NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 740.744
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
antimadridista kaže...

"gerijatrija" pomela King Jamesa i ekipu, Rondo maestralan - ljepota loptanja pod obručima...

Još jedna njegova savršena partija, ono što je kod njega najzanimljivije uvijek super odigra protiv najboljih timova. Njihov vođa na terenu bez obzira na ostale Celticse.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
NBA liga

Vidio sam da NBA TV LIVE na mjesec dana košta 5 dolara,pa to moram kupiti!!!

Uvijek ima starih legendarnih tekmi,a ponekad i live tekmi.

Može se kupovati i pojedinačna tekma po 3$ što je sasvim OK ako vas zanima neka tekma , a ne želite tražiti streamove koji nonstop štekaju

Lets Rooooooooooooock
15 godina
neaktivan
Davidl42 kaže...

Vidio sam da NBA TV LIVE na mjesec dana košta 5 dolara,pa to moram kupiti!!!

Uvijek ima starih legendarnih tekmi,a ponekad i live tekmi.

Može se kupovati i pojedinačna tekma po 3$ što je sasvim OK ako vas zanima neka tekma , a ne želite tražiti streamove koji nonstop štekaju

Ja bi iskreno sačuvao za playoffe.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Gledam Bucks-Wizards, Wizardsi dosta forsiraju trice.

14 godina
neaktivan
NBA liga
Gledao sam Memphis-Oklahoma Dobiše ih Memphis,igraju baš lijepu košarku.Za njih cu ove godine na zapadu navijati.
Lets Rooooooooooooock
15 godina
neaktivan

Bullsi izgubili prvi put dvije zaredom nakon 86 tekmi. Bez Rosea to nije to, vidi se da su pali u formi kako njega nema.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
NBA liga

Ma kako me oklahoma srusi na tiketu... Nisu neke pare 100 km iliti 400 kn, ali opet...

14 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Ma kako me oklahoma srusi na tiketu... Nisu neke pare 100 km iliti 400 kn, ali opet...

Loše su igrali ali ovaj Mephis me iznenadio ugodno(to sam i par postova gore napisao) i mislim da mogu dogurati do Conf polufinala ali teško mogu dalje na 4 tekme,nemaju tu kvalitetu kao Lakresi,Oklahoma itd...

Knickse sam kupio tekmu večeras protiv Indiane ,to moram gledati,nadam se da neće biti 7. pa da u playoffu nabasaju na Heat ali Bullsi se mogu proći pogotovo ako Rose ne bude u TOP formi.

Lets Rooooooooooooock
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 10:46 (Davidl42).
15 godina
neaktivan
Davidl42 kaže...
Gozz kaže...

Loše su igrali ali ovaj Mephis me iznenadio ugodno(to sam i par postova gore napisao) i mislim da mogu dogurati do Conf polufinala ali teško mogu dalje na 4 tekme,nemaju tu kvalitetu kao Lakresi,Oklahoma itd...

Knickse sam kupio tekmu večeras protiv Indiane ,to moram gledati,nadam se da neće biti 7. pa da u playoffu nabasaju na Heat ali Bullsi se mogu proći pogotovo ako Rose ne bude u TOP formi.

Lakersi su ništa ove godine, kao Boston.

14 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...
Davidl42 kaže...
Gozz kaže...

Lakersi su ništa ove godine, kao Boston.

A uvijek se na njih mora računati,imaju najjaču centarski tandem u ligi i Kobea za kojeg ne trebam nista posebno pisati(škrt i dobar).

Lets Rooooooooooooock
17 godina
neaktivan
Na OKC i Spurse se mora racunat, mozda i Memphis iznenadi. A Lakersi s ovakvom klupom mogu do polufinala, sve ostalo je vec cudo.
Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
JackD kaže...
Na OKC i Spurse se mora racunat, mozda i Memphis iznenadi. A Lakersi s ovakvom klupom mogu do polufinala, sve ostalo je vec cudo.

OKC i Lakersi u finalu zapada, još bi mogli Spursi iznenaditi ovi ostali nisu tog ranga.

16 godina
NBA liga

OKC-Lakersi

Miami-Boston

Tako to bude izgledalo!

Nego, vidli ste sta je LeBron radio {#}

Had a dream, I was king, -=BLACK OPS JE NAJBOLJI COD=- woke up, still king.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Pierce se ruga Spursima.....

Mes que un club!
14 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Pierce se ruga Spursima.....

Ali je Pierce fulao shot za pobjedu,87-86

Lets Rooooooooooooock
15 godina
neaktivan
NBA liga

14 godina
neaktivan
NBA liga

Evo još jedno uništavanje Gasola od strane Griffina

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t54o6VSIex8

[url=http://www.steamgifts.com/giveaway/ZdNvF/plants-vs-zombies-goty-edition][img]http://www.steamgifts.com/giveaway/ZdNvF/plants-vs-zombies-goty-edition/signature.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 13:40 (Davidl42).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Kad igraju Bullsi po našem vremenu? Piše 9:30 ET, jel to kod nas 8 ujutro ili tako nešto?

15 godina
NBA liga
negdje sam pročitao da je u 3.30h.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
negdje sam pročitao da je u 3.30h.

da 3:30

samo odeš na str. neke kladionice i vidiš

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
NBA liga

Imam nekakav osjećaj da će Oklahoma ispasti u drugom krugu play offa, a spursi možda i prije..

Iako sam fan spursa..

GO SPURS GO!

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
15 godina
neaktivan
NBA liga

Cekam za 600 kn GRiffin over 21,5 Carmelo over 24,5 i i na bullse 1x sta mislite po meni bi moga past bullse ronda nema ko cuvat vcrs hranit ce balunima sve igrace

Mes que un club!
15 godina
NBA liga
jeli igra Rose večeras protiv Celticsa?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Mislim da ne igra. BTW, ovo na NBAu što kupiš utakmicu je glupost, timeout stream se isključi onda ga moraš refreshat..
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Mislim da ne igra. BTW, ovo na NBAu što kupiš utakmicu je glupost, timeout stream se isključi onda ga moraš refreshat..

jeli to na NBA TV? ja sam to koristio dok je bilo free onih 20-ak dana na početku sezone i pauziralo je dok je bio timeout,ali nisam trebao refreshati poslije,odmah se nastavio prijenos poslije timeouta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 1:27 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Da, NBA TV. Bezveze mi je to, hoću gledat timeout i slušat što trener govori, a ne game break..
15 godina
neaktivan
NBA liga

Koi dvoboj trica u 2/4 na tekmi NY KNicki -Orlando 13  trica 8 NY-a 5 orlanda divota...

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
Sad sam stavio Orlando-NY Knicks ishod bez nerijesenog 3/4 2 (knicksi dobivaju 3/4) kvota 2.50...moze proci?
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
neaktivan
NBA liga

Proslo :)

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 2:44 (ExE123).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Tekma je brutala, samo mi je sranje to što moram refreshat kad je timeout i onda mi se izgubi kvaliteta, pa dok dođe k sebi već ovaj opet zove timeout.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice