NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga

Opet zajedno Nash i D'Antoni, sa tim da sad trener ima Bryanta i Howarda. Biće tu svega.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ovo ko od šale trpa ...

16 godina
neaktivan
NBA liga

14 igraju Bullsi protiov PHX. S. To će biti prava utakmica, samo da Bullsi dobiju{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 21:46 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

14 igraju Bullsi protiov PHX. S. To će biti prava utakmica, samo da Bullsi dobiju{#}

Tek se sad vidi koliko im nedostaje Rose i prošlogodišnja klupa (Brewer, Korver, Asik) i kako je krenulo biće ovo jedna teška sezona za fanove Bullsa.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
NBA liga

Rondo imao 20 asistencija protiv Toronta, može biti učitelj mnogim kvazi "playmakerima", milina ga gledati na terenu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Kakvu su utakmicu Bullsi izgubili, to graniči sa ludilom. Vodili 27 razlike i na kraju poraz. Svašta {#}.

Svake godine im se desi jedan ovakav poraz za poludit.

15 godina
neaktivan
NBA liga

NBA commissioner David Stern issued a statement regarding Popovich's decisions to rest most of his starters. It read, "I apologize to all NBA fans. This was an unacceptable decision by the San Antonio Spurs and substantial sanctions will be forthcoming."

Zar je moguce da daju kazne kad zelis da odmoris ionako stare igrace nakon 4 utakmice u 5 dana?

15 godina
neaktivan

Kobe Bryant prešao granicu od 30.000 poena u svojoj NBA karijeri.

Nisam ga nikada gotivio (niti ga gotivim) ali je stvarno super igrač. Jedini koji je blizu Jordana.

15 godina
NBA liga

ovaj lebron nije normalan...

zabio je 20 na poluvremenu protiv new yorka...

ni felton nije loš, 16 poena...

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
17 godina
neaktivan
NBA liga

Kako mi se ovaj NY gadi, 18 trica od cega 8 u trecoj cetvrtini, to je rekord ove godine. Izgledaju kao stari Orlando s DH12 samo trice pucaju. LeBronu jos jedan asist i opet bi imao triple-double monstuozno igra ove sezone.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina

ne znam da li si primjetio...ali imaju cca 28(prvi u ligi) pokusaja za tricu po tekmi, cca 12(prvi u ligi) zabijaju.. sto je oko 40%(treci u ligi)... a trenutno igraju super obranu i mogli bi bit 4 real ovaj put... mike woodson je hell of a coach... :D

MuWu
17 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

ne znam da li si primjetio...ali imaju cca 28(prvi u ligi) pokusaja za tricu po tekmi, cca 12(prvi u ligi) zabijaju.. sto je oko 40%(treci u ligi)... a trenutno igraju super obranu i mogli bi bit 4 real ovaj put... mike woodson je hell of a coach... :D

Znam, ma inace me uzasno zivciraju momcadi koje samo ispaljuju trice pa ih jos ide. Jucer su imali 44 pokusaja za tricu sto znaci da je skoro pola napada zavrsilo s tricom. Na obrani ima svaka cast vidljivo je da su se na tom polju poboljsalji, ne kazu ameri bzvz "You live by the three, you die by the three", bas me zanima koliko dugo mogu nastavit ovako s tricama. 

U ovakvom sastavu sumljam da su for real sezona je jako duga a s ovako starim rosterom sumljam da ce ih ozljede zaobic + treba vijdet kako ce se Amare'e uklopit u ovakav sustav igre i na sta ce to izgledat. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan

Joackim Noah 30 poena i 23 skoka, rekordne brojke u pobjedi Bullsa protiv Pistonsa.

Super igra ove sezone, ako ovako nastavi sigurno igra na All-Staru.

16 godina
neaktivan
15 godina
NBA liga

odlične dvije utakmice večeras, krasna Božićna večer uz NBA :)

prvo Lakersi i Knicksi pa odmah poslije toga repriza finala prošle sezone, Miami - Oklahoma.
Stvarno se igrala odlična košarka, Bryant povukao Lakerse, postao čovjek sa najviše poena u povijesti na Christmas Day :)

Miami zasluženo slavio protiv Oklahome, mada je bilo neizvjesno cijelu utakmicu. Ipak LeBron na kraju još jednom uspješniji od Duranta iako su obadvojica odigrali odlične partije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 4:01 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

prvo Lakersi i Knicksi pa odmah poslije toga repriza finala prošle sezone, Miami - Oklahoma.
Stvarno se igrala odlična košarka, Bryant povukao Lakerse, postao čovjek sa najviše poena u povijesti na Christmas Day :)

Miami zasluženo slavio protiv Oklahome, mada je bilo neizvjesno cijelu utakmicu. Ipak LeBron na kraju još jednom uspješniji od Duranta iako su obadvojica odigrali odlične partije.

Retardirani Felton je uništio sve kaj je Melo napravio. + retardirani suci i zna se pobjednik.

Drugi bold. Još jedna u nizu glupih statistika. Šta niko ne računa broj poena na 11.5 ili 24.1. 

15 godina
mystik kaže...
antimadridista kaže...

Retardirani Felton je uništio sve kaj je Melo napravio. + retardirani suci i zna se pobjednik.

Drugi bold. Još jedna u nizu glupih statistika. Šta niko ne računa broj poena na 11.5 ili 24.1. 

a znaš Amere i njihovu statistiku...

16 godina
neaktivan
NBA liga

Trenutno nevezano za NBA, ali za par godina...

15 godina
neaktivan
NBA liga

Sinoc sam gledao direktan prijenos New York - L.A., i ostao sam iznerviran poslije. Lakersi nisu igrali nista posebno, Melo i JR Smith su mogli sami da donesu pobjedu, ali losa timska odbrana i jos losija igra Feltona je upropastila sve. Bilo je toliko lose odbrane, ostavljenih igraca, loseg preuzimanja, posebno u zadnje 3 minute kad se lomila utakmica. Takva odbrana je rezultirala velikom brojem faulova, Lakersi su hladno sibali slobodne (cak i Howard), a i Chandler je morao da napusti igru zbog 6-te licne. Zatim opet brick party Feltona, pomno pratim Knickse jer sam njihov navijac i znam da je Felton u zadnji mjesec dana imao 3 povrede prstiju, ali covjece zasto onda sutiras 19 puta? Gledao sam napad kada Felton dobije loptu pod svojim kosem, ostala cetvorica pretrce cijeli teren i zauzmu pozicije, on prevede loptu i hladno bez oklijevanja sutne sa poludistance, po propisu fula, i ova cetvorica se ko' popisani vrate u odbranu. Za mene nema gore akcije u kompletnoj kosarci. Ne svidja mi se ni nacin Woodsona da u rotaciji koristi 6-7 igraca, Prigioni zasluzuje vise vremena, pogotovo kad Felton igra ovako odvratno, Copeland isto tako, Camby isto tako. U napadu svi Knicksi osim one dvojice su bili slabi, Novak pogodio jednu tricu, Chander i njegov pick&roll izbrisan prisustvom Howarda i Gasola. Kako je sezona odmakla procenat trice im je pao, ali to nije ni blizu zabrinjavajuce koliki je pad u odbrani. Sinoc su Melo i JR vukli cijeli tim i izvukli bi ga do kraja da je bilo bar malo bolje odbrane i bar malo bolje igre (ili bar malo vise klupe) Feltona. Sve u svemu, Knicksi su jos uvijek top timovima ove sezone, guraju se sa Miamijem u prva 2 mjesta istoka, ali odbrana je ta koja prijeti da ih unisti.

15 godina
NBA liga

Ma i sa tom obranom su mogli pobijedit. Par glupih sudačkih odluka(poput onog out-of-bounds). 

Da je Felton ispucao 10tak šuteva manje, a da si tu šutevi išli Melu i JR-Smithu kad su bili vrući, tipa Melo početak 3rd kvotera i to bila pobjeda.

Chandler totalna katastrofa. Lako igrat protiv centara tipa Perkins, Anthony i sličnih. Al kad igra protiv svojeg ranga ili boljeg, onda je kompletno uništen.

Iako ne navijam ni za jedne, čak mi s jedne strane i odgvara pobjeda LA, LA ne mogu smisliti, tako da mi je žao propuštene prilike. 

Igra Lakersa je nešto potpuno drugo kad igra Nash. Bryant ne carini loptu, ostali dobivaju namještene šuteve, cijeli tim igra. 

Kad ne igra Nash, ne igra ekipa, igra samo Bryant.

Bit će mi tako drago kad ne uđu u playoff ove sozene.{#}

15 godina
NBA liga

Vi koji pratite NBA, što mislite na današnja 2 dvoboja. Tko bi mogao dobiti ili da igram na zbroj koševa?

15 godina
NBA liga

Prilično sam siguran da će OKC dobiti. Dallas je loš ove sezone, doduše Dirk nije igrao, ali još nije onaj pravi nakon ozljede. OKC je top momčad i ovo dobivaju bez problema sa 10 razlike.

Boston-LAC, dvije ok ekipe. LAC nešto bolji i meni draži. Dva top playa lige(CP3 i Rondo). Mogla bi biti gusta tekma, no LAC će dobiti. Obje momčadi idu preko 90 poena.

17 godina
mystik kaže...

Prilično sam siguran da će OKC dobiti. Dallas je loš ove sezone, doduše Dirk nije igrao, ali još nije onaj pravi nakon ozljede. OKC je top momčad i ovo dobivaju bez problema sa 10 razlike.

Boston-LAC, dvije ok ekipe. LAC nešto bolji i meni draži. Dva top playa lige(CP3 i Rondo). Mogla bi biti gusta tekma, no LAC će dobiti. Obje momčadi idu preko 90 poena.

mislim da bih otprilike i ja stavio lovu na ovo!

MuWu
15 godina
mystik kaže...

Osim pobjednika sve promašio.

Dallas umalo pobijedio, potpuno iznenađen igrom.

Boston katastrofa, debelo ispod 90 poena.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Brooklyn otpustio Averya Johnsona. Sudeći prema tweetu Averya Jr. vjerojatno je opet Deron tu imao prste kao i kod Jerrya Sloana

17 godina
al zagorec kaže...

Brooklyn otpustio Averya Johnsona. Sudeći prema tweetu Averya Jr. vjerojatno je opet Deron tu imao prste kao i kod Jerrya Sloana

vjerojatno, ma da je na presici rekao avery kako nije uredu sve svaljivati na derona... ali mislim da je time samo htio zakumflirati činjenicu da je zbog njega dobio otkaz ... al bogami, igra im je isto trula... jbg... isto eto.. mike brown u lakersima dobije nogu , doveeu dantonija i opet sranje od igre, iako polako, ali polako dizu na neku razinu.... cim su vlasnici imalo nezadovoljni, odmah nogica , pedalica... 

MuWu
17 godina
NBA liga

zna netko dobar rss torrent feed za skidanje tekmi koje su se odigrale noć prije? 

samo da nije davkaBT

MuWu
16 godina
NBA liga

Ima li netko stranicu sa live HQ streamovima tekmi? Ako je kontra pravila onda molim link na pp? 

šumski put je bio ravan.
15 godina
dreammaker kaže...

Ima li netko stranicu sa live HQ streamovima tekmi? Ako je kontra pravila onda molim link na pp? 

bude tu ponekad u HD-u, preko SopCasta gledaš, samo je mali problem što je stranica na ruskom, ja koristim Chrome pa mi prevede :)

http://livefootball.ws/

Evo večeras imaš Knickse i Celticse koliko vidim.

13 godina
neaktivan

Drug tamo pise u 05:00, kontam da je to neka ruska vremenska zona. Trebalo bi da je u 02:00 po nasem  {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice