Koji je bio rezultat Dinamove zadnje utakmice kada su osvojili legendarno prvenstvo 1982.g.?
Koji je bio rezultat Dinamove zadnje utakmice kada su osvojili legendarno prvenstvo 1982.g.?
1:0
koji je ovo igrač?
Johan Cruyff
da
Ako se taj netko u 24 sata od svog odgovora ne oglasi, pravo na postavljanje pitanja ima svatko (najbrži). Jel može?
Ako se taj netko u 24 sata od svog odgovora ne oglasi, pravo na postavljanje pitanja ima svatko (najbrži). Jel može?
u jbt baš si si dobar nick dao!
mislim da je bilo 1-0 protiv buducnosti
dajte volio bih da ovakva tema ozivi vjerujem da ima podosta nogometnih znalaca na ovom forumu
Kojih 8 engleskih gradova moze imati derbije
priznajem ako nabrojite najmanje 5
Manchester, London, Liverpool, Birmingham, Bristol, Nottingham, Sheffield i Stoke
>_>
Manchester, London, Liverpool, Birmingham, Bristol, Nottingham, Sheffield i Stoke
>_>
točno moze dalje :) GJ
Kojih 5 momcadi iz glavnih gradova su osvojile Ligu Prvaka?
Real Madrid (Madrid), Bayern(Berlin), Ajax(Amsterdam) i još dva : možda Rim i London?
Real Madrid (Madrid), Bayern(Berlin), Ajax(Amsterdam) i još dva : možda Rim i London?
Šta to kod tebe ovako ide: Bayern Berlin, Hertha Munich, a? XD
Real Madrid (Madrid), Ajax(Amsterdam)
Nasli ste 2, Bayern necu komentirat...
Real Madrid, Ajax, Benfica , Celtic, Steaua !!!
Mislim da je odg tocan ... Sada ja .... Tko je proglasen za najboljeg stranog napadaca (čista špica ) IKAD na otoku (Engleska)... ?? ajde da vas vidim ....
Možda Thierry Henry
Real Madrid, Ajax, Benfica , Celtic, Steaua !!!
Glasgow nije glavni grad Skotske, tak da nije tocno...
Šta to kod tebe ovako ide: Bayern Berlin, Hertha Munich, a? XD
Real Madrid (Madrid), Ajax(Amsterdam)
Nasli ste 2, Bayern necu komentirat...
Heh... Malo sam se pre*ebao. Kasno sam pisao a nije baš da ne znam puno ime kluba Bayern Munich. A šta ćeš - trenutak inspiracije
Kojih 8 engleskih gradova moze imati derbije
priznajem ako nabrojite najmanje 5
Manchester(UTD I City),Liverpool(Redsi i Everton),London(Chelsea,Tottenham,Fulham,Arsenal,West Ham)
Real (Madrid) , Ajax (Amsterdam, nemojte cjepidlačit pa reći da je Den Haag gl. grad) , C.Zvezda (Beograd) , Steaua (Bukurešt), Benfica (Lisabon)
Real (Madrid) , Ajax (Amsterdam, nemojte cjepidlačit pa reći da je Den Haag gl. grad) , C.Zvezda (Beograd) , Steaua (Bukurešt), Benfica (Lisabon)
Tocno, moze dalje...
Ime i prezime nepotvrđeno najefikasnijeg strijelca u povijesti ovoga sporta?
Artur Friedenreich
Artur Friedenreich
Točno, dalje..
Tko je pretrčao najviše km u jednoj utakmici(odkad se mjeri koliko je svaki igrač pretrčao)?
Tko je pretrčao najviše km u jednoj utakmici(odkad se mjeri koliko je svaki igrač pretrčao)?
Možda PELE?