Osijek : Hajduk = 1:0

poruka: 26
|
čitano: 3.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

...eto i to smo dočekali, poraz 'Ajduka nakon dugo vremena- niza neporaženih utakmica. Sada Dinamo taj voljeni klub ima šansu prestići bile na tablici....šaljem čestitku Barišiću...

.....sada je Miše jako razočaran porazom, ah sve je to šport, bitno je sudjelovati, uspjeh je u drugom planuSmijeh!

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
16 godina
neaktivan

Plač Koji su to debili... nemogu Osijek pobijediti

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
16 godina
neaktivan

:(

I7 940 @4.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
16 godina
RE: Osijek : Hajduk = 1:0

Ma ne smi Hajduk osvojit prvenstvo,to je tako i gotovo.

Da je život lijep,ne bi se rađali plačući
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Ma daj... Dinamu vise ni nije do naslova nego samo LOVA, Lova i lova... U hajduku bi to barem proslavili, tj. ce proslaviti
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
16 godina
neaktivan

ma tak im i treba Belji se Belji se

16 godina
neaktivan

Ne bi bilo čudno ni da Dinamo večeras izgubi...al se nadam da neće

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Ne bi bilo čudno ni da Dinamo večeras izgubi...al se nadam da neće

Vidis ja se nadam u suprotno :D samo da izgubi, sto Dinamo radi? Dinamo uvozi propale "talente", umjesto da se bavi razvojem vlastitih igrača kroz skole sto bi bilo i dugoročno bolje. Hajduk bas radi suprotno :D
Jednostavno ne volim Dinamo, ali tko voli nek izvoli. :D
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
protjeran

Baš naprotiv Hajduk ima vjetar u leđa da bi osvojio nalsov prvaka, te je on prvi kandidat za to ako bi morlai reći da "netko treba osvojiti naslov prvaka"...i ne kupuju se više utakmice, to je prevaziđena navika, sada platiš da te ne pokrade ili da barem ne sudi protiv tebe, ali to su sve naklapanja pa ih je bolje ostaviti za neke "nezavisne portale" koji idu samo na provokaciju.

16 godina

Na stranu to što Hajduk ne smije osvojit prvenstvo.

Danas je Osijek odlično igrao i zasluženo pobjedio.

Isto bi se moglo reći i za Hajduka da je on pobjedio.

Najveću korist iz svega će izvući...naravno,Dinamo....

no,i prvenstvo je kudikamo zanimljivije nego prethodnih sezona.

Najveća stvar je da se nogomet konačno igra na svim Hr stadionima.

Također,ako ste gledali....Slaven je bio cijelu utakmicu bolji u Zaprešiću,

kao i Rijeka protiv Zadra,no lopta je okrugla i događa se da ne pobjedi uvijek bolji.

Dakle,da rezimiram....Osijek Vs Hajduk= sasvim zaslužena pobjeda.

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
16 godina
protjeran

Sonny, to vam radi cijela nogometna Europa i sav suvremeni nogometni svijet koji ima novaca, da kupi ajmo reći više manje gotovo igrača, a ne da ga stvara, jel je proizvodnja uvijek skuplja od kupnje, jer od proizvodnje uvijek otpadnu mnogi, pa se nadaš da će tvoji najbolji puleni moći pokriti troškove "proizvodnje".

Jednog dana, kada izostane pomoć lokanih i državnih vlasti nogometu, onda će seviše okrenuti proizvodnji, ali sa manje uloženih sredstava i nižim standardom nogometaša.

Fromcelltohell, nogomet se uvijek igrao na ovim prostorima više ili manje kvalitetan, ali nije se kao ove sezone prenosio toliko na televiziji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 18:53 (Garfield-LŠ).
16 godina
Sonny kaže...
 Vidis ja se nadam u suprotno :D samo da izgubi, sto Dinamo radi? Dinamo uvozi propale "talente", umjesto da se bavi razvojem vlastitih igrača kroz skole sto bi bilo i dugoročno bolje. Hajduk bas radi suprotno :D
Jednostavno ne volim Dinamo, ali tko voli nek izvoli. :D
 Vidiš,ja baš mislim suprotno.Na stranu Mamićeve eskapade&egzibicije
s kupovanjem propalih talenata(s time se niti ja ne slažem)....no,
ako ćemo iskreno: I Eduardo je jedan od tih igrača koje je Maminho
doveo u Dinamo,a danas je svjetska klasa.
S druge strane,ima Dinamo svoju školu i svoje mlade nade,od kojih se(to svi znamo)
mnogi "kale" u Lokomotivi i sigurno će dobit i oni šansu(bar se nadam).
CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina
neaktivan
dery kaže...

Cuj "ne smi Hajduk osvojit prvenstvo", jel to mozda Hajduk pokraden u utakmici s Osjekom ili im je trebalo sudit neki nepostojeci jedanesterac da Kalinic moze dati gol ?
Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
neaktivan

ja san za hajduk da san ja ante mise potra bi odma onoga kalinica zna samo zabit gol iz penala dovea bi zeca ili vrucinu...i tocka hajduk bi bia bolji od dinama....sad ce se garant javit purgeri =) sa komentarima dinamo je prvak dinamo je ovo dinamo je ono......pokazali ste se

Dvoransko 1.misto

Maksimir 2-0

Poljud    2-0

I jos kad budu ovi kupovi itd...

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan

Hajduk će bit prvi i točka, a dinamo da je još bolji bija bi najgori!!

Been there done that
16 godina
Logitech Gaming kaže...

ja san za hajduk da san ja ante mise potra bi odma onoga kalinica zna samo zabit gol iz penala dovea bi zeca ili vrucinu...i tocka hajduk bi bia bolji od dinama....sad ce se garant javit purgeri =) sa komentarima dinamo je prvak dinamo je ovo dinamo je ono......pokazali ste se

Dvoransko 1.misto

Maksimir 2-0

Poljud    2-0

I jos kad budu ovi kupovi itd...

Da,javit ćemo se. To je činjenica da je Hajduk tukao Dinama kako si napisao,svaka čast.No,zar nije i Dinamo uništavao Hajduka????
Sve je to samo nogomet,a lopta je okrugla.Treba fer navijati za svoj klub i ne pljuvat ostale.Iskreno,meni je i Hajduk drag klub,
ipak je to naše....Protiv Hajduka navijam jedino kad igra protiv Dinama,inače sam ravnodušan....a,kad igra Hajduk protiv nekog stranog kluba
navijam za Hajduk.Eto,ja osobno ovako....a,drugima kako ih volja i kako im drago.
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
17 godina
neaktivan
dok se ne rijesimo huligana sa stadiona i nekih ljudi iz hns-a samo ce se dinamo i hajduk borit za naslov prvaka!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

strašno...u svakoj *ebenoj temi o 1HNL javljaju se( moram tako nazvati) budale koje govore UUUU AJDUK JE NAJBOLJI DINAMO JE SMEĆĆEEE  ili DINAMO JE NEPOBJEDIV HAJDUK JE NAJGORI NA SVIJETUU itd.

E pa svatite da su Hajduk i Dinamo 2 najbolja  kluba u Hrvatskoj, i otprilike su podjednaki, jedne sezone jedni bolji, druge drugi i uvijek su "tu negdje"

nerazumijem čemu tolika mržnja prema "tovaru" ili "purgeru". ionako su oni u europskim okvirima vrlo loši

[url=http://profile.xfire.com/tonko14][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonko14.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

strašno...u svakoj *ebenoj temi o 1HNL javljaju se( moram tako nazvati) budale koje govore UUUU AJDUK JE NAJBOLJI DINAMO JE SMEĆĆEEE  ili DINAMO JE NEPOBJEDIV HAJDUK JE NAJGORI NA SVIJETUU itd.

E pa svatite da su Hajduk i Dinamo 2 najbolja  kluba u Hrvatskoj, i otprilike su podjednaki, jedne sezone jedni bolji, druge drugi i uvijek su "tu negdje"

nerazumijem čemu tolika mržnja prema "tovaru" ili "purgeru". ionako su oni u europskim okvirima vrlo loši

Potpisujem
16 godina
neaktivan

zašto ja mrzim nogomet zato što je npr. ova utakmica bila namještaljka

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Da je bila namještaljka,hajduk bi pobjedil. Ovak, pobjedil je bolji.Cool
16 godina
neaktivan
Bugy kaže...
sk8 4 life kaže...

Da je bila namještaljka,hajduk bi pobjedil. Ovak, pobjedil je bolji.Cool
 misliš da me briga...SK8 to je sport...
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
16 godina
neaktivan
dery kaže...

ne smi hajduk k****,protiv osijeka su izgubili zasluženo isto kako je dinamo pobijedio cibaliu....i morate svatiti da se neće uvijek naći sudac koji će odmah kad kalinić padne suditi penal...kalinić je 60% golova dao iz penala i onda ga procjenjuju da je skuplji od mandžukića...
16 godina
neaktivan
Drkinho kaže...
 ne smi hajduk k****,protiv osijeka su izgubili zasluženo isto kako je dinamo pobijedio cibaliu....i morate svatiti da se neće uvijek naći sudac koji će odmah kad kalinić padne suditi penal...kalinić je 60% golova dao iz penala i onda ga procjenjuju da je skuplji od mandžukića...
 tocno to....kalinic je najvece smece od igraca bar po meni a svi ga hvale MOMAK ZABIJA GOLOVE itd....... ali morate shvatit da na kalinica svaku utakmicu stoje dva obrambena igraca i da se on "slampavo" izvuce nekad i doda koji balun lipo....... proslu utakmicu je asistirao za dva gola(Hajduk-Cibalia) to se isto mora priznati al ga se nesmije toliko hvalit osijek hajduk je namjestaljka ne kazem da je hajduk bia dobar ......ti Bugy nemoj previse glumatat eto mrzin takve tipove ka sta si ti ode glumatas po forumu nije bitno forum call of duty tportal i onda pisu DINAMO SVETINJA sta vi tovari pribit cu vas.....itd..... nemoj se brcit preko foruma........Sto se tice hajduka ja bih stavio evo ovakvu postavu kao standarnu:GK-Subasic,LB-Seric,CB-Pandza(Bog :D ),CB-Vejic,RB-Marijan Buljat(Rubil),Dva u sredini Skoko i Andric,Lijevi vezni Tomasov(premda mi on nista ne valja),desni vezni Drago Gabric,Napadaci:Ibricic i Bartolovic.

a lijevi vezni moze igrat i darijo jertec sta njemu fali na dvoranskom je odlicno igra,u kupu zabija golove...je to da su malo slabiji klubovi ali mu tria dat sansu......

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina

Da,namještaljka je bila???? Što je Hajduk sam sebi išao radit na štetu????

Jeste Vi gledali utakmicu uopće???? Osijek je bio ravnopravan protivnik

Hajduku cijelu utakmicu i ne vidim kako je mogla biti namještaljka????

Ja bi ipak rekao da je Osijek imao više sreće i da je zato pobjedio Hajduka.

I ona utakmica Cibalije i Dinama(govorim ovo kao Dinamovac) je prije bila namještaljka nego ova.

Koliko vidim na ovoj temi je malo objektivnih i...puno preglasnih,znate jedni drugima prigovarati za

prepotentnost.....a,sami sebe ne vidite.

Ja toliko,kome pravo kome krivo i molim modove da stave lock na ovu temu,

nije više aktualna i samo služi za prepucavanje forumaša.

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
neaktivan

kad hajduk osvoji prvenstvo ljepo ces ugasit pes ah nazalost hajduk je prejadan klub da bi bio u pes-u

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice