NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 725.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: NBA liga
Mitch kaže...
Mitch kaže...

Zapravo i sinoc, Joey Crawford sluzbeni clan big trojke Miamia...

Ajde malo ohladi sa hejtanjem Heata

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
NBA liga

kakva uzasna utakmica okc-a, kuzim da nema ibake al bas ovolko izgubit, sramota. kd i wes onako lose sutat, tako se ne igra u playoffu.

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Bilo je barem 6-7 faula na PG i LS koji nisu svirani a evidentni su, nije LS flopao ono bzvz da nije morao...

Heat je bolja momcad, ali ovu tekmu su odigrali losije od prve

Takvih situacija ima na bacanje u svakoj tekmi, nisam pogleda jos cijelu utakmicu tako da nemogu komentirat. Obrambeno su sigurno odigrali bolje nego G1, a i tesko ce se ponovit da Indiana sutira opet 55% iz igre. Meni je osobno zao sto su Pacersi u finalu jer, s obzirom na zadnja 2-3 mjeseca, nisu zasluzili. Rade bi gledao Washington i Walla i Beala nego ovaj ogavni napad koji igra Indiana.

Sta se tice OKC-a, jebiga bez Ibake ne ide, jos su naljeteli na napaljene Spurse koji posto poto zele revans za proslu godinu. Ako kojim slucajem dode do finala SAS - MIA, prednost dajem SAS jer stvarno igraju perverzno dobro. Iako bi rado vidio LeBrona kako 3-peata.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
NBA liga

Nemam vise sta rec u ovoj temi, previse Heat est 2010. fanova....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
NBA liga

Da sigurno će riskirat da više ne igra samo da bi ozlijedio tamo nekog nebitnog lika. 

15 godina
Mitch kaže...

Nemam vise sta rec u ovoj temi, previse Heat est 2010. fanova....

Ciji si ti fan??

Mozda Pacersa, poceo navijati samo zato jer igraju protiv Heata jel?

Ja pratim NBA od 2006. i od onda sam fan Wadea i Heata,  pratio sam ih kroze sezonu 07-08 kad su igrali "fantasticno" i imali 15 pobjeda u sezoni ako se ne varam

17 godina
NBA liga

Zivim u NJ, tako da Netsi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
neaktivan
NBA liga

Navijam za LeBrona i nije mi to tesko priznat, ne zivim u niti jednom gradu u kojem se igra NBA niti sam blizu takvim gradovima tako da nisam ni bas nesto povezan s nekom momcadi. Jedina momcad koja mi je bas draga je Portland al su vec ispali tako da. 

A ova slika Wadea i PG-a, sanse da je to namjerno su smijesno male. Ako si ikad igrao bilo koji sport u kojem ima kontakta onda si svjestan koliko malo treba da se dogodi nekakva ozljeda i slicno. Uostalom Stephenson je prije serije izjavija da ce pokusat sve da "sjebe" Wadu koljeno. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
NBA liga

Nije mi jasno zašto netko uopće misli da je namjerno. Baš će čovjek koji je propustio skoro 30 tekmi u sezoni zbog ozljede koljena sad istim koljenom ići udarat nekog u glavu. Nije ono da je glava baš mekana. 

15 godina
Mitch kaže...

A jel?

Koliko dugo onda navijas za Netse?

17 godina
Intel&ATI kaže...
Mitch kaže...

A jel?

Koliko dugo onda navijas za Netse?

Haha pa od kad zivim, znaci desetak godina :)

S time da je sad prebaceno u Barclays pa se sad tu vise prati NHL, ali fanbase je ostao prilicno citav

Nego, playoff je pokazao da KD nije klasa LBJ, sa Westbrookom i Ibakom kao 3 all star igraca nije uspio izvuc nijednu bitnu pobjedu dosad, a bez Ibake jos gore.

Tako se ne osvaja naslov, i 100% gledamo reprizu proslogodisnjeg finala gdje ce ove godine ovisiti iskljucivo o ozljedama i umoru

16 godina
NBA liga

kuzim da su svi otpisali okc, ali zasto ste pobogu svi otpisali indianu?

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Nego, playoff je pokazao da KD nije klasa LBJ, sa Westbrookom i Ibakom kao 3 all star igraca nije uspio izvuc nijednu bitnu pobjedu dosad, a bez Ibake jos gore.

Tako se ne osvaja naslov, i 100% gledamo reprizu proslogodisnjeg finala gdje ce ove godine ovisiti iskljucivo o ozljedama i umoru

Prvo da napomenem, niti sam bilo kakav fan KD-a ili OKC-a pa da to stavim na stranu. Nitko živ danas nemože reći da KD nije klasa Jamesa, to jednostavno nije istina. Kad netko ostvaruje brojke od 32 ppg, 7.5 rpg, 5.5 apg, PER 30 može se gledajući prošlu sezonu reći da je taj itekako u istoj klasi s Jamesom, diskutabilno čak i ispred Jamesa.

Ovo da nije uspio izvući ni jednu bitnu pobjedu je čudno u najmanju ruku. Serija protiv Golden Statea kroz 7 utakmica nije pružila ni jednu bitnu utakmicu? Čak niti serija protiv Cilppersa, posebice 4 i 5 utakmica? Koliko su Netsi s 4 all stara izvukli bitnih pobjeda?

Sam s Westbrookom nosi cijeli napad i vuče taj jadan roster i odigraju jednu lošu utakmicu (Westbrook i Durant) i odmah ih se pljuje. Jest da nisu toliko efikasni ko u regluarnoj sezoni ali kad ti Westbrook lovi 8.5 rebounda kao point guard plus 8 asistenicija i 27 poena prije zadnje utakmice (kakve brojke čak ni James nije ima kroz regularnu sezonu) jasno je koliko je sati. Naravno da se s takvim rosterom ne osvaja naslov, a sad više nemaju ni Ibaku i velike su šanse za sweep. No ni Ibaka nebi tu puno pomogao.

17 godina
NBA liga

Pa pogledaj roster kojeg vuce LeBron...

Wade nije igrao pola tekmi, beasley prvu polovicu, a ostatak frula Chalmers i Haslem koji su nikakav asset tom timu

17 godina
neaktivan
NBA liga

Oklahoma treba napraviti neke promjene,odnosno treba trejdati Westbrooka jer on i Durant ne idu zajedno.Oklahomi treba pass first playmaker koji ce ostale hraniti loptama pa i Duranta.KD je napadački sposoban sam rješavat utakmice,ne treba mu Westbrook-ovo divljaštvo.Sad računajte KD uzme 18-25 lopti po utakmici,Westbrook isto tako,ostali ništa a sigurno ima sposobnih

(Jackson,Lamb,Ibaka,Butler).Svi oni mogu pridonijeti naravno ako ih se pravilno vodi u napadu što Westbrook jednostavno ne zna.On je odličan igrač ali ne uklapa se u sistem Oklahome a to pokazuje  niz godina gdje nikako da naprave taj korak više i osvoje naslov,a s takvim imenima bi trebali.Ove godine,ako ovako nastave igrat,San Antonio osvaja,zaslužili su!

13 godina
neaktivan
besla kaže...

Oklahoma treba napraviti neke promjene,odnosno treba trejdati Westbrooka jer on i Durant ne idu zajedno.Oklahomi treba pass first playmaker koji ce ostale hraniti loptama pa i Duranta.KD je napadački sposoban sam rješavat utakmice,ne treba mu Westbrook-ovo divljaštvo.Sad računajte KD uzme 18-25 lopti po utakmici,Westbrook isto tako,ostali ništa a sigurno ima sposobnih

(Jackson,Lamb,Ibaka,Butler).Svi oni mogu pridonijeti naravno ako ih se pravilno vodi u napadu što Westbrook jednostavno ne zna.On je odličan igrač ali ne uklapa se u sistem Oklahome a to pokazuje  niz godina gdje nikako da naprave taj korak više i osvoje naslov,a s takvim imenima bi trebali.Ove godine,ako ovako nastave igrat,San Antonio osvaja,zaslužili su!

Odlično si ovo rekao i u potpunosti se slažem s tobom. Njima bi bilo pametnije da zamjene westbrooka za jednog igrača koji će cijeli tim hranit loptama-npr. rondo koji pass first play. Westbrook je odličan i igrač i jedan od fizički najmoćnijih u ligi, ali on je meni više igrač za poziciju šutera nego playa. On bi trebao biti u ekipi di bi bio jedini glavni igrač (zvijezda) i da se sve radi za njega.

San Antoni ove godine igraju prekrasnu timsku košarku i zaslužili su i da osvoje playoff.

17 godina
NBA liga

Ne ide Rondo iz Bostona, rade Wall

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Wade nije igrao pola tekmi, beasley prvu polovicu, a ostatak frula Chalmers i Haslem koji su nikakav asset tom timu

Zaboravljaš prvenstveno Bosha, pa onda Allena, Birdmana, Battiera a ostali ajde...Nema sumnje da je Heat bolje organizirana momčad.

Isto tako zaboravljaš da je OKC u west konfi di se kolju 5 momčadih zadnjih godina za top seedove i razlike su minimalne, a Heat je u izuzetno slabašnom zapadu ove sezone. Pa sjeti se samo kak je početak sezone na istoku izgledao; Pacersi i Heat iznad .500 ostatak debelo ispod. I još k tome OKC ima 5 utakmica bolji omjer zahvaljujući upravo jako dobrom Durantu koji je sam igrao sve ono vrijeme kad nije bilo Westbrooka i nazabijao se svega i svačega.

besla kaže...

Ipak treba priznati da Westbrookov carrer average iznosi 7 asistencija što nije malo, a i natrpa ga svake sezone barem 23-24 poena + jedan je od najbolji guard reboundera danas uz Stephensona i možda Ronda. Westbrookov problem su FG% i 3PT FG% i uvjeren sam da donosi OKC-u više koristi nego mu se pripisuje.

I ono najvažnije, on nikad nije trebao igrati playmakera jer je prije NBA uvijek igrao shooting guarda! Sforsali su ga na to mjesto jer je dominantni skorer momčadi Durant. Rondo bi možda bolje odgovarao ali treba onda promjeniti još pokoju poziciju u rosteru.

Supursi su mi fascinantni, biti već 10-15 godina konstantno sa barem 50 pobjeda po sezoni i skoro stalno faktor u playoffu je nevjerojatno.

16 godina
NBA liga

prvo westbrook je suter u ulozi pleja, totalno bezveze kad se vidi da taj covjek oce uzimat suteve i igra ko suter, nakupi on asistencija ali zna ih nakupit i durant. osobno nisam fan niti duranta niti lebrona(fan sam kobea) i moje misljenje je da je ovu sezonu kd bio bolji, ali ako gledmao ukupno nemozemo usporedit jednu sezonu i odma rec isti je ko lebron, ljudi moji lebron je zaredao hrpu sezona s hebackom igrom, a vidit cemo oce li i kd. inace heat kao klub mrzim, zelim im sve najgore ali to nije razlog da mrzim i igrace iz heata, lebrona postujem jako jer je genijalan igrac.

po meni nebi trebalo trejdat westbrooka, nego treba poslozit neke stvari u timu, jer kad westbrook i kd imaju odlicnu tekmu nemoze ih niko ali niko u ligi zaustavit, odlican dvojac, ali kad ja vidim da obojica pocnu uzimat suteve koje nitko nemoze pogodit a uzimaju ih zato jer nemogu probit obranu a ispod casti im je dodat onda mi mrak padne na oci.

sad do kraja, mislim da bi spursi trebali osvojit, ne svida mi se njihova igra, ali dominiraju i zasluzuju taj naslov. svakako ce to bit dobro finale.

15 godina
neaktivan

Cuj to, ne svidja ti sistematska igra Spursa koja kosarku cini kosarkom i koja im omogucava da kao nijedan tim godinama konstantno haraju i da im samo par timova predstavlja iole ozbiljniju prijetnju, a svidja ti se OKC two-man show gdje Durant i Westbrook pucaju lopte a ostatak tima trci gore-dole?

16 godina
the. Shelby kaže...

Cuj to, ne svidja ti sistematska igra Spursa koja kosarku cini kosarkom i koja im omogucava da kao nijedan tim godinama konstantno haraju i da im samo par timova predstavlja iole ozbiljniju prijetnju, a svidja ti se OKC two-man show gdje Durant i Westbrook pucaju lopte a ostatak tima trci gore-dole?

gdje sam ja reko da mi se svida takva igra okc-a? zna okc priredit itekakav show i to kazem da volim, ali isto tako sam reko da durant i westbrook znaju ko kreteni uzimat suteve i sje*at utakmicu.

ja navijam za lejkerse, koji su isto dugo dugo harali. sad im slijedi promjena momcadi.

17 godina
neaktivan
Arai kaže...
Mitch kaže...

Zaboravljaš prvenstveno Bosha, pa onda Allena, Birdmana, Battiera a ostali ajde...Nema sumnje da je Heat bolje organizirana momčad.

Isto tako zaboravljaš da je OKC u west konfi di se kolju 5 momčadih zadnjih godina za top seedove i razlike su minimalne, a Heat je u izuzetno slabašnom zapadu ove sezone. Pa sjeti se samo kak je početak sezone na istoku izgledao; Pacersi i Heat iznad .500 ostatak debelo ispod. I još k tome OKC ima 5 utakmica bolji omjer zahvaljujući upravo jako dobrom Durantu koji je sam igrao sve ono vrijeme kad nije bilo Westbrooka i nazabijao se svega i svačega.

besla kaže...

Ipak treba priznati da Westbrookov carrer average iznosi 7 asistencija što nije malo, a i natrpa ga svake sezone barem 23-24 poena + jedan je od najbolji guard reboundera danas uz Stephensona i možda Ronda. Westbrookov problem su FG% i 3PT FG% i uvjeren sam da donosi OKC-u više koristi nego mu se pripisuje.

I ono najvažnije, on nikad nije trebao igrati playmakera jer je prije NBA uvijek igrao shooting guarda! Sforsali su ga na to mjesto jer je dominantni skorer momčadi Durant. Rondo bi možda bolje odgovarao ali treba onda promjeniti još pokoju poziciju u rosteru.

Supursi su mi fascinantni, biti već 10-15 godina konstantno sa barem 50 pobjeda po sezoni i skoro stalno faktor u playoffu je nevjerojatno.

Ok slažem se da prosjek Westbrookovih asista govori drugačije ali na terenu je to potpuno druga stvar.Nije mjerilo pravog playmakera samo koliko asista ima u prosjeku,a svi znamo kako se u NBA-u olako upisuju asistencije,nego je pravo mjerilo kako kontrolira ritam utakmice,kako vodi ekipu i uključuje svoje suigrače u akcije.Westbrook je divljak, sa užasnim odabirom šuteva,fizički čudo,ali bez glave,svoj nedostatak košarkaške inteligencije nadomjestuje atletskim sposobnostima,a za playa je to nedovoljno.I dobro kažeš on je shooting guard na poziciji PG-a po svom stilu igru,to se slažem.Idealno bi bilo za oklahomu napraviti neki trejd tipa Westbrook-Rondo.Durant bi preuzeo glavnu ulogu u napadu,a pokazao je da može sam nosit oklahomu u konferenciji koja je puno puno jača od istočne,zato je i MVP zasluženo ove sezone,a Rondo bi imao u prosjeku 13-14 asista i to bi bilo to a i ostali bi bili uključeni u igru.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Obavezno pogledati!Način na koji SA igra je umjetnost i prava košarka!

16 godina
NBA liga

ma ako spursi ne uzmu naslov bit cu skroz razocaran.

15 godina
neaktivan
besla kaže...

Obavezno pogledati!Način na koji SA igra je umjetnost i prava košarka!

Ovaj video odlicno pokazuje ono sto sam iznad napisao. Spursi ne lice na ijedan drugi tim, evo vec 17 godina ta fransiza nema blockbuster tradeova, nema promjena trenera, nema rebuild/tanking sezona, samo timska igra koja im daje fascinantne rezultate. Duncan, Parker i Ginobili, sva 3 su draftovana od strane Spursa i cijele svoje karijere su proveli zajedno u istom klubu, niko ni ne pomislja da im nudi trade za nekog od njih, Spursi godinama cuvaju to jezgro i samo povremeno mjenaju druge igrace za koje smatraju da se vise ne uklapaju dobro. I Popovich je mastermind sam za sebe.

Iskreno bi volio da oni osvoje cisto zbog dubokog respecta prema njima, ali imam neki gadan osjecaj da ce se desiti nesto slicno kao i u finalu prosle sezone. Heat je nakrcan All Star i bivsim All Star igracima, i tako da i kad zaustavis LeBrona/Wadea/Bosha uvijek se od nikud nadje neki Ray Allen ili Shane Battier da ti zapecati sudbinu.

17 godina
NBA liga

Di su sad oni koji kazu da Heat nema suce iza sebe?

Pa ovo jucer je sramota za bilo koju organizaciju, Heat samo sta nije dobio 3 bacanja za Westove korake

15 godina
odjavljen
Navijam za Spurse ove sezone, ili cak Indianu, dosta mi je Miami-a, a sto se tice OKC-a, sami su sebe pokopali

Pratim zadnjih par utakmica, iako sam izvan toka sto se tice kosarke vec par godina, samo imam reci nesto 'STO SE DESILO SA NBA KOSARKOM'????

Sjecam se prije kako se igralo, sa zarom, sa srcem, sad mi sve izgleda totalno umjetno i jadno.. Bezveze, uopce vise nije gust gledati NBA
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Navijam za Spurse ove sezone, ili cak Indianu, dosta mi je Miami-a, a sto se tice OKC-a, sami su sebe pokopali

Pratim zadnjih par utakmica, iako sam izvan toka sto se tice kosarke vec par godina, samo imam reci nesto 'STO SE DESILO SA NBA KOSARKOM'????

Sjecam se prije kako se igralo, sa zarom, sa srcem, sad mi sve izgleda totalno umjetno i jadno.. Bezveze, uopce vise nije gust gledati NBA

Ma tako je mos i prestat zivit cili se svijet promjenio ... 
Uvik se igralo radi para i prije i sada , samo sta je danas vise marketinga i da danas mi je bolja tj. dinamicnija kosarka bar meni 

Suba
15 godina
odjavljen
Danas bolja kosarka? Ma daj molim te

I ne kazem da se prije nije radi para igralo, al je bilo nekog zara, neznam postojalo je 'ono nesto', nemogu objasniti, mozda se stariji navijaci sloze samnom
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
MARKOZD15 kaže...
Danas bolja kosarka? Ma daj molim te

I ne kazem da se prije nije radi para igralo, al je bilo nekog zara, neznam postojalo je 'ono nesto', nemogu objasniti, mozda se stariji navijaci sloze samnom

lol

Kad si ti to pratio kosarku?

Prije 50 godina??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice