pozz svima
pozdrav
zamolio bih vas pošto sam početnik u bb-u i htio bih trenirati doma sam jer tu kod mene nema teretana i nikoga koji se time bavi pa sam odlučio kupiti sprave neke a neke napraviti sam i spremio ih u jedno skladište di bi ja sada polako sam počeo malo da se bavim tim sportom,najviše radi želje da si malo nabildam tijelo, ali znam da su to godine staža,meni bi bilo dovoljno da se vidi pomak na tijelu i odlučio vas zamoliti za pomoć da bi te bi pomogli po vašem da mi napišete jedan dobar trening za masu,koje vježbe da radim za svaku skupinu mišića i koliko serija,totalni sam početnik,nekužim se u to,kad se trenira npr bench jel stavljam kilažu od najmanje do najveće,ustvari koliko mogu dignuti,jel se to tako vježba,i zamolio bih vas za nekakav plan prehrane i htio bih pitati što bi mi preporučili da si uzmem od suplemenata,zanima me koliko se već vi bavite time i dal ste ikada konzumirali steroide jel se može bez njih ili ne,nadam se da nisam dosada i da ćete mi pomoći bar nekim savijetom
lijepi pozdrav