NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 725.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga

Nikad ne reci nikad, Knicksi uopce nisu zavrsili za nadogradnjom svog roostera, vec se ocekuje da 2012 dodje CP3 ili Deron Williams.

btw, Melo je konacno dosao, tu je i Billups (samo upitno je koliko ce on tu ostati), NY sad samo moze da napreduje...

17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
JackD kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Gdje gledate na netu NBA? Ja sam gledao na http://atdhe.net/, ali ta stranica je zatvorena. {#}

Ma bila je zatvorena ravno 10min. Otvorili su novu u roku od odmah, http://atdhe.me/.

Taman prije Superbowla su nekoliko stranica zatvorili, sve su se vratile u roku od par sati.

Gledao LAL - ATL i komentari su bili na španjolskom. LOL{#}

Ma i meni se to dogadalo, ali to je do programa koji prenosi. Ameri imaju neku opciju da izaberu na kojem jeziku ce biti komentari. Nista strasno :P

14 godina
neaktivan

i koja simisao tog mixa??? htio si pokazati kako je dobar ili nesto, sorry ali i kwame brown po miksevicima sa youtubea moze ispasti odlican igrac.

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
17 godina
neaktivan
NBA liga

Evo navodno D-Will seli u New Jersey(?!).

Iznenadenje moram priznat, znam da se Utah raspada, i da ce D-Will bit free agent ovog ljeta, ali da ide u Netse. Jedino logicno je to da ce se uparit sa Dwight 'The Might' Howardom. Ako se ovo nastavi Istok ce bit luda kuca sljedece sezone.

14 godina
neaktivan
NBA liga

ajmo svi na istok, sad ce i netsi dovest jos howarda i 20 najboljih igraca bit ce rasporedjeno u 4 kluba, a tada prestajem pratit ligu koju vec pratim vise od 10 godina,

joj da sam se rodio jos prije pa da gledam kosarku 80 i ranih 90 kako su to pravi igraci radili, nije bilo prijateljskog udruzivanja u klubovima itd izmedju najljucih protivnika, vec je bio cilj sto vise poniziti suparnika, nikakvih koalicija nije bilo, riga mi se od ove lige sad.

16 godina
neaktivan
NBA liga

prije je NBA bila puno bolja,a sad se skoro sve vrti oko showa,para i važno je samo da se osvoji naslov(james)

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 22:24 (al zagorec).
17 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

prije je NBA bila puno bolja,a sad se skoro sve vrti oko showa,para i važno je samo da se osvoji naslov(james)

Pa da mislim cemu sluzi ta cila farsa od lige...za osvojit prsten i dokazat da si najbolij ?!

Jeste da su se vremena promjenila i da se danas ekipa udruzuje da bi osvojili taj famozni prsten. Ali stvar je u tome sta je se i nacin igranja pa cak i pravila promjenila. MJ, Bird, Magic, Hakeem the Dream (imali su svoje pomagace za osvajnanje titula) igrali su u drugom vremenu sa pomalo razlicitim pravilima, i nacinom igre.

Nije da branim Jamesa, ali brate sta ga se gadi pa to nije normalno. Evo molim te reci mi razliku izmedu Shaqa/Jamesa/KG-a i osatlih 'ring whores'. Uzmimo na prijmer Shaqa koji se godinama seli od kluba do kluba da osvoji prsten (dao bog da ih nakraju ima vise od Kobea) sta je on puno bolij/losiji od LeBrona ? Sta je Bill Russell pi*da sta je osvojia 11 naslova. Pazi moras shvatit da je ogromna cast igrat u NBA-u, ipak tu igraju najbolij, ali bili ti stao na tome...nebi se trudio osvojit naslov ?

James je sedam godian pokusavao osvojit naslov, nije islo...Boston je poceo sa 'the big three', zasto bi bilo Miamiu, Knicksima ili bilo kome drugom uskraceno da istu stvar naprave.

Cinjenica da su imali najgledaniji All-Star Weekend ti govori da liga postaje zanimljiva.

14 godina
neaktivan
NBA liga

koje ludarije, deron u netsima, baron i prvi pick u cavsima za moona i moa, pa boston dao perkinsa za greena u OKC, mislim da ovo nikako ne ide u prilog Keltima, ali jebiga.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Perkins i Robinson za Greena i Krstica?!!Bobcatsi su dali Wallacea za Przybillu?!,ovo su zbilja ludarije

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
14 godina
neaktivan
NBA liga

mayo u pacersima za mcrobertsa, ali cini se da je dogovor stigao prekasno i nista od trejda.

17 godina
neaktivan
NBA liga

znali itko imali negdje stranica sa replay-ovima novijim utakmicama?

karamba!
14 godina
neaktivan
NBA liga

nba.com?

17 godina
neaktivan
NBA liga

mislio sam snimke a ne highlilight

karamba!
14 godina
neaktivan
NBA liga
bt dawka imas tu torrente za skinit, a i na myp2p forumu imas cijele tekme
15 godina
neaktivan

Bullsi po treći put ove sezone pobijedili Heat.

Gledao sam tekmu sinoć i uživao u predstavi mojih Bullsa {#}

Sjajna tekma {#}

May the Force be with you!!
17 godina
neaktivan
NBA liga
Lakersi su se napokon probudili iz zimskog sna i uspjeli pobijedit SAS-a s lijepih 16 razlike. Samo neka tako nastave...
''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
14 godina
neaktivan
razbili su ih u prvoj cetvrtini, jednostavno gejkersi nisu mogli promasiti, i onda se počeli ron i kobe šepuriti okolo, ali vidimo se mi u finalu zapada, ako lakersi dodju do tamo, hahaa
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Bullsi po treći put ove sezone pobijedili Heat.

Gledao sam tekmu sinoć i uživao u predstavi mojih Bullsa {#}

Sjajna tekma {#}

idemo bullsi

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
neaktivan

Jest Chris Webber oprao kompletan Miami {#}

Svaka mu čast na komentaru, kukaju kao mala djeca da  ih mrzi čitav svijet. Who cares?

Igrajte i šutite, razmažene zvijezde!

17 godina
neaktivan
NBA liga

Sutra navečer uzvratna utakmica Lakers - Miami. Nadam se da će mi zvoniti iPhone da me probudi. {#} Samo se nadam da neće biti nezanimljiva kao ona na Božić.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Svaka mu čast na komentaru, kukaju kao mala djeca da  ih mrzi čitav svijet. Who cares?

jedino ko je razmažen jesi ti sa retardiranim komentarima troleru haterski! nemas pojma kaj govoris

15 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
Linkosaan kaže...

jedino ko je razmažen jesi ti sa retardiranim komentarima troleru haterski! nemas pojma kaj govoris

Hajde dijete jedno promijeni pelene i obriši nos pa se onda javi. 

Od jučer pratiš NBA i dijeliš lekcije!

15 godina
neaktivan
NBA liga

Go Mavssssss!!!

14 godina
NBA liga

-> Pobjednik ove sezone: Boston Celtics.

Inteligencija nije znanje,već mašta
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

ja ne bi bio tako siguran u to.Svatko moze pobijediti svakoga

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
14 godina
acmilan0083 kaže...
KKristijan kaže...

ja ne bi bio tako siguran u to.Svatko moze pobijediti svakoga

To je navijački bilo ^^

Inteligencija nije znanje,već mašta
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
BobbyZ kaže...
Linkosaan kaže...

Hajde dijete jedno promijeni pelene i obriši nos pa se onda javi. 

Od jučer pratiš NBA i dijeliš lekcije!

Inace pratim NBA od 2007 i od tada sam fan Miami Heata,a kao drugo daj se ne pravi da si pametan jer nit neznas kaje C-Webb rekao za Miami.takvi me ljudi zivciraju,,cuju samo od cijelog isjecka bla bla bla who cares for miami bla bla bla they cry bla bla bla. po tvojem ispada da je i C-Webb hater miamia, a kaj on nije nego im je htio dat samo potporu da ne razmisljaju o ostalim stvarima nego da igraju samo svoju igru,da budu prirodni. a ovo što si rekao da su razmažene zvijezde je totalni idiotizam i ljubomora jer ne igraju za momcad koju ti navijas ili sta vec :P razmažene zvijezde nebi pristale na 20 Miljuna  manji ugovor  na pet godina nego bi otisle u drugi klub.razmažene zvijezde nebi igrale s drugim superstarovima jer bi se svadjali oko lopte itd. razmažene zvijezde nebi napravale s teamworkom i odlicnom team obranom 21 win streak . razmažene zviejzde nebi bili best friends i zajebanti on i off the court. i da pogledaj isjecak opet da cujes kaje zapravo c-webb rekao. 

15 godina
protjeran
NBA liga

Pa nego šta su nego razmažene i preplaćene zvijezde. Da su plaćeni i 10 puta manje opet bi bili preplaćeni. Umjesto da razmažene zvjezdice pobjeđuju konstantno i daju publici ono što je publika platila (sa takvim imenima u timu morali bi imati ispod 10 pobjeda u cijeloj sezoni) oni konstatno razočaravaju svoju publiku. A ta tvoja fora s teamworkom je potpuna blamaža. Da oni igraju timski, sad bi imali 4-5 poraza uvrh glave. Pa neće proći ni četvrtfinale konferencije......

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
NBA liga

U Los Angelesu upravo počeo drugi produžetat... a zatim i treći. {#} Da bi na kraju slavili Lakersi. Kobe 42 poena, 9 asistencija i 12 skokova. Nice.{#}

Prodajem MBO, CPU, RAM i hladnjak. http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-mbo-ram-cpu-hladnjak/93106.aspx?page=0&jumpto=1791414&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 7:00 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

U Los Angelesu upravo počeo drugi produžetat... a zatim i treći. {#} Da bi na kraju slavili Lakersi. Kobe 42 poena, 9 asistencija i 12 skokova. Nice.{#}

Fenomenalna utakmica, definitivno najbolja ove godine.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice