Parkour, free running, backflip, wallflip itd...

poruka: 256
|
čitano: 73.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Parkour, free running, backflip, wallflip itd.
Deus ex machina kaže...

Ma, sto god ja rekao, napravit ces po svome iovako ionako... tako da, uzivaj...

Ovisi o tome sto govoris xD... Postujem tvoje i bilo cije savjete {#}

Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
15 godina
neaktivan
Games 4 life kaže...

Možeš ti poštovat koliko god hoćeš {#}, ako nećeš slušat.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Parkour#
15 godina
neaktivan

danas sletio running gainer :) wiii :D eto upload-o na brzinu ;D 

na 0:05 krece video  

bas tako :D
15 godina
neaktivan

Nije ti to loše {#}, iako treba poraditi na doskoku i na koordinaciji, ravnoteži, ak znaš na što mislim. Ak je ovo prvi put da si napravio taj pokret, onda je to odlično !

15 godina
neaktivan
DJED BOŽIĆNJAK kaže...

Nije ti to loše {#}, iako treba poraditi na doskoku i na koordinaciji, ravnoteži, ak znaš na što mislim. Ak je ovo prvi put da si napravio taj pokret, onda je to odlično !

ja,ja to mi je prvi put ;D

a znas bio je problem s te male "gljivice" radit -.-", mala je pa sam samo razmisljo na to gdje cu stavit nogu pa onda na doskok :D 

14 godina
neaktivan
DJED BOŽIĆNJAK kaže...
Games 4 life kaže...

Možeš ti poštovat koliko god hoćeš {#}, ako nećeš slušat.

Ko kaže da naču slušati dobre savjete od ljudi koji znaju nesto o tom i imaju iskustva s tim ???

Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
15 godina
neaktivan

ima neka posebna hrvatska stranica za freerunning?

15 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...

Baš posebno za free running neke prave i poštene stranice nema, imaš parkour.hr te pripadajući mu forum, a tamo imaš i traceura, free runnera, trickera. Ako znaš tko je Žuti, (Air Flow ekipa), e onda se njemu, odnosno njima obrati, jer koliko ja znam, oni su ti dosta iskusni u free runningu, trickingu, kao i u vještini kretanja. {#} Vjerojatno ima još nekih koji se bave i trickingom ili free runningom, no koliko ja znam, oni su dosta informirani, te znaju što rade. {#}

15 godina
neaktivan
DJED BOŽIĆNJAK kaže...
MatijaCH kaže...

Baš posebno za free running neke prave i poštene stranice nema, imaš parkour.hr te pripadajući mu forum, a tamo imaš i traceura, free runnera, trickera. Ako znaš tko je Žuti, (Air Flow ekipa), e onda se njemu, odnosno njima obrati, jer koliko ja znam, oni su ti dosta iskusni u free runningu, trickingu, kao i u vještini kretanja. {#} Vjerojatno ima još nekih koji se bave i trickingom ili free runningom, no koliko ja znam, oni su dosta informirani, te znaju što rade. {#}

Ma tamo sam registriran al nema nista za mene :( treba mi bas neki forum za freerunning :)

15 godina
neaktivan

Da malo dignem temu :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 14:49 (MatijaCH).
13 godina
neaktivan

Ljudi dal bi neko mogao naći free running grupu u hrvatskoj?Htio bih se upisati.Molim vas.{#}

15 godina
protjeran
Free Runner kaže...

Ljudi dal bi neko mogao naći free running grupu u hrvatskoj?Htio bih se upisati.Molim vas.{#}

Nema ti grupa u hrvatskoj, sam treniras :)
Ali prvo prouci jesi li mozda zamijenio free running i parkour, to su dvije jako različite stvari :) 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
15 godina
neaktivan

http://parkour.hr/ 

ima neka ekipica u zagrebu ako se ne varam? oO ugl tu se raspitaj ;)

15 godina
protjeran

Da vidim, trenira li tko od svih vas još? :D

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
16 godina
neaktivan

Ja, iako priznajem, rijetko radim trening kojem je osnovica bas parkour.

Trcim maratone. treniram calisthenics po parku (vidim da se to danas popularno zove "street workout", whatevs bro), plivam, bicikliram... usred treninga, ako vidim zgodan zidic ili ako moram okolnim putem negdje - "primjenim parkour" (glup termin ali nemam bolji) i idem direktno.

Otkrio sam s vremenom, sto sam sposobniji, to mi se sve manje da majmunirati po gradu. Mozda sam ostario, a mozda oglupio :-D Mozda oboje :-D

I lived to see the end of my dreams, and then I nearly died so should I make up new dreams?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 4:01 (Deus ex machina).
13 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Ja, iako priznajem, rijetko radim trening kojem je osnovica bas parkour.

Trcim maratone. treniram calisthenics po parku (vidim da se to danas popularno zove "street workout", whatevs bro), plivam, bicikliram... usred treninga, ako vidim zgodan zidic ili ako moram okolnim putem negdje - "primjenim parkour" (glup termin ali nemam bolji) i idem direktno.

Otkrio sam s vremenom, sto sam sposobniji, to mi se sve manje da majmunirati po gradu. Mozda sam ostario, a mozda oglupio :-D Mozda oboje :-D

legenda se vratila,đes bia '15. S velikim žaljenjem moram reći da se friendzone tema pokvarila i to jako.Dođem s vremena na vrijeme, posadim sjeme kaosa no ne traje to nešto dugo. Došla je jedna Arendelle koja je prešišala sve dosad registrirane u kontroverziji no eto nema ni nje već neko vrijeme.

Daj navrati malo tamo i oživi temu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 15:01 (Ikarus01).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice