sve je to super, i ja bih volio da tako nastave, ali mislim da ce u playoffu (ako uđu) teško dobiti miami ili knickse, ovisno tko bude prvi od njih ako ovako ostane... ipak superstar kao rondo puno znaci u takvim tekmama, a sjećaš se sigurno zadnjeg playoffa na kojem je briljirao... jedna od tekmi, 44pts 10ass i 8 9 skokova vs miami ako se ne varam... strava... i malo prije prošlogodišnjeg playoffa kad je dobio moje knickse, prakticki sam hh... sa 18 poena, 17 skokova i 20 ass... ma perverzija od decka... iako ga mnogi ne vole jer je bahat, pravi je kadar za celticse... i nadam se da ce se oporaviti i ne biti tradean nagodinu...
al deff danas, najveći sportski derbi sjeverne amerike :D.... ajmo ajmo kelti!
Naravno, sigurno da takav igrač fali u ekipi. Malo sam se krivo izrazio pa ispada da sam mislio da su jači bez Ronda, mislio sam više na pozitivan šok u momčadi nakon te ozljede di su vidjeli da će svatko morati dati svoj učinak ako misle nadoknaditi njegov izostanak i zasad to funkcionira i više nego dobro.
ma jasno da.. skuzio sam ja odmah da si to htio reći, samo sam nadodao ovo za playoff, ali svakako, boston nece biti lak protivnik nikome u playoffu, ako dodju do njega... a i vidjeli smo kako je heat prije 10tak dabna pao baš onu tekmu kada su saznali da je rondo out for season...
ma nba liga je pravi gušt za košarkaške sladoku*ce! pogotovo zadnjih par sezona , svake sezone je sve jača i jača...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!