NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 768.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
NBA liga

Evo malo za raspravu teme. Više puta sam od nba pratitelja i uličnih haklera po kvartu slušao o tome da je nba all about the show, da je dosta utakmica namješteno da se obrana planski ne igra i da se zvijezdama pušta da prolaze između 2-3-4 igrača kako bi zakucali i ostvarili još koji highlight reel na koji 90% amera skakuću ko majmuni ispred TV-a.

Evo ode jedan primjer. Stephen Curry hvata rekord po broju postignutih trica, i sve su oči uprte u njega. Pogledajte što radi bijela 12-ka od 0:30 do 0:37. klik

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
NBA liga

Curryev primjer ne treba tako shvaćati jer je sinoć bio zadnji dan regularnog dijela sezone, u prijevodu, niko ne j*be tu utakmicu ni 2%, zato je obrana takva na Curryu, u zadnjih par dana je većina takvih utakmica, osim onih par klubova koja su hvatali playoff.

ali donekle se slažem s time generalno, u NBA ligi se ne igra baš dobra i pametna obrana, rekao bih da se čak i u Europi obrana igra kvalitetnije i pametnije, samo što Ameri to nadoknađuju fizikalijama.Nekako mi u zadnjih par godina izgleda kao da je sve više igrača u ligi koji nemaju košarkaškog znanja, samo su fizički moćni i to im omogućuje uspjeh, prije takav igrač nebi nikad mogao biti superstar u NBA, danas je sve više takvih, a sve manje igrača koji baš znaju košarku. Gdje ćeš boljeg primjera od Westbrooka, i on je superstar, recimo njegova čista suprotnost je Rondo, vidi se da čovjek zna košarku, nažalost sve je manje takvih igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 13:23 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Re: NBA liga
antimadridista kaže...
Curryev primjer ne treba tako shvaćati jer je sinoć bio zadnji dan regularnog dijela sezone, u prijevodu, niko ne j*be tu utakmicu ni 2%, zato je obrana takva na Curryu, u zadnjih par dana je većina takvih utakmica, osim onih par klubova koja su hvatali playoff.

ali donekle se slažem s time generalno, u NBA ligi se ne igra baš dobra i pametna obrana, rekao bih da se čak i u Europi obrana igra kvalitetnije i pametnije, samo što Ameri to nadoknađuju fizikalijama.

U europi se igra puno bolja i discipliranija obrana, to se odavno zna. Doduše u playoffu se počinje igrat obranu, kako često i znaju reć njihovi komentatori.

Al ovaj gore primjer, tip je svjesno svog čovjeka blokirao. Mislim da je ovdje Curry morao skinit rekord. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan
NBA liga

Ima netko stream za BOS-NYK?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
16 godina
donator_bubrega kaže...

da to i mene zanima. gdje gledate NBA utakmice

14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
donator_bubrega kaže...

da to i mene zanima. gdje gledate NBA utakmice

Meč je u 20 ili 21?

Hebu me vremenske zone, negdje kaže u 20:00, negdje u 21:00.

EDIT: Na livefootball.ru/en će biti prije utakmice link.

Treba ti Sopcast.

17 godina
neaktivan
NBA liga

U 21h je. Možete si aktivirat League Pass na dva dana besplatno. Samo treba unijet podatke od kreditne i na vrijeme "cancel" da vam ne naplate kad istekne free trial.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Zanimljiva prva četvrtina, još 2:23 ostalo...

Melo 13 poena u 9 minuta...

Btw 6th man of the year, most improved player, to se sazna tek na kraju sezone?

EDIT: Evo jedan ok stream, neda mi se tražit bolji, ne zahtjeva Sopcast.

http://www.limev.com/sportsavenue019

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 21:26 (donator_bubrega).
16 godina
NBA liga
dobra utakmica, uključio sam se tek pred kraj poluvremena, nadam se da Boston uzima ovo...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
NBA liga

Prokocka Boston +8 u zadnjoj četvrtini, završilo 85-78 za NYK.

Shebali su ih turnoveri u zadnjoj četvrtini.

16 godina
NBA liga
Boston zakazao šuterski, samo 25 poena cijelo drugo poluvrijeme. Obranu su igrali jako dobro, ali u napadu ništa nije ulazilo. Sve u svemu, odlična prava playoff utakmica i biti će svega do kraja te serije Knicksa i Celticsa, nije bolje mogao početi playoff :)
sad već počinju Denver i Warriorsi, i tu bi moglo biti svega...
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
sad već počinju Denver i Warriorsi, i tu bi moglo biti svega...

Lipo su počeli zasad...

Btw Denver prvi u ligi u poenima, poenima u reketu, poenima u tranziciji, poenima iz turnovera i poenima iz ofenzivnog skoka :O

14 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...

Lipo su počeli zasad...

Btw Denver prvi u ligi u poenima, poenima u reketu, poenima u tranziciji, poenima iz turnovera i poenima iz ofenzivnog skoka :O

Veceras protiv Goldena mislim da bi mogli izgubit...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
16 godina
NBA liga
Curryu ne ide šut večeras, ali dobro razigrava ekipu. Dobri su Warriorsi i bez njegovih poena, lijepu košarku igraju.
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Curryu ne ide šut večeras, ali dobro razigrava ekipu. Dobri su Warriorsi i bez njegovih poena, lijepu košarku igraju.

Oni su mi oduvijek bila lijepo uigrana ekipa...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
15 godina
neaktivan
NBA liga

den-gsw, jednostavno uzivam, super napeto... {#}

kako i playoff tekma i treba biti

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina

slažem se druže..... prekrasno playoff ozračje na tekmi... sad poslije Chicago vs Brooklyn... uff

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 2:29 (MujagaWudakhi).
17 godina
andre miller ... GODLIKE
MuWu
16 godina
NBA liga

kakve utakmice! obavezno tko nije gledao skinite si GSW - DEN i pogledajte.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 2:27 (antimadridista).
15 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...

bilo ti je ta dva dana besplatan league pass ja sam gledo u HD-u.. al sad više nema :(

17 godina
NBA liga

http://livefootball.ws/

na ovom siteu budu kvalitetni streamovi, HD reza, preko sopcasta,imam speed negdje oko 8,9 mbit/s.... kazem... meni je radilo odlicno dok nisam uzeo league pass... 

i neki dan sam bas vidio da su prenosili boston - nyk prvu tekmu...

MuWu
16 godina
MujagaWudakhi kaže...

http://livefootball.ws/

na ovom siteu budu kvalitetni streamovi, HD reza, preko sopcasta,imam speed negdje oko 8,9 mbit/s.... kazem... meni je radilo odlicno dok nisam uzeo league pass... 

i neki dan sam bas vidio da su prenosili boston - nyk prvu tekmu...

da, ja tu uvijek gledam i nogomet i NBA. Također na balkansport bude dobrih linkova sa isto odličnom slikom, samo tamo treba biti registriran. Uglavnom, uvijek bude kvalitetnih prijenosa, ako ne na livefootball, onda na balkansport :)

17 godina
go go bulls :)
MuWu
16 godina
NBA liga
Hinrich odlično brani Derona večeras, a kad se njega zatvori, napravio si pola posla.
17 godina
antimadridista kaže...
Hinrich odlično brani Derona večeras, a kad se njega zatvori, napravio si pola posla.

istina, ma da svi rade svoj posao danas, samo se nadam da ce ustrajati do kraja sa timskom igrom... jos je noah u foul trouble a i limitiran je radi ozljede..sve u svemu, prava playoff tekma :)

MuWu
14 godina
NBA liga

Nezz za vas al meni su bullsi najjaci :DD

14 godina
NBA liga

Jedva cekam povratak Rosea {#}

15 godina
protjeran
anonymous_Zg kaže...

Jedva cekam povratak Rosea {#}

svi ga čekamo {#}

al ja čekam i ronda jer je čovjek genije

sad mi playoffs nisu tak zanimljivi jer nema 3 strašna igrača rosea, ronda i kobea a to se jako odražava i na igru tih timova

17 godina
NBA liga

istina, loše je to što se dogodilo allstar igračima , puno ozljeda, i jbg..ali šta je tu je.. opet je super zanimljivo kad bullsi dobiju full zdravu ekipu netsa... i sada ako povedu 3-1 u iducoj... uf... lose se pise jay-zu i njegovim pulenima... :P

MuWu
17 godina
neaktivan
NBA liga

Westbrook mora na operaciju koljena, propušta playoff. Vidjet ćemo kak bude OKC sad, al ne vjerujem da mogu dalje od finala konferencije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice