NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 729.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
NBA liga

Nervira me Davka, trebalo mu je 3 dana da uploada boston-lakers... Kaos!

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
15 godina
neaktivan
NBA liga
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 12:35 (the. Shelby).
15 godina
NBA liga
katastrofa, ne sliči to na košarku, izgleda kao dres za atletičara.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
NBA liga

Čemu to? Pa njima moraju ruke biti potpuno slobodne... Znam da će netko reći da ih ovo nimalo ne smeta, ali mene bi smetalo ako ne bi imao slobodu kretanja ruku

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
15 godina
NBA liga

http://www.hrsport.net/kolumne/456046/juris/dvije-rijeci-nekad-su-sasvim-dovoljne-michael-jordan/

za nekoliko dana najveći košarkaš svih vremena puni 50 godina. Ovo iznad je odličan članak i svakako ga pročitajte, i baš sad gledam malo materijala o njemu na YouTubeu jer dugo nisam, i kakav je to samo igrač bio, Bog košarke...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 2:06 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
NBA liga

LeBron postavio rekord lige od 6 utakmica zaredom sa 30+ poena i 60+% šutom. Uz jučerašnjih 30 poena doprinija je sa 6 skokova i 9 asistencija.

Strašan.

15 godina
neaktivan
Re: NBA liga

Još samo malo pa All-Star, jedva čekam okršaj East vs West.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
NBA liga

Baš pogledao Heat-Thunder.

Protekcija koju je Thunder imao kod sudaca, nečuveno.

Ipak ni to im nije pomoglo. A moglo bi se uskoro i pokazati greška što su se riješili Hardena. Trebali su uvalit ovog retarda Westbricka nekome, dok on ne shvati da ne može bit broj 1 pored Duranta, neće osvojiti ništa.

btw. MVP race is over.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 20:33 (mystik).
14 godina
NBA liga

Westbrook je ljiga od čovjeka, ali je ok igrač. No njih dvojica nisu ista pozicija da bi došli na ideju prodati Westbrooka... Osobno, meni je jako žao što je Harden otišao, iznimno sam ga volio i nastaviti ću ga voljeti... No sve je to vjerojatno radi težeg potresa mozga kada ga je prošle godine pogodio Artest :)

15 godina
NBA liga

Nema uopće veze što nisu ista pozicija. Pod uvalit, mislim na trejd. U tom trejdu su definitivno mogli dobit odličnog pleja i još nekog bench igrača. Recimo da umjesto Westa imaš nekog pleja tipa CP3 ili Rondo. Možda bi i konačno postali prava prijetnja Miamiu.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Tacno tako, Westbrick jednostavno ne moze biti zvijezda ravna Durantu, Melu, LeBronu i ostalima, koliko god on to forsirao, mada ni njegov agresivno-atletski nacin igre nece dugo trajati, samo je pitanje vremena kad ce strgati ACL ili zaraditi neku drugu povredu poslije koje ce se prepoloviti njegov kvalitet. On treba otici tradeom sto prije dok je jos pri svom vrhuncu kako bi Oklahoma dobila sto boljeg igraca u zamjenu, mada nisu mi Thunderi neka draga ekipa, puno mrzovoljnih i arogantnih faca, na stranu igracki kvalitet.

All Star euforija je pocela, Shaq vs. Chuck je bila dobra tekma, svidja mi se sto je bilo lijepih poteza, posebno sto su na kraju pustali da se zakucava, to je pravi all star spirit, ne gleda mi se playoff utakmica sa cvrstom odbranom. Veceras zakucavanja i trojke, a sutra navecer slijedi show{#}

16 godina
neaktivan
NBA liga

Terrence Ross pobijedio u Slam dunk natjecanju. Posebno mi se svidio onaj dunk s Carterovim dresom :) Trice odnio Kyrie, a Lillard skills challenge.

A danas, najveći ikad slavi 50.rođendan ! Sretan rođendan MJ.

T.Ross

MJ Top 10 Playlist

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 11:26 (al zagorec).
15 godina
NBA liga

J.Crawford u Bostonu.

Maynor otišao u Blazerse za prava na Printezisa.

D.Lamb, T.Harris i B.Udrih u Orlando za Reddicka, Ayona i Smitha.

Brewer u OKC za pick 2. runde? 

Trejdovi za sada.

17 godina
mystik kaže...

J.Crawford u Bostonu.

Trejdovi za sada.

to je to... trade deadline je do 3 popodne po E.T. što je 21:00 po našem vremenu... nevjerojatno kako su celticsi ukebali J Crawforda, decka koji je stvarno dobar scorer i mogao bi biti jako jako pouzdan u buducnosti...

MuWu
15 godina
MujagaWudakhi kaže...
mystik kaže...

J.Crawford u Bostonu.

Trejdovi za sada.

to je to... trade deadline je do 3 popodne po E.T. što je 21:00 po našem vremenu... nevjerojatno kako su celticsi ukebali J Crawforda, decka koji je stvarno dobar scorer i mogao bi biti jako jako pouzdan u buducnosti...

da, Crawford je odličan scorer i dobro će poslužiti. Barbosa je isto bio dobar, ali nešto se moralo mijenjati s obzirom na tolike ozljede, pa je on ozlijeđen otpao.

15 godina
NBA liga

Heat trejdao Pittmana i pick druge runde za prava na Rickya Sancheza.

Hawksi dali Morrowa za Jonesa u Mavse.

15 godina
NBA liga
koji su očaj od ekipe ovi Lakersi, ne sjećam se kad sam vidio toliko raštimanu i ne uigranu ekipu koja ima nekoliko velikih igrača u ekipi po imenima. U obrani su nula, pod košem ih ubije svaka ekipa.
15 godina
NBA liga
17 godina

pierce istina....avdic legenda... 

MuWu
15 godina
neaktivan
NBA liga

Avdic je jedan od najvecih (ako ne i najveci) strucnjaka i znalaca NBA lige na Balkanu, pored ove kolumne redovno slusam njegove podcaste gdje sa kolegom sa arenasporta komentarise nba desavanja i ligu opcenito. Na yt imaju neki njegovi snimci gdje daje poredjenja Duncana, Malonea, Rodmana, LeBrona itd, ja sam se zaprepastio kojom kolicinom informacija i podataka raspolaze taj covjek.

Evo link od direktorija podcasta, ko hoce neka slusa, trazite po datumu:

http://www.tvarenasport.com/podcast/

15 godina
NBA liga

Hebes ti ove lakerse nema utakmice kad neprime 40 koseva u 1q. Taj d antoni po meni nikaki trener.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 3:05 (Hrca24).
15 godina
NBA liga

Koji retardi ovi Hornetsi, bogte pa to bi KK Špišić bukovica dobila.

EDIT: Tek sad vidio, namjerno pušteno. Nabijem više namještene tekme i Lakerse. Neće oni u playoff ni sa namještanjem. NEĆE. Nek se nauče pameti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 16:30 (mystik).
15 godina
mystik kaže...

Koji retardi ovi Hornetsi, bogte pa to bi KK Špišić bukovica dobila.

EDIT: Tek sad vidio, namjerno pušteno. Nabijem više namještene tekme i Lakerse. Neće oni u playoff ni sa namještanjem. NEĆE. Nek se nauče pameti.

otkud ti ovo da je namjerno pušteno?

15 godina
NBA liga

Je da, 7(ČITAJ: SEDAM) minuta nisu koš dali. Koga oni h*bu? Jedan NBA tim nije u stanju dati 7 minuta koš? A malo prije ste imali 20 razlike. 

Pa one 3 ili 4 situacije kad se samo izmiču kad netko od Lakersa uzima šut. Ili kad je bio jump ball, a nikog na njihovoj polovici? Jeboga, pa to da pokupiš 5 ljudi s ulice i staviš u takvu situaciju, bi zaključili da treba nekog ostaviti na svojoj polovici.

15 godina
NBA liga

ok, svaki put kad neka ekipa napravi seriju 20-0, ti reci da je utakmica namještena, super.

i samo da se zna, ne branim Lakerse, dapače, njih najmanje volim od svih ekipa u NBA, samo govorim da nemaš nikakvih temelja ni dokaza za pisati takve stvari.

17 godina
mystik kaže...

Je da, 7(ČITAJ: SEDAM) minuta nisu koš dali. Koga oni h*bu? Jedan NBA tim nije u stanju dati 7 minuta koš? A malo prije ste imali 20 razlike. 

Pa one 3 ili 4 situacije kad se samo izmiču kad netko od Lakersa uzima šut. Ili kad je bio jump ball, a nikog na njihovoj polovici? Jeboga, pa to da pokupiš 5 ljudi s ulice i staviš u takvu situaciju, bi zaključili da treba nekog ostaviti na svojoj polovici.

druze bilo je i duljih perioda gdje jedan tim ne da koš... i to se zna dogoditi i puno puno boljim momcadima... i clippersi su gubili 20 razlike prije par dana od OKCa pa su na kraju izgubili samo 4 razlike ako se ne varam... 

MuWu
15 godina
antimadridista kaže...

ok, svaki put kad neka ekipa napravi seriju 20-0, ti reci da je utakmica namještena, super.

i samo da se zna, ne branim Lakerse, dapače, njih najmanje volim od svih ekipa u NBA, samo govorim da nemaš nikakvih temelja ni dokaza za pisati takve stvari.

Gdje sam rekao da svaki put kad se napravi serija 20-0 namješteno?

Razloga za sumnjati imam. Zašto se mičes protivniku da ima cisti šut? Koja je to fora, trudis se 40 minuta, igraš super, i onda zadnjih 7-8 minuta se e mices s puta svakome ko ima loptu? Mislim, zaboli me za LAL, ionako su ne bitni cak i ako se uvuku u PO. Bit ce još ljepše kad ih SAS satre 4:0, Kobic počne kenjat po Howardu, a ovaj ode. Gustat cu ko prase u blatu.

15 godina
NBA liga

Celticsi {#}

Pierce po tko zna koji put riješava utakmicu u završnici, ovaj put je i Terry pomogao. Ali utakmica je bila prava poslastica za gledanje. Važna pobjeda za Celticse u direktnom okršaju sa Hawksima, sad imaju jednaki omjer kao oni. Nisu ni Netsi na 4. mjestu tako daleko, može se to uhvatiti do kraja.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ma ne svadjajte se ljudi oko Lakersa, nisam gledao utakmicu tako da ne mogu suditi, ali znam da je prije bilo namjestenih utakmica i nikoe nista, sudije su kod njih zasticeni ko ugrozene vrste.

Sto se Lakersa tice, ako se uguraju u po svejedno ce ispast u prvoj rundi, ako ne udju to je samo dodatni razlog za ismijavanje. Bilo kako bilo, Lakersi su fijasko ove sezone a vjerovatno i otprilike sljedece dvije-tri dok ne sklepaju novu momcad/trenera. Navikli su da grabe superzvijezde i tako osvajaju titule ali ovaj put im kombinacija nije proradila. Meni licno je drago sto se to desava, za promjenu neka malo osjete neuspijeh, ne vrti se liga samo oko njih.

EDIT : Sta je bilo Lakers fanboysi, boli vas istina a nemate drugog odgovora pa dajete TD?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 12:43 (the. Shelby).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice