NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 726.054
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Mitch kaže...

Di su sad ovi bandwagon Heat fanovi da vas cujem?

Ili cete se pokupit ko pola dvorane na pocetku 4/4, strasno, imate all star team, mlade fizikalce, ali defenzivne sheme i fanovi su vam frula...

Evo me, gdje je problem ?

LeBron > MJ, LBJ GOAT. Jel to dovoljno bandwagon ili bi jos ? 

Wau spusili Heatlesi doma jednu ajmo ih odma pokopat, ova serija se ne razlikuje nista od one prosle godine. Ima jos puno toga da se odigra, ako SAS ode na 3-1 onda svaka cast i kapa do poda. Timmy zasluzuje jos jedan naslov cisto da se moze reci Timmy > Kobe :D

A ovo za navijace, pa meni su svi navijaci smijesni, osim na college razini tamo se bar trude i imaju nekakav smisao, al ovi tkz. navijaci u NBA/MLB/NFL/NHL su mi smjesni imaju dva "chanta" koje koriste a to su Let's go 'ime momcadi' i Defense uz to ih jos announcer treba podsjetit svako malo na te dvije stvari pa se dere ko lud na mic. Tako da osobno svi ti navijaci u bilo kojoj areni su mi smjesni. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
NBA liga

hmm tim ako i osvoji jos jedan naslov bolji od kobija moze bit samo na papiru, tim je kvaliteta od igraca ali kobe je ipak bolji, kobe je igrac sa nezaustavljivim napadom i odlicnom obranom(govorim o najboljim danima) i niti tvoj lebron ga jos nije stigo po svemu sto je kobe postigo, mislim da je kobe 3. na vjecitoj listi nba strijelaca, kobe je dao 81 poen u utakmici sto ga stavlja na 2. mjesto po poenima, kobe je osvojio 5 naslova itd itd.

lebron je najbolji igrac danasnjice ali nije usporediv s jordanom, koji kad je igro je imo ogromnu konkurenciju, a ko je realna konkurencija lebronu? durant?

15 godina
odjavljen
Takoder ne treba zaboravit kobijeva 62 kosa protiv dallasa z 3 cetvrtine, a dallas zabio 61 hahahaha

Treba LBJ jos igrati da stigne Jordana, jos papati, a Kobe je blize Jordanu nego James
*Sony Xperia Z1 Compact*
16 godina
NBA liga

kobe je srusio dosta jordanovih rekorda, evo bas prije godinu ili tako nesto ga je prestigao na listi strijelaca. a i stil igre mu je skoro isti kao jordanov, dosta ljudi prica da je on kopija jordana, ali ako je uspio iskopirat najboljeg to je pohvala. steta je sto lebron nema neku konkurenciju od igraca danas, dominira, ali ta dominacija opet nije dovoljna da prestigne legende nba-a.

15 godina
NBA liga

Polako, ima LeBron još punovtoga za odigrati. Ovo da njegova dominacija nije dovoljna za uspkredbe s NBA legendama je glupost. A Durant mu je konkurencija, da. Što je Durant loš igrač?

Previše uzdižete Kobeja, a omalovažavate LeBrona u usporedbi s NBA legendama. 

Usporedba bilo kojeg od njih dvojice s Jordanom je nemoguća. Kobe nije niti blizu Jordanu kao igrač. Čisto kao scorer mu možda može parirati, ali u ostalim segmentima igre i ukupno gledajući kao igrač, nikako.

LeBron do kraja karijere teško će uspjeti postići sve što je postigao Jordan, ali i dalje ima šanse.

I uopće ne simpatiziram LeBrona toliko, da se zna. Samo mi je glupo što vidim da ga puno ljudi osporava kad se spominje u kontekstu sa NBA legendama.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 15:22 (antimadridista).
15 godina
odjavljen
Slazem se, rekao sam da je Kobe blize Jordanu jer ipak duze igra, a naravno Lebron ima jos puno za odigrati
*Sony Xperia Z1 Compact*
16 godina
NBA liga

neke od najvecih nba legendi: hakeem, kareem, magic, jordan, bird, shaq, russell

od kojeg je lebron dominantniji?

16 godina
neaktivan
NBA liga

sva trojica od nabrojenih su najbolji u svojoj eri igranja.  jordan je uvijek osvajao uz istu momčad prsten, dok kobe je i uz shaq-a  i bez njega osvoji ( često su govorili da bez Shaqa neće osvojiti prsten).   Lebron je opet osvoji presten tek kad je došao u močad kod Chris Bosha i Dwane Wade ( dva vrhunska igrača), kao solo je došao do finala. Po svemu tome ispada fda je Kobe najbolji od njih.  Kobe je imao svojih mušica svojevremeno ali je sve to prevladao i mislim da je u top 5 igrača nba lige ikad , dok lebron i durant imaju još da igraju i igraju dok dođu do toga..

Damn I'm Good
16 godina
NBA liga

da, pricali su da kobe nece osvijit bez shaqa, a kao shaq bi osvojio da nije bilo kobija tamo 2001. kad je kobe imo prosjek poena preko 29 i preko 7 skokova u playoffu. glupo bi bilo pricat da je pojedinac zasluzan za te naslove, to se osvojilo timski.

15 godina
odjavljen
Jako je tesko usporedjivati igrace drugih pozicija, svaki ima svoju ulogu, lakse je jordana usporediti sa kobijem nego hakeema sa kobijem, nekako su mi te usporedbe glupe
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

neke od najvecih nba legendi: hakeem, kareem, magic, jordan, bird, shaq, russell, wilt ? 

LeBron je sad najbolji SF ikad, obozavam Larry Legenda ali James ga je presao. A ovi ostali ima jos vremena, pobogu pa nema 39 godina. Ima 29 ima jos vremena se svrstat medu legendama.

A ovaj moj prijasni post, mozda da nepomenem da je pocetak cisti sarkazam.

Meni je osobno Timmy veci i bolji igrac od Kobea, ako kojim slucajem osvoji 5. prsten biti ce daleko najbolji PF ikad. Pa covjek ima vise Playoff nastupa od nekih momcadi (cak i od Heata), stalozen i smiren igrac bez iti jednog incidenta kroz karijeru, savrsen nacin igranja kosarke, covjek u 38. godini jos zna za double-double ucinak. Neznam, Timmy je za Kobea Gospodin u dresu bar meni.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
NBA liga

govorim o dominaciji nekog igraca u ligi u svom vremenu, znaci nema neke veze ta usporedba s tim ko je na kojoj poziciji. jer da pricamo o pozicijama onda bi reko "hakeem je najbolji centar lige ikad"(ili kareem, kako kome).

16 godina
JackD kaže...
mar123 kaže...

neke od najvecih nba legendi: hakeem, kareem, magic, jordan, bird, shaq, russell, wilt ? 

LeBron je sad najbolji SF ikad, obozavam Larry Legenda ali James ga je presao. A ovi ostali ima jos vremena, pobogu pa nema 39 godina. Ima 29 ima jos vremena se svrstat medu legendama.

A ovaj moj prijasni post, mozda da nepomenem da je pocetak cisti sarkazam.

Meni je osobno Timmy veci i bolji igrac od Kobea, ako kojim slucajem osvoji 5. prsten biti ce daleko najbolji PF ikad. Pa covjek ima vise Playoff nastupa od nekih momcadi (cak i od Heata), stalozen i smiren igrac bez iti jednog incidenta kroz karijeru, savrsen nacin igranja kosarke, covjek u 38. godini jos zna za double-double ucinak. Neznam, Timmy je za Kobea Gospodin u dresu bar meni.

da, lebron je jos mlad i igrat ce sigurno jos 8-9 godina, moze osvojit jos i naslova i mvp nagrada i svega, vrijeme ce pokazat. ja mu zelim srecu, jer mi je drag, nisam jedan od onih koji ako vole kobea da mrzim lebrona i slicno.

gledaj to ovako, npr slazes USA team, trebas birat oces uzet kobija u najboljim godinama ili tima u najboljim godinama, koji igrac ce ti dovest momcad do medalje lakse?

EDIT: tek sad vidim da si prekrizio hakeema i dodo chamberlaina, mislim jel to ozbiljna usporedba? hakeem je definitivno bolji igrac, a to sto je wilt igro kosarku prije milijun godina i zabijo po 50 poena u prosjeku je druga pjesma, vidio bi ga ja 80-ih i 90-ih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 15:50 (mar123).
15 godina
mar123 kaže...

da, lebron je jos mlad i igrat ce sigurno jos 8-9 godina, moze osvojit jos i naslova i mvp nagrada i svega, vrijeme ce pokazat. ja mu zelim srecu, jer mi je drag, nisam jedan od onih koji ako vole kobea da mrzim lebrona i slicno.

gledaj to ovako, npr slazes USA team, trebas birat oces uzet kobija u najboljim godinama ili tima u najboljim godinama, koji igrac ce ti dovest momcad do medalje lakse?

EDIT: tek sad vidim da si prekrizio hakeema i dodo chamberlaina, mislim jel to ozbiljna usporedba? hakeem je definitivno bolji igrac, a to sto je wilt igro kosarku prije milijun godina i zabijo po 50 poena u prosjeku je druga pjesma, vidio bi ga ja 80-ih i 90-ih.

Po meni, nemoguce je usporedivati igrace iz drugih vremena, nikad neznas kako bi ovi igrali sad i obrnuto...

Wilt je bio masina i glupo je govoriti to da je igrao prije milijun godina, trebalo je i onda igrati...

Naravno da se igrala puno slabija kosarka nego se igra danas, to nije pitanje, ali imati 50poena i 25 rebounda u prosjeku kroz sezonu je {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
NBA liga

Ne cijenim Miami samo iz dva razloga

1. "bogovi"(NBA vrh) im je naklonjen(Suci(prošlogodišnja 6. utakmica pogotovo), kazne Spursima na odmaranju igrača, a Heatu ništa itd itd)
  2. Nadovezuje se na gornji razlog zapravo; 5 all star igrača koji nisu home made nego su "ovako" dovedeni svi osim wadea, dok su slične radnje zabranjene ostalim klubovima
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
15 godina
odjavljen
Dabogda njih Spursi ubili u game 7, igraju najbolju kosarku i zasluzuju naslov
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan
NBA liga

Glupo je poredit Lebrona sa Jordanom, kao prvo to su bile totalno razlicite ere u kojima je totalno razlicita percepcija sporta i sportista, u Jordanovo vrijeme stariji ljudi (30-40-50 god.) su na nasim podrucjima palili tv-ove u gluho doba noci kako bi gledali kako Jordan zabija ili recimo kako Muhammad Ali razvaljuje u ringu, koji danas od nasih oceva zna ko je Lebron?

Polemika se vodi i oko toga kakav bi Jordan bio da igra sada, ja bi rekao da bi bio duplo bolji nego sto je bio i hejtere bi upitao kakav bi bio Lebron da ga se baci u 90-te protiv celicnih odbrana kakvu je recimo New York imao. However, kad mu se zavrsi karijera bit ce u diskusiji za 3 najbolja igraca ikad, imat ce materijala da se mjeri sa Kobeom za drugo mjsto, ali da budes bolji od Jordana za to se moras roditi, Lebron nije taj.

17 godina
mar123 kaže...

da, pricali su da kobe nece osvijit bez shaqa, a kao shaq bi osvojio da nije bilo kobija tamo 2001. kad je kobe imo prosjek poena preko 29 i preko 7 skokova u playoffu. glupo bi bilo pricat da je pojedinac zasluzan za te naslove, to se osvojilo timski.

Hebala vas statistika, Lebron je zvijer i  mozda poslije Malonea/Shaqa fizicki najdominantniji igrac koji je igrao u ligi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
odjavljen
Pa tko je igdje rekao da nije??
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
Mitch kaže...
mar123 kaže...

Hebala vas statistika, Lebron je zvijer i  mozda poslije Malonea/Shaqa fizicki najdominantniji igrac koji je igrao u ligi

Ali bi ga Rodman pokido {#}

Nisam neki hejter lebrona, lik igra odlično i sve to stoji ali mislim da ga nekad malo previše dižu u nebesa

I molio bih da mi se obrazloži onaj TD gore, hvala!

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
16 godina
NBA liga

to ti lupa onaj heat navijac.

17 godina
neaktivan
NBA liga

LeBron je najdominantniji igrac svoje ere i jedan od najboljih all around igraca ikad,sto zbog fizikalija sto zbog nadprosjecne kosarkaske inteligencije,ali je napadacki limitiran igrac koji svoju igru temelji iskljucivo na snazi i nekonstantnom sutu,ali je jedan veliki gospodin koji je uvijek prizemljen u izjavama i pusta da njegova igra govori umjesto njega,i bez obzira na "The Decision" i nacin na koji je presao u Heat ili sto je uopce mijenjao klubove treba ga se maksimalno postivat jer je covjek kosarkaska velicina i  sigurno ce ostat zapamcen kao jedan od najvecih ikada,jer mu je tek 29 godina i jos on puno toga ima za napravit. Istina,nece moc zadrzat ovakav nivo igro upravo zbog stila igre jer ce te svoje nadjljudske fizikalije gubit s godinama, ali sigurno ima jos puno godina igranja na vrhunskom nivou.

Kobe Bryant je najveca kosarkaska ikona poslije MJ-a i jedan od najvecih kosarkaskih fanatika i competitora ikada. Po nacinu igre je najblizi Jordanu i po meni je jedini igrac koji se moze stavit u istu recenicu s njim,jer ne postoji kosarkas s takvim killer instiktom i sa takvim zarom igranja kao Kobe. Ima covjek svojih musica ali ga se mora maksimalno postivati jer je svima dokazao da moze i bez Shaqa i ostao je vijeran Lakersima i kroz teske godine i s njima osvojio 5 naslova, tako da ce po meni uvijek bit ispred Lebrona,jer LeBron nikada nece imati taj sportski duh i potrebu da se protivniku "popisa" po faci kakvu Kobe ima.

Jordan je G.O.A.T jer je covjek zauvijek promijenio kosarku i uvijek ce bit kosarkaska ikona.

