NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 725.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
NBA liga

pitali su lebrona protiv kog ti je najdraze igrat, reko je protiv kobea jer je to najbolji igrac lige(lebronove rijeci), pitali su wade isto to, isti odgovor protiv kobea jer je kobe drugi najbolji ikad(wadeove rijeci). novinar je jednom pokazo lebronu sliku kobija na utakmici di je dao 81 poen i pito ga sto mislis kako se osjeco kobe, lebron kaze nesto kao izvanredno, novinar kaze pa i ti si sugrno imao ovakve trenutke, a lebron kaze ovakve nisam nikad.

svi veliki igraci kazu da je kobe u top 5 ikad, a valjda igraci najbolje znaju.

17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
mar123 kaže...
johnyaces777 kaže...

...kobe ima vise poena ukupno i to za nekih 10 000(sad ces rec da je zato jer igra duze al boli me k)...

Ovo ide u arhivu...ovako bolesne arugmente i rasprave nemozes nac ni na ESPN-u. 

Skroz nebitno koliko dugo tko igra. Sjedi pet. 

Evo sad me boli.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
NBA liga

Igrace koji su igrali u razlicitim vremenima je nemoguce usporedivati...

Tako da neki all time poredak je po meni glup.

Moze se nabrojati recimo top 50 all time, ali poredak ne.

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
NBA liga

di ti je danas bio lebron s triple double ucinkom kad je popusio od new yorka? 

12 godina
NBA liga

ma da znas, također odlican fg 5-15

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 10:38 (Del_Boy97).
15 godina
NBA liga

Jbg, prevelik pritisak, prva tekma nakon povratka

16 godina
NBA liga

povratka? a kobe nije imo pritisak kad se vratio nakon cijele propustene sezone? I opet mu je sut iznad 40%

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

povratka? a kobe nije imo pritisak kad se vratio nakon cijele propustene sezone? I opet mu je sut iznad 40%

Odakle je se Kobe vracao? Iz Clippersa mozda?  Nigdje veze poredjenje, a i mislim da ne trebam govoriti zbog cega. Lebron jeste sigurno imao pritisak, jer svi znamo kako je otisao i kako su reagovali navijaci Cavaliersa... I da, nakon 3 godine se vratio. Kratko skroz razdoblje.

dzix
12 godina
NBA liga

kobe se vraćao sa ozljede, a to nije isto

16 godina
NBA liga

kobe se vratio s jedne od najvecih ozljeda za kosarkasa, I sugurno je imo pritisak dal ce uspjet odusevit fanove, navijace, klub.

15 godina
mar123 kaže...

kobe se vratio s jedne od najvecih ozljeda za kosarkasa, I sugurno je imo pritisak dal ce uspjet odusevit fanove, navijace, klub.

lol vjeruj mi nije isto, a i prilicno sam siguran da kobia boli kita sta fanovi ili drugi misle...

da ga boli uzeo bi manji salary pa da mogu dovesti nekoga, a ne sad s ozljedom randle-a nemaju ni mrvicu sanse za playoff

13 godina
neaktivan
NBA liga

dakako,i LBJ je čovjek,gleda utakmicu,i to od druge četvrtine,jer san prispa,pa KAD sam ja počeo gledat,kola otišla nizbrdo,lol...da ne potežemo temu bezveze,ja i dalje smatram da je LBJ daleko bolji i da će povijest to pookazat,a vas kobe fanove isto poštujen,ali imam svoje mišljenje,jer me fascinira lakoća kojom čovjek igra...a da će im bit lako,neče...a Love je isto igra,ka da oduvijek igra tamo maltene,a moram priznat da je LBJ jedan,ako ne i najveći krivac za sinoćnji poraz...i dobro je komentator reka,da je chemistry najbolji primjer vidjet na CHI,koji je "razmontira" doslovno NYK,a ovi se vrate i sašiju CLE,koji nema zajedničkih utakmica,te treba posložit još to malo,ja osobno bi tražio nekog boljeg centera od varejao,ali opet takve je teško naći...i tristan thompson bi moga bit problematičan,jer mu je Love "uzeo" poziciju,pa neče bit baš oduševljen...a ako ih je ovako dobio NYK,razvaliće ih CHI,oni su disciplinirani,jer ipak trener je vrlo bitan,možda se varan,ali da nije Blatt uzeo prevelik zalogaj,i da nije dorasta ipak izazovu,nego je trebalo tražit nekog iskusnijeg...tako da i za onih 5 prstenova,kao i za MJ 6 sigurno stoji VELIKI MAG i trener Phil Jackson,koji ima poprilične zasluge za to sve,jer ipak je on "GENERAL" koji rukovodi time...

ja i dalje smatram,da je LBJ,isto ka MJ,koje bi usporedio sa Samprasom i Federerom,ili sa Maradonom i Messijem,koji su igrali u "naše" vrijeme,kao jedni od največih majstora svog sporta,koji su unaprijedili igru,isto kao i neka lakoća kojom su izvodili pojedine stvari,i da će za 50 godina,tko bude živ tada,naravno,lol,prepričavat se priče...a odmah do njih je valjda i Kobe,isto kao i Nadal,i Cristiano Ronaldo,da je odmah uz vrh...malo san pretjera možda jučer,jer ima Kobe svojih postignuća velikih,ali i dalje stojim kod većine izrečenog,da se ne ponavljam,i da je LBJ bolji i svestraniji igrač...ništa,uživačemo dalje gledat NBA,jer meni je to draže 100 puta nego LP u nogometu,svaka čast svakome...

12 godina
NBA liga

joj joj varejao, najbolje još da vm dozvole i da dovedete još nekog superstar centra pa da vam se trofej prepusti

16 godina
johnyaces777 kaže...

dakako,i LBJ je čovjek,gleda utakmicu,i to od druge četvrtine,jer san prispa,pa KAD sam ja počeo gledat,kola otišla nizbrdo,lol...da ne potežemo temu bezveze,ja i dalje smatram da je LBJ daleko bolji i da će povijest to pookazat,a vas kobe fanove isto poštujen,ali imam svoje mišljenje,jer me fascinira lakoća kojom čovjek igra...a da će im bit lako,neče...a Love je isto igra,ka da oduvijek igra tamo maltene,a moram priznat da je LBJ jedan,ako ne i najveći krivac za sinoćnji poraz...i dobro je komentator reka,da je chemistry najbolji primjer vidjet na CHI,koji je "razmontira" doslovno NYK,a ovi se vrate i sašiju CLE,koji nema zajedničkih utakmica,te treba posložit još to malo,ja osobno bi tražio nekog boljeg centera od varejao,ali opet takve je teško naći...i tristan thompson bi moga bit problematičan,jer mu je Love "uzeo" poziciju,pa neče bit baš oduševljen...a ako ih je ovako dobio NYK,razvaliće ih CHI,oni su disciplinirani,jer ipak trener je vrlo bitan,možda se varan,ali da nije Blatt uzeo prevelik zalogaj,i da nije dorasta ipak izazovu,nego je trebalo tražit nekog iskusnijeg...tako da i za onih 5 prstenova,kao i za MJ 6 sigurno stoji VELIKI MAG i trener Phil Jackson,koji ima poprilične zasluge za to sve,jer ipak je on "GENERAL" koji rukovodi time...

ja i dalje smatram,da je LBJ,isto ka MJ,koje bi usporedio sa Samprasom i Federerom,ili sa Maradonom i Messijem,koji su igrali u "naše" vrijeme,kao jedni od največih majstora svog sporta,koji su unaprijedili igru,isto kao i neka lakoća kojom su izvodili pojedine stvari,i da će za 50 godina,tko bude živ tada,naravno,lol,prepričavat se priče...a odmah do njih je valjda i Kobe,isto kao i Nadal,i Cristiano Ronaldo,da je odmah uz vrh...malo san pretjera možda jučer,jer ima Kobe svojih postignuća velikih,ali i dalje stojim kod većine izrečenog,da se ne ponavljam,i da je LBJ bolji i svestraniji igrač...ništa,uživačemo dalje gledat NBA,jer meni je to draže 100 puta nego LP u nogometu,svaka čast svakome...

svasta si napisao al vidim kazes da je messi najbolji, ja bi tu opet reko da je ronaldinho unaprijedio igru i pokazo nesto novo, nevideno, al dobro hebes nogomet sad tu, necemo o njemu.

ti bi uz superstare lebron, lovea, irving doveo jos njih? pa zar vam nisu ova trojica dosta? i opet ne uspijete dobit knickse koji imaju samo jednog superstara mela.

chicago ce vjerojatno rastavit kavalire jer totalno su uigrana i poslozena momcad, perfektna obrana, odlican napad sad kad se vratio rose i odlicni pickovi s drafta, oni su moj osobni favorit za naslov. jer imat jednog od najboljih plejeva u ligi, jednog od najboljih obrambenih igraca(noah) i odlicnu cetvorku(gasol) je formula za uspjeh.

evo igro sam danas na kladi lebrona vise, pa se nadam da ce i zabijat danas.

16 godina
Del_Boy97 kaže...

joj joj varejao, najbolje još da vm dozvole i da dovedete još nekog superstar centra pa da vam se trofej prepusti

sjetimo se samo zabrane c. paulu da dode u lakerse, a cavsima se sve dopusta, tj lebronu se dopusta da si slozi superstar momcad.

15 godina
NBA liga

Daj više odj*bite se kobejem. 

Shvatili smo da natežete na njega i u snovima, al što je previše je previše.

Usporedba trejda CP3a u LAL sa LeBronom je totalno sr*nje jer je liga bila vlasnik kluba i mogla je zabraniti taj trejd ukoliko bi naštetio klubu.

Isto kao i što svaki GM može odbiti bilo koji trejd ako misli da nije dobar za klub.

15 godina
mystik kaže...

Daj više odj*bite se kobejem. 

Shvatili smo da natežete na njega i u snovima, al što je previše je previše.

Usporedba trejda CP3a u LAL sa LeBronom je totalno sr*nje jer je liga bila vlasnik kluba i mogla je zabraniti taj trejd ukoliko bi naštetio klubu.

Isto kao i što svaki GM može odbiti bilo koji trejd ako misli da nije dobar za klub.

Samo ću ti reći da si neuk i da se prosipaš

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
15 godina
NBA liga

Aj me ti onda nauči. 

13 godina
neaktivan

prvo,LBJ je bio free igrač,i moga je izabrat klub KOJI ga može platit,dok je CP3 bio u trejdu,i takve stvari treba blagoslovit liga,tj. taj neki board za transakcije i da ne škodi drugom klubu,kao tada NOP,tad su bili hornetsi,i davali su CP3 za bezveze igrače,i neke pickove i extra cash,koji LAL imaju na bacanje,i non stop je bio trend da najviše plaćaju,zato nije dozvoljen taj trejd,jer bi ionako jaki LAL postali još jači,maltene nedodirljivi,i ameri ne žele ligu tipa dinamo,hajduk i ostatak...pa da buder samo dinamo,kao šta je slučaj kod nas sada...

i slažem se za "čarobnjaka",ima je lude poteze,a najviše slobodnjake,pogledaj samo englezima u japanu u četvrtfinalu za 2:1,kako je lobova seamena,koji se kurčio izvan peterca,LOL...

ali da se vratimo na NBA,dakle,NBA ne može utjecat na slobodne igrače,tipa LBJ,bosh i wade,da se skupe i igraju za jedan klub,ali svaki klub ima salary cap,pa još može iznad toga,ali se plača posebno za takav deal..

samo ću reči da su najviše radi LAL,koji su non stop bili u "crvenom",tj,iznad svih salary capova,su i smislili ta današnja pravila,ako si milion,plačaš extra milion,ako si 5 miliona,plačaš 7,5 miliona,a ako si 10,onda je 20 ,a ako je 15 onda je 45 i slično,uglavnom rast je sve više,JOŠ više plačaš,pogledaj BROoklyn s rusom,koji je cifre ispalio,a opet ništa od prvenstva...

dakle,da objasnim,ako je LBJ superstar,kao napr. i Wade,tu je isto riječ o extra klasi,ali bosh je ipak malo niže,nije on superstar,prije star...dakle,love je isto negdje na granici star i superstar,iako više i bliže superstar,dok kyrie ipak je neki obični star,koji ima marketinški ime,,i veliki ugovor za reklamu,kao i derrick rose,a renome je počeo tek potvrđivat sad s zlatnom na prvenstvu,ali je daleko od superstara...recimo da se ima još dokazat,baren po meni...a isto ni love nije nešto pokaza,tj. bolje rečeno osvojio,npr.,nije bio u stanju odvest MIN makar u play off??dakle nemojmo se zalijećat,oni imaju možda sjajnu budučnost ispred sebe,ali još nisu superstars,ako se tako mogu izrazit...llove je osim statsa(koji su odlični) najpoznatiji po tome što je obnovio ozljedu tako što je pravio sklekove na šakama,dakle totalno neodgovorno...usporedit njega s wadeom,koji ima prsten i regularno je odlazio u play off,i više puta je bio all star,i ima tu neku reputaciju,zaštitno je ime franšize iz MIA...

ja san samo predložio nešto tipa da daju varejao+nezadovoljni thompson za nekog kvalitetnog centra,da bi tu se dalo nešto napraviti,lol,ali to su samo puste želje,a šta če biti,vidićemo na pola sezone,jer postoji šansa da neki solidni igrači ipak izraze želju igrat s LBJ,jer čovjek "piše povijest" ,pa makar odigra loše prvu utakmicu.dakle,sretno večeras,iako kontan da neče imat prolaz,jer neče bit sebičan,jer je svjestan da nije namjestio nišanske sprave...vidićemo :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 21:33 (johnyaces777).
12 godina
NBA liga

rado bih to sve pročitao ali me zaboli glava od manjka razmaka

hvala ti

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 21:45 (Del_Boy97).
16 godina
NBA liga

jesi ti to upravo reko da rose nije nista posebno? najmladi osvajac mvp nagrade, da nije bilo one ozljede nebi lebron sad bio na vrhu lige.

13 godina
neaktivan

ne,više san reka da je potpisa ogromni ugovor,a ne da ne valja ili slično....tu san povuka neku poveznicu s kyriem,ništa više...a to da ne bi LBJ bio tu di je,neču komentirat,ne vidim kakve veze ima to s njime,svatko igra za sebe,i nema veza ako netko igra ili ne u drugom klubu...prvo nisu ista pozicija,nit slični stil,ovaj je malen i vižljast,a LBJ je brzi vlak i nezaustavljiv...čista sila,ne kao MJ i njegov šut unazad...ne mogu se mjerit,ali  opet,LBJ je klasu iznad rosea,svaka mu časta,ali je...po meni je iznad svakog sada u ligu,eventualno  KD je tu negdje,i rose je malo ispod tu,ali opet je ispod...i priznam,da su ga ozljede unazadile,naravno,šteta...

16 godina
NBA liga

prva stvar lbj je imo prolaze samo zato jer je bio najveca atleta u povjesti lige, sad je smrsavio preko 10 kg tako da mu ni to vise nece proc. druga stvar rose je puno brzi od lebrona sto je i logicno jel, nizi je i ima puno manje kila.

15 godina
NBA liga

Najmlađi osvajač mvp nagrade samo zato jer je lebron otišao u heat. Uz svu onu priču o izdaji klivlenda koja se stvorila u medijima, morali su tu nagradu dat nekome drugome.

13 godina
neaktivan

samo pogledaj onaj graf šta san posta,sa shaqom sa 72,8%,LBJ je odmah izha sa 71.3%,dakle polaganja i zakucavanja i slično,a da mu neče proći,to ćemo vidjet još,ima sad 30,i sad je prime,i iće nizbrdo,ali i čovjek je odigra hrpe utakmica,valjda zna on šta radi,samo pogledaj neke njegove treninge,nije on džabe doša tu di je,a za preciznost,pogledaj dio di gađa s pola terena zaredom ka da puca slobodnjake i slično,nije baš istinski šuter,recimo KD je bolji scorer,ali on nadoknadi to s hrpom drugih stvari...zato i je dobio nadimak KING...jer svakom pomogne da postane bolji...a i liga se promijenila,nije to više ka MJ i njegovih 72-10 i slično,čuvaju se da igraju duže...i ne naprežu se za regularne sezone kao prije...da je rose isto ka i kobe igračina,dakako,jeste...samo je opvaj kompletniji,da se tako izrazin,iako sva tri igraju rzličite pozicije...PG,SG i SF...

12 godina
NBA liga

nadimak KING si je sam dao jer je arogantni g*vnar

što se tiče toga mršavljenja, on je to morao napravit jer poslije 30 košarkaše počinu koljena zahebavat pa je morao smršavit, pogotovo noge

16 godina
NBA liga

da, taj king si je sam dao.

13 godina
neaktivan

pa daj ti sebi nadimak KING,pa vidi hočemo li te tako zvati...svaki komentator kojeg san ja gleda i sluša,je spominja da je nadimak KING,tako da ako si je dao ime na Tviteru KINGJAMES,valjda je ima razloga...ne vjerujem da bi stavio LOSERJAMES ili slično,i vjerujem da je s razlogom tako,a da ima cijeli hype oko njega,pa nisan ja sad to izmislio,cijela liga i svi mu tepaju,najbolji,najveći i slično...ako gledaš utakmice i slušaš komentare,sjeti se samo kad su on i wade(s kojim se SUPER slaga i razumio) dodavali i ovaj mu baca za aley oop i slično,dvorane bi bile lude nakon toga,moraš priznat da malo koji igrač ima takvu karizmu,a recimo da je rose vjerovatno zakuca više puta od recimo kobea,npr...

a što se tiče nogu i to,vjerovatno si u pravu,ja imam sad 38 i počeo san osječat tek sad takva sranja,a nisan se profesionalno bavio sportom uopće,tako da mu sigurno nije svejedno,i da neče tako se više trošiti kao prije,nego igrati na znanje,da se tako izrazim,i iskustvo,a ne na čistu silu,šta je donekle i razumljivo...a za agresivnost,samo je jedan možda agresivniji kod zakucavanja,a to je Blake Griffin,aka the MONSTER isto valjda,LOL :)

16 godina
NBA liga

ma ne samo na znanje nego na sut, jer prije je vecino iso na proboje, u reket, a sad je poboljso sut i ne mora probijat tolko, to je dobar potez.

15 godina
NBA liga

lol ak je lebron arogantan, sta su onda jordan i kobe??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice