- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeb+o im mater pohlepnu da se ne mogu dogovoriti. Ode citava sezona kada se ja pretplatim na espn
Evo upravo su dali izjavu, nista od dogovora. Ide se na sud, koliko sam razumija nakon sto udruga igraca (NBPA) ode na sud imaju 45 dana da se dogovore sa Sternom i vlasnicima. Drugim rijecima, najvjerojatnije je izgubljena je cijela sezona. Nakon sto predaju zahtjev na sud, NBPA prestaje sa radom i gasi se, HUGE F**KING SH*T. Nek se i jedni i drugi nose. 2 godine se dogovaraju i nemogu naci zajednicki jezik, presmijesno.
Srecom je pocela NCAA sezona, pa bar nesto da mogu gledat.
Ma vidio sam, preloše... Iako ono što su vlasnici ponudili je smiješno pa zašto bi igrači to prihvatili? Mislim j****u mater tko prolijeva svaki dan znoj i piša krv? Sigurno ne vlasnici... Ima i jedna dobra stvar u svemu tome - ako Kobe dođe igrati u Europu idem na tekmu (dao Bog u Italiju jer je blizu ili može Španjolska sviđa mi se Barcelona baš je lijep grad htio bi opet tamo
) a ako ne onda ću produžiti na OI u London 
Upravo to OI u Londonu, vidia sam da je neki dan i Wade pristao igrat. Zvijezda do zvijezde.
Dada samo se nadam da neće biti đejmsa njega mrzim xD KD će isto igrati, nadam se i mali Westbrook i D.Rose tako da to se ne propušta, ako ne vidim Kobea i Wadea uživo bit će mi žao cijeli život tako da ću sve napraviti da odem tamo
(dobro ne baš sve... xD)
Evo upravo su dali izjavu, nista od dogovora. Ide se na sud, koliko sam razumija nakon sto udruga igraca (NBPA) ode na sud imaju 45 dana da se dogovore sa Sternom i vlasnicima. Drugim rijecima, najvjerojatnije je izgubljena je cijela sezona. Nakon sto predaju zahtjev na sud, NBPA prestaje sa radom i gasi se, HUGE F**KING SH*T. Nek se i jedni i drugi nose. 2 godine se dogovaraju i nemogu naci zajednicki jezik, presmijesno.
Srecom je pocela NCAA sezona, pa bar nesto da mogu gledat.
NBA COMMISSIONER DAVID STERN STATEMENT
NEW YORK, November 14, 2011 – NBA Commissioner David Stern has issued the following statement:
“At a bargaining session in February 2010, Jeffrey Kessler, counsel for the union, threatened that the players would abandon the collective bargaining process and start an antitrust lawsuit against our teams if they did not get a bargaining resolution that was acceptable to them.
“In anticipation of this day, the NBA filed an unfair labor practice charge before the National Labor Relations Board asserting that, by virtue of its continued threats, the union was not bargaining in good faith. We also began a litigation in federal court in anticipation of this same bargaining tactic.
“The NBA has negotiated in good faith throughout the collective bargaining process, but -- because our revised bargaining proposal was not to its liking – the union has decided to make good on Mr. Kessler’s threat.
“There will ultimately be a new collective bargaining agreement, but the 2011-12 season is now in jeopardy.”
Dada samo se nadam da neće biti đejmsa njega mrzim xD KD će isto igrati, nadam se i mali Westbrook i D.Rose tako da to se ne propušta, ako ne vidim Kobea i Wadea uživo bit će mi žao cijeli život tako da ću sve napraviti da odem tamo
(dobro ne baš sve... xD)
Get the Hell out of here ! :=) LBJ se vec da na raspolaganje i mislim da ide, ako dodem do Londona onda se bacam pred njega samo za autogram. Westbrook, boze sacuvaj, zvijezda bez pokrica. CP3/Rondo, Melo/LBJ, Howard/Wade...to su must see igraci za mene, naravno ako budu tamo.
NBA COMMISSIONER DAVID STERN STATEMENT
NEW YORK, November 14, 2011 – NBA Commissioner David Stern has issued the following statement:
“At a bargaining session in February 2010, Jeffrey Kessler, .....
Je ga sere on i Jeffrey Kessler, prije dvije godine su poceli pregovori, u vise od godinu i pol oni se nisu makli ni milimetar, Kessler zaprijeti i umjesto da Stern smiri vlasnike, sjednu i rijese problem on se povuce i ceka. Eto mu sad, sanse da se dogovore u 45 dana, a pazi nisu uspijeli u dvije godine, su po meni minimalne.
Nisam se nesto previse bavija s ovim lockoutom do neki dan, kad sam procitao da je MJ jedan od onih koji koce da se dostigne dogovor. On je tipican prijmer glupog GM-a, kupijo je dionice Bobcatsa koji su bili u problemima jos od prijasnjih vlasnika, nema nikakvog uspjeha niti je franzisa jaka. I on sad hoce da mu igraci (ako pristanu na smanjeni novi CBA) "otplate" to sto je on nesposoban kao investitor. Covjek je zivuca legenda ali mi lagano ide na jetru sa ovim svojim ispadima, nek se zapita kako je njemu bilo 98/99 kad je bio lockout.
@JackD
Westbrook ti je zvijezda bez pokrića?
Ti nisi pri sebi ili nikada nisi gleda košarku u životu.
@JackD
Pri sebi sam i gleda sam dosta kosarke u zivotu. Neznam jesi li pogledao ijednu PO utakmicu OKC-a, protiv Dallasa se to najbolje vidjelo, kad imas jednog KD-a u momcadi i gubis onda sigurno neces u zadnjoj cetvrtini ic na sulude solo dribblinge i contested 3ice, nego ces lijepo trazit otvorene suigrace (to je RW-ov posao). O turnover per game necu ni govorit tu je medu najgorim u ligi. Kad ga usporedim sa recimo CP3/Rondo/DWillom momak glumi vise sutera nego playa, to je moje misljenje.
Uostalom nisu bzvz kruzile price da bi ga OKC mogao utrapit za nekog drugog na kraju sezone, radi lose igre koje pokazuje i sukob s KD-om. Moze on bit vrhunski igrac ali nije on sav svoj u glavi i dok to ne rijesi, bit ce zvijezda bez pokrica.
@JackD
Pri sebi sam i gleda sam dosta kosarke u zivotu. Neznam jesi li pogledao ijednu PO utakmicu OKC-a, protiv Dallasa se to najbolje vidjelo, kad imas jednog KD-a u momcadi i gubis onda sigurno neces u zadnjoj cetvrtini ic na sulude solo dribblinge i contested 3ice, nego ces lijepo trazit otvorene suigrace (to je RW-ov posao). O turnover per game necu ni govorit tu je medu najgorim u ligi. Kad ga usporedim sa recimo CP3/Rondo/DWillom momak glumi vise sutera nego playa, to je moje misljenje.
Uostalom nisu bzvz kruzile price da bi ga OKC mogao utrapit za nekog drugog na kraju sezone, radi lose igre koje pokazuje i sukob s KD-om. Moze on bit vrhunski igrac ali nije on sav svoj u glavi i dok to ne rijesi, bit ce zvijezda bez pokrica.
Jel ti znaš koje je on godište i koja mu je ovo sezona u NBA-u? On će se kako treba adaptirat u samom NBA-u tek za koju godinu, pa ovu mu je tek 3. sezona a ima vrhunske rezultate već sada. Pogledaj kakav je Kobe Bryant bia prve 3 sezone u NBA-u u daleko jačoj i bogatijoj znanjem ekipi nego je Oklahoma a i to znači dosta. Itekako je Westbrook super star.
Nisam se nesto previse bavija s ovim lockoutom do neki dan, kad sam procitao da je MJ jedan od onih koji koce da se dostigne dogovor. On je tipican prijmer glupog GM-a, kupijo je dionice Bobcatsa koji su bili u problemima jos od prijasnjih vlasnika, nema nikakvog uspjeha niti je franzisa jaka. I on sad hoce da mu igraci (ako pristanu na smanjeni novi CBA) "otplate" to sto je on nesposoban kao investitor. Covjek je zivuca legenda ali mi lagano ide na jetru sa ovim svojim ispadima, nek se zapita kako je njemu bilo 98/99 kad je bio lockout.
Bilo ga bilo briga jer je za sezonu 97/98 dobio 35 miliona, a taj lockout mu je dobro došao da se oporavi od povrede prsta i da lagano kaže doviđenja (po drugi put).
Bilo ga bilo briga jer je za sezonu 97/98 dobio 35 miliona, a taj lockout mu je dobro došao da se oporavi od povrede prsta i da lagano kaže doviđenja (po drugi put).
ROFL, nije to baš tako
Prvo kupia ih je za mizernih 25 milijuna dolara i pokrija još 150 duga, al je to pokrija kešom ne kreditom, samo to je ogroman korak naprid.
Nije on baš svatko, otkada ih je kupia samo je svojim imenom automatski poveća vrijednost istih da ne govorimo da je ozbiljno radia na jačanju njih kao branda i nakon godina minusa je stabilizira i okrenija stvari na bolje. Posluje u minusu zato jer može, ovo što on radi je čisto ulaganje, nije ih išao srozati nego ih je išao dignit na noge, što mu i uspijeva i naravno da mu kao niti jednom vlasniku poduzeća ne paše da poduzeće ne radi, što je tu čudno. Da ih ide ovaj moment prodati sve skupa bi zaradia dobru lovu, ali to more učinit i za 10 godina pa zaradit dobru lovu na kvadrat. Ponavljam, Jordan je brand, da je glup nebi bia di je, Bobcatsi s njim i on s njima sigurno tu nije nitko na gubitku.
Jel ti znaš koje je on godište i koja mu je ovo sezona u NBA-u? On će se kako treba adaptirat u samom NBA-u tek za koju godinu, pa ovu mu je tek 3. sezona a ima vrhunske rezultate već sada. Pogledaj kakav je Kobe Bryant bia prve 3 sezone u NBA-u u daleko jačoj i bogatijoj znanjem ekipi nego je Oklahoma a i to znači dosta. Itekako je Westbrook super star.
Ako je on super star, molimte reci mi onda sto su Rajon Rondo, Chris Paul, Deron Williams, Steve Nash, Jason Kidd ?
Nigdi ja nisam reka da je los igrac, stvar je u tome da nije sav svoj u glavi i to ga koci. Ima on potencijala da postane vrhunski play ali prije se treba smirit. Ako se nije afirmira do 3. sezone kad ce onda ? Rookie Year postoji da bi se igrac afirmira na novu okolinu.
Usporedi mu brojeve sa RR-om i CP3-om za 3. sezonu, svi su tu negdje, jedina stvar sto Westbrooku fali je smirenost na terenu.
Ja nigdje njega nisam nazvao zvijezdom niti on to je. Istina je da mu fali mirnoće, previše šutira ali ako ćemo ga u tom segmentu uspoređivati s Rondom (koji je klasu iznad) - kada Rondo zabije šut sa poludistance to je praznik. A to je malo tužno, koliko sam tekmi Celticsa pogledao i kad on šutne ja se lovim za glavu... Može on biti brz, dijeliti paseve i razigravati ali ne možeš imati tako loš šut nisi Shaq. Kod Westbrooka pak obrnuto mali je zna šutnuti ali uzme si puno previše lopti pogotovo kad pogledaš da uz sebe ima Duranta koji može trpati cijelu večer (a zna i onaj bradati klošar Harden šajbati trice)... Iskreno mislim da bi moglo biti nešto od Westbrooka za god-dvije.
Ja nigdje njega nisam nazvao zvijezdom niti on to je. Istina je da mu fali mirnoće, previše šutira ali ako ćemo ga u tom segmentu uspoređivati s Rondom (koji je klasu iznad) - kada Rondo zabije šut sa poludistance to je praznik. A to je malo tužno, koliko sam tekmi Celticsa pogledao i kad on šutne ja se lovim za glavu... Može on biti brz, dijeliti paseve i razigravati ali ne možeš imati tako loš šut nisi Shaq. Kod Westbrooka pak obrnuto mali je zna šutnuti ali uzme si puno previše lopti pogotovo kad pogledaš da uz sebe ima Duranta koji može trpati cijelu večer (a zna i onaj bradati klošar Harden šajbati trice)... Iskreno mislim da bi moglo biti nešto od Westbrooka za god-dvije.
Upravo to, ima potencijala. Ma Rondo je cisti play, dok recimo Westbrook i Rose vise naginju na sutere, i Rondu se moze oprostit sto ima los sut sa poludistance sve dok ima KG-a, PP-a i Allena uz sebe kad oni odu to ce bit onda sasvim druga prica. Meni je najvise kod Westbrooka zasmetalo to sto uzima nemoguce suteve, kad uz sebe ima KD-a i Hardena.
Evo zanimljiv tekst, osam tocaka zasto ce lockout unatoc svemu zavrsit prije isteka roka od 45 dana. I sluzbeno su otkazane utakmice za 15. 12.
Koliko ja znam oni nisu podnijeli zahtjev za decertifikacijom nego disclaimer of interest.
To su 2 različite stvari.
Decertifikacija je duži proces i u tom slučaju bi imali 45 dana dok se sindikat ne raspadne.
Oni su napravili disclaimer of interest,tj. već su uništili sindikat igrača.Za to nije potrebno glasanje,tako da ni nema roka od 45 dana.
Dokaz za to možeš pronaći ovdje - http://www.nbpa.com/
Njihova službena stranica je prazna,što znači da ne postoji ni unija,tj.sindikat igrača.
Jučer su podnijeli žalbe u 2 savezne države,Durant,Melo,Billups su podnijeli u Kaliforniji dok su u Minnesoti zahtjev podnijeli Caron Butler,Ben Gordon i Derrick Williams.
Sve u svemu stvar je već na sudu,sindikat igrača više ne postoji kao ni taj rok od 45 dana.
gamad gramziva
gamad gramziva
Ništa od NBA-a ove godine.
Možemo se samo nadati da ćemo vidjeti cijelu 2012-2013 sezonu.
gamad gramziva
Ništa od NBA-a ove godine.
Možemo se samo nadati da ćemo vidjeti cijelu 2012-2013 sezonu.
Kako je krenulo neće ni nje biti. Prevelik je jaz između strana, uopšte se ne nadam nekom normalnom rješenju.
Sezona spasena, pocinje od Bozica, odmah prvog dana imamo Miami - Dallas, LAL - CHI i BOS - NYK moram priznat lijep pocetak.
Sezona ce bit 66 regularnih utakmica, pretpostavljam da ce All-Star ostat kako je.
Sezona spasena, pocinje od Bozica, odmah prvog dana imamo Miami - Dallas, LAL - CHI i BOS - NYK moram priznat lijep pocetak.
Sezona ce bit 66 regularnih utakmica, pretpostavljam da ce All-Star ostat kako je.
Koliko je točno izgubljeno na kraju? mjesec dana?
Kobe vs King
| 5 | LeBron |
|---|---|
| 14 | Kobe |
Najbolji je D.Rose 
D Rose daleko najdraži igrač ali mora čovjek popravit šut dok ne popravi skok šut s polu distance i dalje sumnjam da će bit MVP al nadam se da može stić Magicovih 3
al eto mlad je počeo s tim pa stigne
ma zanima me baš za ove.....jer je u školi svađa...pa da vidim šta ovdje misle ljudi
mrzim jamesa ali bit ču ti objektivan james je odličan igrač tu nema dvojbe i statistike to pokazuju ali lebron nije dobar kad zagusti tad postane jako loš gubi loptu i šut mu je očajan a igra mu se svodi na trčanje pod koš i nasilno zakucavanje i na nepromišljene šuteve a kad momčad gubi sa 15-20 razlike on odustane bježi od lopte s druge strane brz je jak je odlićan u zabijanju dodavanju i skokovima a i obrana mu je dobra a sad na kobea mislim da 5 naslova govori sve ali ipak 12 puta u prvoj ili drugoj all nba obrambenoj momčadi je dokaz da je njegova obrana uvjek na razini za razliku od lebrona dobar pod pritiskom zna sam sebi stvorit šut odličan u tricama ima on i lošijih strana ali mislim da je fer reč lebron < kobe
Koliko je točno izgubljeno na kraju? mjesec dana?
Pa 16 utakmica se nece odigrati, sezona je trebala pocet 31.10..znaci 2 mjeseca je izgubljeno. Sigurno ce bit puno back to back tekmi.
mrzim jamesa ali bit ču ti objektivan...
Kako mozes mrzit nekog a ujedno bit objektivan ?
LBJ je trenutno najbolji all-around kosarkas. Kobe je u zalazu karijere i ne vidim smisao usporedivati njih dvoje dok ne zavrse karijere. Evo ti espn-ova lista 500 igraca. U ovom trenutku nema kompletnijeg igraca nego Jamesa, covjek je u stanju igrat obranu na svih 5 pozicija, od playa do centra. On je igrac koji je u stanju igrat na svih 5 pozicija. Jeste da zna nestat nekad, iako kad pogledas proslogodisnji PO protiv Bostona i Chicaga covjek je cuda radija u zadnjim cetvrtinama. Nazalost nesto se dogodilio u seriji protiv Dallasa i jednostavno ga nije bilo nigdje.
Nastranu Kobeovih 5 prstenova, jer to nije individualno dospijece nekog igraca, cisto statisticki gledano LBJ je bolji igrac od Kobea znaci statisticki gledano.
Ali eto svakom svoje, LBJ mi je drazi od Kobea pa vjerovatno ni ja ovo negledam objektivno.
na stranu Kobe i LeBron koji je po vama najbolji PG u ligi
| 6 | Derrick Rose |
|---|---|
| 9 | Chris Paul |
| 1 | Deron Williams |
| 1 | Rajon Rondo |
| 1 | Russell Westbrook |