- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije njegovo da igra obranu ?!?!?!?! Koliko znaš o NBA košarci??? Ne može biti elitni NBA igrač ako ne igra obranu , pogotovo kao centar. Trenutno ga ide u napadu, a što kad ga pročitaju protivničke momčadi i produkcija mu padne?
Ovaj All Star vikend vec zadnjih par godina uzas, od glupog fan vote-a pa do samih eventa.
Kako je moguce da je Curry starter preko Westbrooka ove sezone?
I sta onaj panj Zaza hebeni Pachulia radi na All Staru? Cijela njegova Gruzija glasala preko twittera za njega i sad je on All Star 
Najvjerojatnije i ove godine ne gledam, mozda samo 3point contest, ako ga bude...

zato su ove godine mijenjali način glasanja i Pachulia nije na All Staru
Prema glasovima 50 posto navijača, te po 25 posto medija i igrača, petorku Zapada čine
Stephen Curry (Golden State Warriors),
James Harden (Huston Rockets),
Kevin Durant (Golden State Warriors),
Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) i
Anthony Davis (New Orleans),
dok su prvoj petorci Istoka
Kyrie Irwing (Cleveland Cavaliers),
DeMar DeRozan (Toronto Raptors),
Jimmy Butler (Chicago Bulls),
LeBron James (Cleveland Cavaliers) i
Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)
zato su ove godine mijenjali način glasanja i Pachulia nije na All Staru
Prema glasovima 50 posto navijača, te po 25 posto medija i igrača, petorku Zapada čine
Stephen Curry (Golden State Warriors),
James Harden (Huston Rockets),
Kevin Durant (Golden State Warriors),
Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) i
Anthony Davis (New Orleans),
dok su prvoj petorci Istoka
Kyrie Irwing (Cleveland Cavaliers),
DeMar DeRozan (Toronto Raptors),
Jimmy Butler (Chicago Bulls),
LeBron James (Cleveland Cavaliers) i
Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)
Pa da, al ovo su starteri, prilicno sam siguran da je Pachulia na All Staru kao rezerva
Pa neznam zašto je Curry ispred Westbrooka tako čudna odluka. Westbrook koliko god da je dobar, čovjek pumpa statistiku jer to mora u svojoj ekipi dok kod Curry-a to nije slučaj. Warriorsi imaju puno odličnih igrača i Curry ne uzima toliko šuteva ove sezone nego se podredio ekipi. To ga ne čini lošijim igračem od Westbrooka.
Naravno, ne kažem da je Curry toliko bolji od Westbrooka, samo ne vidim smisla da se sve promatra čisto kroz brojke na papiru jer igraju u dosta različitim ekipama.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
ako ćemo o slabom praćenju NBA , ovo mu je druga sezona a ne prva. Ne osporavam mu napadački učinak nego obrambeni.
đabe mu 35 koševa kad su izgubili
Pa neznam zašto je Curry ispred Westbrooka tako čudna odluka. Westbrook koliko god da je dobar, čovjek pumpa statistiku jer to mora u svojoj ekipi dok kod Curry-a to nije slučaj. Warriorsi imaju puno odličnih igrača i Curry ne uzima toliko šuteva ove sezone nego se podredio ekipi. To ga ne čini lošijim igračem od Westbrooka.
Naravno, ne kažem da je Curry toliko bolji od Westbrooka, samo ne vidim smisla da se sve promatra čisto kroz brojke na papiru jer igraju u dosta različitim ekipama.
Ne bih sad o "pumpanju" statistike, ali reci da je Curry bolji od Westbrooka ove sezone je glupost.
Curry ne uzima tolko šuteva, al svejedno šutira lošije za 3 i 2 ove sezone od njegove prošle sezone...
Ma ne kažem da je Curry bolji od Westbrooka, samo ne mislim da je toliko čudna odluka da Curry bude starter. U OKC-u sve ide preko Westbrooka dok Warriorsi igraju timsku košarku sa pregršt kvalitetnih igrača tako da jedan igrač ne može toliko odskakati individualno.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
tko spominje Hardena? Jokić još nije kompletan igrač
harden je top igrac lige, i ikakvo stavljanje jokica i hardena u istu recenicu je nepotrebno. jokic je mlad, nije voda momcadi, nema obranu, bljesnuo je u napadu sad u zadnje vrijeme. puno se stvari mora dogodit da bi se jokica zvalo ikakvim superstarom a kamoli stavljalo u recenicu s nekim zvjezdama. harden je svoju momcad doveo do 3. mjesta zapada, i vjerojatno ce dobit mvpa ove godine zbog loseg omjera okc-a.
sto se tice rasprave curry vs westbrook, logicno je zasto je curry u prvoj postavi, zato sto je imo najvise glasova od ljudi od svih drugih igraca i zato sto liga drka na njega. dal je on bolji igrac od westbrooka? vjerojatno nije, jedino u cem je bolji je sut. curry je losiji u obranu, skoku, asistiranju. westbrook je eksplozivniji, jaci, brzi. curry je bolji ball handler itd itd. mozemo u nedogled. ja da slazem svoju momcad u njoj curry nebi bio, nekome westbrook nebi. igrat ce wess u zamjenama, mozda i uzet vise minuta od currya jer stepha boli k za all star ko i vise od pola danasnjih zvjezda. zato bi ja uveo da pobjednicka konferencija na all staru ima prednost terena u finalu, pa bi gledali najbolju tekmu u sezoni a ne ovaj isprdak od tekme di jedan lebron nabija po podu kobeju i obojica se smiju, gdje se obrana ne igra uopce itd.
na all staru vrijedi pogledat danas jedino dunk contest(koji postaje jaci nego ikad) te 3pt contest.
Svaka cast Jokicu.
Ima li netko želju komentirat Šarićevu igru u Philadelphiji? Jučer je odigrao lošu tekmu protiv Portlanda (šut 1/12). Na početku sezonu su mu davali veću minutažu i pratio sam ga, ne želim da mu se desi Hezonjina sudbina.
Ima li netko želju komentirat Šarićevu igru u Philadelphiji? Jučer je odigrao lošu tekmu protiv Portlanda (šut 1/12). Na početku sezonu su mu davali veću minutažu i pratio sam ga, ne želim da mu se desi Hezonjina sudbina.
jedna losa tekma na kolko dobrih? saric je vrhunski uso u rookie sezonu i neusporedivo je bolji od hezonje. nije ga iso sut, to se zna dogadat i veteranima a di nece jednom rookiu.
Šarić je super s obzirom da mu je to rookie sezona a Hezonja je čini se pomalo izgorio ali vidjet ćemo, još ima vremena za njega. Mislim da je ostao još sezonu dvije u Europi kao Šarić da bi malo kompletniji otišao u NBA, pogotovo što se tiče obrane. Trebali bi malo pozornosti obratiti i na Dragana Bendera, jučer sam gledao HOU-GSW i komentator sa SK-a rekao da je on najmlađi igrač lige. Baš me zanima kako će se odvijati njegov razvoj, kao i Zubca.
previse su hypeali i bendera i hezonju, zato su oni po meni jedno veliko razocarenje
pa zubac je puno manje minuta pokazao puno vise nego bender
Pa Šarić je solidan u prvoj sezoni. Hezonja nažalost veliko razočarenje, očekivao sam puno više. Točno vidiš da je prosjek ili ispod prosjeka u nekim bitnim elementima igre. Ball handling očajan, defanzivno prosjek. Ispada da je ništa više nego nekakav spot up šuter, ali ni taj šuterski dio ga ne ide ove sezone što bi mu trebala biti najača karika u njegovoj igri.
Bolje neka se što prije savjetuje i uči kako su igrači poput Leonarda ili Averya Bradleya napredovali u napadačkom dijelu igre, a prije su imali iste probleme kao on. Možda ne tako izražene, ali su dobrano poradili na svojoj igri sa loptom.
Evo da se nadovežem na allstar, jedan video, Steve Smith i Caron Butler o allstar rezervama/starterima.
Potpuno se slažem s njima da Westbrook na zapadu i Isaiah Thomas na istoku bi trebali biti u prvoj petorci.
Odličan argument, kako je moguće da Westbrook, koji će najvjerojatnije i biti MVP ove sezone (on ili Harden) nije u prvoj petorci
http://www.nba.com/video/2017/01/20/20170120-gt-smitty-caron-reserves
Šarić je super s obzirom da mu je to rookie sezona a Hezonja je čini se pomalo izgorio ali vidjet ćemo, još ima vremena za njega. Mislim da je ostao još sezonu dvije u Europi kao Šarić da bi malo kompletniji otišao u NBA, pogotovo što se tiče obrane. Trebali bi malo pozornosti obratiti i na Dragana Bendera, jučer sam gledao HOU-GSW i komentator sa SK-a rekao da je on najmlađi igrač lige. Baš me zanima kako će se odvijati njegov razvoj, kao i Zubca.
Gledao sam dosta ovosezonskih utakmica Orlanda i kad se vidi način na koji igraju u napadu, nije ni čudo da je Hezonja u šuterskoj krizi. Tu nema dodavanja u napadu, nego tko dobije loptu u napadu odmah šutira. Da ima više kretanja lopte u napadu i nalaženja čovjeka u najboljoj poziciji, bilo bi i više pobjeda Orlanda i Hezonja bi bio u boljoj formi. Za Hezonju je najbolje da ga trejdaju u neki drugi tim i da tamo počne iznova.
Šarića za sada muči šut, nije mu još stabilan, no on je više igrač koji radi sve po malo i na taj način pomaže momčadi nego kao šuter. Treba vidjeti kako će se Philly posložiti kad se Simmons vrati (odnosno napokon počne igrati) i koju ulogu će Šarić imati do kraja sezone.
Bender je draftan tako visoko zbog njegovog potencijala, a ne zbog toga što može odmah pridonijeti. Baš zbog njegove mladosti, Sunsi ga polako uvode u igru. Počeli su ga razvijati tako da stoji na liniji trice i bude vanjska opasnost, a kad se malo fizički popuni više će ga pod koš gurati, da bude u paru sa Marquese Chrissom. Za njega je još prerano za donositi presudu o tome kakav je NBA igrač.
Zubac će sad napokon početi dobijati veću minutažu i nadam se da će što češće ponavljati statistiku iz utakmice sa Nuggetsima. U napadu je višestruka opasnost, meka ruka sve do trice ( u D-ligi je zabijao nekih 50% trica upućenih) , razvija skyhook kao precizan i nezaustavljiv šut, sa slobodnih bacanja je isto precizan, u utakmici sa Nuggetsima je pokazao dobro finiširanje pick and rolla sa Clarksonom. U obrani već sada utječe na izbor šuteva protivnika koji se zalete pod koš Lakersa, jedino što zna malo prerano skakati na blokadu, no to će se ispraviti sa iskustvom.
Bogdanović je gore-dole što se tiče učinka, na kraju sezone je restricted free agent, pa će bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga Netsi trejdati do trade deadlinea ili će ga ostaviti i potpisati s njim novi ugovor.
dobar okrsaj spursa i cavsa jucer, lebron uspio tricom izborit produzetak ali tamo ih je leonard rjesio. bitno je i napomenut da je spursima falio parker kao startni plej i gasol kao startni centar i uspjeli su i bez toga cavse dobit koji su bili kompletni osim jr smitha koji je vec dugo ozljeden. nadam se da ce spursi malo pomutit stanje u playoffu na zapadu, imaju drugi najbolji skor lige, no jos mi to nije to, sve bitne tekme idu debelo leonardu preko leda a jos uvijek cekam da aldridge ubaci u vecu brzinu(jucer je promasio u zadnjoj sekundi oba bacanja koja su im mogla uzet pobjedu da su cavsi imali srece, bilo je tri razlike za spurse i dobiju jos dva slobodna i lamarcus ih promasi, mislim da pop nece bit sretan).
Izgleda Clippersi nemogu nikaj napravit bez CP3. 76ersi odlicno igraju, imaju skor 8-2 u 2017.
Bender mi se cini ko najveci potencijal od Hrvata u ligi.
Vec sada igra jako dobru obranu, visok je, a dobar suter. Samo da jos malo mase nabaci i skupi iskustva. Uz to je i najmladi igrac lige.
Mislim da ce bit jako dobar igrac kroz par godina.
po meni zizic bi mogo bit najbolji hrvat u nba.
http://www.nba.com/nuggets/video/2017/01/22/20170122-aotn
stari moj, pa ti ni ekipe ne znaš