NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ma samo malo bacamo komentare, di je jos PO ali lijepo je cuti razlicita razmisljanja. Sve je moguce, mozda i Bobcatsi osvoje prsten (ili ne). Biti ce ovo jako zanimljiva sezona, pogotovo cekam vidjet kak ce rookie igrat, to mi je jedna od zanimljivijih stvari u nba.

Kaj mislite da li ce se Anthony Davis nametnuti i osvojiti rookie of the year, ili je preslab?

Svidjelo mi se je kak su ga na OI ovi stariji igraci gurali i mislim da bi mogel biti dobar.

15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
bobo rastur kaže...

Ništa nije sigurno, mogu Bullsi i bez Rose-a Miami izbacit. Al prerano prognoziramo, nije ni sezona počela mi smo već u PO.

Sve je dobro dok ne krenemo o finalu pričati, a kako smo krenuli i to će brzo doći na red {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
13 godina
neaktivan

ma nemogu nema šanse,kažem i s roseom niš nemogu,bit če jako zanimljivo pogoto lakersi s rebuildom  novim a i boston če dobar bit a o miami-u da ne pričam

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 12:43 (kizve).
15 godina
neaktivan
kizve kaže...

ma nemogu nema šanse,kažem i s roseom niš nemogu,bit če jako zanimljivo pogoto lakersi s rebuildom  novim a i boston če dobar bit a o miami-u da ne pričam

Sve je moguće, svi imaju šanse dok se ne odigra utakmica, mogu Bobcatsi bez problema osvojit prvenstvo.

13 godina
neaktivan
NBA liga

sad baš bobcatsi nemogu,,al sam zaboravio minesotu dobra ekipa htio bi da oni dođu daleko

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 14:55 (kizve).
16 godina
neaktivan
NBA liga

16 godina
neaktivan
NBA liga

Ma Rose je stijena, bilo bi steta kad se nebi oporavio u potpunosti jer to je jedan od igraca kojeg volim gledat u NBA-u. I nadam se da će doć jači i bolji !!!!

15 godina
neaktivan

Samo nek ne žuri sa povratkom i sve će biti ok. Koliko sam pročitao i sam je izjavio da nipošto neće žuriti na teren, već kad bude 100% spreman da će tek tad zaigrati.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
13 godina
neaktivan
NBA liga

rose je  meni jedan od najdražih igrača

16 godina
neaktivan
NBA liga

Durant pocel snimat filmove, cini se dobar film

15 godina
neaktivan
NBA liga

Evo jedna prigodna pjesmica za Lakerse i Miami

16 godina
neaktivan
NBA liga

Bryant se na kinezima iskaljuje !!! 

15 godina
NBA liga

Evo nešto novih vijesti..

CP3 je otišao na operaciju i neće biti prisutan 8 tjedana na terenu(kladioničari znači udrite manje {#} )

Ibaka produžio ugovor na 4 godine za 48 000 000$

Uglavnom je to to..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
13 godina
neaktivan
NBA liga

ovaj ibaka krava nikakav igrač da takvu lovu zaradi cccccc

16 godina
neaktivan
kizve kaže...

Dobro velis, ja mu ne bi dao 48m. Maksimalno kolko bi mu dao je 6m.

Nije on sad neki extra igrac da bi dobil takve novce, nek rađe to ulože u neke nove igrače !!

15 godina
neaktivan
kizve kaže...

G1g1 kaže...
kizve kaže...

Dobro velis, ja mu ne bi dao 48m. Maksimalno kolko bi mu dao je 6m.

Nije on sad neki extra igrac da bi dobil takve novce, nek rađe to ulože u neke nove igrače !!

Obrana osvaja prvenstva ljudi, ionako su loši u obrani s Ibakom a kamoli bez njega.

13 godina
neaktivan
NBA liga

ako ste gledali ibaku na olimpijskim igrama s španjolskom  kako su mu lopte ispadale pfff,trut nikakav igrač,samo rukama lamače i zbanira nekoga a kako ga je grifin preskočioo

15 godina
neaktivan
kizve kaže...

ako ste gledali ibaku na olimpijskim igrama s španjolskom  kako su mu lopte ispadale pfff,trut nikakav igrač,samo rukama lamače i zbanira nekoga a kako ga je grifin preskočioo

Tell me more about your NBA carrer.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Hahahahahha ludi ameri {#}

15 godina
neaktivan

Ibaka je savršen igrač za Thunderse jer im igra super odbranu a pošto imaju Duranta & Co apsolutno im nije potrebna njegova igra u napadu. Zabiće koji odbijanac i tako to ali nikad neće biti napadačka prijetnja.

Odbrana osvaja naslove i to vrhuška u klubu jako dobro zna pa su mu zato i dali onakav ugovor.

13 godina
neaktivan
NBA liga

ma ibaka je vreća dreka a ne igrač

15 godina
neaktivan
kizve kaže...

ma ibaka je vreća dreka a ne igrač

Ma nemoj, ti si kao nešto bolji igrač?

15 godina
neaktivan
NBA liga

Zanimljivi videi

15 godina
neaktivan
NBA liga

Fakat ga je analizirao do jaja, medjutim ova 2 clipa potvrdjuju moje misljenje, bez Pippena i Rodmana (i Granta Horracea) tu ne bi bilo nicega.

btw, evo jedan utjesni meme{#}

13 godina
neaktivan

ti mene uspoređuješ s ibakom pa ja nisam nikakav profesionalni sportaš -.-

15 godina
neaktivan
NBA liga

E zašto onda pričaš da je drek od igrača? Onda je i Rodman, Hall of famer smeće od igrača.

13 godina
neaktivan
NBA liga

pa kad je ibaka loš igrač sam rukama zna lamatat a rodman nije loš igrač bio tak da...

15 godina
kizve kaže...

pa kad je ibaka loš igrač sam rukama zna lamatat a rodman nije loš igrač bio tak da...

Malo gledam tvoje postove pa si mislim dal ti imaš pojima o košarci ili samo trkeljiš gluposti...

I onda vidim da si 98 godište and suddenly all makes sense

15 godina
neaktivan
kizve kaže...

Samo zna rukama lamatat? Na kojim si ti drogama?

16 godina
neaktivan
NBA liga

Ma Ibaka je zvijer ispod koša samo po mom misljenju ne vrijedi 48m jer to su veliki novci.

Ali odlican bloker i pomaze OC u svim segmentima igre tako da ostavimo svađu, jer da ne vrijedi ne bi bio u NBA-u i nebi igral finale.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice