ne vjerujem da warriorsi ne mogu dobit osakaćene cavse
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne vjerujem da warriorsi ne mogu dobit osakaćene cavse
Ja sam rekao ne otpisujte Lebrona...covjek je IMPACT i Curry moze samo ucit
Sad ce h8eri pisat LeBronu treba Dellavedova za naslov kao Wade i Bosh...kur*c, GSW je okrenuo 20 razlike skoro kad su igrale klupe, Cavsi imaju klupu ko KK Alkar
Nije to jos gotova serija i vjerujem da GSW moze dobit dvije tekme u Oaklandu, ali ako se nekome u GSW desi ozljeda...gadno ce bit
svaka cast lebronu, s ovakvom momcadi doc do tu, dvaput zaredom dobit mvpa lige koji ima 3 put bolju momcad. gsw moze bit sram, zar oni neznaju slozit prije tekme obranu kojom ce drzat lebrona, ionako ovi ostali nisu neki posebni pa radije im pustaj sut nego da pustaju lebrona.
a price da delavedova moze drzat currya su glupost, tekmu prije ove curryu nije islo i nikakav delavedova nije zasluzan za to. gledam jucerasnju tekmu, curry u prvom poluvremenu 2 poena, u zadnje 3 minute utakmice je poceo igrat ko lud, trice mu ulazile preko 2 igraca, mislim jel tolko tesko tako igrat cijelu tekmu, zasto moraju cekat zadnju minutu dvije da bi poceli igrat kako se spada, i jebes ga nemos stic razliku za tako malo vremena, jos je delavedovi uso onaj cirkus shot kad ga je curry fauliro i to je to.
vidim opet se i pricalo kako su suci htjeli da gsw dobije, samo neznam onda zasto nije suden onaj klizeci start koji se iz svemira vidio, lebron je doletio ko u americkom nogometu na currya i uzeo mu loptu, i sude slobodne za cavse.
Warriorsi se moraju trgnuti ako žele uzeti ovo. Previše čistih promašenih šuteva ih je opet koštalo, čini se da im je lakše zabijati preko cijele šume ruku, Curry npr., promašuje sve i onda na kraju ubacuje ''nemoguće'' kad je već bilo prekasno, prenervozno djeluju. Kad se ozlijedio u prvoj tekmi Irving očekivao sam da će Warriorsi pomesti Cavse ali podcijenio sam momčad koja ima jednog Lebrona Jamesa u momčadi, možeš ga voljeti ili mrziti ali jedno se mora priznati, pravi je kralj i definitivno je potvrdio da taj nadimak zaslužuje.
Ja sam uvik mislia da su tipovi poput Millera, Perkinsa i slicnih veteran-imamo-naslov-iskustvo precijenjeni igraci. Ali pari mi se da to nedostaje GSW-u, oni kao da se tek pri kraju utakmice sjete da su u Finalu pa se odluce pocet igrat. Al neka uzivam u igrama LBJ-a tip je zvjer i ako osvoji naslov onda je zacementiran i legitimno ga se moze nazivat GOAT-om, ni Kobe ni Jordan ovo nisu uspili. Ako pak spusi finale onda mu trebaju urucit Finals MVP tip skoro pa ima trip-dabl ucinak svaku + sta daje u prosjeku 40+.
Warriorsi se moraju trgnuti ako žele uzeti ovo. Previše čistih promašenih šuteva ih je opet koštalo, čini se da im je lakše zabijati preko cijele šume ruku, Curry npr., promašuje sve i onda na kraju ubacuje ''nemoguće'' kad je već bilo prekasno, prenervozno djeluju. Kad se ozlijedio u prvoj tekmi Irving očekivao sam da će Warriorsi pomesti Cavse ali podcijenio sam momčad koja ima jednog Lebrona Jamesa u momčadi, možeš ga voljeti ili mrziti ali jedno se mora priznati, pravi je kralj i definitivno je potvrdio da taj nadimak zaslužuje.
bas to, curry prvo nemoze more pogodit iz camca, i onda dode na kraju i gada trice pola metra dalje od crte, preko dvije ruke i to iz trka u 3 sekunde, pa zar nemogu igrat od pocetka, bar se od njih to ocekuje kad su imali onakvu sezoni i odlican ucinak u playoffu. cini se da lebron ima vise zelje za taj naslov nego cijela momcad gswa zajedno.
Ja sam uvik mislia da su tipovi poput Millera, Perkinsa i slicnih veteran-imamo-naslov-iskustvo precijenjeni igraci. Ali pari mi se da to nedostaje GSW-u, oni kao da se tek pri kraju utakmice sjete da su u Finalu pa se odluce pocet igrat. Al neka uzivam u igrama LBJ-a tip je zvjer i ako osvoji naslov onda je zacementiran i legitimno ga se moze nazivat GOAT-om, ni Kobe ni Jordan ovo nisu uspili. Ako pak spusi finale onda mu trebaju urucit Finals MVP tip skoro pa ima trip-dabl ucinak svaku + sta daje u prosjeku 40+.
istina, ni mj ni kobe nisu uspjeli dic naslov sa ovakvim rosterom, pa pogledajmo samo kobea(ja sam fan kobea), on je imo kritican roster tamo 2006 i imo je odlicne brojke, bolje od lebrona, a nije postigo nista. dobro lebron bas u sezoni nije imo kritican roster jer je imo lovea i irvinga koji su pomogli da budu 2. na istoku al u playoffu doc do finala bez lovea i irvinga, svaka cast. nebi ja reko da je najbolji igrac ikad, al da je najbolji all around ikad to je, i jedan od najboljih vođa momcadi ikad. na kraju karijere ce ga se sigurno svrstat u top 5 ikad u povijesti.
Svaka čast LBJu
Treba se pokrenuti nakon što cijelu sezonu ništa ne radiš
Meni se nakon pola sata ležanja ne da ustat i popit vode!
svaka cast lebronu, s ovakvom momcadi doc do tu, dvaput zaredom dobit mvpa lige koji ima 3 put bolju momcad. gsw moze bit sram, zar oni neznaju slozit prije tekme obranu kojom ce drzat lebrona, ionako ovi ostali nisu neki posebni pa radije im pustaj sut nego da pustaju lebrona.
a price da delavedova moze drzat currya su glupost, tekmu prije ove curryu nije islo i nikakav delavedova nije zasluzan za to. gledam jucerasnju tekmu, curry u prvom poluvremenu 2 poena, u zadnje 3 minute utakmice je poceo igrat ko lud, trice mu ulazile preko 2 igraca, mislim jel tolko tesko tako igrat cijelu tekmu, zasto moraju cekat zadnju minutu dvije da bi poceli igrat kako se spada, i jebes ga nemos stic razliku za tako malo vremena, jos je delavedovi uso onaj cirkus shot kad ga je curry fauliro i to je to.
vidim opet se i pricalo kako su suci htjeli da gsw dobije, samo neznam onda zasto nije suden onaj klizeci start koji se iz svemira vidio, lebron je doletio ko u americkom nogometu na currya i uzeo mu loptu, i sude slobodne za cavse.
Game 2 je bila sramota, kao i G1...u zadnjim sekundama cisti fauli na LeBronu nisu svirani..
Nazalost ovo je najtuznije sudenje koje sam gledao u finalu jos od 2002...i jedna i druga strana ostecene ovisno kako tko igra doma.
Bas me zanima sutrasnja tekma, ako Cleveland povede 3-1, bit ce pakleno u Kaliforniji jer se tamo igra samo jedna tekma zbog starog Finals sistema (G7 opet u Cali)
Hezonja u Orlandu, mislim da je to bila dobra opcija za njega. Potencijala sigurno ima, vjerojatno i najbolji šuter na draftu ove godine, može pokriti 2 pozicije i fizički je za svoje godine nevjerojatan. A vjerojatno će mu dobro doći i činjenica da već par godina igra protiv starijih od sebe i u drugoj najboljoj ligi svijeta, dok je većina ostalih igrača sa drafta igrala sveučilišnu košarku. Ipak je to velika razlika.
Odlična opcija...imaju defanzivnog Oladipa i sada Hezonja na 3. moze zabijati
Payton solidan play, Vucevic odlican centar...jos kojim tradeom pojacaju klupu i za east su super...
Towns/Russell/Hezonja ROY....
Ono sto mu u Orlandu pase jest jezik (dosta latina) i klima koja je identicna kao u Barci
lakersi su dobro napravili, svi su ocekivali da cemo uzet okafora, al okafor je tip igraca kakav vise ne pase ovoj ligi, nema nikakav sut, spor je i obrana mu je uzasna, takvi centri vise ne vrijede iako ljudi razmisljaju pa lakersima fali ta pozicija trebali su ga uzet. lakersi su uzeli najboljeg igraca nakon townsa na draftu. to je russel, moze igrat pleja i sutera, ima super sut, ima proboj na kos, zna asistencije djelit pa i skokove uzimat, po meni bas tip igraca kakav je danas u ligi potreban, uz kobea bi mogo dosta naucit. sad nam preostaje potpisat nekog free agenta(love, aldridge) i sredit malo klupu i probat uc u playoff konacno.
ne radujem se ja russelu praviše, jer sumnjam da će ostat, mislim da će ga trejdat u paketu sa randleom za cousinsa
Love nije igrac za Lakerse....Russell, Young i Kobe mogu pokrit 3cu
Treba im.jedan igrac tipa Mozgov ili Cousins...
ali cousins ako ide, ide u Boston
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Love nije igrac za Lakerse....Russell, Young i Kobe mogu pokrit 3cu
Treba im.jedan igrac tipa Mozgov ili Cousins...
ali cousins ako ide, ide u Boston
russell i kobe pokrivaju pg i sg, a ne vjerujem da ce younga stavit u prvu postavu, nikad nije igro u prvoj, on ima samo sut i nije pouzdan igrac samo zato jer je budala, da nije bio bi mozda medu boljim igracima lige.
cujem da duncan ostaje u spursima za sljedecu sezone tako da nista od aldridgea tamo, nemaju capa, a reko je da su mu lakersi drugi izbor, vidjet cemo, ja bi bio najsretniji.
Dap, meni je osobno Aldridge uz Davisa najbolja 4. Lige trenutno....ne mogu se sjetit nikoga da ima kombinsciju tehnike i snage na razini njih 2
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Dap, meni je osobno Aldridge uz Davisa najbolja 4. Lige trenutno....ne mogu se sjetit nikoga da ima kombinsciju tehnike i snage na razini njih 2
slazem se, definitivno, iako bi dao prednost davisu, te smatram da davis ima hrpu potencijala i da ce bit jos duplo bolji za par godina.
Sutra Hrvatska U19 igra protiv SAD-a finale,pa me zanima na hoću li na nekom programu moći gledat,imam vip tv.
Hezonja FTW....
MuWu
Sutra Hrvatska U19 igra protiv SAD-a finale,pa me zanima na hoću li na nekom programu moći gledat,imam vip tv.
imas besplatni prijenos u hdu na fibinoj stranici i na you tube-u, zasto bi to gledo na tvu s glupim komentatorima i losijom slikom?
Hezonja FTW....
onaj game winner odlican, bas sam gledo tekmu zbog njega, inace mi nije nesto ta summer liga. slabo mu daju lopte, daju mu loptu kad vec istice vrijeme i onda mora opalit sut dok mu je obrambeni igrac nad glavom, i onda promasi, ovaj elfrid nemoze boga pogodit, a cijela tekma ko da gledam neke ljude na haklu ispred skolskog, air ball-ovi svako malo, lopte koje lupe u tablu i ne vide ni obruc itd. bilo je trenutaka kad smo mogli vidit dobre dunkove, al onda taj isti igrac koji je super zakuco u sljedecem napadu dobije dva slobodna i prvi baci metar ispred sebe i ni ne dodirne kos, gledam koji k.
u biti nastavit cu gledat summer ligu zbog hezonje i da vidim kakav ce bit ovaj d angelo kojeg smo draftali.
D Angello je John Wall koji moze bacit tricu...u 2-3 godine bit ce uz Walla najbolji play.
Sta kazete na poteze Spursa?
Ostao i green i kawhi i Duncan
Otpustili splittera(napokon) i zaposlili Aldridgea
You have to be odd to be number one
Osvajaju sto posto.
Spursi Cavsi finale...
jeste pratili u19 momcad? svaka cast mladim igracima, 2. u svijetu je odlicna stvar i jos se onako drzat s amerima, svaka cast, sad cekamo seniore da pokazu sto znaju u 9. mjesecu, stvarno puno ocekujem od njih jer su u godinu dana mnogi postali bolji igraci.
Gledao sam, ono zadnje promašeno slobodno bacanje nam oduzelo zlato. Velika šteta.... Ali kad se pogleda da smo cijeli turnir igrali bez 2-3 igrača iz prve petorke, uspjeh je još veći. Nadam se da će i u seniorskim vodama barem veći dio njih biti tako dobri pa da konačno i tamo počinjemo opet uzimati odličja. Imamo jako dobar zalog za budućnost što me jako veseli.
Pa zapravo Arapovic nam i je najbolji igrac....Mazalin je spor i zbilja nije tako dobar kako se prica, a Bender je iznimno talentiran pa cemo za njega jos vidjet
Po meni je Arapović bio jedan od lošijih igrača
Previše "mlitavo" igra, vadio je neke glupe poteze, dok je Slavica čovjek-bog (na onoj trici u polukontri sam vrištio, ona banana također)
Arapović po meni ima SAMO statistiku
Al drago mi je da cemo u narednih 5-6 godina imati doubledigit broj Hrvata u NBA
Al drago mi je da cemo u narednih 5-6 godina imati doubledigit broj Hrvata u NBA
zasto je pizda?
zasto je pizda?
Izuzetno sebican igrac...nije bas omiljen kad ima loptu a zelis da ti doda :D