17 godina
Top Bugovac kaže...
Mitch kaže...
mar123 kaže...

Ali bi ga Rodman pokido {#}

Nema sanse, LBJ ima 113 kg i samo 4% masti

4!

Oduzmes kosti i imas 90ak kg misica, nitko u ligi nema takvo nesto osim Howarda, ali on je centar.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
odjavljen
Lbj izgleda vitko dosta, nije previse nabildan, zato može i trcati toliko
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

1. "bogovi"(NBA vrh) im je naklonjen(Suci(prošlogodišnja 6. utakmica pogotovo), kazne Spursima na odmaranju igrača, a Heatu ništa itd itd)
  2. Nadovezuje se na gornji razlog zapravo; 5 all star igrača koji nisu home made nego su "ovako" dovedeni svi osim wadea, dok su slične radnje zabranjene ostalim klubovima

Nisam lupio TD al evo. 

1. "bogovi" - kako LBJ ima svog Joea Crawforda tako OKC ima Tonya Brothersa, kad im on sudi su 12-0. Negdi sam cita clanak kako svaka jaca momcad (MIA,OKC,LAL,BOS itd) ima svog covjeka u crnom. Tako da ti ovo ne drzi vodu.

2. 5 All Star igraca ?! Koji su to ? Jedna stvar mi nije jasna kad je Boston okuplja veliku trojku nikome nije smetalo, al kad se ova trojka okupila odma nevalja. Kome je zabranjeno, mislis na CP3 i Lakerse ? Pa iskreno bolje mu je u Clippersima. Home made wat ? NBA = Business.

Inace nerazumin ekipu koja mrzi LeBrauna, ovakav igrac se rada jednom u 100 godina (karikiram...znam da ce netko spomenut MJ-a), zar nije jednostavnije gledat i uzivat ? Meni je KD sasvim ok igrac al stvarno uzivam gledat njegov nacin igranja. Kobea nemogu smislit al kad potegne tricu 3 sekunde prije kraja iz nemoguce pozicije i pogodi ostanem sokiran i zadivljen. 

Nemogu svi volit istog igraca, al respektirat ga treba. Nikad nije bilo igraca s tijelom centra koji moze igrat PG, isto tako nije bilo igraca KD-ove visine da moze gadat trice s centra bez po muke. Privilegirani smo da mozemo gledat LBJ-a i KD-a, kao sto su neki bili privilegirani gledat Ali-a i MJ-a. 

15 godina
JackD kaže...
Top Bugovac kaže...

Nisam lupio TD al evo. 

1. "bogovi" - kako LBJ ima svog Joea Crawforda tako OKC ima Tonya Brothersa, kad im on sudi su 12-0. Negdi sam cita clanak kako svaka jaca momcad (MIA,OKC,LAL,BOS itd) ima svog covjeka u crnom. Tako da ti ovo ne drzi vodu.

2. 5 All Star igraca ?! Koji su to ? Jedna stvar mi nije jasna kad je Boston okuplja veliku trojku nikome nije smetalo, al kad se ova trojka okupila odma nevalja. Kome je zabranjeno, mislis na CP3 i Lakerse ? Pa iskreno bolje mu je u Clippersima. Home made wat ? NBA = Business.

Inace nerazumin ekipu koja mrzi LeBrauna, ovakav igrac se rada jednom u 100 godina (karikiram...znam da ce netko spomenut MJ-a), zar nije jednostavnije gledat i uzivat ? Meni je KD sasvim ok igrac al stvarno uzivam gledat njegov nacin igranja. Kobea nemogu smislit al kad potegne tricu 3 sekunde prije kraja iz nemoguce pozicije i pogodi ostanem sokiran i zadivljen. 

Nemogu svi volit istog igraca, al respektirat ga treba. Nikad nije bilo igraca s tijelom centra koji moze igrat PG, isto tako nije bilo igraca KD-ove visine da moze gadat trice s centra bez po muke. Privilegirani smo da mozemo gledat LBJ-a i KD-a, kao sto su neki bili privilegirani gledat Ali-a i MJ-a. 

"Negdje si čitao" mi baš ne drži vodu :/

All star: Lewis, Ray, Bosh, Wade, James

A nije bitno gdje je CP3u sada "bolje", vjerujem da si shvatio poantu ali komentar daljnji ti je suvišan

NBA je institucija, ime, sada je biznis zbog čovjeka kojem su zviždili na svakom draftu

S drugim dijelom komentara se ipak slažem (Y)

17 godina
NBA liga

Ovako se igra kosarka

17 godina
NBA liga

kakva razvaljotka zadnje dvije tekme.... :S pa-pa threepeat! {#}

MuWu
12 godina
NBA liga

evo jedna povezana :D

15 godina
NBA liga

Svaka cast Spursima, nevjerojatno igraju!

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice