Pure Creatine Weider

poruka: 7
|
čitano: 4.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pure Creatine Weider

Pozdrav svima evo imam nekoliko pitanje sto se tice ovog proizvoda,ukoliko vam nesto nije jasno slobodno pitajte pa cu pojasniti sto me tocno zanima..

Evo ovako uzeo sam Pure Creatine Weider,i sada me zanima nacin upotrebe,na svakoj stranici pise drugacije pa hocu da znam koje je vase misljenje ..

Tu pise 1 porcija dnevno.. https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-energetski-stimulatori/Pure-Creatine-600g.aspx

Tu pise opet drugacije..  http://www.proteka.hr/product/pure-creatine-weider-global-932

KOja su vasa misljenja,kako bi trebao to uzimati ?

17 godina
Re: Pure Creatine Weider

Onako kako piše na proizvodu. To je vjerujem ovih 6 tjedana po 3.4g pa pauza.

Mogao si uzeti i običan kreatin, jer je jeftiniji, a ista stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 10:36 (lllnuclearlll).
11 godina
neaktivan
Pure Creatine Weider

Jedna porcija funkcionira, ali dvije još bolje. Ili uzmi u jednoj porciji više od tih 3 grama. Ja uzmem natrpanu čajnu žličicu i zbilja osjetim razliku u odnosu na mršavu.

Također, kolega je u pravu. Ja nikad nisam našao toliko jeftin i "loš" kreatin da bih primijetio razliku u odnosu na Weider, Muscletech ili ostale skuplje marke. Svi mi funkcioniraju.

Dosta se lome koplja oko toga je li pauziranje potrebno. Ja pauzu recimo ne radim. Osim kad ostanem bez praha pa silom prilika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 13:46 (Yo Momma).
9 godina
neaktivan
Znaci mogu uzimati jednu porciju recimo poslije treninga mjesano s proteinom ? I tako svaki dan bez pauze ?

Ma frend mi dao ovaj creatin ,da sam ja kupovao najjeftinije bi vjv ;)
17 godina
Grasshoper kaže...
Znaci mogu uzimati jednu porciju recimo poslije treninga mjesano s proteinom ? I tako svaki dan bez pauze ?

Ma frend mi dao ovaj creatin ,da sam ja kupovao najjeftinije bi vjv ;)

Pa da, staviš ga u PWM skup s wheyem i glukozom ako ih uzimaš.

Ja nebi išao na ovu soluciju bez pauze, a ti kak hoćeš... Ja pijem 3mj svaki dan 5g, pa onda pauza 4 tjedna.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 11:18 (lllnuclearlll).
9 godina
neaktivan
Znaci 3mj pijem pa pauza mj dana ?
17 godina
Grasshoper kaže...
Znaci 3mj pijem pa pauza mj dana ?

Da, možeš tako... 

1
Nova poruka
E-mail: