NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 879.160
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NBA liga

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 13:51 (mar123).
16 godina
protjeran
Re: NBA liga
antimadridista kaže...

Michael Carter-Williams, prva utakmica u NBA karijeri:
20 poena, 12 asistencija, 9 ukradenih lopti, 7 skokova.

sve to za samo 28 minuta protiv najbolje ekipe na svijetu {#}

Baš sam gledao. Dečko je pokazao klasu. Heat se ispromašivao zadnjih 4-5 minuta, ništa nisu mogli pogoditi. A četvrtinu prije je sve ulazilo, posebno trojke.

B-A-R-C-A
17 godina
NBA liga

iako je imao rusty night again ali....

must i say more :D

D Rose baby... iako sam veliki fan obje momčadi ...

MuWu
15 godina
neaktivan
NBA liga

Uz duzni respect moram reci da su Knicksi izgubili vise zbog Melovih gresaka (sve se vidi na recapu) u zadnjoj minuti nego zbog pogodaka Bullsa: prvo je bezveze dodao i izgubio loptu, zatim je sutao preko ruke i Chandler je fauliran i po nesreci pogodi samo jedno bacanje, i slag na tortu je zadnji napad, providna akcija koju bi dijete procitalo i prokuzilo da ide za Mela koji jos suta za 3 poena kada mu tim gubi 1 razlike. Najvise boli cinjenica da dok se Melo namjestao za sut Felton je bio toliko otkriven kod kosa da je mogao da mahne publici i pozira za fotografe dok polaze zicer.

Nisam iznenadjen sto je Rose pogodio floater preko dvije ruke, on inace suta i dobro pogadja te svoje floatere, Knicksi da su samo mudrije odigrali imali bi sada pobjedu, ovako zbog nekih totalno glupih gresaka ja bi sebi cupao kosu sa glave...

16 godina
NBA liga

Kako registrirati free league pass bez kartice?

Drug Lord
17 godina
NBA liga

miami heat @ brooklyn nets, mnogo dobra tekma... cijelo vrijeme je brooklyn bio puno puno bolji.. ali na kraju su ih champovi skoro dobili... super zavšrnica...

zahuktavanjeeee :D

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 11:48 (MujagaWudakhi).
17 godina
Top Bugovac kaže...

Kako registrirati free league pass bez kartice?

nisam siguran, ali brijem da se ne može.... mislim da moraš neku karticu a onda otkažeš samo prije nego free pass prođe da ti se ne naplati, tako je bilo prosle godine a i ove mislim da je tako... mustre su ti iz nba , hebli sebe... sigurno da netko zaboravi pa mu se naplati ....

ja sam uzeo na mjesečno plaćanje league pass, 90kn, mislim da to nije puno za sve što dobijemo ... 

MuWu
16 godina
NBA liga

Spremni za draft?

Wat? Zašt mi počinje u 8?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 19:50 (mystik).
16 godina
protjeran

Ja i neznam gdje je draft?

B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
NBA liga

Glupost totalna, draft je odrzan sat ranije i igraci su se naravno automatski draftali, da mogu sad bi se izbrisao. Rezultate mozete vidjeti pod Draft Results.

Odgodio sam danas neke stvari zbog drafta i dosao 10 minuta prije 21h radujuci se i znajuci da cu uzivati, i evo sta me doceka.

16 godina
protjeran

Neozbiljno totalno. Ja odustajem od toga.

B-A-R-C-A
16 godina
NBA liga

al ga metnulo Heatu

16 godina
NBA liga

ali što Wade napravi {#}

neka, neka. Celticsi {#}

još više mi je drago kad se sjetim LeBronovih riječi da im Celticsi više nisu rivali...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...

ali što Wade napravi {#}

neka, neka. Celticsi {#}

još više mi je drago kad se sjetim LeBronovih riječi da im Celticsi više nisu rivali...

Ovom Wadeu se malo pomijesalo

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
NBA liga

Rose je baš baksuz, opet ozlijedđeno koljeno, ovaj put na desnoj nozi. Moguće da su opet potrgani ligamenti, navodno se ne može ni osloniti na nogu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Većinom i bude da nakon što doživiš onakvu povredu na jednom koljenu da ti strada i drugo koljeno. 

Meni ga je baš žao, ali ovo nikako ne miriše na dobro. Stvarno šteta!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
NBA liga

upravo to, koliko god je on bio po nekoj eksplozivnosti onaj stari, na trenutke, očito da je ovaj put desno koljeno opterećivao više... i to je to... a pročitao sam par članaka, i dokotri su naveli da navodno ima ligamente kao stari čovjek... puno igrača je tako prošlo, šteta što nije izdržao barem 5,6 godina... mislim da bullsi moraju razmatrati reconstruction tima ... samo ne znam tko bi uzeo rosea ako bi ga prodavali...

MuWu
15 godina
neaktivan

Ja sam kao navijač Bullsa isto mišljenja da trebaju krenuti u novo stvaranje tima i ove igrače što imaju na rosteru lagano sve zamijeniti/otpustiti, probati nekoga dovesti kao slobodnog igrača.

Ima tu opcija mali milion, a sad šta će oni uraditi ko zna.

Samo sam mišljenja da nažalost Derrick Rose više nikada neće biti ni sjena onog igrača kao prije povrede.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Grant Hill, Tracy McGrady, Vince Carter, Gilbert Arenas, Amare Stoudemire... Rose je nazalost sljedeci u nizu.

Pored same povrede sjetite se samo koliko psihickih problema je imao tokom oporavka, zamislite kako ce na njega da djeluje ova nova. Steta, bio je dobar.

17 godina
NBA liga

znaci out 4 season rose... bilo je za ocekivat... samo se nadam da opet nece biti one pompe oko povratka, mislim da ce sada i adidas a i liga biti oprezniji... znam da je on velik u ocima fanova, i ja ga volim, ali bolje neka sada ulazi na zadnja vrata iduce sezone... mislim da ce njemu lakse biti...

isto tako marc gasol ode na par mjeseci... ee jbg...ocito da sport sve vise uzima danak zbog nacina na koji se igra... tko zna, za 10 15 god,  ce najbolji sportasi trajati u vrh glave 2,3 godine... :(

s druge strane imamo kobea koji je produljio sa lakersima za jos 2 godine za 48 milja... a pitaj boga u kakvom ce se on stanju vratiti... :S

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 18:42 (MujagaWudakhi).
17 godina

Jbg ža mi je Rose-a... čovik baš nema hebene sriće, nikako da ga krene.....  Kobe je legenda, nije upitno kako će igrat... igrat će vrhunski ko i sve ove godine... neće njega ozljeda zaustavit

Only God Can Judge Me
17 godina
NBA liga

kad se vraca kobe?

17 godina
mar123 kaže...

kad se vraca kobe?

navodno uskoro... cak se spominjalo da ce sutra krenuti ali ipak ne... sad , tjedan, dva... dan , dva.. ko'će ga znat! :D

MuWu
17 godina
NBA liga

znamo da bi za bozic trebao sigurno igrati protiv heata.

14 godina
neaktivan
NBA liga

najbolji dio NBA utakmice-Dance Cam 

17 godina
NBA liga

evo kobe se vratio, sto kazete na comeback?

po meni nije lose za prvu tekmu, samo se nadam da ce dalje bit bolji, jer 9 poena je za njega malo.

17 godina
mar123 kaže...

evo kobe se vratio, sto kazete na comeback?

po meni nije lose za prvu tekmu, samo se nadam da ce dalje bit bolji, jer 9 poena je za njega malo.

očekivano... vidjelo se da se suzdržavao... ali obzirom na broj asista i skokova bit će on onaj pravi... samo da uhvati ritam... iako je nekako čudno trčkarao...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 16:53 (MujagaWudakhi).
17 godina
NBA liga

nadam se da oce, jer vec mi zao gledat lakerse da ovako lose stoje na listi, mogu oni to puno bolje.

17 godina
mar123 kaže...

nadam se da oce, jer vec mi zao gledat lakerse da ovako lose stoje na listi, mogu oni to puno bolje.

ma dobro se i drze obizrom koliko je zapad jak, prosle godine su mogli sanjat ovakav score prva 2,3 mjeseca na oko 50%... zapad nikad jači nije bio... istok pušiona žešća...

MuWu
17 godina
NBA liga

u istoku bi bili 3., stvarno sramota kako su ovi tamo jadni. nadam se da ce lakersi proc u play off.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice