NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

Par postova iznad sam ih malo branio sto su se hinjski okupili pa zajedno osvojili prsten, ali ovo vec prelazi granice. Heat svako malo dovede nekoga, vise je postalo glupo. Competitive level sve vise ide u q...

A nisam se ovakvom pi*dastom potezu nadao ni od Allena, za duplo manje para je pribjegao u krilo rivalskom timu i samom LeBronu. Izgleda da danas niko nema ni ponosa ni dostojanstva kad je prsten u pitanju, igrace zajedno sa najljucim protivnikom i dat' ce guze ako treba, samo da ga osvoji...  jadno.

Ray Allena vise ne smatram za igraca kakvog sam prije smatrao, razocaran sam.

15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
the. Shelby kaže...

Par postova iznad sam ih malo branio sto su se hinjski okupili pa zajedno osvojili prsten, ali ovo vec prelazi granice. Heat svako malo dovede nekoga, vise je postalo glupo. Competitive level sve vise ide u q...

A nisam se ovakvom pi*dastom potezu nadao ni od Allena, za duplo manje para je pribjegao u krilo rivalskom timu i samom LeBronu. Izgleda da danas niko nema ni ponosa ni dostojanstva kad je prsten u pitanju, igrace zajedno sa najljucim protivnikom i dat' ce guze ako treba, samo da ga osvoji...  jadno.

Svi se palite na Miami, svi se*ete po njemu, ali niko nije primjetio da je Terry došao u Boston i da je Kidd otišao u Knickse. Njima ništa, ali čim se radi oko Miami-a, odma svi salvu na njih.
Po avataru se vidi da sam fan Bostona, ali Allenu ne zamjeram niti malo. Neka mu bude sretno u Miami-u

17 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Zelis pricat o competitive levelu ?! Steve Nash u Lakerse, da mi je to netko reka prije dvije godine samar bi mu zalipio.

Kakvi pi*dasti potez, kad su ga skoro trejdali u ozujuku u Memphis onda im je valjao, ljepo su se odnosili prema njemu koliko dugo mu se ime vec vuce u trade-talkvoima. A o odnosu njega i Ronda necu ni pricat. Ima 37 godina naravno da ce otic u momcad koja brani naslov i realno ima najvece sanse da ga osvoji i dogodine.

Ray Allen je legenda i jedan od najboljih sutera ikad! Covjek je bio FA imao je izbor i odlucijo je.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
NBA liga

meni je također žao što Allen odlazi, ali govoriti o njemu da je izdajnik nakon svega što je napravio za klub, i pljuvati po Miamiju je jadno. Pa što oni ne smiju tradeati igrače? jedino mi je malo glupo ovo što je napravio Nash, a ne vidim razloga zašto Allen nebi smio otići u Miami...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 14:43 (antimadridista).
15 godina
NBA liga

Meni je drago zbog Nasha..

Samo neka ide u što bolji klub, kao da on ne želi prsten.. 

Neka napravi šou u Brooklynu!

Impossible is nothing..
15 godina
neaktivan
NBA liga

Vi imate svoja misljenja, ja imam svoja, za mene jeste izdajnicki potez preci u rivalski tim koji te je izbacio u finalu konferencije u 7 utakmica i osvojio titulu, i sve to za duplo manje para. Ostale tradeove nisam spominjao jer mi je ovaj najbezobrazniji, Nash bar nikada nije osvojio prsten, covjek hoce samo jedan i da na miru ode u penziju.

Jos jedan ovakav trade i u Miamiu cemo imati All-Star petorku. Za svaku pohvalu, nema sta.

15 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Vi imate svoja misljenja, ja imam svoja, za mene jeste izdajnicki potez preci u rivalski tim koji te je izbacio u finalu konferencije u 7 utakmica i osvojio titulu, i sve to za duplo manje para. Ostale tradeove nisam spominjao jer mi je ovaj najbezobrazniji, Nash bar nikada nije osvojio prsten, covjek hoce samo jedan i da na miru ode u penziju.

Jos jedan ovakav trade i u Miamiu cemo imati All-Star petorku. Za svaku pohvalu, nema sta.

Da čujemo o tvojoj NBA karijeri...

15 godina
the. Shelby kaže...

ja bi možda nekako i razumio to što ti govoriš da je riječ o nekom mladom igraču, ali Allen je bilzu 40. godine života i dosad je sve dao Celticsima. Uvjeren sam da će biti dočekan ovacijama dogodine kad Heat dođe u Garden.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 16:59 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Ne bih se složio.. Mada mi smeta što je prešao i Miami, mogu ga razumjeti.. Boston je prema njemu pokazao veliko nepoštovanje ove sezone i nisu zaslužili da ostane..

15 godina
neaktivan
NBA liga

Odletio Bird iz Indiane, gotovo je s njima.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Wade, Allen, James, Lewis, Bosh

Westbrook, Harden, Durant, Ibaka, Perkins

Nash, Bryant, Metta, Gasol, Bynum

Williams, Johnson, Stevenson, Teletović, Howard

naravno, ovu zadnju petorku sam malo lupao, ali ako Howard bude trejdan u Netse... auu, četiri elitne ekipe

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 17:20 (stone).
15 godina
neaktivan
stone kaže...

Wade, Allen, James, Lewis, Bosh

Westbrook, Harden, Durant, Ibaka, Perkins

Nash, Bryant, Metta, Gasol, Bynum

Williams, Johnson, Stevenson, Teletović, Howard

naravno, ovu zadnju petorku sam malo lupao, ali ako Howard bude trejdan u Netse... auu, četiri elitne ekipe

Zaboravio si Rondo, Terry, Pierce, Bass, Garnett, ako oni i rezerve ostanu zdravi, bit će zabavno.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ljudi oćemo još jednu raspravu ko je najbolji igrač ikada? :)

15 godina
bobo rastur kaže...

MJ23 Definitivno...

Ljudi koji nisu gledali tekme ga ne vole..

Uglavnom evo par činjenica:

Neda mi se pisati. Počeo sam ali sam odlučio i spavati večeras! {#}

Pročitaj na wiki. i pogledaj par videa..

"Impossible is nothing.." "It's on me: To be lighter, fly higher, go further.."
15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Michael Jordan ubjedljivo najbolji ikada, kada tako nešto kažu sami igrači koji su ga gledali ili igrali sa njim onda se tu nema šta više dodati.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Iako je MJ uvjeriljivo najbolje, meni je osobni favorit ovaj na profilnoj, jedino što mu je falilo da bude bolji od MJ-a je atleticizam, ali je domirirao i bez njega premočno.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Po meni je Larry Bird odmah uz bok MJ-u.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
17 godina
neaktivan
NBA liga

Priča se o tradeu između Houstona, Orlanda i Lakersa, gdje bi Orlando dobio Varejaoa i pickove na draftu, Houston Bynuma, a Lakersi Howarda.
IZVOR.

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
16 godina
neaktivan
NBA liga

malo "žešća" igra na summer league

15 godina
neaktivan
NBA liga

Mnogo tradeova je obavljeno, prema mojim zapazanjima sljedeci timovi su poboljsali rooster:

New York:

Izgubili su Lina, Bibbya, Davisa, Jeffriesa, Gadzurica, Douglasa, Fieldsa, Harrellsona, dobili Cambya, Kidda, Feltona, Brewera, Thomasa, Whitea, Prigionia, Copelanda.

Vidi se da su izmjenili veliki dio PG i SG pozicija, istina je da je Lin otisao, bio je jedini dobar PG u proslosezonskom roosteru Knicksa, necu da komentarisem da li je to dobar potez ili ne sto su Knicksi to dopustili, ali sada su tu Kidd i Felton za koje smatram da su bolje rjesenje od jednog Lina, sa dodatkom odlicnog defanzivca Brewera sam u to uvjeren. Kidd donosi svoje veteransko iskustvo, Felton je vec provjeren u igri sa Amareom. Tu je i Shumpert koji je izabran u prvu rookie petorku. JR Smith i Novak su produzili ugovore, tu je jos i Prigioni koji je super igrao u Europi.  Camby dolazi kao zamjena sa klupe Chandleru. Ovog Thomasa i Whitea ne znam, Copeland je rookie.

Sve u svemu, mnogo mnogo kvalitetniji rooster nego proslogodisnji, mnogo vise dubine i defanzivno orjentisanih igraca, vidjecemo sta ce napraviti.

LA Clippers:

Izgubili Nicka Younga, Foya, Evansa i Williamsa, dobili Odoma, Crawforda, Granta Hilla i Turiafa. Bolje nego ranije, Clippersi su mi drag tim, nadam se da ce napredovati.

Brooklyn Nets:

Dobili Johnsona, Teletovica, CJ Watsona i Reggie Evansa, na znam koga su sve izgubili. Zao mi je sto Howard nije dosao, da jeste bila bi to ludnica.

Ostali vrijedni spomena su Lakersi, dobili Nasha i Antawna Jamisona (pitanje je da li ce dobiti Howarda), Sunsi su takodjer doveli Beaslya, Dragica i jos neke cini mi se.

Najveci gubitnik mi je Dallas, otislo dosta bitnih igraca a dobili samo OJ Mayo-a, pored njih Chicago drasticno srezao rooster kako ne bi platili luxury tax.

15 godina
NBA liga

Imam ja ideju..

Sada planiram zaraditi na kladuši (Na novoj sezoni NBA), pa ajmo napraviti "Review" klubova..

Neka svako opiše barem jedan klub(Kao što je i the. Shelby)..

Ali tipa:
Los Angeles Lakersi 

Tradeovi: Neki ....

Roster: S. Nash, Kobe, ...

Opis: Takvi i takvi..

Što mislite?

9 Slažem se!
0 Može, ali u drugačijem obliku.
0 Ne slažem se!
"Impossible is nothing.." "It's on me: To be lighter, fly higher, go further.."
16 godina
neaktivan
NBA liga

Nate Robinson dolazi u Bullse, vjerojatno i T-Mac. {#}

15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

Meni je nešto baš žao što je otišao Brewer, mislim da su se Bullsi tu dobro zeznuli. T-Mac bi mogao biti dobro pojačanje ako iole bude zdrav.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
al zagorec kaže...

Meni je nešto baš žao što je otišao Brewer, mislim da su se Bullsi tu dobro zeznuli. T-Mac bi mogao biti dobro pojačanje ako iole bude zdrav.

T-Mac = Rip Hamilton, previse je tu upitnika.

Nate Robinson cirkusant koji moze pogodit tricu kad treba, bit ce starter dok se Rose ne oporavi, nakon toga bi mogao bit 3. zamjena iza Teagua.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

T-Mac = Rip Hamilton, previse je tu upitnika.

Nate Robinson cirkusant koji moze pogodit tricu kad treba, bit ce starter dok se Rose ne oporavi, nakon toga bi mogao bit 3. zamjena iza Teagua.

Po meni su Bullsi uradili previše izmjena i pitanje je kako će to sve da izgleda kad krene sezona.

Najviše bih volio da su se riješili Boozera i njegovog astronomskog ugovora, taj mi je igrač pravo odvratan. Kad god je najpotrebniji njega nigdje nema.

Zaboravio sam spomenuti Kirka Hinricha, meni jedan od dražih igrača Bullsa zadnjih godina. Ono što sam kod njega primjetio da je pravo sretan zbog povratka u tim. Dobrodošao je nazad svakako.

16 godina
neaktivan
NBA liga
16 godina
NBA liga

Ne znam zašto pravite toliki hejt na Heate. Po meni su dečki pravi, pratim miami i navijam za njega još od dana kad je Shaq igrao ondje. Želio sam da osvoje titulu, ali nije mi drago što je došao u Miami.  Vjerovatno neće igrati u prvoj a i ako bude istjerat će nekoga iz ovog tima koji ima dosta dobrih igrača osim velike trojke (koja je VELIKA bez obzira što vi hejteri pričali) kao što su Chalmers, Haslem, Miller itd.

Pogledajte stil njihove igre, pogledajte što velika trojka radi drugima. Jamesova prolaženja, passovi Wadea i Le-a. Bosh je fenomenalan. Ste vidli seriju trici u finalu? Miller je gađao kao Švajceneger u svojim filmovima. Chalmers i Haslem postaju sve bolji i bolji i imaju ogromnu ulogu u svemu tome. Oni su pravi tim i ne vidim razlog zašto ih netko hejta. Večina to radi zbog Jamesa. James je otišao iz Cavaliersa jer je imao mogučnost a i iskreno, s njima nikada nebi došao do ovakve slave i nikada nebi osvojio titulu niti dobio prsten zbog čega ga vi hejteri takođe hejtate. Otiči u tako velik klub je ponos i dika bila za njega, a momci iz Clevelanda su mu samo zagorčali karijeru. Toliko toga je napravio za njih i umjesto da su mu bili zahvalni popljuvali su ga kao budale. Nemate pojma kako mi je drago bilo gledat tekmu kada je igrao protiv njih. Ne iz mržnje, nego zato što su ga oni popljuvali i palili mu dres.

Volio bih kada bi osvojili i ovau titulu, jer su stvarno pravi tim i nadam se da će ova generacija malo duže trajati.

Lets go Heat!

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
15 godina
neaktivan

Zašto svi vi navijači Heata mislite da mi ostali njih mrzimo ili nešto slično? Ja navijam za Bullse i baš me je briga za Heat, za mene lično nit smrde nit mirišu. Jednostavno me nije briga za njih.

Naslov su zasluženo osvojili jer su bili najbolji i na tome im svaka čast. Očekivao sam veći otpor Thundersa ali Heat ih je u potpunosti razbio. Velika trojka je imala savršenu finalnu seriju i zato im Thundersi nisu mogli ni primirisati.

Problem Heatove velike trojke je onaj famozni i ogavni tv trenutak Jamesa gdje je pokazao manjak kulture i poštovanja prema svom starom klubu i svim ostalim klubovima i igračima u ligi. Zatim ono njihovo nabrajanje koliko će titula osvojiti, pa kad su počeli gubiti utakmice ona njihova kuknjava kako čitava liga slavi. Kako da ne, koga je briga šta se dešava sa Heatom. To im je najbolje Webber objasnio u jednoj tv emisiji. 

Ponavljam, apsolutno su zasluženo osvojili naslov. James je napokon osvojio prsten koji nikada ne bi imao sa Cavaliersima i njegova odluka da napusti onakav neambiciozan klub je 100% ispravan. Ne vidim neki tim koji im može parirati sljedeće dvije-tri godine u ligi, naravno ako ostanu zdravi i ne povrijede se u PO kao ove godine Rose.

16 godina
Linkosaan kaže...

Ponavljam, apsolutno su zasluženo osvojili naslov. James je napokon osvojio prsten koji nikada ne bi imao sa Cavaliersima i njegova odluka da napusti onakav neambiciozan klub je 100% ispravan. Ne vidim neki tim koji im može parirati sljedeće dvije-tri godine u ligi, naravno ako ostanu zdravi i ne povrijede se u PO kao ove godine Rose.

Slažem se u potpunosti.

Što se tiće Roseove ozljede bilo mi je jako žao, stvarno je genijalan igrač ida je bio u postavi svašta se moglo desiti do finala.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
16 godina
neaktivan
NBA liga

Iako sam navijač Bullsa, ali moram se diviti Birdu. Koja je to igračina bila.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice