Nije čovjek lud nego igra dobro(odlično)....ali neka, razlog više da se i dalje prati i gleda NBA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvarno je odličan i večeras, kao i prethodnih osam utakmica.
Još kad se Melo vrati idu Knicksi po naslov prvaka....
Ne volim ga, vidjet ćemo kako će izgledati protiv jačih(mlađih) plejeva a.k.a Rondo, Rose...
btw. gleda li ko Miami? Evo sada se uključujem u treću četvrtinu, vidim Miami ima prednost, iako su simpatije na strani Orlanda..
Ne volim ga, vidjet ćemo kako će izgledati protiv jačih(mlađih) plejeva a.k.a Rondo, Rose...
btw. gleda li ko Miami? Evo sada se uključujem u treću četvrtinu, vidim Miami ima prednost, iako su simpatije na strani Orlanda..
džabe kada mi james nemoze priko koseva ic a nisam tio wade-a jer je zadnje 3 bio manje i nije igro cile tekme
Koja tekma OKC-DEN 124-118
Durant career high 51 points
Westbrook 40 points
Ibaka triple double 14PTS 15 REB 11 Blocks 

Westbrook 40 points

Šta je ovo čovječe, koja statistika frikova pogotovo Ibakina.
Da on neće postati novi Mutombo 
Nek postane tko god hoće ako ne sruši dreama sa #1 vječne liste blokera.
Nek postane tko god hoće ako ne sruši dreama sa #1 vječne liste blokera.
Kako je on bio ekstra centar, za mene ubjedljivo najbolji ikad. U svoje vrijeme je sve druge centre pravio budalama sa onim svojim fintama.
Westbrook 40 points

Isplatilo se ostat budan, kakav tempo utakmice, kao da gledam Phoenix u najboljim danima, samo što se ovdje igrala i obrana ^^
Durant i Ibaka imaju takav atleticizam da je to strašno, ti crnci sve više evoluiraju :D
Gleda sam Miami - Orlando i OKC - Denver, i jedva cekam finale u 6. mjesecu OKC - Miami.
Oboje momcadi igraju na totalno drugoj razini nego ostatak lige, bit ce preverzija gledat ove dvije momcadi u best-of-7 seriji.
Gleda sam Miami - Orlando i OKC - Denver, i jedva cekam finale u 6. mjesecu OKC - Miami.
Oboje momcadi igraju na totalno drugoj razini nego ostatak lige, bit ce preverzija gledat ove dvije momcadi u best-of-7 seriji.
Cijeli playoff će biti odličan, OKC,Miami,Clippersi,Denver,Knicksi(hopefully).. Sve će biti užitak gledati!
Nego dečki All-star weekend se približava, najviše se radujem Rookie-Sophomore utakmici. Slam Dunk contest s onakvim sastavom me i ne zanima previše, jedino još All-star game koji će biti donekle zanimljiv 
imas ovdje: http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&competitionid=39&discipline=basketball
nisu HD,ali nade se nekad i neki koji je preko sopcasta

Gledat ću sigurno sve, možda me pored All-Star utakmice više zanima natjecanje u trojkama, bit će zanimljivo između Lovea i Chalmersa te Andersona, mislim da njih trojica konkurišu za naslov, a komotno se mogao prijaviti i Steve Novak, mislim da bi ih on sve pomeo.
Dunk contest je ove godine velika glupost, nema niti jedan ozbiljan dunker ali mislim da Williams uzima nagradu.
Rookie-Sophomore će biti zanimljivo pogledat, ima finih igrača, a All Star utakmica, po meni je blagi favorit Zapad.
gleda netko kako d-will ubija lina i knickse?
gleda netko kako d-will ubija lina i knickse?
Ja sam gledao.. Fino su ih sredili.. Ovaj novi, J.R. Smith, hm.. izgleda mi ko obični potrošač lopti (u prazno).. Ako svi govore da je Anthony sebičan koji je jučer stvarno igrao timski (jučer imao 6 asistencija i uzeo samo 11 šuteva), onda neznam kako nazvat ovog Smitha ? sebisebisebičan ? Nadam se da se samo uhodava :-) Po meni su Walker i Shumpert bolji, a jučer nisu bili uopće među prvih 12.. Shumpert pogotovo sinoć nebi škodio.. Uglavnom, fora utakmica, kako su Netsi trice ubacivali, pogotovo onaj Stevenson prvo poluvrijeme..
Pocinje me zivcirat ovaj Rose, piskit cu kakit cu. Oce nece Howarda, sad bi Gasola, jedino dobro iz svega ovog je sto je i on shvatio kolika je rupa Boozer.
Ali ako stvarno pokusaju dovest Gasola, sigurno ce Lakersi htjet Boozera + Denga a to je previse, jer bi onda mogli amnestirat World "kretena" Peace, i dobili bi odlicnog small forwarda.
Pocinje me zivcirat ovaj Rose, piskit cu kakit cu. Oce nece Howarda, sad bi Gasola, jedino dobro iz svega ovog je sto je i on shvatio kolika je rupa Boozer.
Ali ako stvarno pokusaju dovest Gasola, sigurno ce Lakersi htjet Boozera + Denga a to je previse, jer bi onda mogli amnestirat World "kretena" Peace, i dobili bi odlicnog small forwarda.
Može on želiti koga hoće ali ne odlučuje on već uprava kluba na čelu sa Gar Formanom kao GM-om.
Gasol je daleko bolji igrač od Boozera ali nikad za njega ne bih dao Denga i Boozera. Nastala bi velika rupa u igri Bullsa ako bi otišao Deng.
Orlando je za Howarda po meni tražio previše - Noah, Deng, Gibson i pick sa drafta i to onaj Charlotte Bobcatsa. Puno čak i za igrača kalibra Howarda.
Mislim da bi Lakersima bilo pametno uzeti Boozera i nekog pleja, Watsona ili Brewera, ili da uzme Denga i Boozera a da potpišu nekog free agenta za pleja(šta je sa Arenasom?) a da amnestiraju jednog, možda Metta World Peaca(kao što kaže neko iznad) jer je Deng daleko kvalitetniji.
Rondo dobio suspenziju jer je dodao loptu sudcu, ajme majko...
Rondo dobio suspenziju jer je dodao loptu sudcu, ajme majko...
još je sreća da je tamnoput. Inače da je bijelac bi još dobio kaznu za rasizam.
Može on želiti koga hoće ali ne odlučuje on već uprava kluba na čelu sa Gar Formanom kao GM-om.
Gasol je daleko bolji igrač od Boozera ali nikad za njega ne bih dao Denga i Boozera. Nastala bi velika rupa u igri Bullsa ako bi otišao Deng.
Orlando je za Howarda po meni tražio previše - Noah, Deng, Gibson i pick sa drafta i to onaj Charlotte Bobcatsa. Puno čak i za igrača kalibra Howarda.
a-a..
Da Rose kaže da hoće Gasola ili ide.. iskeširali bi bez problema bilo koju svotu para :)
Jel ima netko link za Miami Knickse prijenos?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Lin je ovaj put zakazao.
hajmo ljudi, večeras počinje all star weekend, ko sve prati, ko su vam simpatije itd. :D
Joe Johnsona mijenja Durantula u natjecanju šutanja trojki, bit će zanimljivo...
hajmo ljudi, večeras počinje all star weekend, ko sve prati, ko su vam simpatije itd. :D
Joe Johnsona mijenja Durantula u natjecanju šutanja trojki, bit će zanimljivo...
koji je program za danas?
Za danas je samo Rookie Challenge, sutra su natjecanja(od 2 do 5 ujutro!!), a u nedjelju utakmica.