NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: NBA liga
bobo rastur kaže...

Rondo uništava, koji mu je ovo 6. ili 7. triple double?

7. triple-double je ostvario sinoć.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
NBA liga

Jučer stvarno bile super utakmice.. :-)

16 godina
neaktivan
NBA liga
tooooo knicksi pobijedili, kaj je to wade napravio nesto sam cuo?
Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
tooooo knicksi pobijedili, kaj je to wade napravio nesto sam cuo?

blokirao zakucavanje anthony-ju...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xCGevnU4dB8

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 15:18 (Hrvojeee).
16 godina
neaktivan
NBA liga
a i na kraju nije nikome htio dodati i završiti sve sami onda promasio
Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
NBA liga

BUMP :D

Danas LA opusteno dobiva :D

14 godina
neaktivan
Hrca24 kaže...

{#}

15 godina
neaktivan
Hrca24 kaže...

Jako opušteno  {#}

17 godina
neaktivan
NBA liga

A ruganje od Playoffa, istok totalno osakacen ozljedama samo cekam kad ce se netko Keltima ozljedit. Citam komentare da je Miami-u otvoren put do finala, mos mislit i sta onda ? Ako se Bosh ne vrati do EFC-a (a i ako se vrati upitno je koliko ce moci pruzit), nevirujem da ce itko s istoka osvojit naslov.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

A ruganje od Playoffa, istok totalno osakacen ozljedama samo cekam kad ce se netko Keltima ozljedit. Citam komentare da je Miami-u otvoren put do finala, mos mislit i sta onda ? Ako se Bosh ne vrati do EFC-a (a i ako se vrati upitno je koliko ce moci pruzit), nevirujem da ce itko s istoka osvojit naslov.

Nisu ga previše koristili do sad, ne vjerujem da će kad se vrati

17 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Nisu ga previše koristili do sad, ne vjerujem da će kad se vrati

Mislis na Bosh-a ? Kako ga nisu koristili, prvu utakmicu protiv Indiane je imao 13k 5s, jedini visoki igrac kod Miamia koji moze pogodit vanjski sut sto znaci da se Hibbert/West moraju izvalcit van reketa da bi cuvali Bosha. Bosh je tihi ubojica i nije pretjerano eksponiran kao LBJ i Wade ali je jako potreban ekipi.

Kelte jos i mogu proc s, ali bez Bosha u Finalu protiv Spursa/OKC/LAL nemaju sta trazit jer ce ih unistit ispod kosa.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan

Bosh im je ove sezone vrijedio suhog zlata, a ako ga ne bude više bilo u PO od Heata nema ništa.

Ove je godine istok skroz rasturen i samo čekam da čujem ko je sljedeći koji je završio sa igranjem. Toliko sam se radovao ovom PO da bi ono totalno izgubio volju da ga dalje pratim. Proklete povrede.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
NBA liga

lol

15 godina
NBA liga

Pacersi uništili Miami sinoć. Mogao bi Heat vrlo rano biti eliminiran, nebi se začudio da ih sad Pacersi izbace.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Nisam Jamesov ni "fan" ni "hater" ali mislim da će si.on prije jaja odrezati nego sad ispasti...
Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
16 godina
neaktivan
NBA liga

Danas je godišnjica smrti Malika Sealy-a, koji je 2000. poginuo u automobilskoj nesreći vraćajući se s Garnettovog rođendana.

16 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
Nisam Jamesov ni "fan" ni "hater" ali mislim da će si.on prije jaja odrezati nego sad ispasti...

Pa ne ovisi sve ni o njemu.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Koja partija LeBron-a i Wade-a, 40k 17s 9a LBJ-a covjek je odigrao nevjerovatnu partiju. U drugom poluvremenu su u jednom trenutku LBJ i DWade dali zadnjih 36 koseva dok Haslem nije ubacijo jedan. Vratili su prednost domaceg terena, nadam se da mogu rjesit ovo u sljedece dvije partije i uc u ECF.

15 godina
NBA liga

strašna partija Jamesa i Wade-a, ali se jasno vidi koliko Bosh nedostaje, da je jedan od ove dvojice i večeras podbacio, opet bi se ponovio onaj slučaj iz 3.utakmice. Čini se da će James i Wade morati češće ovako odigrati ako se Bosh ne vrati.

15 godina
JackD kaže...

Koja partija LeBron-a i Wade-a, 40k 17s 9a LBJ-a covjek je odigrao nevjerovatnu partiju. U drugom poluvremenu su u jednom trenutku LBJ i DWade dali zadnjih 36 koseva dok Haslem nije ubacijo jedan. Vratili su prednost domaceg terena, nadam se da mogu rjesit ovo u sljedece dvije partije i uc u ECF.

18 :P

Steta da Haslem nije pogodio još jedan šut koji mu je James namjestio, bio bi to heben triple-double.

Samo da ostatak ekipe bude na nivou sljedeće dvije tekme jer se vidi koliko im nedostaje Bosh. Protiv Kelta će to biti tijesno, pitanje je u kakvom stanju će se vratiti Bosh. Naravno ukoliko Kelti prođu. :D

Nego, ovi Lakersi, jbt pa imate 2 odlična igrača pod košem, Bryanta, konačno solidnog PGa i onda pušit od OKCa, ovo je trebalo biti 3-1 za Lakerse da se zadnje četvrtine ne igraju ko petorica pokupljenih sa nekog hakla.

Spursi, bez komentara. EPIC comeback, iskusna momčad, sve ide prema metli. LAC jednostavno nije dorastao za nešto više od polufinala.

Inače bit će zanimljivo finale zapada, vjerujem da Lakersi mogu to otjerat do game 7 i pomrsit račune OKCu, samo da se malo skokcaju.

14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Super utakmica.. Možda je ključno bilo to što je Hibbert rano skupio 4 faula pa su onda Wade i James mogli direktno napadati koš.. Također, mislim da je ključno to što je Haslem uspio ubaciti nekoliko koševa u nizu pred kraj utakmice.. Da je to promašio.......

James igra fantastično i stvarno zaslužuje prsten.. Ali, prsten se dodjeljuje najboljoj ekipi, a ne najboljem igraču.. :-)

A Miami nije najbolja ekipa.. I ako se Indiana malo više skoncentrira, mislim da ih mogu izbaciti bez problema..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 9:45 (Hrvojeee).
17 godina
neaktivan

Ma Miami ima male sanse za osvojit naslov ove godine bez Bosh-a, upitno je kad ce se vratit i sto moze pruzit. Al nekako se jos nadam da ce LBJ odigrat kao 2005 protiv Detroita i odvest Miami do finala i nadam se da ce ih tamo cekat Spursi.

Indiana me jako zivcira pogotvo ponasanje pojedinaca, najvise Grangera koji non-stop trazi neki sukob s LeBron-om, treba se malo smirit i pokazat respekta razumin da se zeli dokazat protiv najboljeg al nek to ucini igrom a ne prljavim potezima i provokacijama.

Indiana je bila favorit do poluvremena 4. utakmice, ako je se Wade napokon probudijo onda Miami ima velike sanse za prolazak, pre bahato su Pacersi usli u ovu seriju i moglo bi im se to odbit od glavu. Miami uvjek najbolje odigra kad ih se najvise kritizira.

Uostalom rado bi vidio MIA - BOS u ECF-u.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Pogledajte video kako Kyrie Irving zajbaje okolo ljude :) 

Neka nova reklama Pepsi.

15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Pogledajte video kako Kyrie Irving zajbaje okolo ljude :) 

Neka nova reklama Pepsi.

Odlično {#}

Super reklama {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
NBA liga

Ovaj Granger je retardiran, cijelu seriju skuplja tehnicke na Jamesu, sad se i ozlijedio, kreten...

Odlicna igra Heata

15 godina
neaktivan

Je, Granger je kreten, a šta je Haslem radio?

A ti Jack vidi se da navijaš za Miami, pa nemoj kako te nerviraju Pacersi.

15 godina
bobo rastur kaže...

Ma kroz cijelu seriju se igra fizicki, a ovaj flagrant od Haslem mi se i ne cini bas kao tri utakmice suspenzije, više da je bezveze zamahnuo, a ne da je namjerno...

17 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Pa navijam za Miami nije to bas tesko za otkrit.

Haslem je samo uzvratio, po meni su i Haslem i Tyler trebali dobit susupenziju za Game 6, iako nevidim nista lose kod oba faula, Tyler je isao iprepadat Wadea i "objasnit" mu da nece lako do kosa kad ga sudci nisu adekvatno kaznili Haselm mu je samo uzvratijo i pokazao mu da nece samo tako udarat i prolazit bez sankcija. To je pravi PO a ne padanje i cmidzrenje na svaki manji kontakt. Detroit Bad Boys Pistons, kad bi neko udarijo Isiaha Thomasa u sljedecem napadu bi ga Lambiert poravna sa parketom, nazalost danas zele od NBA-a napravit djeciji sport. 

Zivciraju me to sto su poceli trash talk prije nego sto je uopce serija pocela i to su na svaku sitnicu skakali i traze bezveze neke konfrontacije koje uopce nepostoje, sto se Granger mora unijet Wadeu u lice nakon obicnog faula Hibberta pod kosem ?! Nek se smire malo i pokazu svojom igrom da su zasluzili ic dalje, samo blebetaju.

15 godina
neaktivan

Kako se pojedinci ponašaju u ovogodišnjem PO zaslužili su debele kazne. Izgleda da je najvažnije ko ima duži i sočniji jezik od same igre.

Spursi su zato zakon, šute i igraju tj. rasturaju sve redom. Stvarno bih volio da oni ove godine budu šampioni.

15 godina
NBA liga

Pacersi jednostavnu nisu ekipa za nešto više od 2. runde playoffa sa ovim rosterom.

A da si Granger previše umišlja, to da.

Iskreno, Haslem je ispao kreten, jer je bio prilično važan u zadnje dvije tekme. Pittman idiot, al nije od važnosti za rotaciju pa ok.

Sad će Battier i Chalmers morati biti na nivou, uz veći trud Turiafa i Anthonyja da se zatvori ova serija.

Boston, neće vam biti lako u game7. Mnogi su Philu odmah otpisali, jer su se uspjeli provuć zato jer nije bilo Rosea. Nemaju superstarove, al igraju timski i koriste najbolje što mogu od rostera. Zato su mi i simpatična ekipa. Tako da mogu oni tu još proći Kelte.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice