NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 725.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: NBA liga
JackD kaže...

Znam od tome se govori vec nekoliko dana, ali sanse da se to ostvari su male, Melo je zapea za Knickse i gotovo. Ima je samo potpisat ugovor i presao bi u Netse pa nije, ne vjerujem da ce htjet u LAL. Iskreno rade bi ga htjeo vidjet u NYK, sa CP3 i Amare'e.

Neznam, ja sam Laker oduvijek, pa bi stoga ga volio  (iako mi nije simpatičan baš) vidjeti u LA-u

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
RE: NBA liga
Kora kaže...
JackD kaže...

Znam od tome se govori vec nekoliko dana, ali sanse da se to ostvari su male, Melo je zapea za Knickse i gotovo. Ima je samo potpisat ugovor i presao bi u Netse pa nije, ne vjerujem da ce htjet u LAL. Iskreno rade bi ga htjeo vidjet u NYK, sa CP3 i Amare'e.

Neznam, ja sam Laker oduvijek, pa bi stoga ga volio  (iako mi nije simpatičan baš) vidjeti u LA-u

Potpisujem, Laker forever. {#}

Iskreno govoreći ni meni nikad nije bio simpatičan....(brijem da je to zbog onog šugavog banda što ga stalno nosi na ruci, to mi ide na jetra {#}).

Teško mi je za povjerovat da će se zaletit put Staplesa, ali da kojem slučajem dođe u LAL, to bi bilo zanimljivo za vidjet.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Zašto mi se ovo (vidi sliku) prikaže kad idem na www.nba.com gledati video? Do sada mi toga nikad nije bilo.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 12:26 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Razer_Copperhead kaže...

Zašto mi se ovo (vidi sliku) prikaže kad idem na www.nba.com gledati video? Do sada mi toga nikad nije bilo.

Samo cancel dva tri puta pa ce ti video krenit. Ko zna sta izvode opet.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Nista od odlaska Mela u Lakerse, citam na Yahoo Sports da su oficijali Lakersa demantirali sve glasine.

Meni je Melo najdrazi igrac i licno bi volio da ode u Knickse i ako bude kakve Bozije srece da i CP3 uleti tu sljedece sezone pa da rulaju sa Amareom. Mada i to vise nije sigurno, sad se spominje da bi mogao ostati i u Denveru zaozbiljno.

15 godina
neaktivan

Po meni Denver neće sigurno uspjeti zadržati Mela u svojim redovima i kao da gledam da će na sam trade deadline otići u Knickse. Tamo ima kuću, tamo ga tjera žena,  NY je veliko tržište sa dobrim mladim timom gdje je siguran da će imati sa kim da igra i pobjeđuje.

Nije nevažno ni to što mu Knicksi mogu ponuditi najviše love od svih klubova.

May the Force be with you!!
15 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Po meni Denver neće sigurno uspjeti zadržati Mela u svojim redovima i kao da gledam da će na sam trade deadline otići u Knickse. Tamo ima kuću, tamo ga tjera žena,  NY je veliko tržište sa dobrim mladim timom gdje je siguran da će imati sa kim da igra i pobjeđuje.

Nije nevažno ni to što mu Knicksi mogu ponuditi najviše love od svih klubova.

Ma nema to veze, on će najvjerojatnije dobivati isto para, salary cap je zapravo glavni faktor tu.............

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Upravo to i jeste glavna fora oko Mela i Knicksa jer mu oni mogu ponuditi maksimalni ugovor po ovom starom kolektivnom ugovoru između Nba lige i Unije igrača. Na kraju ove sezone će se pregovarati o novom kolektivnom ugovoru gdje vlasnici klubova žele smanjitit izdatke za ugovore igrača na šta igrači naravno ne pristaju i zato je sve izvjesnije da će biti lockouta.

Melo ako dođe u Knickse će odmah sa njima potpisati produženje ugovora po daleko boljim uslovima nego da čeka rasplet dogovora vlasnika i igrača.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Što bi bilo da nije zaštite na tabli s glavom Blake Griffina? {#}

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
15 godina
neaktivan

Wow, opet je impresivno, cista demonstacija koliko moze skociti.

Ali gadno je klepio vuglom{#}

17 godina
neaktivan
NBA liga

Gdje gledate na netu NBA? Ja sam gledao na atdhe, ali ta stranica je zatvorena. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 17:01 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Gdje gledate na netu NBA? Ja sam gledao na http://atdhe.net/, ali ta stranica je zatvorena. {#}

Ma bila je zatvorena ravno 10min. Otvorili su novu u roku od odmah, http://atdhe.me/.

Taman prije Superbowla su nekoliko stranica zatvorili, sve su se vratile u roku od par sati.

14 godina
neaktivan
NBA liga

evo i all star je gotov, sto se mene tice naspavao sam se i napunio baterije za pratit nastavak sezone i navijat za - san antoniio spurse!!

16 godina
neaktivan
NBA liga

Bryant MVP utakmice, James drugi igrac u historiji koji je uspio upisat Triple-Double ucinak na All-Star utakmici (29 poena,12 skokva,10 asistencija). 

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 10:58 (dzelo).
16 godina
neaktivan
NBA liga

baš mi je drago kaj je Bryant pokazal Jamesu tko je glavni u nba-u

evo malog previewa vikenda

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 15:15 (al zagorec).
14 godina
neaktivan
NBA liga

U All-star tekmi se pokazuje tko je glavni u NBA? sorices ali Lebron je i sinoc igrao bolje od Kobea.

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 21:01 (joannain).
15 godina
Razer_Copperhead kaže...

Što bi bilo da nije zaštite na tabli s glavom Blake Griffina? {#}

Haha,brutal. Lik je legenda,prava životinja na terenu. To ne zaključujem na osnovi ovog videa,ali i ovaj video pokazuje kako se bori.

Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.
14 godina
neaktivan

sve dok se jednom oziljno ne polomi, jer je lik prelud. Inace svakako treba pobjeci iz Klempersa sto prije, jer je to uklet tim

15 godina
protjeran
NBA liga

Ma Kobe je bog, bio i biće. Ima on još snage da 2-3 godine u ovakvom izdanju igra......takvi se ne umaraju lako

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Pa ove sezone je jako slab, iako ce se to popraviti u PO, no vidi se da ga sustizu godine, osjeti se na njegovoj igri i na scoru Lakersa, nema vise onih njegovih carbonih ulaza u reket i pod kos, sad samo puca sa distance, i glumata s nekim bespotrebnim fadeawayima.

15 godina
neaktivan

Carmelo Anthony postao je član New York Knicksa!

New York će dati Raymonda Feltona, Danila Gallinarija, Wilsona Chandlera, Timofeya Mozgova, Anthonyja Randolpha, Eddyja Curryja, svoj izbor prve runde na draftu 2014., izbore druge runde drafta 2012. i 2013. od Golden Statea, te 3 milijuna dolara gotovine.

Randolph i Curry će u razmjeni završiti u Minnesoti, a uz Anthonyja će u Knickse stići Chauncey Billups, Shelden Williams, Anthony Carter i Renaldo Balkman.

Izvor nba-croatia.

15 godina
protjeran
NBA liga
Knicksi su sad jaki, ali im svejedno ne previdjam vise od polufinala konferencije, finale je ipak rezervirano za Celticse i Heat
Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
NBA liga

Napokon je ova Melo-drama zavrsila. Istok > Zapad, ovi PO ce bit jako zanimljivi, ako se nevaram i ako poredak ostaje ovakav Knicksi ce protiv Chicaga u prvoj rundi. Dogodine apsolutna dominacija Heata i Knicksa, jos ako CP3/D-Will dodu. Pocinje nova 'era' dominacije, gotovo je i za Lakerse i za Boston, sta naprave ove sezone to je to.

15 godina
neaktivan

Trade napokon gotov i dolaskom Carmela Anthonyja u Knickse istok preuzima primat u Nba ligi.

Bullsima se napokon vrača sjajni Joackim Noah i napokon ćemo gledati potpuno zdrav tandem Boozer-Noah u reketu zajedno sa ostalim igračima.

15 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Trade napokon gotov i dolaskom Carmela Anthonyja u Knickse istok preuzima primat u Nba ligi.

Bullsima se napokon vrača sjajni Joackim Noah i napokon ćemo gledati potpuno zdrav tandem Boozer-Noah u reketu zajedno sa ostalim igračima.

Zaboravljaš glavnu zvijezdu - Rosea, po meni je Noah prosječni igrač

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Nisam zaboravio na Rosea već sam mislio na unutrašnju liniju Boozer-Noah jer ove sezone nisu ni igrali kako treba. Kad se Boozer vratio Noah je već bio povrijeđen a sad je napokon zdrav.

Noah je odličan odbrambemi centar za ligu kao što je Nba. Puno ofanzivnih skokova, blokada i jedan životinjski tempo igre. Non-stop grize u reketu svojom odbranom i tjera sve oko sebe na još bolje igranje. Za njega velikani lige imaju samo riječi hvale tako da...

14 godina
neaktivan
NBA liga

Nece Knicksima ovaj trejd toliko dobra donijet, to ce vrijeme pokazati, samo ce im jos vise ocekivanja porast i onda odjednom trijeznjenje u prvom kolu playofffa, jer svi znamo da d'antonijev sistem ne vrijedi u playoffu, sjetite se samo nasha, stouda, i ekipe. A to je daleko bolja momcad bila nego ova sad Knicksa, btw tko ce im na centru igrati? Turiaf?? lol

edit: takodjer po meni su se rijesili nekoliko odlicnih i perspektivnih igraca, za koje se nadam da se do kraja ispuniti potencijal u denveru.

edit2: eh kako mrzim te na silu i u par mjeseci sklepanu ekipu, nikad nista od toga, ok osim Kelta 2008 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 21:01 (joannain).
16 godina
neaktivan
NBA liga

nemože se složit ekipa odmah,kud ste već Knickse u vrh Istoka stavili,nemogu ni Heat ni NY protiv Bostona trenutno

EDIT: u vezi Turiafa

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 22:39 (al zagorec).
15 godina
protjeran
joannain kaže...

Nece Knicksima ovaj trejd toliko dobra donijet, to ce vrijeme pokazati, samo ce im jos vise ocekivanja porast i onda odjednom trijeznjenje u prvom kolu playofffa, jer svi znamo da d'antonijev sistem ne vrijedi u playoffu, sjetite se samo nasha, stouda, i ekipe. A to je daleko bolja momcad bila nego ova sad Knicksa, btw tko ce im na centru igrati? Turiaf?? lol

edit: takodjer po meni su se rijesili nekoliko odlicnih i perspektivnih igraca, za koje se nadam da se do kraja ispuniti potencijal u denveru.

edit2: eh kako mrzim te na silu i u par mjeseci sklepanu ekipu, nikad nista od toga, ok osim Kelta 2008 {#}

ROFL

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
JackD kaže...
...

Ma bila je zatvorena ravno 10min. Otvorili su novu u roku od odmah, http://atdhe.me/.

Taman prije Superbowla su nekoliko stranica zatvorili, sve su se vratile u roku od par sati.

Gledao LAL - ATL i komentari su bili na španjolskom. LOL{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 17:05 (Razer_Copperhead).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice