Chicago igra dobro zahvaljujuci Roseu,kad njega nejde nejde ni Chicago,Lakersi mi se ne drze najbolje,Celticsi sve neke mrge,svi najbolji,a ja nikad nisam za najbolje
GO MIAMI HEAT!
Chicago igra dobro zahvaljujuci Roseu,kad njega nejde nejde ni Chicago,Lakersi mi se ne drze najbolje,Celticsi sve neke mrge,svi najbolji,a ja nikad nisam za najbolje
GO MIAMI HEAT!
Evo sinoć bilo season finale, Bullsi najbolji skor u cijeloj ligi! Prosto nevjerovatno, ovo nisam ni u najluđim snovima očekivao.
U subotu čini mi se počinje Play-Off i jedva čekam, tu se igra prava košarka. Jučer sam gledao na nba.com komentare Barkleya, Webbera i Smitha i o tome ko bi trebao dobiti koju nagradu. Barkley reče da je Rose ove godine najbolji košarkaš na planeti. Malo hrabra izjava. Momak je stvarno imao super sezonu ali tek to treba potvrditi sad kad je najvažnije.
Nekako su meni Lakersi glavni kandidati za naslov, super iskusna momčad sa dvojicom lisaca (Phil i Kobe) koji su uvijek najbolji u PO.
Sve u svemu očekuje na super zanimljiv i neizvjestan PO u kojem jedino treba uživati.
Playoffs...:D
u zanimljivo ce biti ove godine ne toliko prvo kolo kao drugo i ostala kola sve do finala
Playoffs...:D
u zanimljivo ce biti ove godine ne toliko prvo kolo kao drugo i ostala kola sve do finala
U subotu kreće PO i to odmah Bulls-Pacers, mislim da će tekma ići negdje oko 19h.
Ove godine će biti ludih serija, pogotovo na istoku.
U subotu igraju Chicago - Indiana - 19.00 h i Miami - Philadelphia - 21.30
Ima li negdje za gledat Bulls - Pacers?
Ima li negdje za gledat Bulls - Pacers?
Idi na myp2p i gledaj tekmu. Ja evo gledam, upravo završila prva četvrtina.
Hvala. 
Hvala. 
Nema na čemu 
Na ovima gdje ja obično gledam nema. Na kojem je linku najbolja slika? Na onom HD-u mi stalno trokava.
Na ovima gdje ja obično gledam nema. Na kojem je linku najbolja slika? Na onom HD-u mi stalno trokava.
Ja gledam na videportes2, tu mi je slika najbolje bez zastajkivanja.
Hehe i ja isto tamo gledam. 
Što Indiana dobro igra, skoro im sve ulazi što šutnu prema košu.
Je su ono imali priliku za četvrticu? Inače dobro šutiraju, ali sada dvije - tri greške zaredom. Dosta faula...
Kraj prvog poluvremena Indiana vodi 55-51. Biće ovo krajnje zanimljiva utakmica. Ako Bullsima ne proigra Deng neće im se dobro pisati.
Bičine!!!
Koja tekma sinoć, Indiana je odigrala vrhunski stvarno im svaka čast. Bullsi sa onakvom igrom neće daleko. Kako me je samo nervirao Carlos Boozer, na momente je djelovao kao rookie a ne igrač sa višegodišnjim iskustvom u ovoj ligi.
Hmmm, ovo dosad sto sam sinoc vidio ne fascinira.
Sinoc odigrane 4 utakmice, rezultati takvi kakvi jesu.
Dallas se patio oko Portlanda, da nije bilo Dirka popusili bi. Ista stvar Chicagom, Indiana bila bolja cijeli mec, toliko hvaljeni i favorizovani Chicago kaskao za njima cijelu tekmu i na guzove ih dobije, Rose odradio par svojih pokreta i Deng 2 bananice. Opet ista stvar sa Heatom, pri kraju dobili Philalephiu, Wade ih spasio.
A sto se tice Orlanda, oni su najgore prosli, bas mi je drago da ih je Atlanta dobila. Mislili su da mogu sad kako hoce s njima kad su ih pomeli u proslom playoffu sa 4-0.
Uglavno, nista spektakulano, nema dominacije favorita vec naprotiv underdog ekipe bolje veci dio utakmice,a favoriti vec nekakvo nafakaski i na jedvite jade dolaze do pobjede.
Cekam ostale parove da napisem jos komentara.
Odoh gledati San Antoni-Memphis. Ova će mi tekma biti opuštanje nakon one jučerašnje 
Ja veceras gledam Lakerse - Hornetse u 21:30
LOL, evo Lejkersi gube na poluvremenu haha
Memphis: 101
San Antonio: 98
Pa ne mogu da vjerujem da je san antonio izgubio xd
SA izgubio, evo Lakersi taman izgubili od Hornetsa, ludi rezultati. Jucerasnji okrsaji zavrsili "ocekivano", jedina stvar koja mi smeta su nevjerovatna 21 slobodna za Rosa, gleda sam i stvarno su pretjerali sudili su svaki kontakt, sve mi se cini da Stern treba opravdat nagradu MVP-a, nece oni daleko nastave li ovako igrat, Boozer ocajno odigrao. Miami ocekivano pobjedio, a Orlando pa zasluzili su, osim Howarda, jer im ekipa uz roster koji imaju igra lose, imaju, po meni mozda pravog MVP-a ove sezone, Dwighta koji daje sve od sebe nebili drzao tu momcad na nekoj natjecateljskoj razini. Evo cekam sada Boston - Knickse nadam se da ce bit zanimljivo, ne proigrali im Rondo lose im se pise.
Btw, jel ikome trokaje u zadnje vrijeme na ovim linkovima. (ATDHE, myp2p itd. ) ?
Utakmice PO za sad izvrsne, daleko bolje nego prethodnih godina. Biče ovdje još mnogo iznenađenja i to je ono zbog čega PO i jeste tako vraški zanimljiv.
Idemo dalje.
Kako se samo radujem pobjedama Memphisa i New Orleansa, svaka im cast. Gledao sam kako CP3 potapa Lakerse u zadnjoj cetvrtini sutevima preko Gasola, a i zasluzili su to i jedni i drugi. Timovi pri vrhu Zapada su se toliko opustili i sad nek' se hvataju za glavu i razmisljaju. OKC - Denver tekma je bila dobra, Denver je mogao da ih uzme, steta.
Boston - New York. Posebna tekma.
Knicksi su bili tako blizu, tako prokleto blizu. Bili su bolji veci dio utakmice, imali razliku nad rezultatom, imali pobjedu bukvalno. 37 sek. prije kraja imali 3 razlike, zatim KG uhvati alley-up, Melov faul u napadu i Allenova dagger 3-ca i Boston ide na 2 razlike. Melo je pokusao svojom tricom da rijesi mec ali je bila kratka i Celticsi su nekako uspjeli da ukradu pobjedu iz ruku Knicksa. Sve u svemu, tijesan i tezak mec.
Kad bi se posteno sudilo, Knicksi su zasluzili da pobijede, bili bolji sve vrijeme ali toliko se puta desilo to da se u zadnim minutama kukavicki preokrene rezultat. Mrzim to.
Nikad necu zaboraviti utakmice Denvera i Lakersa u finalu zapada one prve sezone kad je Billups dosao u Denver, pogotovo prva utakmica u Los Angelesu. Lakersi kaskali cijelo vrijeme da bi na samom kraju ukrali pobjedu. Od bijesa i muke sam htio da razvalim sve po kuci u 5 ujutro...
Idemo dalje.
Kako se samo radujem pobjedama Memphisa i New Orleansa, svaka im cast. Gledao sam kako CP3 potapa Lakerse u zadnjoj cetvrtini sutevima preko Gasola, a i zasluzili su to i jedni i drugi. Timovi pri vrhu Zapada su se toliko opustili i sad nek' se hvataju za glavu i razmisljaju. OKC - Denver tekma je bila dobra, Denver je mogao da ih uzme, steta.
Boston - New York. Posebna tekma.
Knicksi su bili tako blizu, tako prokleto blizu. Bili su bolji veci dio utakmice, imali razliku nad rezultatom, imali pobjedu bukvalno. 37 sek. prije kraja imali 3 razlike, zatim KG uhvati alley-up, Melov faul u napadu i Allenova dagger 3-ca i Boston ide na 2 razlike. Melo je pokusao svojom tricom da rijesi mec ali je bila kratka i Celticsi su nekako uspjeli da ukradu pobjedu iz ruku Knicksa. Sve u svemu, tijesan i tezak mec.
Kad bi se posteno sudilo, Knicksi su zasluzili da pobijede, bili bolji sve vrijeme ali toliko se puta desilo to da se u zadnim minutama kukavicki preokrene rezultat. Mrzim to.
Nikad necu zaboraviti utakmice Denvera i Lakersa u finalu zapada one prve sezone kad je Billups dosao u Denver, pogotovo prva utakmica u Los Angelesu. Lakersi kaskali cijelo vrijeme da bi na samom kraju ukrali pobjedu. Od bijesa i muke sam htio da razvalim sve po kuci u 5 ujutro...
Dinamo živi vječno
Samo dajem svoja misljenja i komentare na utakmice, ova tema je zato i namjenjena. Ne vidim razlog vrijedjanja.
Naravno da ne gledam sve utakmice, gledam one koje se prenose a od ostalih pogledam samo recap.