NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NBA liga

Durant je masinerija!!

15 godina
neaktivan
Re: NBA liga

Večeras na rasporedu druga utakmica, ako bude kao prva biće super. Očekujem bolji Heat i ponovo nenormalno dobrog Duranta. Finale je za poželiti.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
odjavljen
NBA liga

Utakmica je bila ajmeeee. Žao mi je Duranta jer je bio fauliran na zadnjem šutu, stvarno rešta trice ko lud.

Po meni trenutno najbolji igrač lige!

Ej beba, Johnny Bravo ''in da house'' :D
15 godina
neaktivan

Odlična tekma, sve su pružili što košarka može dati i baš guštam u ovom finalu.

Durant je mašina, sa kojom lakoćom igra to je čudo jedno.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Niko nije spomenuo ni riječi kako LeBron dere...

15 godina
odjavljen
bobo rastur kaže...

Da, apsolutno se slažem, LeBron je zvijer i teško ga je zaustaviti, samo ga je meni malo iritantan kao igrač.

Treća tekma je u nedilju i jedva čekam, finale je odlično !

15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
bobo rastur kaže...

Da, apsolutno se slažem, LeBron je zvijer i teško ga je zaustaviti, samo ga je meni malo iritantan kao igrač.

Treća tekma je u nedilju i jedva čekam, finale je odlično !

Lako je primjetiti koliko mrznje je upuceno James-u preko interneta, ne shvatam zbog cega sta je uradio osim toga sto je presao u Heat?

17 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...

Lako je primjetiti koliko mrznje je upuceno James-u preko interneta, ne shvatam zbog cega sta je uradio osim toga sto je presao u Heat?

Zato sto je najbolji igrac danasnjice i nitko mu nemoze parirat.

Ekipa koja navija za nekog drugog igraca se smatra ugrozenim pa onda pljuje po njemu. Ima dosta navijaca nekih momcadi koji su mislili da ce potpisat za njihov tim pa kad nije onda su ga poceli blatit itd. Uglavnom nitko nema pravi argument zasto je LBJ "los", jedina greska u njegovoj karijeri je The Decision jednosatni special na TV-u kad je obznanijo cijelom svijetu za koga ce potpisat i to mu stvarno nije trebalo, ali s obzirom kakvi sve igraci prolaze kroz NBA ligu to mu je minorna greska.

Mali osvrt na finale, osim sto je jako zanimljivo isto je i jako nepredvidljivo, nesto ala Magic - Bird dvoboji i moguce da cemo KD-a i LBJ-a gledat u finalima narednih nekoliko godina. Nek bolji pobjedi, za moje srce nadam se da ce to bit LBJ dosta je bilo srcanih tijekom ovog PO-a :P

Ah da jako zanimljivo kako eksponentno raste broj navijaca OKC-a iz dana u dan. :)

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina

istina, i prije je to krenulo nego je on presao u heat, od dana kada se prozvao king james kao.. itd itd..ali i zbog tog odlaženja  iz  cavaliersa, ne samo radi odlaženja, nego i nacina na koji se rastao od navijaca i grada, samim time kako je to pratio cijeli svijet, zamrzili su ga svi jer ameri su osjetljivi na to ako se neko kune na vjernost klubu a onda se odrekne toga iduće sezone... (kad se samo sjetim europe, i recimo ZLATANA IBRAHIMOVICA, u kojem godu klubu je igrao,kunio se na vjernost i ljubio grb,a onda iduće sezone za neki drugi i tako... smiješan tip..)...vecina tog blacenja je zastupljena kod glupe američke djece koji jedva cekaju nasrat nešto "smiješno" kako bi dobili što više likeova(iako, moram priznati, i sam sam se nasmijao na neke o RINGovima )... osobno, james mi do ovog playoffa nije bio drag, nije ni sada nesto previse kao tip,covjek, nije ni heat,ali kako citam razne vijesti na netu o nbau i košarci općenito na raznim svjetskim siteovima i vidim koliko ga blate s tim istrošenim forama(nešto kao sad TARIK na EURU kad glumi ćiru.. fuj...), postalo mi ga je zao, jer njegovu igru se ne moze negirat... covjek ako osvoji naslov ameri ce ga domah staviti uz bok najvećim legendama, iako po igri je i sada među njima i to vec nekoliko godina...

htio sam da boston prodje, posto su mi bullsi imali veliku nesreću sa roseom i ispali odmah, ali iskreno moja zelja sada je heat dobije thunder jer tek se sad vidi koliko je tesko nasov osvojiti iako su svi govorili kad je lebron dosao kako ce miami sad gaziti ovo ono...ali eto, prosle godine dallas ih je razbio, ove godine to moze napraviti thunder...a po vecini heat su jbn GALACTICOSI u NBA...  thunder mi je drag i predobro je vidjeti tako mladu momcad u naletu... dobili su u ovom playoffu, momcadi koje su u poslijednjih 13 godina osvojile 10 naslova... (lakersi 5, spursi 4, dallas 1) i sada ako dobiju i heat, bit ce 11 ... STRAVA

a sto se tice omraženosti, osobno ne mogu vidjeti WESTBROOKA zbog te njegove naravi koja je opet po meni, među najgorima, iako je ubojit i all star igrač (podatak,u 3 godine nije propustio tekmu za thunder... a svi znate kakvim stilom on igra na koš!! strava...)

nisam freak koji ne voli pravu NBA bahatost...cak mislim kao i vecina nba fanova da su suci i liga jbn zasrali sto nema vise trash talka i one prave španerske bahatosti kad ti zabije 6 trica ufacu tipa kao reggie miller hhhhh... i onda ti se belji hhh  

u svakom slucaju, playoff i sezona su ispali super i mislim da ipak nismo mogli dobiti bolje finale u nba što se tiče popularnosti i atraktivnosti... :)

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 11:37 (MujagaWudakhi).
16 godina
Zna li tko Koji je najbolji stream za finale. Pratim na onom wiziwigu ili tako nesto

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
14 godina
neaktivan
JackD kaže...
Sk8eR kaže...

Nisam dugo pisao, uđoh evo malo i vidjeh ovo, ne bih se nikako složio s tim, evo samo Durant je duplo bolji igrač. Durant je mlađi četiri godine, ne puca se hemijom kao LeBron (to je LeBrona dobrim dijelom i dovelo do "najboljeg" igrača), LeBron se sam prozvao Kraljem tj. previše je narcisoidan, deveta sezona nije osvojio titule, a to je ustvari ono što Ameri najviše gledaju, nema clutch faktor....

To je to što mi je palo napamet, da je LeBron u vrhu današnjih igrača? Da.

Da je najbolji? Ne!

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 22:15 (stone).
15 godina
NBA liga

Danas će biti vatreno, slejdeće dvije su najvažnije. AJMO OKC!

LoL NordicEU : Heineken01
16 godina
stone kaže...
JackD kaže...
Sk8eR kaže...

Nisam dugo pisao, uđoh evo malo i vidjeh ovo, ne bih se nikako složio s tim, evo samo Durant je duplo bolji igrač. Durant je mlađi četiri godine, ne puca se hemijom kao LeBron (to je LeBrona dobrim dijelom i dovelo do "najboljeg" igrača), LeBron se sam prozvao Kraljem tj. previše je narcisoidan, deveta sezona nije osvojio titule, a to je ustvari ono što Ameri najviše gledaju, nema clutch faktor....

Da je najbolji? Ne!

Teško je reči tko je najbolji, jer svatko zna kiksati i nekad odigra bolje nego li onaj tko mu parira. Sve ovisi o raspoloženju, kondiciji i situaciji

15 godina
NBA liga
Ja nimalo ne simpatiziram LeBrona, ali mora se priznati da je najbolji igrač. Pa pogledajte mu samo statistiku i sve će vam biti jasno. Što se tiče Duranta, cijela budućnost je pred njim, na kraju karijere možda bude i bolji od Jamesa, ali zasad nije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
stone kaže...
JackD kaže...

Da je najbolji? Ne!

Samo sam ceka nekog padobranca da mi uleti na volej s izjavom da LeBron nije najbolji.

Ako je Durant duplo bolji igrac od LeBrona onda sam ja ne avion nego hebeni space shuttle. Kakve veze godine imaju kad su oboje u 20-tim ?! Ajde da KD ima 23 a LBJ 33 pa bih to jos i nekako shvatio, ali s 27 godina LBJ je daleko od starca. Deveta sezona, pobogu jel trebam navest s koliko godina je MJ osvojio prvi naslov ? Ameri su redikuli njima mozes prodat govno s masnom tako da nisu bas relevantni.

Clutch faktor je, po meni, obicna izmisljotina sto bi taj faktor trebao bit, jeli Kobe clutch sa statistikom od 36/115 clutch suteva u 15 god. igranja u NBA-u (uzima se u obzir i regularna sezona i PO) s obzirom da ga se kiti s epitetima da je clutch igrac.

Jedino u cemu je KD bolji od LBJ-a je u davanju koseva, on je pure scorere i tu mu trenutno u ligi nitko nemoze parirat. LeBron je tako zvani Point Forward ima viziju terena kao PG i nevjerovatan instinkt za dodavanje lopte i uposljavanje suigraca, ima odlican mid-range sut i od ove sezone pobosljao je igru ledima prema kosu. U stanju je igrat svih pet pozicija kao i branit svih pet pozicija, sto KD sigurno nemoze. Osim lakoce davanja koseva nevidim bas u cemu je to KD bolji od LeBrona. A to hoce li bit bolji od LBJ-a u budcnosti to treba vidjet.

I ovo u vezi kemije, nemogu ni pobit ni potvrdit, ali kad vidim ovakav video onda jednostavno sumljam da uzima cudne supstance. Nekuzim kako ga je kemija dovela do najboljeg igraca ?

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Samo sam ceka nekog padobranca da mi uleti na volej s izjavom da LeBron nije najbolji.

Ako je Durant duplo bolji igrac od LeBrona onda sam ja ne avion nego hebeni space shuttle. Kakve veze godine imaju kad su oboje u 20-tim ?! Ajde da KD ima 23 a LBJ 33 pa bih to jos i nekako shvatio, ali s 27 godina LBJ je daleko od starca. Deveta sezona, pobogu jel trebam navest s koliko godina je MJ osvojio prvi naslov ? Ameri su redikuli njima mozes prodat govno s masnom tako da nisu bas relevantni.

Clutch faktor je, po meni, obicna izmisljotina sto bi taj faktor trebao bit, jeli Kobe clutch sa statistikom od 36/115 clutch suteva u 15 god. igranja u NBA-u (uzima se u obzir i regularna sezona i PO) s obzirom da ga se kiti s epitetima da je clutch igrac.

Jedino u cemu je KD bolji od LBJ-a je u davanju koseva, on je pure scorere i tu mu trenutno u ligi nitko nemoze parirat. LeBron je tako zvani Point Forward ima viziju terena kao PG i nevjerovatan instinkt za dodavanje lopte i uposljavanje suigraca, ima odlican mid-range sut i od ove sezone pobosljao je igru ledima prema kosu. U stanju je igrat svih pet pozicija kao i branit svih pet pozicija, sto KD sigurno nemoze. Osim lakoce davanja koseva nevidim bas u cemu je to KD bolji od LeBrona. A to hoce li bit bolji od LBJ-a u budcnosti to treba vidjet.

I ovo u vezi kemije, nemogu ni pobit ni potvrdit, ali kad vidim ovakav video onda jednostavno sumljam da uzima cudne supstance. Nekuzim kako ga je kemija dovela do najboljeg igraca ?

i ti meni na volej

Razlika između Kobea i LBJ-a je ta, što će Kobe uzeti i promašiti/pogoditi, a LeBron neće niti pomisliti da uzme loptu.

Cluch faktor obična izmišljotina? Hah, jedan od najcjenjenijih faktora u svim sportovima.

U trećem paragrafu se mogu djelimično složiti, LeBron je bolji u odbrani (ne treba ga ni porediti sa Durantom), ali u napadu ne, za post up igru za Duranta ima vremena, sada se oslanja samo na šut i prodore što mu je mana.

U vezi hemije, dovela ga je do najboljeg igrača kako da ne, zašto je u stanju skakati kao životinja, zakucavati, blokirati? Naravno, tu je uloženo mnogo znoja, ali i hemije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 0:22 (stone).
15 godina
NBA liga

A koji to košarkaš nije u stanju skakati, blokirati i zakucavati? Znači svi su oni na, kako ti kažeš "hemiji"?

15 godina
odjavljen
NBA liga

Tko kaže da Kobe nije clutch igrač, nezna što je košarka. Nije sramota promašiti, nego se us*rati uopće pucati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 1:00 (MARKOZD15).
14 godina
neaktivan
mystik kaže...

A koji to košarkaš nije u stanju skakati, blokirati i zakucavati? Znači svi su oni na, kako ti kažeš "hemiji"?

pa razlika je velika u zakucavanju recimo nezz "običnog" igrača i zakucavanje jamesa koji siluje koš

15 godina
odjavljen
NBA liga

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=161176&part=sports

Evo našao sam ovu stranicu za stream. Odabrao sam ovo ''NBA Daily''. I pokazalo mi se ovo (pogledaj sliku).

Trebam li čekati da utakmica počne ili ? 

14 godina
neaktivan
NBA liga

da :D

15 godina
odjavljen
stone kaže...

da :D

Može li se gledati preko full screen-a i zna li štekati ?

17 godina
neaktivan
stone kaže...

i ti meni na volej

Razlika između Kobea i LBJ-a je ta, što će Kobe uzeti i promašiti/pogoditi, a LeBron neće niti pomisliti da uzme loptu.

Cluch faktor obična izmišljotina? Hah, jedan od najcjenjenijih faktora u svim sportovima.

U trećem paragrafu se mogu djelimično složiti, LeBron je bolji u odbrani (ne treba ga ni porediti sa Durantom), ali u napadu ne, za post up igru za Duranta ima vremena, sada se oslanja samo na šut i prodore što mu je mana.

U vezi hemije, dovela ga je do najboljeg igrača kako da ne, zašto je u stanju skakati kao životinja, zakucavati, blokirati? Naravno, tu je uloženo mnogo znoja, ali i hemije.

Sta LeBron nije bio clutch protiv Orlanda prije koju godinu, ili pak protiv Chicaga i BOS prosle godine u PO ili ove godine protiv Indiane, pa protiv Bostona u 6. utakmici kad je na poluvremenu imao 30. Ili se za clutch uzima u obzir samo zadnjih 15 sekundi, clutch je totalno nedefiniran i po meni smijesno da se usporeduju igraci po tom pitanju.

Cisto me zanima na kakvoj je kemiji Howard, Shaq, Melo posto i oni skacu, zakucavaju i blokiraju i uz to izgledaju kao zivotinje. Uostalom nije ovo dizanje utega pa da pomocu kemije postanes najbolji, ili se i Basketball IQ dobiva kemijom ? Po toj tvojoj logici svi su na kemiji u NBA-u.

Znaci Jordanu je trebalo tri godine manje da osvoji svoj prvi naslov, al isto mu je trebalo 6-7 godina da shvati da nemoze sve sam i da mu je potrebna momcad da bi osvojio sve. Kad se sjetim LBJ-ove momcad 2007. i MJ-ove 91. sve mi je jasno.

Pa ako si se slozijo sa trecim paragrafom kako mozes izjavit da je KD duplo bolji od LeBrona ?

EDIT: Za ove koji traze dobar stream imate na rojadirecta.me najbolji izbor stream-ova, wizwig je ocajan sto se tice NBA.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 1:21 (JackD).
15 godina
odjavljen
NBA liga

LeBron je najkompletniji igrač na planeti. Ima sve, ali doslovno sve! Šut, odraz, instinkt... Da ne nabrajam dalje. On je najbolji all-around igrač današnice, a možda i svih vremena.

No meni je srce u Oklahoma City-u i najdraži mi je Durant. 

14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Sta LeBron nije bio clutch protiv Orlanda prije koju godinu, ili pak protiv Chicaga i BOS prosle godine u PO ili ove godine protiv Indiane, pa protiv Bostona u 6. utakmici kad je na poluvremenu imao 30. Ili se za clutch uzima u obzir samo zadnjih 15 sekundi, clutch je totalno nedefiniran i po meni smijesno da se usporeduju igraci po tom pitanju.

Cisto me zanima na kakvoj je kemiji Howard, Shaq, Melo posto i oni skacu, zakucavaju i blokiraju i uz to izgledaju kao zivotinje. Uostalom nije ovo dizanje utega pa da pomocu kemije postanes najbolji, ili se i Basketball IQ dobiva kemijom ? Po toj tvojoj logici svi su na kemiji u NBA-u.

Znaci Jordanu je trebalo tri godine manje da osvoji svoj prvi naslov, al isto mu je trebalo 6-7 godina da shvati da nemoze sve sam i da mu je potrebna momcad da bi osvojio sve. Kad se sjetim LBJ-ove momcad 2007. i MJ-ove 91. sve mi je jasno.

Pa ako si se slozijo sa trecim paragrafom kako mozes izjavit da je KD duplo bolji od LeBrona ?

EDIT: Za ove koji traze dobar stream imate na rojadirecta.me najbolji izbor stream-ova, wizwig je ocajan sto se tice NBA.

I jeste bio, ali prva misao koja pada na pamet kod clutch trenutaka nije LeBron, niti će ikada biti.

Ti igrači za hemiju, ne mogu ti reći na kojoj si, moraš njih pitati, ali da jesu, sigurno, da. Mislim da ste me svi shvatili, nisam ja rekao da ti treba hemija i da si najbolji (ccc, pogledajte Ronda, totalno izgleda nerazvijen a zvijer od igrača), nego da hemija dosta pomaže.

Nemam šta reći za Jordana, i za "treći paragraf" ajd priznajem da sam pretjerao u onoj rečenici "da je KD duplo bolji" sada ostaje da je KD bolji, i rekao sam da se djelimično slažem, i rekao sam da se slažem za odbranu.

16 godina
NBA liga

Odličan početak heata, malo su pali ali mislim da igraju lijepu igru i očekujem pobjedu. Stvarni lijepa košarka i pravo finale!

14 godina
neaktivan
NBA liga

Gledao sam malo prvo poluvrijeme, kako sada čitam po fb-u i ostalim, šteta (ako je istina) što sudije pokvariše sa svojim faulovima...

15 godina
neaktivan
JackD kaže...
Sk8eR kaže...

Ekipa koja navija za nekog drugog igraca se smatra ugrozenim pa onda pljuje po njemu. Ima dosta navijaca nekih momcadi koji su mislili da ce potpisat za njihov tim pa kad nije onda su ga poceli blatit itd. Uglavnom nitko nema pravi argument zasto je LBJ "los", jedina greska u njegovoj karijeri je The Decision jednosatni special na TV-u kad je obznanijo cijelom svijetu za koga ce potpisat i to mu stvarno nije trebalo, ali s obzirom kakvi sve igraci prolaze kroz NBA ligu to mu je minorna greska.

Mali osvrt na finale, osim sto je jako zanimljivo isto je i jako nepredvidljivo, nesto ala Magic - Bird dvoboji i moguce da cemo KD-a i LBJ-a gledat u finalima narednih nekoliko godina. Nek bolji pobjedi, za moje srce nadam se da ce to bit LBJ dosta je bilo srcanih tijekom ovog PO-a :P

Ah da jako zanimljivo kako eksponentno raste broj navijaca OKC-a iz dana u dan. :)

Hvala na detaljnom odgovoru, kako sam i ocekivao nema pravog razloga za mrznju James-a. Sve dok on bude dobro igrao da mrznja ce postojati, ali svejedno kada igra najbolje za sada.

15 godina
antimadridista kaže...
Ja nimalo ne simpatiziram LeBrona, ali mora se priznati da je najbolji igrač. Pa pogledajte mu samo statistiku i sve će vam biti jasno. Što se tiče Duranta, cijela budućnost je pred njim, na kraju karijere možda bude i bolji od Jamesa, ali zasad nije.

Statistika ništa ne govori...

Za Ibaku govore da je trebao biti obrambeni igrač godine (zbog statistike, odnosno 4 bloka po tekmi), a Chandler je postavio obranu svoje ekipe i zato zaslužuje nagradu..

Ili npr. "Career High" Pippena je 1.7 bloka po tekmi, a Ibaki je skoro 4.. Znači li to da je Ibaka obrambeni igrač od Pippena? Ne bih reko.. Pippen >Dumars>x>y>z>t>q>w>r>.......>Ibaka

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
15 godina
Top Bugovac kaže...
antimadridista kaže...

Statistika ništa ne govori...

Za Ibaku govore da je trebao biti obrambeni igrač godine (zbog statistike, odnosno 4 bloka po tekmi), a Chandler je postavio obranu svoje ekipe i zato zaslužuje nagradu..

Ili npr. "Career High" Pippena je 1.7 bloka po tekmi, a Ibaki je skoro 4.. Znači li to da je Ibaka obrambeni igrač od Pippena? Ne bih reko.. Pippen >Dumars>x>y>z>t>q>w>r>.......>Ibaka

ma dobro, statistiku sam samo napomenuo na brzinu jer nisam imao volje detaljno pisati o tome, ali kako god gledaš LeBron je najbolji igrač lige, čovjek je zvijer, može igrati koju god poziciju želi, nitko ga nemože braniti. Obrambeno je također fantastičan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 12:50 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice