Eto neka bude Bendtner,a svi ostali napisite po jednog iz mog posta tacno je 100% samo neznam koji
Evo: James Hayter - ušavši u igru u tek 84. minuti, u svega 140 sekundi postigao je hattrick igrajući za Bournemoutha u utakmici Bournemouth- Wrexham koja je završila 6-0...
Evo drugo pitanje, koja utakmica se može naći u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najefektivnija, a ujedno i najduža utakmica u povijesti?
Evo drugo pitanje, koja utakmica se može naći u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najefektivnija, a ujedno i najduža utakmica u povijesti?
Bristol Academy -Leeds Badgers
Točno,rezultat je bio 284:255 i igralo se nevjerovatnih 36h,pri čem je svaka ekipa igrala s 18 igraća koji su se mjenjali i u pauzi sjedili u kućici za pričuve. U prosjeku su odigrali svaki oko 18h a sve to u humanitarne svrhe. Svaka čast!
Kako nema? osim trajanja utakmice,sve ostalo je bilo po pravilima...
Evo ja jedno lagano, jer vidim da još uvijek nitko nije postavio pitanje (bar ne čovjek koji je točno odgovorio na zadnje).
Tko je zadnji osvojio HR nogometni kup, kojim rezultatom i protiv koga??
Hmmm...ovo je jako tesko...znam da je igrao Šibenik al neznam jel igrao protiv tamo nekih ili sudaca...mislim da su sudci ovaj put odnijeli kup...ipak,taj tamo neki klub nije osvojio nista nekih 5 godina pa su morali malo...al dobro...nek se raduju za ovo malo...
Hmmm...ovo je jako tesko...znam da je igrao Šibenik al neznam jel igrao protiv tamo nekih ili sudaca...mislim da su sudci ovaj put odnijeli kup...ipak,taj tamo neki klub nije osvojio nista nekih 5 godina pa su morali malo...al dobro...nek se raduju za ovo malo...
Čemu sad ovo? Ipak se neču spuštat na taj novi. Zašto svaka tema mora imat ovakve slučajeve, zaista mi nije jasno?? Zar je teško dat samo odgovor. Mislim, otvori se neka tema, i usred teme stignu provokacije koje izazovu svađu. Molim odgovor na pitanje, a ne neko presexavanje.
Osvojio ga je Hajduk (iz Splita), ukupnim rezultatom 4:1 protiv Šibenika (kojemu je povijesni uspjeh da je završio u finalu kupa). Hoćeš i strijelce?
Neču strijelce! Nije problem u meni. Mada i meni malo onakav odgovor diže živce. Razlog valjda znaš (neču ga govorit)? Ali problem je taj, što će se nać netko drugi sa nekim odgovorom na njegovu šalu, pa će doć treći i bum. Tema ode u kuxac.
Erm...nemam inspiracije, slobodno netko drugi neka stavi
Neču strijelce! Nije problem u meni. Mada i meni malo onakav odgovor diže živce. Razlog valjda znaš (neču ga govorit)? Ali problem je taj, što će se nać netko drugi sa nekim odgovorom na njegovu šalu, pa će doć treći i bum. Tema ode u kuxac.
Moja isprika...malo sam se htio našaliti,ništa ozbiljno...jer kad se već oni na tribinama ne šale i stvaraju probleme,mislio sam da se ovdje možemo...evo još jednom se ispričavam ako sam nekog uvrijedio,nije bila nikakava namjera...
Moja isprika...malo sam se htio našaliti,ništa ozbiljno...jer kad se već oni na tribinama ne šale i stvaraju probleme,mislio sam da se ovdje možemo...evo još jednom se ispričavam ako sam nekog uvrijedio,nije bila nikakava namjera...
Sve 5 . Ajde, nek netko drugi postavi pitanjce.
koje godine je rijeka osvajala Rabuzinovo sunce?
koje godine je rijeka osvajala Rabuzinovo sunce?
2005. i 2006. Dvi godine zaredom.
next
Grafite 23,Wolfsburg
EDIT:Nesqouik mora postaviti pitanje.
vidim tema je malo umrla pa da ju malo probudim evo jedno zanimljivo pitanje, možda i teško:
U kojoj utakmici je igrač nakon što je postigao gol za vlastitu momčad počeo plakati?
tip: isprva se veselio, no nakon par sekundi je zaplakao, kao i većina momčadi.
vidim tema je malo umrla pa da ju malo probudim evo jedno zanimljivo pitanje, možda i teško:
U kojoj utakmici je igrač nakon što je postigao gol za vlastitu momčad počeo plakati?
Južna Koreja-Brazil 2:1
Koliko je Real platio za C.Ronalda ManUtd-u?

štaaaa, kakva južna koreja?!!?
ko je uopće reko da je točno?!?!
omg...
omg...
Moja greška,sjeverna koreja ;)
omg...
Moja greška,sjeverna koreja ;)
pa svejedno nije točno ;)
Umrla tema vidim :D
Koja su 3 igrača (do sada) jedina u povijesti Engleske Premier Lige zabila barem 3 hattricka u jednoj sezoni?
Umrla tema vidim :D
Koja su 3 igrača (do sada) jedina u povijesti Engleske Premier Lige zabila barem 3 hattricka u jednoj sezoni?
znam da je jedan od njih berbatov