalost, s tom galanterijom igraca ih moze samo provuc i nikad ne zasjat jer su igraci teski smecari...
Covjek je igrao jedno finale i od tada konstantno dobija kritike na racun reprezentacije, makar nista ne bio kriv... Svaku tekmu mu slijedi lincevanje i on to dobro zna, cak i u tekmi gdje je zabio 2 gola i upisao assist protiv Madarske je bilo dezurnih hejtera...
Medutim, taj covjek nikad nije odustao... Izjavio je da bi za reprezentaciju igrao sa jednom nogom ako treba..
Posto je izbacio Hrvatsku s Eura gotovo svojom zaslugom, iako je jedino sto je napravio u cijeloj tekmi bio taj udarac, zelim mu uspjesan put do finala a tamo kako bude...
Sto se Messija tice ne mogu vjerovati da je ovo napravio u svojoj 29.godini, za ovo nema opravdanja... Usporedivati Copu i Euro je smijesno btw, to su 2 razlicite razine pa se pitam sta bi napravio da mora igrati Euro...
Ne mogu vjerovati i u cudu ovo pisem koliko je olaksao temu Ronaldo vs Messi pogotovo ako Ronaldo jednom podigne taj pehar sa svojom hrpicom poluigraca a ziher ce sada dati sve od sebe kad je ovaj najavio mirovinu lol...
Jedno je sigurno, Cristiano Ronaldo je najkonzistentniji igrac ove igre u povijesti...
Kad bi svi pisali kao fakeee bilo bi puno ljepse sudjelovati u temi. Ovdje su najglasniji oni koji ne razumiju nogomet. Vec sam im ukazao na to ali nije pomoglo. Necu ih imenovati da im ne kvarim dozivljaj. Puno se pisu gluposti i kmeci a rijetko procita nesto pametno. Drago mi je vidjeti da nisu svi takvi. Ovaj znalacki post je pravo osvjezenje i skidam kapu.
Dobro je fake rekao.
Messi picajzla, placipizda nakon jedne kritikice odmah napusta reprezentaciju.nikad nece biti velik kao Ronaldo upamtite to
Je,Ronaldo je bolji igrač zato što igra za repku,a Messi se povukao hahah,kao da sam znao da ćete se uhvatiti tog argumenta.Jedno je primati kritike od hejtera i javnosti,dobivaju ih obojica,a drugo od vlastitog naroda koji je praktični otjerao Messija iz repke,ovo se događa godinama,stalno je na udaru kako ne daje za Argentinu onoliko koliko i za Barcu,a evo već ih treću godinu zaredom dovodi u finale velikog natjecanja.Reći da Ronaldo igra za smećarskim igračima je plitko,kao da se radi o nekoj 200. repki sa FIFAine ljestvice,a ne o Portugalu,ok ako je tako,može se reći onda isto i za Messijevu Argentinu,đabe im napad pršti velikim imenima kad nijedan od njih nije u stanju izvući repku iz s*anja nego to uvijek mora Messi.Pa Higuain već treću godinu zaredom promašuje 100% prilike i tako udaljava Argentinu od naslova.
Svaka čast Ronaldu i svemu što je napravio ali nije ni približno uradio sa Portugalom kao Messi za svoju repku,a pritom sigurno ne dobiva ovolike kritike kao ovaj.Samo se stavite u njegovu poziciju,da te vlastiti narod pljuje i krivi za svaku izgubljenu utakmicu,pa kome ne bi prekipjelo,Messiju s jedne strane svaka čast na ovom potezu,ovi će tek sada shvatiti kakvog su igrača izgubili,dok se s druge strane slažem da bi igranje za reprezentaciju trebalo biti privilegij i čast,ali očito to u ovoj situaciji nije moguće.
GOAL: Cristiano Ronaldo je 2014. riskirao karijeru kada je povrijeđen želio odvesti Portugal na Svijetsko prvenstvo i na kraju je to i uspio. Iako Portugal u međunarodnoj fudbalskoj historiji ne uživa ugled kao Argentina, Cristiano i dalje ne prestaje boriti se i vjerovati. Ronaldo je preživio gorka razočaranja na velikim takmičenjima 2008. od Njemačke, te 2010. i 2012. od Španije, ali ni to ga nije spriječilo da se odkrene repezentacije. Ipak, i u 31. godini sa mnogo novca, nekoliko Ligi Šampiona i Zlatnih lopti...Cristiano Ronaldo je i dalje na Euru 2016 i ne prestaje pokušavati. On NE ODLAZI.
Najbolji!
Dobro je fake rekao.
Messi picajzla, placipizda nakon jedne kritikice odmah napusta reprezentaciju.nikad nece biti velik kao Ronaldo upamtite to
Zamaras se glupostima sto prije to svhatis bolje za tebe.
Je,Ronaldo je bolji igrač zato što igra za repku,a Messi se povukao hahah,kao da sam znao da ćete se uhvatiti tog argumenta.Jedno je primati kritike od hejtera i javnosti,dobivaju ih obojica,a drugo od vlastitog naroda koji je praktični otjerao Messija iz repke,ovo se događa godinama,stalno je na udaru kako ne daje za Argentinu onoliko koliko i za Barcu,a evo već ih treću godinu zaredom dovodi u finale velikog natjecanja.Reći da Ronaldo igra za smećarskim igračima je plitko,kao da se radi o nekoj 200. repki sa FIFAine ljestvice,a ne o Portugalu,ok ako je tako,može se reći onda isto i za Messijevu Argentinu,đabe im napad pršti velikim imenima kad nijedan od njih nije u stanju izvući repku iz s*anja nego to uvijek mora Messi.Pa Higuain već treću godinu zaredom promašuje 100% prilike i tako udaljava Argentinu od naslova.
Svaka čast Ronaldu i svemu što je napravio ali nije ni približno uradio sa Portugalom kao Messi za svoju repku,a pritom sigurno ne dobiva ovolike kritike kao ovaj.Samo se stavite u njegovu poziciju,da te vlastiti narod pljuje i krivi za svaku izgubljenu utakmicu,pa kome ne bi prekipjelo,Messiju s jedne strane svaka čast na ovom potezu,ovi će tek sada shvatiti kakvog su igrača izgubili,dok se s druge strane slažem da bi igranje za reprezentaciju trebalo biti privilegij i čast,ali očito to u ovoj situaciji nije moguće.
A kad je za Real redovito promašivao po 2 3 zicera u svakom el klasiku i bitnijim uktamicama niste to spominjali. No sad je ipak Messi u pitanju pa mu je Higuain krivac glavni.
Pa naravno. Evo penal npr je Messi fulao jer mu nisu dovoljno napumpali loptu.
po nekima je najbolji igrac svijeta a ne moze pogoditi okvir gola sa 11 metara.to dovoljno sve govori kakav je inace, sad ce netko doci reci da Ronaldo faljiva penale, da faljiva ali u puno manjoj mjeri od messia.Lik ima vise promasaja nego sto je golova zabio iz penala.
Kad legende poput Bufona,Maldinija i ostali kažu da je Messi najbolji na svijetu onda tu nema priče.
A i sam Ancelotti,Evra,Ferdinand ljudi koji su radili sa Ronaldom su rekli da je Messi klasa iznad a to par promašenih penala nece promijeniti .

Doveo do finala ili ispao u skupini je baš svejedno. Trofeji se pamte. Ronaldo i cijeli Portugal su smeće, ali imaju poprilično dobru priliku dogegati se do finala, a onda je sve moguće. Nešto ko Real ove sezone. A onda kad će se ubuduće povlačiti Ronaldo vs Messi rasprave samo će se fino pokazati trofej prvaka Europe i rasprava će biti gotova.
Dobro, više znamo da je Barcelona smeće klub, da je Atletico još veće smeće što je dobio tu slavnu Barcu, a da je Real najveći ološ zato što je dobio Atletico.
Dosadni ste više.
"Dolaze"
Ne možeš ih na Fifi sve dovesti a ne u stvarnom svijetu.Ipak to je tebi teže shvatiti jer još živiš u dječijem svijetu.
Morata je od danas novi/stari igrac Reala za 30mil. eura... Zidane bi volio da se on sa Benzemom natjece za startnu poziciju, no jos nije sigurno hoce li on ostati u klubu ili ce biti prodan u Premiership...
Coentrao potvrdeno ostaje u klubu...
Osim toga, Zidane je jako zagrizao za mladog Kantea cija je otkupna klauzula 25mil. eura sto smo vec rekli...
Za sve ostalo jos nema nikakvih nagadanja...
Pepe je jucer odigrao maestralnu tekmu, ima cijelu sezonu iza sebe jako dobru pa nam je Varane bio poceo razmisljati o nekom drugom klubu no price kruze da ga je Zidane razuvjerio od toga i da on svakako ostaje u Realu...
Kroos je rekao da sigurno nejde nigdje iz kluba pa je Pogbin dolazak veliko pitanje...
Po meni fali jos jedan mladi branic i volio bih Hazarda vidjeti u Realu cim prije, lik je klasa iznad a Ronaldu vec vidno idu zadnji vozovi...
I na kraju cijele prezentacije Spanjolske reprezentacije na Euru mogu reci da mi je jako drago sto je Navas ostao u klubu i sto De Gea nece ni ovo ljeto dolaziti na Santiago Bernabeuu...
Ronaldo protiv Balea za finale Eura 2016.!
Moze li bolje za navijace Reala??
Lol, iz kojeg dijela članka si to zaključio?
"It would be interesting for the family if Paul signed for Real Madrid," Fassou Antoine Pogba told Deportes Cuatro.
Ako ne razumijes pitaj nekoga da ti prevede.
"It would be interesting for the family if Paul signed for Real Madrid," Fassou Antoine Pogba told Deportes Cuatro.
Ako ne razumijes pitaj nekoga da ti prevede.
Pametnom dosta.
Ako vec mora birat, mislim da ce izabrat real, jedino je pitanje, dal je spreman i shvaa da prelaskom u real zivot kao i nogomet mu se dosta komplicira, jer u man u bi mogoa lagodnije zivit i pritisak nije toliki, al nema veceg pritiska od igrat za real. Jos ako transfer bude opet novi rekord, treba bit spreman na sve to. Real ne oprasta, a posebno ne njegovi navijaci, koji istina malo jesu razmazeni, al to je kriva uprava na duge staze, tako da ili ce isporucit ili ce ispast flops kao Kaka
Donekle, ali engleski mediji su puno "agresivniji" od španjolskih i fanovi Uniteda su na rubu živaca jer se opet ide u remont za ogromne pare. Ne znam baš da bi očekivanja od njega bila manja i život puno lakši.
Btw, Bale vs Ronaldo u polufinalu.
Hazard je dobro odigrao ovo prvenstvo, kad bi bili koliko toliko sigurni da on može tako cijele sezone onda ne treba puno dvojiti o tome dal ga treba dovesti. Ali ne vjerujem baš da će se Conte odmah riješiti takvog igrača ako je moguće zadržati ga. Carrasco mi se isto dopada, ne znam koliko je to realno. A bome ne bi bilo loše ozbiljnije razmisliti o Pjaci ili čak Perišiću.
Donekle, ali engleski mediji su puno "agresivniji" od španjolskih i fanovi Uniteda su na rubu živaca jer se opet ide u remont za ogromne pare. Ne znam baš da bi očekivanja od njega bila manja i život puno lakši.
Btw, Bale vs Ronaldo u polufinalu.
Hazard je dobro odigrao ovo prvenstvo, kad bi bili koliko toliko sigurni da on može tako cijele sezone onda ne treba puno dvojiti o tome dal ga treba dovesti. Ali ne vjerujem baš da će se Conte odmah riješiti takvog igrača ako je moguće zadržati ga. Carrasco mi se isto dopada, ne znam koliko je to realno. A bome ne bi bilo loše ozbiljnije razmisliti o Pjaci ili čak Perišiću.
Ovo 100%, i upravo tim redom pokusat....
Hazard, Carrasco, Pjaca, Perisic...
Problem sa Hazardom je sto bi vrlo vjerojatno morao pocinjat sa klupe a ne znam koliko mu je to opcija... Inace je stvarno top klasni igrac...
Ipak Kikica, pogotovo u Realu, ima jos puno toga za dati iako se vec vidi na primjeru Portugala da vise nije onaj koji ce sam napravit prevagu ali sa top igracima u Realu je ipak puno drugacije...
Kladim se da nijedan od tih ne dolazi.
Conte neće pustiti glavnog igrača da ode u Real a ovaj sigurno ne želi biti zamjena.
Real nije potpisoa igrača iz Atletica ima 15 godina,imaju sporazum tako da i on otpada.
A za ovu dovjicu također su male šanse jer Real nije ni pokazao nikakav interes.
Da se ti stvarno i kladiš svaki put kad to napišeš odavno bi bankrotirao. A da ne spominjemo samo koliko puta si napisao "ak sam u krivu neću više pisat u ovoj temi", a svaki put si bio u krivu .
@fakee
Eventualno da igramo Hazard - Ronaldo - Bale. Teško je reći koliko je to vjerojatno kad se ne zna dal je Morata vraćen za ozbiljno ili ne. A i ostaje pitanje Benzeme ako se Ronaldo seli u sredinu.