NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.528
|
čitano: 773.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
NBA liga

ne znam kako houston misli ganjat butlera kad nemaju centa slobodnog cap spacea za njega, a paulov ugovor neće nitko nigdje ikad.

lik ima najgori ugovor u povijesti nba-a u to sam siguran

18 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Del_Boy97 kaže...

ne znam kako houston misli ganjat butlera kad nemaju centa slobodnog cap spacea za njega, a paulov ugovor neće nitko nigdje ikad.

sign and trade

12 godina
Wolverine kaže...
Del_Boy97 kaže...

sign and trade

ne vidim to kao realnu opciju, jer ti opet trebaš matchat njegovu plaću, a kojeg boga će im ostarjeli cp3 i njegov ugovor na još 3 godine

18 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Wolverine kaže...
Del_Boy97 kaže...

sign and trade

ne vidim to kao realnu opciju, jer ti opet trebaš matchat njegovu plaću, a kojeg boga će im ostarjeli cp3 i njegov ugovor na još 3 godine

najgore ugovore su imali Mozgov i Deng u Lakersima, a kaj se tiča CP3 on je još uvijek dovoljno kvalitetan, i  sign and trade bi funkcionirao tako da Philly potpiše Butlera na Max ugovor i onda ga trejda za CP3, no sve ovisi o Butleru, ako on želi u Houston

15 godina
NBA liga

Al' ovo je NBA sve se moze desit. Sve u svemu, danas je draft i nadam se zapravo ocekujem jos par trejdova. Nadam se da ce OKC napokon draftat nekog sutera koji je 3nD ili bar nekog tko moze zabit tricu s oko 37+% ili dobit nesto za njega + Adams i Roberson. Ako se mene pita, nebi bas htio dati Schrodera , ali ako se moze dobit nesto za uzvrat bolje onda zasto ne.
Vidio sam da se otkupljuju 2nd round pickovi - GSW od Atlante 41. , Atlanta od Miamija 44 , Bucksi su trejdali Snella i 30 pick za Leuerea - ustedili 4 mil. vjerojatno za signat Brook Lopeza jer ce Brogdon i Middleton dobit nove ugovore.

VISCA BARCA
12 godina
Wolverine kaže...
Del_Boy97 kaže...
Wolverine kaže...
Del_Boy97 kaže...

sign and trade

najgore ugovore su imali Mozgov i Deng u Lakersima, a kaj se tiča CP3 on je još uvijek dovoljno kvalitetan, i  sign and trade bi funkcionirao tako da Philly potpiše Butlera na Max ugovor i onda ga trejda za CP3, no sve ovisi o Butleru, ako on želi u Houston

Ponavljam, ugovor je užasan i toga phili ako imaju imalo mozga ne treba. Tko je lud uništavat si budućnost sa tim ugovorom još 3 godine kad će lik imat 37 i tako se ograničit za neke buduće free agente.

Druga stvar, ne treba im iz još jednog razloga a to je da oni playa već imaju u liku i djelu simmonsa. A ako dovodiš paula, što će ti onda simmons kojemu jedino rola kreatora paše jer šutat ne zna, a bome ni u obrani nije neki.

18 godina
neaktivan
NBA liga

Šarić trejdan u Phoenix zajedno sa 11. pickom u ovogodišnjem draftu za 6. pick u ovogodišnjem draftu

14 godina
neaktivan
NBA liga

Ima netko stream drafta ? Ugasili nba streams na redditu :(

7 godina
neaktivan
NBA liga

Šarić iz goreg u gore. Atlanta trejdala za 4. pick na draftu.

11 godina
neaktivan
Flue kaže...

Ima netko stream drafta ? Ugasili nba streams na redditu :(

https://nbabite.com/

18 godina
neaktivan
NBA liga

preko Kodi-ja , Balkan Green addon , Green sports , stream NBA TV

18 godina
neaktivan
Hendo kaže...

Šarić iz goreg u gore. Atlanta trejdala za 4. pick na draftu.

barem se ne bu smrzavao

18 godina
neaktivan
NBA liga

Luka Šamanić kao 19. pick u Spursima

15 godina
NBA liga

Popovich je ocito vidio nesto sto mu se svidjelo kod njega jer znam da je Samanic bio na campu di je Pop bio trener. Dosta visok pick i neocekivan, bar sto se mene tice. Ne znam kako decko igra, nisam ga pratio ali mi je drago sto je jos jedan Hrvat u NBA-u i pogotovo kod Popa.

Saric u Pheonixu - trejdali su Tj Warrena sto znaci da ce probat trejdat ili signat nekog Pg-a (CP3, Deangelo Russel?) , Saric ce napokon dobit dobre minute buduci da im fali 4, Booker standardno na 2, Ovaj novi decko Cam Johnson na 3 za kojeg se prica da je najbolji suter na draftu (46% za 3 i 52 % FG , 82% FT) , ali je najstariji rookie 23 god, cak je stariji od Bookera koji je zavrsio 4. sezonu u ligi , i Ayton na 5. Cisto solidan tim.

Iznenadilo me sto je Kevin Porter Jr. pao tako daleko u 1.rundi. Na nekim mock draftovima je bio u lotteryju. #30. pick mislim da je steal. Ne znam sto Cleveland misli igrat - Pg - Garland? Sg- Sexton? Sf- Cedi Osman/Kevin Porter Jr , Pf- Larry Nance, C- Love, ali mislim da ce ga do pocetka sezone trejdat. Vidio sam da se spominjao trejd Adams, Roberson, Ferguson, Diallo i 2.nd round pick za Lovea i JR. Smitha - cini mi se kao okej trejd, Cavsi ce se pomladit, a OKC dobit malo shootinga.

Najveci pobjednici drafta - definitivno Atlanta.

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2019 0:46 (Jack Black).
7 godina
neaktivan
NBA liga

Tyler Johnson iskoristia player option na 19.25 M . Sunsi opet glavna kanta za napucavanje iduće sezone.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2019 11:12 (Hendo).
18 godina
neaktivan
Hendo kaže...

Tyler Johnson iskoristia player option na 19.25 M . Sunsi opet glavna kanta za napucavanje iduće sezone.

ne mora biti nužno, ako je istina da se Harden i CP3 više ne mogu smisliti, onda bi se dalo iskoristiti Tylera Johnsona i tih njegovih 20mil za slijedeću sezonu u trejdu za CP3-ja

18 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Najveci pobjednici drafta - definitivno Atlanta.

Pelicansi su isto. osim Ziona, odabrali su si dobrog centra Jaxsona Hayesa, i beka Nickeil Alexander-Walkera, uz Balla, Ingrama i Harta koje su dobili u trejdu za Davisa, imat će kompetitivnu mladu momčad, neće tavoriti godinama na dnu poput Knicksa i Sunsa. 

17 godina
NBA liga

Ne treba zanemarit i cinjenicu da pelsi imaju i preko 30 milja u salary capu i uz sve ove mlade mogu jos i stosta potpisat. Sudeci po ovom dosad, gm im je odlican i uopce ne sumnjam da ce dobro odradit posao. 

15 godina
NBA liga

Durant, Kyrie i DeAndre Jordan se sastali u Brooklynu. Predviđam da ih Kyrie neće dovest ni do playoffa sljedeće sezone...

Middleton ostaje u Bucksima za 178 milijuna, ne znam kaj reći, ugovori idu do neba, nebi mu dao ni pola. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2019 0:14 (Promster).
12 godina
NBA liga

idemo sad kawhi u lakerse i ostali na mid level execeptionima i veteranskim minimumima

17 godina
neaktivan
Pelicansi i Netsi svaka cast...

Pacersi i Utah isto dobar posao sa FA (ako Jazz uzme Bojana)

Subscribeajte sve ovdje za najbrze vijesti
https://twitter.com/NateDuncanNBA/lists/nba-newsbreakers
18 godina
neaktivan
Promster kaže...

Middleton ostaje u Bucksima za 178 milijuna, ne znam kaj reći, ugovori idu do neba, nebi mu dao ni pola. 

prošle sezone je bio all-star, to mu prema collective bargaining agreement koji postoji u NBA daje podlogu za takav ugovor

18 godina
neaktivan
NBA liga

Bogdanović u Jazzu, Hezonja u Blazersima

DeAngelo Russell u Warriorsima

JJ Redick i Derrick Favors u Pelikansima

Malcolm Brogdon u Pacersima

Knicksi nakon što su izvisili sa Durantom i Irvingom potpisuju Juliusa Randlea, Taj Gibsona, Bobby Portisa i Reggie Bullocka

Kemba Walker u Celticsima

Terry Rozier u Charlotti

Ricky Rubio u Sunsima

Derrick Rose u Pistonsima

Jimmy Butler u Heat (nakon što nađu treći tim za trejd) u zamjenu za Josha Richardsona

Iguodala trejdan u Memphis

Al Horford u Sixersima

DeMarre Carroll u Spursima

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2019 8:15 (Wolverine).
15 godina
Wolverine kaže...
Promster kaže...

prošle sezone je bio all-star, to mu prema collective bargaining agreement koji postoji u NBA daje podlogu za takav ugovor

Pa to stoji, ali ja samo kažem da on te novce ne zavrijeđuje, isto kao ni Tobias Harris 180M kojih mu je dala Phila. Dobili su ugovore na razini jednog Currya, Lillarda ili Westbrooka...

18 godina
neaktivan
Promster kaže...
Wolverine kaže...
Promster kaže...

Pa to stoji, ali ja samo kažem da on te novce ne zavrijeđuje, isto kao ni Tobias Harris 180M kojih mu je dala Phila. Dobili su ugovore na razini jednog Currya, Lillarda ili Westbrooka...

a gle on je drugi igrač Bucksa iza Antetokoumpa, zadnje dvije sezone je iznad 18 koševa  ,5-6 skokova i 4 asista u prosjeku , kao nisko krilo. i Bucksi nemaju zamjenu za njega, tako da su mu morali ponuditi takav ugovor da ga zadrže

takvo je sad vrijeme u NBA, vrijeme velikih ugovora ne samo za najveće zvijezde. općenito se pretjeruje tako da će recimo Lakersi imati tri igrača koji će svojim plaćama pojesti 99% salary cap-a (karikiram , al nisam daleko od istine), a ostali igrači na rosteru će biti na minimalcima.

15 godina
NBA liga

GM Pelicansa radi izvanredno dobro posao, svaka mu cast. Utah postao contender - Conley, Mitchell, Bogdanovic, Ingles, Gobert. ; Brooklyn- sto reci, Kyriea, KD i DeAndre uz LaVerta, Joe Harrisa, Dinwiddiea, Jarret Allena. Mislim da su i bez KD-a u playoffu. Knicksi su jednostavno morali potrositi pare na nekoga pa se tu na meti nasao Randlea ; Phila - Ne znam kako ce postaviti trenutno ekipu (Simmons PG , ?, Tobias na SF, Horford PF, Embiid C?) ; Warriorsi signali DLo-a vjerojatno combo guard sa Stephom pa Klay na SF i trejdali Iggya. Jos cekamo Kawhija i Cousinsa.

VISCA BARCA
12 godina
NBA liga

meni je samo žao brooklyna jer ove sezone kd-a necemo vidjet u igri, a iduće ugovori istječu i levertu i harrisu i allenu.

To su igrači koji trenutno igraju puno bolje nego što im je veličina ugovora tako da sumnjam da će zadržat sva 3, vjerojatno samo jednog od njih.

EDIT: allen je jedini koji ce vjv ostati do 2021. jer je na team optionu

Takodjer nameću se i pitanja kako će kyrie funkcionirat s obzirom da je u zadnjih mjeseci malo prolupao, a i pitanje ja kakav ce se KD vratit poslije ozljede.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2019 14:27 (Del_Boy97).
18 godina
neaktivan
NBA liga

Here are today’s free agent agreements:

Klay Thompson, Warriors agree to five-year, maximum-salary contract ($189.9MM).
Tobias Harris, Sixers agree to five-year, $180MM contract.
Khris Middleton, Bucks agree to five-year, $178MM contract.
Kevin Durant, Nets agree to four-year contract worth slightly less than the max (sign-and-trade).
Jimmy Butler, Heat agree to four-year, maximum-salary contract ($140.8MM; sign-and-trade).
Kemba Walker, Celtics agree to four-year, maximum-salary contract ($140.8MM; sign-and-trade).
Kyrie Irving, Nets agree to four-year contract worth slightly less than the max.
D’Angelo Russell, Warriors agree to four-year, maximum-salary contract ($117.3MM; sign-and-trade)
Nikola Vucevic, Magic agree to four-year, $100MM contract.
Al Horford, Sixers agree to four-year, $97MM contract (plus incentives).
Harrison Barnes, Kings agree to four-year, $85MM contract.
Malcolm Brogdon, Pacers agree to four-year, $85MM contract (sign-and-trade).
Bojan Bogdanovic, Jazz agree to four-year, $73MM contract.
Julius Randle, Knicks agree to three-year, $63MM contract.
Terry Rozier, Hornets agree to three-year, $58MM contract (sign-and-trade).
Terrence Ross, Magic agree to four-year, $54MM contract.
Brook Lopez, Bucks agree to four-year, $52MM contract.
Ricky Rubio, Suns agree to three-year, $51MM contract.
Jonas Valanciunas, Grizzlies agree to three-year, $45MM contract.
Dewayne Dedmon, Kings agree to three-year, $41MM contract.
Thaddeus Young, Bulls agree to three-year, $41MM contract.
DeAndre Jordan, Nets agree to four-year, $40MM contract.
Patrick Beverley, Clippers agree to three-year, $40MM contract.
Cory Joseph, Kings agree to three-year, $37MM contract.
Rudy Gay, Spurs agree to two-year, $32MM contract.
Jeremy Lamb, Pacers agree to three-year, $31.5MM contract.
Bobby Portis, Knicks agree to two-year, $31MM contract.
Al-Farouq Aminu, Magic agree to three-year, $29MM contract.
George Hill, Bucks agree to three-year, $29MM contract.
J.J. Redick, Pelicans agree to two-year, $26.5MM contract.
Thomas Bryant, Wizards agree to three-year, $25MM contract.
Trevor Ariza, Kings agree to two-year, $25MM contract.
Reggie Bullock, Knicks agree to two-year, $21MM contract.
Taj Gibson, Knicks agree to two-year, $20MM contract.
Derrick Rose, Pistons agree to two-year, $15MM contract.
DeMarre Carroll, Spurs agree to two-year, $13MM contract.
Rodney Hood, Trail Blazers agree to two-year, $11.7MM contract.
Danuel House, Rockets agree to three-year, $11.1MM contract.
Mike Scott, Sixers agree to two-year, $9.8MM contract.
Ed Davis, Jazz agree to two-year, $9.8MM contract.
Robin Lopez, Bucks agree to two-year, $9.8MM contract.
Garrett Temple, Nets agree to two-year, $9.8MM contract.
Nicolo Melli, Pelicans agree to two-year, $4MM contract.
Mario Hezonja, Trail Blazers agree to two-year, minimum-salary contract.
Gerald Green, Rockets agree to one-year, minimum-salary contract.
Mike Muscala, Thunder agree to contract (terms unknown).

Here are the trades (or trade structures) tentatively agreed upon today:

Warriors, Nets to swap Kevin Durant, D’Angelo Russell in double sign-and-trade. Warriors would also receive Shabazz Napier, Treveon Graham.
Celtics, Hornets to swap Kemba Walker, Terry Rozier in double sign-and-trade.
Heat, Sixers to swap Jimmy Butler, Josh Richardson in sign-and-trade deal; third team still required.
Pacers to acquire Malcolm Brogdon in sign-and-trade from Bucks for draft picks.
Grizzlies to acquire Andre Iguodala, 2024 first-round pick from Warriors.
Pelicans nearing deal to acquire Derrick Favorsfrom Jazz for draft pick(s).

Here are the contract extensions agreed upon today:

Damian Lillard, Trail Blazers agree to four-year, super-max extension (starts in 2021/22; projected value of $196MM).
Jamal Murray, Nuggets agree to five-year, maximum-salary extension (starts in 2020/21; projected value of $169.7MM).
Dwight Powell, Mavericks agree to three-year, $33MM extension (starts in 2020/21).

18 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

meni je samo žao brooklyna jer ove sezone kd-a necemo vidjet u igri, a iduće ugovori istječu i levertu i harrisu i allenu.

To su igrači koji trenutno igraju puno bolje nego što im je veličina ugovora tako da sumnjam da će zadržat sva 3, vjerojatno samo jednog od njih.

EDIT: allen je jedini koji ce vjv ostati do 2021. jer je na team optionu

LeVert je restricted free agent nakon slijedeće godine i qualifying offer mu je $3,762,653, Allenu će definitivno produžiti rookie ugovor na 4.godinu. Jedino je Harris u potpunosti free agent, ali nakon slijedeće godine oslobađa se $5,474,787 od Derona Williamsa koji je odavno u mirovini, tako da će moći Harrisa produžiti

18 godina
neaktivan
NBA liga

Elfrid Payton i Wayne Ellington u Knicksima

Hassan Whiteside u Blazersima u trejdu za Mo Harklessa i Meyersa Leonard koji idu u Heat - Mo Harkless ide u Clipperse kao dio Jimmy Butler trejda koji uključuje 4 tima (Sixersi, Heat, Blazersi i Clippersi) 

Seth Curry u Mavsima

Troy Daniels u Lakersima

Ish Smith u Wizardsima

Enes Kanter u Celticsima

Tomas Satoransky u Bullsima

Richaun Holmes u Kingsima

Wesley Matthews u Bucksima

Frank Kaminsky u Sunsima

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2019 23:15 (Wolverine).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice